- Milyen okostelefont vegyek?
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Motorola Edge 30 Neo - wake up, Jr...
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Count Orlok
csendes tag
Erre én is gondoltam, direkt megnéztem.
De stabilnak tűnik.
Most azért megnéztem megint, a kijelző szélein nem lehet benyomni, viszont ha a fém keretre fejtek ki egy kis nyomást oldalról, akkor valami kis apró nyekergést ad. Ez nem tudom, mennyire normális, a szintén üveg-fém kombó Galaxy A3 (2017)-em nem csinált ilyet... -
Istuu15
senior tag
Uh ez a bermuda háromszög
. Biztosítás van a telón és a legdrágább biztosítástól eggyel olcsóbb biztosítás van a telefonon. Az nem játszik, hogy felhívjuk a biztosítót és megmondjuk, hogy le esett és nem működik a wifi és a bluetooth? Ez a nőverem telefonja nekem pedig egyik okostelefonomt sem romlott el soha így egy kicsit új nekem a téma.
-
Iphoneos25
friss újonc
Köszi neked is a választ.
Még egy amatőr kérdésem lenne mert nem adtam még el olyan telefont ami a két éven belül volt. Szóval ezt eladni csak akkor tudom ha lejárt a 2 év? Bár itt most kérdés az is hogy az előrendeléstől számít vagy attól amikor megkaptam.Mondjuk így hogy úgyis október elején szeretném venni sok vizet nem zavar csak jobb ezeket biztosra tudni.
-
tboldi
nagyúr
A négyesen csak ritkán, és akkor sem tart tovább 1 mp-nél, de inkább kevesebb szokott lenni.
Tavaly október óta használok Series 4-et, ez az első* Apple Watch-om, nem tudom, milyenek voltak a korábbiak, de mindenkitől csak azt hallottam/olvastam, hogy megváltás az új.* Valójában már a második, időközben lecseréltem egy Nike+ variánsra a plusz számlapok miatt.
-
Tibee86
nagyúr
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- XPEnology
- Milyen légkondit a lakásba?
- Nintendo Switch 2
- Projektor topic
- Milyen okostelefont vegyek?
- Merevlemezek megbízhatósága, élettartama
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Premier dátumot kapott az Anno 117: Pax Romana
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- További aktív témák...
- iPhone 13 / 256GB / Blue / Gyári kártyafüggetlen (163)
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 12 Pro / 128GB / Pacific Blue / Gyári kártyafüggetlen (164)
- Apple iPhone 13 256GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Teljesen új Google Pixel 9 256GB Obszidián eladó (garancia)
- Dell latitude, precision, xps, magyar világítós billentyűzetek eladóak
- Azonnal elérhető, raktáron lévő HPE Aruba switch-ek
- Csere-beszámítás! Számítógép PC Játékra! I3 14100F / RTX 3060 12GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Csere-Beszámítás! RGB Számítógép PC játékra! R5 5600X / RTX 3060Ti 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged