- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Középkategóriást mutatott be újra az Oppo
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Google Pixel topik
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- Mobil flották
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Amazfit T-Rex 3 - prehisztorikus idő
Új hozzászólás Aktív témák
-
november
tag
Sziasztok!
8 plus-hoz a kettő közül melyiket ajánlanátok?
Speck Presidio Clear iPhone 8 Plus
Apple iPhone 8 Plus/7 Plus Leather CaseA gyári bőrtok mennyire gyűjti a koszt és a port?
-
november
tag
Tok használata mellett érdemes hátlapi fóliát használni?
-
november
tag
Sziasztok!
8 plus-hoz néztem még tokokat:
iPhone 8 Plus Case Liquid Air Armor
UAG - Plyo iPhone 8/7/6 Plus tok
UAG MONARCH SERIES
Speck Presidio Grip Superior Impact Protection Case
Apple iPhone 8 Plus/7 Plus Silicone Case
Apple iPhone 8 Plus/7 Plus Leather Case
Aiino - Strongly case for iPhone 7 Plus and iPhone 8 PlusA fő szempontok hogy ne menjen be a por a telefon és a tok közé illetve ha ez számít zsebben fogom hordani.
-
november
tag
Ezen az oldalon, ezt a leírás találtam a bőrtokokról: "A bőrtok magán viseli a bőr anyag sajátosságait, vagyis ha a halovány rózsaszín tokot szűk farmer zsebébe tuszkoljuk, a felülete megkopik. Ezek a tokok inkább bő zsebben, táskán belüli zsebben, autós tartó konzolban vagy kézben való szállításra kiválóak. Ha kevésbé igényes, nehezen elnyűhető tokot szeretnénk az iPhone 7 Plus / 8 Plus készülékhez, akkor az Apple által gyártott iPhone 7 Plus / 8 Plus szilikontok lehet az optimális megoldás."
Inkább a szilikontokot ajánlja.XPRO Tempered Glass 0.33 iPhone 7/8 Plus 3D fóliát próbálta valaki?
Tudom hogy hülyén hangzik elsőre de a 8 plus-t azért lehet ugyan úgy (akár farmer) zsebben hordani? Mert nem szívesen vennék hozzá öv táskát.
.D
-
november
tag
Sziasztok!
8 plus esetében, normál használat mellett elég a 64 gb-s modell? Boltban azt mondta az eladó hogy ha nem csinálok egész nap 4k-s videókat akkor szükséges csak a 256 giga tárhely. A demo modellen (igaz sok app fel volt rakva) a 64 gigából 40 giga volt szabad. Ez mennyire reális?
-
november
tag
Köszönöm hogy válaszoltál.
A bőrtoknal milyen érzés benyomni a kezelőgombokat? Mert egy hozzászolásban azt olvastam hogy keményebb érzetre. Illetve nem baj hogy az alját nem védi? Mert ott jókora kivágást látok.
Még ezt találtam; UAG - Plyo iPhone 8/7/6 Plus tok
Ha van másnak tapasztalata az is nyugodtan írhat még. -
november
tag
Sziasztok!
8 plus-hoz milyen itthon is kapható fóliát és tokot ajánlanátok, amik passzolnak is egymáshoz? A gyári tokok milyenek? Bőr tokot néztem (Apple iPhone 8 Plus/7 Plus Leather Case), nem tűnt rossznak, csak elég húzós az ára. Nem megy alá a por? Érdemes a telefon hátuljára is fóliát rakni?
Budapesten melyik boltban rakják fel szépen? És mennyiért? -
november
tag
Sziasztok!
Iphone 8 Plus vásárlásán gondolkodok Product Red színben. Azoktól kérdezem akik már egy ideje használják a 8-t hogy mennyire törékeny az üveghátlap? Tokkal, fóliával és anélkül is? Nem hajlik meg a zsebben hordva mint anno a 6-s széria?
A Product Red színvariánsnál mennyire minőségi a festés? Nem fog egy idő után lekopni mint a iphone 7 Jet Black-nél? Akinek van ilyen színben mit tapasztalt?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÚJ aktiválatlan Apple iPhone 16 Pro Max 512GB ! 1ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 16 Pro 1TB Fekete Titán Színben Bontatlan 12 Hó Garanciával
- Samsung Galaxy S24 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Google Pixel 9 Pro 5G 16/256GB Szürke Színben Bontatlan 12 Hó Garanciával
- Bomba ár! MacBook AIR 13" 2018 - i5-8210Y I 16GB I 512SSD I OS X Sonoma I Cam I Gari!
- Xiaomi Redmi Note 14 5G
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7600 32GB DDR5 512GB SSD RTX 4070 12GB ZALMAN S2 TG EVGA 650W
- Fotó állvány eladó
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged