- iPhone topik
- Galaxy Z Fold6-hoz viszonyítva mutatják, mennyivel lesz vékonyabb a Z Fold7
- MIUI / HyperOS topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Erős specifikáció, kompakt formában
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Fényképek a Honor Magic V5-ről
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tibee86
nagyúr
válasz
metalstorm #5974 üzenetére
Hivatalos vs nem hivatalos szerviz, gyári akku vs utángyártott. Felesleges összehasonlítani.
-
Tibee86
nagyúr
"Akku cserénél tényleg nincs gyári akku a szervizes szerint mind utángyártott
"
De van, az összes hivatalos szerviznek biztosít gyári akkumulátort az Apple. A nem hivatalos szervizeknek viszont nem, így az összes többi helyen csak valamilyen kérdéses minőségű utángyártott akkumulátort fognak belerakni. -
Tibee86
nagyúr
válasz
ILLDisPozed #5452 üzenetére
Sok helyen meg azt mondják, hogy az új széria főkameráját kapta meg. Amíg nincs teszt nem fog kiderülni. Ha így van akkor szerintem az sokkal bosszantóbb, hogy az éjszaki módot nem kapta meg.
-
Tibee86
nagyúr
-
Tibee86
nagyúr
válasz
bodorjanos #4936 üzenetére
1 ciklus nem egyenlő egy töltéssel. Ha mondjuk minden nap 50%-ról töltöd fel, akkor az 2 töltés alatt lesz 1 ciklus.
-
Tibee86
nagyúr
válasz
Pistike1985 #4893 üzenetére
És mégis hogyan, miről tiltanák le szerinted a gyári független telefont? Gondolod van egy Apple központi szám, ahova beszólnak, hogy nem fizetik a telefon részleteit, tiltsátok le mindegyik hálózatról?
Másfelől ha részletre vásárolsz pl az MM-ben, a hitelt nem ők biztosítja, így aztán végképp nem érdekli, hogy fizeted vagy sem a részletet. -
Tibee86
nagyúr
válasz
ILLDisPozed #4890 üzenetére
Kb. annyi, hogy amíg egy szolgáltatótól vásárolt telefont tilthatnak, addig egy gyári függetlennél ez a veszély nem áll fen. Nálunk sajnos még mindig divat a nagy csomaggal kihozom olcsón a készüléket, majd eladom és nem fizetem az előfizetést dolog.
-
Tibee86
nagyúr
válasz
sityupityu #4823 üzenetére
Így 5-én délután már azért erős.
-
Tibee86
nagyúr
válasz
sityupityu #4821 üzenetére
Akarod mondani csak ott.... De nézd végig a videót.
-
Tibee86
nagyúr
válasz
sityupityu #4817 üzenetére
Hol olvastál erről?
-
Tibee86
nagyúr
válasz
Gábor-KJ #4780 üzenetére
Pusztán javaslat a későbbiekre, hogy mielőtt kiadsz majd 1000 eurót egy telefonért nézz utána, hogy tudja-e az adott funkciókat amiket te elvársz tőle vagy fontosnak tartasz. Ha nem, akkor nem szabad megvenni és másikat kell keresni. Az pedig, hogy az adott funkció egy másik gyártónál teljesen más oprendszeren alap, nem jelent semmit.
-
Tibee86
nagyúr
-
Tibee86
nagyúr
válasz
sityupityu #4734 üzenetére
Ha nem hivatalos viszonteladótól akarod venni, akkor nagyjából teljesen mindegy, ahol a legolcsóbb. Jótállás ezekre úgy is 1 év van ha bontatlan és aktíválatlan. Viszont ha ilyen szürkeimportos mellett döntesz, akkor érdemes vásárlás előtt a serial szám alapján rákérdezni az Apple ügyfélszolgálaton, mert sok helyen külföldi szolgáltatók telefonjait árulják hivatalos függetlenként.
fanfunes: Ezt neked kell eldönteni, azért elég markáns különbségek vannak a két telefon között. Én biztos Xr-t vennék, ha tepsire vágynék.
-
Tibee86
nagyúr
válasz
sityupityu #4732 üzenetére
Garanciában kicseréltetett refurbished telefonok, amik szinte olyanok mint az újak, de mégse teljesen. Sokan foglalkoznak ilyennel hardveraprón is, hogy némi kp-ért cserébe kicseréltetik a telefonokat úgy is, hogy semmi hibájuk nincsen, vagy épp letiltotta a szolgáltató.
-
Tibee86
nagyúr
válasz
sityupityu #4728 üzenetére
Annyit biztos bírnia kell szerintem is, főleg látva, hogy milyen teszteket is túlél.
-
Tibee86
nagyúr
válasz
sityupityu #4726 üzenetére
Amíg egyik gyártó se vállal garanciát a beázásra, addig szerintem kár ezt reszkírozni. Saját felelősségre persze lehet pancsolni vele, de senki nem garantálja, hogy nem lesz baja.
-
Tibee86
nagyúr
válasz
Pistike1985 #4706 üzenetére
Idejét nem is tudom már mióta, de a facebook app értesítéseinek nincs hangja.
-
Tibee86
nagyúr
válasz
Szabcsizz #4565 üzenetére
Ha hibás az akkumulátor akkor természetesen cserélik jótállás alatt. Az elhasználódás és a kapacitás csökkenése egy természetes folyamat, így arra nehezen lehetne a jótállást érvényesíteni.
Mint ahogy egy új autónál se tudja az ember garancia keretében cseréltetni a gumikat/fékbetétet stb.-t, mert koptak az új korukhoz képest. -
Tibee86
nagyúr
válasz
mazsiii92 #3705 üzenetére
Ezek a sima fóliák csak karcok ellen jók, ejtésnél egyértelműen törik a kijelző, mivel nem ér ki a szélekig. Én teljes keretes üvegfóliát használok tok nélkül, sokszor esett már le a telefon és a kijelzőnek nem lett baja soha csak a fóliának. Másrészt szerintem nagyon igénytelen és csúnyák azok a fóliák amik csak a kijelzőt fedik.
-
Tibee86
nagyúr
Nekem is tegnap futott be, viszont ez már messze nem az az üveg, mint mondjuk tavaly nyáron volt. Szélei kevésbé lekerekítettek, mintha egy picit vastagabb is lenne, illetve korábban csak az érzékelőknél ment tele porral a kameránál egyáltalán, viszont így fél nap után már a kameránál is tiszta poros.
Nagyon nem az a minőség amihez hozzászoktam, főleg nem ilyen áron... -
Tibee86
nagyúr
válasz
TheBikerider #1740 üzenetére
Nagyon jók lettek. Remélem jövőre a kicsik is kapnak dupla kamerát.
-
Tibee86
nagyúr
válasz
FIREBLADE78 #1515 üzenetére
Mivel 3 opció van, egy drága amit kibírsz fizetni, egy nagy ami kisebb nem lesz semmitől, a harmadik pedig sz*r, sz*rt meg nem veszünk így elég egyértelmű melyik a befutó.
-
Tibee86
nagyúr
válasz
Ricardo #1398 üzenetére
Jah, hogy az egész feltevésed azon alapszik, hogy szentkuti ezt írta a tesztben? (Már majdnem azt hittem, hogy tapasztalat.
)
Érdekes módon rajta kívül egy tesztelő se említette ezt egyetlen tesztben se, és a felhasználóktól se hallani. Csak ismételni tudom magam, ahol egy i8 újratölt ott már az S8 is. -
Tibee86
nagyúr
válasz
Ricardo #1391 üzenetére
"Ezt hangoztatták az egy giga esetén is, mégis emelték."
Akkoriban mikor ezt hangoztatták elég is volt, amint az op rendszer és az alkalmazások megkövetelték emeltek is. Jelenleg pont úgy teljesít fele annyi memóriával mint az androidos telefonok, ahol a 2/3gb-tal szerelt iPhone-ok újratöltik az app.-ot ott a 4/6gb-os Samsungok is már. Hiába tettek a nagyobb testvérbe ott is több memóriát. -
Tibee86
nagyúr
Na igen, a bőr kicsit más mint a műanyagok. A fekete előtt volt egy szürkém is, az nagyon nem tetszett ahogy kopott.
A linkelt tokok szerintem elég csúnyák (nem vitaindító, mert ízlésen kár is lenne vitázni, ez csak az én véleményem), én vagy az ultra hybrid 2-t vagy a liquid air armor-t próbálnám ki, de utóbbi pl. nem is kompatibilis a teljes keretes fóliákkal. De már nem veszek több tokot, így is van rengeteg a fiók alján, másrészt nem hiszem, hogy találnék jobb minőségűt ennél. -
Tibee86
nagyúr
válasz
FіkuszKukіsz #1256 üzenetére
Egyből nagyon régóta nem cserélnek már.
-
Tibee86
nagyúr
válasz
Ed Parker #1223 üzenetére
Na látod pont erről beszéltem.
A kedvedért majd kidobok 300 ezer forintot, csak hogy a saját tulajdonomban legyen egy ilyen készülék és úgy talán lehet róla véleményem. Az biztos kisebb lesz.
Egyébként mennyi ideig kell használom, hogy lehessen saját véleményem róla?
De elengedem a témát, nehogy rosszul induljon a napod, hogy valakinek más véleménye van a kis drágaságodról. -
Tibee86
nagyúr
válasz
Ed Parker #1215 üzenetére
Az első + verzió megjelenése óta van ilyen méretű készülék itthon (a tulajdonosa se firtatta soha, hogy nem egy zsebbe való telefon).
Nem, nem használtam és nem is akarom mert a zsebembe alig fér bele. Kocsiba ötletem sincs, hogy szedném ki a zsebemből ha éppen kell. Tök jó rajta netezni, meg az akkuja is sokkal jobb, de hordózhatóság/tárolás szempontjából nagyon gáz. És ugye ez egy telefonnál annyira azért nem mellékes szempont.
De nem értem, hogy ha valakinek ez a véleménye róla akkor mint valami megsértett gyerekek jönnek a tiédhez hasonló kommentek ahelyett, hogy elfogadnátok más véleményét, ahogy én is elfogadom, hogy sok embernek ez a normális méret. Azokon a kommenteken, hogy kényelmesen hordható zsebben, meg leülni se gond vele inkább csak kacagok.
A nagy kijelzővel nincs bajom, bár már kisebb verzión is van olyan néha, hogy nyújtózkodni kell, a ház méretével van a baj, ami a kijelzőhöz képest túl nagy. -
Tibee86
nagyúr
válasz
Amarton #1210 üzenetére
"Miért nem lehet a sima 8-ba bele rakni a jobb kamerát és a nagyobb ramot?"
Pofon egyszerű, akkor jóval kevesebben vennék a nagyobb testvért.
A fő kamera tudtommal ugyanaz, a második kamera funkciói miatt jobb a + verzióé, persze ha egyáltalán kihasználod azokat.
A ram az egy fájó dolog, de mivel idén is képesek voltak még 2gb-tal kiadni telefont, így remélhetőleg pár évig még nem lesz érezhető a hiánya.
Én ezeket a + verziókat akkor se venném meg, ha 10 ezer lenne a különbség a két verzió között, egyszerűen túlontúl nagy az a ház. -
Tibee86
nagyúr
válasz
7Heads Drago #1109 üzenetére
A playstore?
-
Tibee86
nagyúr
válasz
Flickering #990 üzenetére
Telefonon előbb kérdezz rá, nem egy olyan esetről hallottam, hogy a feltüntetett ár pont olyasmire vonatkozik amit említettél. Az a 250-es ár nagyon érdekes, az xxl gsm pont nem az olcsóságáról híres.
290-300 az kicsit sok, 261-ért kapsz 8+-t pl. a partnerogsm-nél. -
Tibee86
nagyúr
válasz
beaglepuppy #789 üzenetére
Remélhetőleg jövőre már sikerül a kijelzőbe integrálni.
-
Tibee86
nagyúr
válasz
7Heads Drago #704 üzenetére
A tesztelőn kívül én sehol nem hallottam ilyen problémáról, ráadásul én se tapasztaltam soha, hogy kevés lenne a 2gb. Az 1gb már régóta kevés az ios-nek, téptem is a hajam miatta sokszor amíg nem váltottam feljebb. Bár hozzátartozik, hogy nem próbáltam még az ios11-gyet, és jó darabig nem is fogom még.
-
Tibee86
nagyúr
válasz
ForRedGlory #693 üzenetére
Mert aztán az S8-cal meg note8-cal rohangáló tizenévesek nem pont ugyanez a kategória...
-
Tibee86
nagyúr
válasz
szdavid8585 #677 üzenetére
"Ragozhatjuk 1000 -el, de a következőkkel szerintem mindenki egyetért:"
Ragozhatnánk, de egyszerűbb csak annyit írni, hogy nem. -
Tibee86
nagyúr
válasz
szdavid8585 #677 üzenetére
Nem.
-
Tibee86
nagyúr
Akárhogy számolom (adapter+kábel) sehogy nem jön ki a 40 ezer forint. Neked, hogy jött ki?
Persze nem olcsó, de már megint olyan számokat említesz amik közelében sincsenek a valóságnak.
De ahogy előttem linkelték nincs olyan jelentős különbség ami szerintem megérné a ~31 ezer forintot szemben egy 6800 ft-os ipad töltőfejjel. -
Tibee86
nagyúr
Nézted esetleg, hogy melyik topikban vagy?
Érdekes, ha megnyitom az S8 teszt topikját, de nézhetjük bármelyik andoidos topikot akkor azokban nem azt látni, hogy az iPhone felhasználók több száz kommenten keresztül hajtogatják, hogy az iOS mennyivel jobb.minek?:S: A MA fórum színvonala karcolja egy ovis csoport színvonalát nagyjából.
Elég megnézni azt a kommentet amire válaszoltam.
-
Tibee86
nagyúr
válasz
minek?:S #455 üzenetére
"de ennyi pénzért bármit tudsz venni és igen, ennyi pénzért android vonalon is van jó, szép és megbízható"
Ezzel szerintem senki nem is akar vitába szállni. A baj azzal van, hogy itt jó pár android felhasználó mint valami hittérítő próbálja győzködni az embereket, hogy az az isten és aki iPhone-t vesz/használ az egy hülye.
Ahelyett, hogy elfogadná azt, hogy sok embernek nem felel meg az android, vagy egyszerűen nem tetszik neki és akár csak ezért használ iPhone-t. -
Tibee86
nagyúr
válasz
TheBikerider #405 üzenetére
Fotóknál is működik. Nyilván oldalra nem tudod húzni, mert akkor mész az előző képre, így ott lefele kell.
-
Tibee86
nagyúr
Ahogy már írtam, nem a kommented tartalmára reagáltam (mivel el se olvastam mert hidegen hagy), pusztán erre: "2013-as iPhone 5, VS idei Xiaomi Redmi Note 4". Erre írtam, hogy hülyeség, mert az iPhone 5 nem 2013-as telefon. Remélem így már érted.
Egyébként az iPhone 5 egy erősen félresikerült modell volt, nem hiába kukázta rögtön az Apple. -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Linux kezdőknek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Nintendo Switch 2
- iPhone topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Milyen autót vegyek?
- Windows 11
- Mielőbb díjat rakatnának a görögök az olcsó csomagokra az EU-ban
- További aktív témák...
- ÚJ Lenovo Legion Pro 5 16IRX9 - 16" WQXGA 165Hz - i5 14500HX - 32GB - 1TB - RTX 4060 - 3 év garancia
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i7-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest