- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Milyen okostelefont vegyek?
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- iPhone topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Netfone
-
Mobilarena
[Re:] Google Nexus 7 - Android 4.1 alapon
Új hozzászólás Aktív témák
-
Integra
titán
válasz
-Gerzson- #9097 üzenetére
igen, de ebben az esetben akkor is berántja az adataim. noha megkérdezi, hogy akarom e szinkronizálni.. nem, de pl gmail-ben megjelenik a fiókom. és ha azt kiválasztja, máris szinkronizálja. ez van, ez sajnos úgy tűnik, ilyen. most megy a két profil egymás mellett nagyon szépen és az alkalmazások is mindkét profilban.
amit viszont megkellene oldanom most, az az értesítések. azt szeretném, hogy csak az egyik profil adjon értesítéseket. tehát a sajátomban mondjuk leállítom az értesítéseket, igen ám, de akkor a telefonomon sem jönnek az értesítések, mert a profil azonos és a telefonom átveszi a tablet beállításait..
-
lafaty80
addikt
válasz
-Gerzson- #8775 üzenetére
+ (#8775) -Gerzson-:
Ami engem zavar, mint azt már írtam is a T-Home mint szolgáltató rugalmatlansága....
Nekem is kijött a 48.xxx-es számla, miután felhívtam őket, jött a magyarázat, hogy ott van a sorok között, hogy részletre és hogy ki van fizetve a kezdő részlet....
De amikor megérdezem, hogy akkor miért is így jött ki a számla és hogy el lehet-e tüntetni onnan, akkor persze hosszas gondolkodás majd válasz: mert így kell jönnie..... és nem lehet. Vegyem figyelmen kívül azt a számlát!!!!Mondtam nekik, hogy engem marhára zavar hogy ott van egy "befizetetlen" számla határidővel. Testvér oldaluk T-Mobile ennél 100x jobban működik....
Más: megérkezett
Elsőre fura, olyan mint kb 2 hete amikor céghez jött egy hp laptop érintő és forgatható kijelzővel. Na azon nyomkodni a win7-et igazi kihívás volt
-
-
fabiandaniel
aktív tag
válasz
-Gerzson- #7560 üzenetére
Én örülök neki hogy nem magyarországon van javítva mert az itteni szervizzel vannak azért bajok, pl a laptopomat elküldtem aztán megnyomták a sarkát, második javításnál letörték az odd előlapot. És utána semmit nem vallották be és azt mondták hogy az már olyan volt mikor beküldtem pedig ez egyáltalán nem így volt. Igaz a javítási idő az csak egy nap volt a külföldi szerviznél meg 2 hónap. De a külföldi szervizbe még azt is kicserélték amit én tettem tönkre és az nem tartozott a garanciális javításhoz.
-
-
dombila
őstag
válasz
-Gerzson- #6707 üzenetére
Nincs gyári 4.2.2 Nexus 7-re; 4.2.1 a legfrissebb:
Factory Images for Nexus Devices -
zolka1977
tag
válasz
-Gerzson- #6653 üzenetére
Múlt hétem rendeltem tőlük én is, azt igérték hogy még karácsony előtt megpróblják elküldeni ,azóta semmi.Tegnap előtt átállították a netemet+kaptam tőlük egy sms.Ma felhívtam őket hogy mikor jön már a készülék ,válasz: a két ünnep között valószínű , ha ma elindítom a postázást ,és meggyorsítom.
Ez aztán a szolgáltató hozzáállás net meghosszabítva, készülék feladása nuku
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Nintendo 3DS és DS topic
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- További aktív témák...
- Újszerű reMarkable 2 digitális jegyzetfüzet!
- OnePlus Pad 2 + OnePlus Pad 2 billentyűzet + Extrák
- Xiaomi Redmi Pad Pro 8GB+256GB Silver
- BONTATLAN Új Magyar Magic Keyboard és Smart Keyboard iPad Pro 12.9 Azonnal Átvehető DEÁK Térnél Átve
- BONTATLAN ÚJ iPad Pro 2022 2024 M2 M4 Chip 11 és 12,9 128-2000 Deák Térnél Azonnal ÁTVEHETŐ
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkPad T14 3 Gen 16/256GB SSD, Újszerű, 1 Év Garanciával
- BANKMENTES részletfizetés ASUS TUF Gaming F16 FX607JV-QT212 Notebook
- DELL T40 EMC Szerver
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged