- Mobil flották
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- One mobilszolgáltatások
- Yettel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- VoLTE/VoWiFi
Új hozzászólás Aktív témák
-
perge666
veterán
válasz
perge666 #5907 üzenetére
Na ezalatt a pár hét használat alatt változott a véleményem az akkuról!
Az oké hogy a 13minit is szűk 2 naponta töltöm,de ha használom keményen ez akkor is kibírja azt a nagyon bő 1 napot.
Szoktak lenni olyan szabad szombataim mostanában hogy én vagyok othon a gyerkőccel,ilyenkor mire ő felkel én már 4-5 órát netezek-játszok a telefonnal és a 8 ezt nem bírta egy szuszra,de a mininek ez meg sem kottyan,még van hogy felére sem merül. -
perge666
veterán
válasz
HoldfenyLuna #5916 üzenetére
Szerintem a mai napig nagyon szuper telefon.
Én 55-ért tudtam eladni gyengécske akkuval,viszont mondhatni makulátlan állapotú volt. -
perge666
veterán
válasz
tothferenc #5908 üzenetére
12minibe elvileg még kisebb akku van.
-
perge666
veterán
válasz
perge666 #5904 üzenetére
Srácok,aki az akku miatt hezitál hogy 13 minire vált annak azt javaslom hogy inkább cseréljen akkut a 8-ban mert sokkal olcsóbban megkapja ugyanazt az üzemidőt.
Többet vártam volna a minitől,dehát ez van.
Kinézetre jobban tetszik mint a 8,szebben szólnak a hangszórói,kamerája szebb képeket készít,nagyobb a tárhely,a Face ID nagyon klassz.Nem azt mondom hogy megbántam a váltást,de így utólag egy új akkuval a 8-ban simán ellettem még volna 2 évig nagyobb beruházás nélkül.
Nem baj,4-5 évig ez lesz vagy tovább,ha tényleg nem jön több ilyen kicsi Iphone. -
perge666
veterán
válasz
tothferenc #5903 üzenetére
Sokat nem tudok írni,ez is baromi szép mint szerintem a 8 is,na meg újabb……
-
perge666
veterán
-
perge666
veterán
válasz
perge666 #5895 üzenetére
Ejjjjj,nagy a csábítás hogy lecseréljen a 8-at egy 12minire,2 napja meg is tapogattam egyet az üzletben,de asszony lebeszélt róla.
Pedig nagyon tetszik,3-4 évig biztosan ellennék vele!
Mondjuk szűk 2 hét múlva jönnek az új telók,addig mindenképp érdemes lenne várni hogy a régebbi modelleket hátha kicsit leakciózzák. -
perge666
veterán
válasz
jankopista #5894 üzenetére
Énis,mert ahogy elnézem az újabb almás árakat,idén szerintem kihagyom a vásárlást hacsak be nem állítanak valami hatalmas akcióval!
12 mini méltó utódja lenne szerintem,de részemről vicc az ára. -
perge666
veterán
Ha nekem is most kellene választani az új SE és a 8 között,biztosan az olcsóbbik mellett döntenék.
Hiába erősebb az SE ha kb sehol nem látom hasznát a 8-hoz képest. ( ez a saját egyéni véleményem )
Támogatva még lesz egy jó darabig,egy új akkuval nekem best buy lenne most is.De persze több pénzért biztosan a 12 minit venném,sőt,a 8-amnak több mint valószínű hogy egyszer az lesz az utódja.
Sajnos nekem megfizethetetlen áron vannak az új Apple cuccok,mindig a 2-3 éves leakciózottakat veszem meg nagyjából megfizethető áron,ami szerintem ígyis drága. -
perge666
veterán
válasz
Richie86 #5873 üzenetére
Az enyém akkuja is 84%-os,a napot még kihúzom vele ha nem nyomkodom sokat.
Szűk 8 hónap alatt gyengült az akkukapacitásom 9%-ot,és nagyon érezhető a változás sajnos.
Én meglátom hogy ősszel cserélem e újabbra a telómat,ha nem akkor mindenképp beújítok egy akkut.
Asszony régi kiadású SE-je 80% körül drasztikusan elkezdett romlani,volt hogy semmi jel nélkül kikapcsolt,meg naponta 2X töltötte.
Rakattunk bele új akkut,de 1-1,5 év között megint kezdett gyengülni. -
perge666
veterán
Heló mindenkinek.
Ma feldobott egy olyan rendszerüzenetet a telefonom ( i8 ) hogy valami adatszivárgás történt és felsorolta hogy több oldalon is veszélynek van kitéve a jelszavam.
Szerintetek hihetek neki és mindenhol módosítsak jelszót ahogy ajánlja is,vagy hagyjam figyelmen kívül?
Fura,mert mindenhol újjlenyomatot használok. -
perge666
veterán
válasz
Richie86 #5825 üzenetére
Nekem régen volt mindenféle droidos telefonom,a Samsungokat szerettem nagyon.
Néhány éve kipróbàltam az alma világát és beleszerettem.
Használtan vettem egy 5S-t kb 5 éve,és eldöntöttem hogy szerzek egy új 6S-t mert az 5S-nek nagyon gyenge volt az akkuja.
6S 2 évig volt nálam,szerettem nagyon,nem is volt vele baj,de a végefelé már húzós volt hogy kibírja a napot.
Ekkor vettem egy Samsung Galaxy A50-et ami szép volt,jó volt,de a 6S sokkal pörgősebb és kézreállóbb volt hiába volt gyengébb az akkuja,szó szerint harmad annyi üzemidőt tudott vagy inkább negyed annyit.
Meg a Samsungnak gyönyörű volt a kijelzője,de itt meg is áll a tudomány. Egyszerűen alma után nem volt jó nekem.
10 hónapig szenvedtem vele hogy majd megszokom,jó lesz az,de feladtam és megvettem az i8-at amit azóta sem bánok. -
perge666
veterán
válasz
Richie86 #5823 üzenetére
Háááát ha az neked jó.
A kijelző fényereje nekem nincs maximumon,kb a felén használom.Mondjuk nem panaszkodok mert amíg kibírja a napot addig nincs gond.
Meg 15 órára ithon szoktam lenni általában és ha olyan akkor nyugodtan tölthetném is,sőt még melóban is,de szerencsére még nem kell.4 hónap mulva hozhatnék ki új telefont,de szerintem hanyagolom a dolgot,az i12 még mindig nagyon drága a többi iphoneról nem is beszélve.
-
perge666
veterán
válasz
Richie86 #5815 üzenetére
Reggel 5-kor leveszem töltőröl,melóhelyen szünetekben van hogy olvasgatok itt fórumon vagy face.... / ez max 30-40 perc /
Othon munka után még 2-3 óra böngészés,van hogy youtubeon videót nézek,és van amikor este 20% alá megy,de van hogy 50 felett vagyok.
Telefonálni ritkán szoktam,viber üzenetek azok napi szinten mennek,meg csatlakoztatva van Apple Watch is.
KB ennyi. -
perge666
veterán
válasz
Richie86 #5813 üzenetére
Szerintem a mai napi megállja a helyét ez a telefon.
Egyedül az akku ami a gyenge pontja szerintem,de ez igaz a legtöbb Iphonera. ( mondjuk ettől újabb még nem volt,de a régebbiek mind gyengusok voltak akku fronton )
Frissítéseket még legalább 2-3 évig biztosan fog kapni attól sem kell tartani.Én tavaly októberben vettem az enyémet 93%-os akkuval,akkor kibírt szűk 2 napot,mostanra 84%-os és van hogy épp kihúzom vele estig.
De ez használatfüggő! -
perge666
veterán
Sziasztok.
valaki nem használ közületek olyan vezetéknélküli töltőt amivel egyszerre tudom tölteni a telefont és az Apple Watchot?Találtam 40-50K-ért de baromira sokallom,esetleg valakinek valami bevált kínai márka?
-
perge666
veterán
válasz
ILLDisPozed #5627 üzenetére
Az én második 5S-emet úgy vettem hogy új akkut raktak bele,de az tutira nem volt gyári mert úgy merült mint a Titannic.
Fél napot ha kibírt csórikám akkuja.
Ahhoz képest az asszony SE-je 73%-al most is sokkal jobb,pedig már abba sem gyári akku van.
Vagyis igazad van,a %-ra nincs mit adni. -
perge666
veterán
válasz
ILLDisPozed #5625 üzenetére
Az a lényeg hogy neked megfeleljen.
Úgy látom ezeknél már strapabíróbbak az akksik mint az előző generációknál,az enyém is decemberbe lesz 2 éves és még 92%-os.
A 6S-em 1 évesen volt kb ennyi százalékos. -
perge666
veterán
Sziasztok.
Tegnap ismét visszatértem iosra egy Iphone8-al majdcsak 1 év szünet után.
Előtte 6S volt amit imádtam,azelőtt pedig 5S.
Úgy kezdődött az egész hogy asszony lecserélte a régi Iphone SE telóját,én meg elkezdtem vele szórakozni másodtelóként.
A lényeg hogy megvettem ezt a 8-at és most nagy az öröm és boldogság.
Teljesen makulátlan a kis aranyos,full dobozos,sőt még USB átalakító is van hozzá,csak az adatkábel és a töltőfej használt.
Akkuja 92% -os.
Jöhet a következő lépés,lehet ismét szerezni egy Apple Watchot,de most SS-t.
Ja igen,ez a hátlapkoppintós dolog baromi hasznos számomra,2 koppintás főgomb,3 kopp pedig lezárás,nekem így nagyon kényelmes. -
perge666
veterán
Sziasztok.
Iphone 6S-ről szerintetek megéri váltani 8-ra?
2-3 évig használnám ha megvenném.
A 6S-t nagyon szeretem,vigyáztam is rá,egyedül az akkuja a gyenge pontja,de még ígyis kibírja dúzzogva a napot reggel 6-tól este 6-7-8-ig,attól függ mennyit nyomkodom.Most 87%-os az akkuelhasználódás.
A 8 biztos túlteljesítene mindenben,mivel a 6S is bőven elég a mindennapokban nekem,már csak az a kérdés hogy az akkuja erősebb,jobban teljesít?Gondolkoztam az Iphone11-en,de nekem az már nagy,a 8 meg mondhatni tökéletes.
Sőt,ha lenne SE még akkor tuti azt venném.
Olvastam hogy tavasszal jön valami olcsósított mobil hasonló paraméterekkel mint a 8,de addig nem biztos hogy várnék.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S22 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 200 Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 PRO - 128GB - Deep Purple - 85% akkumulátor
- Samsung Galaxy S22 Ultra 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULL HD I Cam I W10 I Gari!
- Lenovo Thinkpad P1 gen1, gen2, P52s FHD, 4K oled touch
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- SzoftverPremium.hu
- DELL Thunderbolt Dock - WD19TB modul 02HV8N (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest