- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hoes
aktív tag
Sziasztok!
Tudtok ajánlani olyan átlátszó szilikon tokot ami nem sárgul hamar, nem nyúlik a széleknél, tehát merevebb kicsit?köszönöm
-
Hoes
aktív tag
Maradok akkor én is a Safarin, köszönöm!
-
Hoes
aktív tag
válasz
ILLDisPozed #5683 üzenetére
A banknál már évek óta meg van változtatva, az Apple ID-ben csak pár órája változtattam át!
-
Hoes
aktív tag
Sikerült visszatérni béta szoftverről hivatalossá, köszönöm!
Lenne más kérdésem viszont!
Mindenhol ( Apple ID profil ) átjavítottam már a telefonszámon, azonban Apple Pay kártya hozzáadásakor mégis a régi számra küldi az ellenőrzőkódot?
Hol nem javítottam még át? -
Hoes
aktív tag
Sziasztok!
Belaktam nagyjàból a telefont , egyből lenne is egy kérdésem, vagy kettő.A kamera és a Galéria nagyon sokszor csak fekete képernyő volt, semmit nem mutatott vagy hozott be. Újraindítàs sem mindig segitett. Àllítgattam pàr dolgot és mintha most jó lenne de lekopogom.
Mi lehetett a gond?
Màsik kérdés, hosszú expós képkészítésre mit ajànlotok? Régen volt egy jó app erre de nem emlékszem a nevére. Köszi. -
Hoes
aktív tag
Sziasztok!
Valaki tölti a 8 Plust más gyártó gyorstöltőjével ( pl. Samsung vagy Huawei ) ? Okozhat ez gondot vagy a telefon töltésvezértlője tudja kontrollálni?
Ha nem akkor hol és milyen "gyorsabb" töltőt vegyek és milyen szőtt "szakadásmentes" kábelt amit elfogad a telefon?
iMazing ingyenes verziója megfelel általános felhasználásra ( szinkron, fájlmozgatás ) vagy meg kell venni inkább a teljes verziót? Jelenleg a 3uTools van feltéve, nem tudtam még kipróbálni mert a telefon kedd körül jön meg.
Köszönöm! -
Hoes
aktív tag
Sziasztok!
Egy kedves ismerősöm szeretné az i8-cal felvett videókat és képeket lejátszani az új LG okostévéjükön! Meg tudja oldani kiegészítő eszköz nélkül?
Rég volt már iPhone-om és nem akartam neki butaságot mondani.
A telefonról közvetlen át tudja küldeni a tartalmakat ha azonos WiFi hálózaton lóg a TV és a mobil?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550 R9 5900X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700 XT 12GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- Xiaomi Redmi 9A 32GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- 2db Dell PowerEdge R740 2U Rack Szerver és 3db Netapp FAS2040 NAS
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest