- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Yettel topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
Hirdetés
-
Mobilarena
[Re:] Google Nexus 7 - Android 4.1 alapon
Új hozzászólás Aktív témák
-
cselt
senior tag
válasz
Chosen #16454 üzenetére
Láttam, hogy már megoldódott, de én se nagyon értem. A flash-all.bat azzal kezdi, hogy legyalul mindent, majd flashelni a bootloadert. Nem igazán értem, hogy mi baja volt azzal, hogy régebbi volt fent, mint amit fel akart rakni. Furi, de lényeg, hogy megoldódott a probléma
Más:
A sokat emlegetett Total commander ADB plugin. Én ezt használom, szerintem jobb mint a sima MTP. Ez az ADB-t használja, de létezik totalhoz MTP plugin is, ami MediaAudio-ként jelenik meg a hálózati helyeknél. Na az nekem is ramatyul működött, ki is vágtam a fenébe. -
assemble
addikt
válasz
Chosen #16459 üzenetére
Hm, ez eleg fura, ilyennel meg nem talalkoztam. Sztem nincs is nagyon ertelme a hibanak, flash-all-nal mindent ujra kene irnia, magat a bootloader-t is frissiti igy nincs ertelme elvarni abbol egy ujabb verziot. En megprobalnam megegyszer flash-all-t. Biztosan minden a helyen van, jo image-et probalsz (wifi vs 3g)?
-
bigsee
addikt
válasz
Chosen #16454 üzenetére
A flash-all.bat helyett kipróbálhatod ezt is:
unpacking the image.zip file (tartalma: boot.img, recovery.img, system.img és userdata.img) a platform-tools könyvtárba
fastboot format system
fastboot flash system system.img
fastboot flash boot boot.img
fastboot format cache
fastboot format userdata
(optionally: fastboot flash userdata userdata.img)Előző kérdésedre: nekem JOP40D FW-vel jött vissza (mind a kétszer), 4.2.1-el. Sztem valami flashelő kütyüvel imageból (JIG, JTAG?) rásütik azt kész, nem érdekli őket, hogy mi volt rajta
-
fatty
aktív tag
válasz
Chosen #16303 üzenetére
Ezt probald ki, eredetit tudod lecserelni, eltuntetni, skinelni...
-
lacfy
csendes tag
válasz
Chosen #16161 üzenetére
Az NV Prism bugot eddig is lehetett orvosolni: Developer tools > Disable Hardver Overlays [pipa].
Bár igaz, hogy újraindítás után újra be kell kapcsolni de speciel én nem szoktam kikapcsoni, vagy újraindítani. Nem tudom jelent-e valami hátrányt ha ez be van pipálva. Én eddig nem vettem észre semmi negatívumot.
De azért kipróbáltam az új youtube-ot úgy hogy kivettem a pipát a HO-nál, és tényleg nem jelentkezett a hiba. Egyébként elég jó lett az új YT. A régi nálam sokszor kiírta hogy nincs kapcsolat, próbálja újra. Remélem ennél nem lesz ilyen gond. -
cselt
senior tag
válasz
Chosen #16118 üzenetére
Itt egy röpke leírás a toolkit nélküli telepítéshez. Ez sem bonyolult.
1, Leszeded innen a factory imaget (vigyázz, nem mindegy, hogy wifi (nakasi) vagy mobile (nakasig) verzió).
2,Utána ha van fent android sdk akkor azon belül a platform-tools mappába bemásolod a letöltött állománynak a tartalmát kicsomagolva (6 db fájl).
Ha nincs, akkor letöltöd innen a szükséges fájlokat, csinálsz nekik egy mappát, ahova bemásolod az image fájlokat is.
3, a tabletet kikapcsolod, majd a fastboot módban indítod (hangerő le + power). Itt ellenőrizheted, hogy megfelelően van-e fent a driver, ha nyitsz ebből a mappából egy parancssort és beírod, hogy fastboot devices. Ha kiír valamit válaszként, akkor jó, érzékeli a tabot. Ha nem ír semmit, akkor valami nem jó, tedd fel újra a drivert.
4, Ezután már nincs más hátra, mint elindítani a flas-all.bat-ot és szépen megcsinál neked mindent. (Azt persze ne felejtsd el, hogy ez töröl mindenféle adatot a tabletről!)Röviden tömören ennyi lenne az egész. A végén kapsz egy szép tiszta telepítésű 4.3-at.
Előtte ha kell csinálj backupot a szükséges appdatákról. Ha kell ebben is tudok segíteni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPad Pro 12,9 hüvelykes128gb wi-fi (4. generációs)+ üvegfólia
- Apple iPad Pro 12.9 5th gen Wifi 128GB Space gray (A2378)
- Apple Pencil Pro bontatlan 1 év Apple jótállás
- iPad Pro 2018 11" 64GB Wifi Újszerű/1 hónap gar./Akku 86%/p4410
- Apple iPad Pro 11 (2021) (használt, Független, 128 GB, 8 GB RAM, ezüst)
- BESZÁMÍTÁS! MSI B150M i5 7400 16GB DDR4 250GB SSD 500GB HDD GTX 1060 3GB BitFenix NOVA MESH 400W
- Bomba ár! HP ProBook 440 G7 - i5-10GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Gar
- LG 48B4 - 48" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- MacBook Pro 16" M3 Pro 36GB 512GB Gar. SPACE BLACK
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A520 AORUS R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB Rampage SHIVA TT 500W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest