Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • TechN7ne

    nagyúr

    válasz tboldi #3910 üzenetére

    Nekem anno a 6s-nél kinyírta a kamerát ,vagy is inkább sötétebbek lettek a videók és a fotók...
    Elvileg nem csinálhat hardver problémát egy szoftver ,viszont különböző teljesítményeket le tud néha butítani ,ezért is az a hosszú használati utasítás hogy csak saját felelősségre rakja fel az ember ,erre nem vállalnak garanciát.
    Sokat fociztam az iStyle al mert természetesen vissza vittem a készüléket miután az adott teljes értékű ios t vissza raktam rá és nem javult a kamera.
    Egyszer elutasították a problémát ,aztán hosszas könyörgés és menetelés után kivételes esetben szerencsém volt kicserélték méltányosságból.
    Azóta olyan készülékre ,amire még van hivatalos garancia nem kockáztatom ,mivel ilyen helyzetben nem kötelességük kicserélni a készüléket és járhat sokkal rosszabbul is a felhasználó.
    6s+ ra raktam most fel a beta 12 -t és valóban sokat javult ,viszont egy A11 es iPhone on teljesen felesleges ,semmi pluszt nem add és nem fog tőle gyorsulni mert alapból még így is van bennük legalább 3 évre elegendő tartalék ,max. ha kihasználjuk a készülékek 70% teljesítményét ha nem kevesebbet.

Új hozzászólás Aktív témák