- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Egy szenzor, két zoomkamera: újraírta a Huawei a mobilfotózás történetét
- Poco M3 - felújított állomás
- Térerő gondok, tapasztalatok
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- One mobilszolgáltatások
- Olcsó Galaxyk telepíthetik a One UI 7-et
Új hozzászólás Aktív témák
-
JociMilan
tag
Ezt nem értem. Ha lehúzom, amit te is írsz, akkor fent megjelenik egy "csillagszerű valami", de az sosem záródik be, az csak frissít egyet azon az oldalon, és utána eltűnik. Ha arra gondolsz, hogy a telepített applikációk mellett megjelenik egy kör, az valóban a frissítés, ha bezáródik, akkor kész.
-
Pano
addikt
+(#5328) ILLDisPozed
Köszönöm!
Hát, azért eléggé érzékelhető, nem hiszem, hogy nem vettem volna észre... de aztán lehet, nem tudom.Csak emlékszem épp megállapítottam, hogy érdekes mód sehogy sem melegszik ha zenét hallgatok, vagy böngészek redditen, olvasgatok stb. Legalábbis annyira nem, hogy a tok is felmelegedjen, aztán egyszer csak elkezdte. Pedig semmilyen nagy energiaigényű alkalmazást nem használok (nem jobban mint előtte), ettől függetlenül előfordulhat, hogy valamelyik app updateelve lett és el lett cseszve és jobban pörgeti a SoC-ot.
Nem tudom volt-e, de én decemberben amit vettem az bizony 128-as.
Meg annyi különbség még volt mellé, hogy nem mellékeltek gyárilag lightning-jack adaptert. Úgy tudtam jár hozzá, Apple támogatás meg felvilágosított, hogy a mostanában gyártott nyolcasok mellé már nem mellékelik. Szemét húzás, de ez van.
@ILLDisPozed: Nyomtam full restore-t, beállítottam mindent újból (nem használtam icloud mentés visszaállítást). Azután írtam, hogy az sem segített.
-
ILLDisPozed
aktív tag
Most már van 128-as i8 és i8 plus, amióta kijött a 11-es széria.
Pano: Szerintem ha van rá időd egy full restore után is ha így csinál vidd be szervizbe nézzék át és sorolj fel minden problémát.
Az enyém nem melegedik csak ha valami olyant nyomok (játék vagy töltés közbe folyamatosan használom). -
Tibee86
nagyúr
-
B-L-A-C-K
titán
Vettem jó áron egy i8at úgy hogy XS-sem volt közben, meghírdettem mind2t, és úgy voltam vele ami előbb elmegy az mehet, másik marad, és XS ment el. Amúgy pro kontra mindegyik mellett van. XS kijelzője szebb, Face ID nekem kényelmesebb mint az ujjlenyomatolvasó, viszont nekem túl nagy volt ez is. Fogásra, zsebben nekem mèg mindig kényelmesebb az i7-i8 széria.
-
PlayMax
nagyúr
Nekem anno a 6s-nél kinyírta a kamerát ,vagy is inkább sötétebbek lettek a videók és a fotók...
Elvileg nem csinálhat hardver problémát egy szoftver ,viszont különböző teljesítményeket le tud néha butítani ,ezért is az a hosszú használati utasítás hogy csak saját felelősségre rakja fel az ember ,erre nem vállalnak garanciát.
Sokat fociztam az iStyle al mert természetesen vissza vittem a készüléket miután az adott teljes értékű ios t vissza raktam rá és nem javult a kamera.
Egyszer elutasították a problémát ,aztán hosszas könyörgés és menetelés után kivételes esetben szerencsém volt kicserélték méltányosságból.
Azóta olyan készülékre ,amire még van hivatalos garancia nem kockáztatom ,mivel ilyen helyzetben nem kötelességük kicserélni a készüléket és járhat sokkal rosszabbul is a felhasználó.
6s+ ra raktam most fel a beta 12 -t és valóban sokat javult ,viszont egy A11 es iPhone on teljesen felesleges ,semmi pluszt nem add és nem fog tőle gyorsulni mert alapból még így is van bennük legalább 3 évre elegendő tartalék ,max. ha kihasználjuk a készülékek 70% teljesítményét ha nem kevesebbet. -
-
november
tag
Ezen az oldalon, ezt a leírás találtam a bőrtokokról: "A bőrtok magán viseli a bőr anyag sajátosságait, vagyis ha a halovány rózsaszín tokot szűk farmer zsebébe tuszkoljuk, a felülete megkopik. Ezek a tokok inkább bő zsebben, táskán belüli zsebben, autós tartó konzolban vagy kézben való szállításra kiválóak. Ha kevésbé igényes, nehezen elnyűhető tokot szeretnénk az iPhone 7 Plus / 8 Plus készülékhez, akkor az Apple által gyártott iPhone 7 Plus / 8 Plus szilikontok lehet az optimális megoldás."
Inkább a szilikontokot ajánlja.XPRO Tempered Glass 0.33 iPhone 7/8 Plus 3D fóliát próbálta valaki?
Tudom hogy hülyén hangzik elsőre de a 8 plus-t azért lehet ugyan úgy (akár farmer) zsebben hordani? Mert nem szívesen vennék hozzá öv táskát.
.D
-
november
tag
Köszönöm hogy válaszoltál.
A bőrtoknal milyen érzés benyomni a kezelőgombokat? Mert egy hozzászolásban azt olvastam hogy keményebb érzetre. Illetve nem baj hogy az alját nem védi? Mert ott jókora kivágást látok.
Még ezt találtam; UAG - Plyo iPhone 8/7/6 Plus tok
Ha van másnak tapasztalata az is nyugodtan írhat még. -
Dzsuri89
őstag
Én nem szeretem annyira a 3D fóliát amúgy, túl vastag a gomb körül, plusszos moddelek esetén nem egyből éled fel mindig a kijelző, ha telefonálás után elveszem a fülemtől és rengeteg dzsuva beszivárog a fólia alá.
Nekem a Nillkin T+ Pro a személyes kedvencem, igaz nem véd mindenhol, de az előbb leírtakat számomra teljesen javítja. -
-
marsu.
senior tag
Én jelenleg így vagyok a gyári szilikon tokkal. Mármint, hogy nem igazán ajánlanám. Elég durván gyűjti a szöszt és nálam a sarkai meg is koptak. Nem látszódik nagyon, de azért ott vannak a kopásnyomok, pedig nem használtam extrémen.
Még szerencse, hogy Telekom kuponnal vettem. -
Dzsuri89
őstag
Elképzelhető, hogy van különbség telefon és telefon között. Anno még a 6S Plus-on, amikor a CP+ Max-ot használtam ott minden frankó volt, viszont két 8 Plus-on is beszívtam a fóliával.
Elképzelésem sincs, hogy mi lehet a bibi, mert a fóliákat nagyon pontosan helyeztem fel. -
Arra én nem annyira használom. Legtöbbször otthon, vagy az irodában használom, és főleg telefonálni. Arra kell nagyon vigyázni vele, hogy bár használat közben elég stabilan van a fülben, de ki- és behelyezéskor, mikor kiveszed a tokból, akkor az alakja és a fogása miatt nagyon könnyű leejteni, így kültéren vagy autóban könnyen elveszhet, sérülhet. Ez az egy hátránya van szerintem.
-
anorche1
őstag
Tok egyáltalán nem nyomja fel a fóliát?
Illetve nincs a kijelző és fólia között rés?
A xiaomi a1 telómra vetem ilyen teljes képernyőt befedő üvegfóliát, igaz, nem márkásat. Annál az volt a gond, hogy a fóliának csak a színezett részei voltak ragasztósak, a többi részen nem, nem tapadt rá rendesen a kijelzőre. Emiatt középen "olajfoltos" volt, nagyon sokat romlott a kijelző érzékenysége (értesítősáv lehúzásához rendesen erő kellett).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Synology NAS
- Google Pixel topik
- TCL LCD és LED TV-k
- iPhone-t használók OFF topikja
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen notebookot vegyek?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Álláskeresés, interjú, önéletrajz
- További aktív témák...
- Microsoft Surface Laptop 3 - 15 col - Fekete
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest