-
Mobilarena
[Re:] Google Nexus 7 - Android 4.1 alapon
Új hozzászólás Aktív témák
-
Stimpy001
aktív tag
Nah nekem is visszajött a szervizből az N7, kerek 1 hét volt a javítás mindennel együtt. Ez szerintem teljesen korrekt, házhoz jöttek érte/hozták.
A mellékelt papír alapján ezeket cserélték benne:
- ME370T-1B LCD MOD+TOPCASE ASSY
- ME370T MAIN_BD_1G/T30L/NFC/ASAz LCD panel az megvan, de a másik alkatrész mi lehet? Nem kapcsolt be a cucc+alacsony fényerőn villódzott a kijelző.
Amúgy USA-ból származik a készülék, használtan vettem, semmilyen papírom nem volt róla + rootolt custom ROM volt rajta.Simán garizták kérdés nélkül....
-
Stimpy001
aktív tag
Remek lett az 0. hsz, mindenre kiterjedő, korrekt munka!
Ez viszont nem teljesen igaz:
Az ASUS Magyarország információi alapján az európai modellekre nemzetközi garancia vonatkozik, amely hazánkban is érvényesíthető. Az amerikai készülékek garanciája csak az USA-ban érvényesíthető.
Az enyém USA-ból jött, amikor problémám volt fele, felhívtam az ügyfélszolgálatot, szériaszám alapján beazonosították hogy 1 év globál garancia van rá. Lejelentettem a hibát, jött érte a futár, elvitte simán.... -
Stimpy001
aktív tag
-
Stimpy001
aktív tag
Nekem is pár órája vitte el a futár, múlt hétvégén az enyém is örök álomra szenderült. Amúgy mailben jött egy visszaigazlás, ha jól emlékszem abba is bennevolt ez a link.
Te a töltőt és kábelt is beleraktad a csomagba (a tájékoztatóban írják hogy elvileg azzal együtt kel feladni)? Én nem, mindkettő használatban van, remélem emiatt nem utasítják el a szerviz igényt.... -
Stimpy001
aktív tag
válasz
dombila #9534 üzenetére
Köszi a linket ez most nekem is jól jött. Egész hétvégén szívtam a tabbal, de nem tudtam kiszedni APX módból, megy szervizbe a kicsike. Mivel USA beszerés, aggódtam a gari miatt (neten vettem használtan, semmi papírom nincs róla), az ügyfélszolgálat szériaszám alapján beazonosította, mondák hogy semmi gond globál garancia érvényes, töltsem ki az RMA formot és megy a futár. Remélem ez a hónapokig tartó javítás csak urban legend.....
-
Stimpy001
aktív tag
válasz
Skynet258 #9463 üzenetére
Rajta vagyok a témán mester, elhiheted.
Kitűnő péntek este elfoglaltság, ebben igazad van... küldeném vissza a francba az Asusnak, tudod kinek van ezzel kedve szarakodni, szívjanak vele ők.
szerk
lafaty80: Nagyon megköszönném a dolgot!
Azt árulja már el valaki, hogy a fenébe tud így egyik pillanatról a másikra elszállni a bootloader? Tegnap este vígan neteztem vele elalvás előtt, annyi hibát követtem el hogy 4%-nál nem tettem fel este a töltőre és hagytam lemerülni. -
Stimpy001
aktív tag
válasz
Skynet258 #9461 üzenetére
Igen, pont ezt a topicot olvasgattam én is, be akartam linkelni de most nézem hogy lemaradt.
Próbáltam minden leírt dolgot de nem segített. Az utolsó hozzászólásban viszont írja egy srác hogy 1 órán keresztül random nyomogatta a power+vol up+vol down gombokat és valahogy sikerült kiszednie APX módból.... jól hangzik -
Stimpy001
aktív tag
Kicsit megint játszottam a tegnap sikeresen csontra merített, azóta nem töltődő tabimmal. Sikerült kideríteni hogy nem a töltéssel van a gond, hanem valahogy APX módba ragadt.
Gépre dugva APX drivereket akar telepíteni, ha ki-be dugom az USB-t adja a gong hangokat, de ennyi. Tök sötét a képernyő, semmire nem reagál, nem lehet bekapcsolni.
Ez a topicot találtam XDA-n, de a leírtak se nagyon segítettek.
Esetlek az itteniek közül találkozott már valaki a hibajelenséggel?
Köszi előre is -
Stimpy001
aktív tag
válasz
Skynet258 #9439 üzenetére
Hát ez nem hangzik túl jól, remélem nem ez van..különösen azért, mert mint írtam USA beszerzés és ha jól tudom nincs rá EU gari..
Ha mégis sikerül életre keltenem rögtön ráküldök egy gyári visszaállítást, én is sw hibára gyanakszom, úgy tűnik szegény nem bírta a "sz@rrá hekkelést" -
Stimpy001
aktív tag
Köszi a válaszokat, én is egy hasonló átalakítót használok, nem trafósat. Megpróbálnám másik töltővel, jelenleg csak a Note II töltője van kéznél, az meg 2A-t ad le. Nem tudom hogy rá merjem e dugni, jót tesz e neki ekkora "bikázás"...
szerk: kipróbáltam, a N7 töltője tölti a Nótát -
Stimpy001
aktív tag
Sziasztok!
Sajnos elkövettem azt a hibát hogy hagytam teljesen lemerülni, sőt még utána megpróbáltam újra bekapcsolni. Azóta semmire nem reagál, hiába hagyom rajta éjszakára a töltőn, nem kapcsol be.
Járt már valaki így? Mit tudok tenni?
Köszi előre is
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! 6TB Seagate SkyHawk SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Eladó ÚJ Intel Core i3 10105F bontatlan dobozos processzor 3 év garancia 27% áfa
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest