- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Galaxy Z Fold6-hoz viszonyítva mutatják, mennyivel lesz vékonyabb a Z Fold7
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Huawei Watch 5 - okosóra érintőlegesen
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
-
Mobilarena
[Re:] Google Nexus 7 - Android 4.1 alapon
Új hozzászólás Aktív témák
-
rolywrx
tag
válasz
Izee1233 #7903 üzenetére
Köszi aki jelzett.
(B)Izee1233
/B)
Amire emléxem a kérdéseidből, azokra válaszolok:
ÜSZ ezeket mondta:
-Nem kapod vissza az eredeti dobozt, ha elküldöd. Nyugodtan csomagolhatod valami saját dobozba. A lényeg, hogy túléljen egy DHL napot. Nekem erről nem kevés negatív tapasztalatom van. Szóval a béléssel ne spórolj.
-Garjegyet nem kell küldeni, max másolatot, ha gondolod.
-A label-t amit küldtek, azt én ráragasztottam a dobozra, mert az ügyfélszolga azt mondta. De a futár kért egy másik példányt is belőle.
-Majd a végén átadott egy DHL lezárt tasakot, nem tudta ő sem mi van benne.A kinyomtatandó papírból volt benne, ha nem nyomtatnád ki, akkor ezzel el tudja vinni.
Plusz útmutató is volt benne, ha új szállítást igényelnék és néhány extra csomagolóanyag.Remélem segítettem.
-
dombila
őstag
válasz
Izee1233 #7343 üzenetére
A google ezt találta hard reset-re. Egy próbát megér.
If you are unable to access the settings menu of your device, you can still reset your phone by performing a Hard Reset. Here are the instructions:
If your tablet is on, power it off.
Press and hold Power until the device powers on, then immediately press and hold Volume Down (while still pressing Power). You will see the word Start with an arrow drawn around it.
Press Volume Down twice to designate Recovery mode.
Press Power to restart into Recovery mode. You will see an image of an Android robot with a red exclamation mark.
While holding down Power, press Volume Up.
Use the volume keys to scroll to "wipe data/factory reset" and press Power to select it.
Scroll down to "Yes - erase all user data" and press Power to select it.A forrás
Új hozzászólás Aktív témák
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- Bontatlan Új M2 M4 IPAD PRO 2022 12,9 128GB - 256GB Wi-Fi Azonnal DEÁK TÉRNÉL Átvehető.
- Microsoft Surface Pro 7 - Újszerű, dobozban, gyári töltővel, billentyűzettel
- Samsung Tab A7 Lite (LTE/4G) SM-T225
- BONTATLAN IPAD AIR 13" M3 WIFI 256GB KÉK
- HP 200W (19.5V 10.3A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm töltők + tápkábel, 928429-002
- Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 Prémium
- Fotós felszerelés - Stúdió lámpa / Softbox / Vaku
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS A520M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Enermax 650W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest