Új hozzászólás Aktív témák
-
Count Orlok
csendes tag
Erre én is gondoltam, direkt megnéztem. De stabilnak tűnik.
Most azért megnéztem megint, a kijelző szélein nem lehet benyomni, viszont ha a fém keretre fejtek ki egy kis nyomást oldalról, akkor valami kis apró nyekergést ad. Ez nem tudom, mennyire normális, a szintén üveg-fém kombó Galaxy A3 (2017)-em nem csinált ilyet...[ Szerkesztve ]
-
krisz12071
aktív tag
-
Istuu15
senior tag
Uh ez a bermuda háromszög . Biztosítás van a telón és a legdrágább biztosítástól eggyel olcsóbb biztosítás van a telefonon. Az nem játszik, hogy felhívjuk a biztosítót és megmondjuk, hogy le esett és nem működik a wifi és a bluetooth? Ez a nőverem telefonja nekem pedig egyik okostelefonomt sem romlott el soha így egy kicsit új nekem a téma.
Xiaomi Redmi Note 2 Prime, Xiaomi Mi 8 128GB Blue, Xiaomi Mi Power Bank 5000 MAH, Huawei Band 0 Smartwatch, PS3 Super Slim, PS4 Slim
-
okoska74
senior tag
Sajnos nem biztos, hogy az Apple hibája mert Androidon is jelen van
iMac 2013 Late ; Apple iPhone 11 ; Apple TV 4K 64Gb ; Sony KD43XF8505 ; Sony HT-XF9000 ; Sony WH-1000XM3 ; Toyota Prius III 1.8 HSD Premium;.... Ha a tények nem igazolják az elméletet, változtasd meg - a tényeket. Albert Einstein
-
Iphoneos25
friss újonc
Köszi neked is a választ.
Még egy amatőr kérdésem lenne mert nem adtam még el olyan telefont ami a két éven belül volt. Szóval ezt eladni csak akkor tudom ha lejárt a 2 év? Bár itt most kérdés az is hogy az előrendeléstől számít vagy attól amikor megkaptam.Mondjuk így hogy úgyis október elején szeretném venni sok vizet nem zavar csak jobb ezeket biztosra tudni.
-
tboldi
nagyúr
A négyesen csak ritkán, és akkor sem tart tovább 1 mp-nél, de inkább kevesebb szokott lenni.
Tavaly október óta használok Series 4-et, ez az első* Apple Watch-om, nem tudom, milyenek voltak a korábbiak, de mindenkitől csak azt hallottam/olvastam, hogy megváltás az új.* Valójában már a második, időközben lecseréltem egy Nike+ variánsra a plusz számlapok miatt.
-
Tibee86
nagyúr
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest