- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- iPhone topik
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- VoLTE/VoWiFi
- Fotók, videók mobillal
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
Új hozzászólás Aktív témák
-
fenyojoe
csendes tag
Sziasztok! Szerintetek nem merül sokkal jobban iOS 14-gyel a telefon, mint mondjuk 13 alatt? Köszi!
-
fenyojoe
csendes tag
Sziasztok! Tudom, hogy sokszor, több topicban is felmerül, de megosztanám az aksicsere/töltés tapasztalataimat. Az iStyle-ban cseréltettem még május közepén, azóta folyamatosan úgy töltöttem, hogy max 95-96%-ig, és csak 35-40%-ig hagytam merülni, a kettő között pedig bármikor töltöttem, amikor szükség volt rá. A múlt héten csökkent le az aksikapacitás 99%-ra. Ezek szerint 4 hónap alatt csökkent 1%-ot az én felhasználói szokásaimmal. Ez sztem nem rossz. Nektek mi a tapasztalatotok? Párom 6S-ében ugyanakkor cseréltünk aksit, ő jóval kevesebbet használja napközben a telefonját, és neki még 100%-on van a kapacitás.
-
fenyojoe
csendes tag
válasz
bodorjanos #5340 üzenetére
Miért ne lenne ugyanolyan a telefon szervizelés után? Visszaraknak mindent, még a szigetelő-ragasztócsíkokat is. :-)
-
fenyojoe
csendes tag
válasz
ILLDisPozed #5112 üzenetére
Akkor most már biztos, hogy iOS 13 alatt a 3D Touch-csos készülékeken is kvázi Haptic Touch működik csak?
-
fenyojoe
csendes tag
válasz
bodorjanos #4900 üzenetére
Teljesítményigényesebb alkalmazásoknál látszik a sebességkülönbség, de főleg a játékoknál. Hamarabb tölt be, utána kb. ugyanaz az élmény. De rendszerappoknál szinte nincs semmi különbség gyorsaságban.
-
fenyojoe
csendes tag
Szia! Páromnak újonnan cserélt aksival 6S, nekem sima 8 nagyjából ugyanakkor vásárolva megközelítőleg egyforma használat mellett bírja ki az egy napot stabilan. Anno iOS 11-gyel még lekörözte az iPhone 8 a 6S-t, de mióta frissítettem, kb egyforma az aksiidő. Szóval, ha az aksi alapján döntenél egyik vagy másik mellett, sztem nem annyira döntő szempont.
-
fenyojoe
csendes tag
-
fenyojoe
csendes tag
Sziasztok!
Én nagyon várom már az iOS 12.2-őt, mert abban reménykedem, hogy amit a 12-re frissítés elcseszett az akkuidővel, azt hátha kijavítják. iOS 11.4.1 alatt meglepően jó volt az üzemidő, csak elkövettem azt a hibát, hogy frissítettem iOS 12.1.3-ra, azóta olvad, mint a fagyi nyáron...
-
fenyojoe
csendes tag
válasz
ILLDisPozed #4661 üzenetére
Köszi a választ. Az enyém aksija 95%-os kapacitású most, és ez nem is változott a frissítés óta. Szóval biztosan nem amiatt merül gyorsabban nekem.
-
fenyojoe
csendes tag
Sziasztok! Hátha megtud nyugtatni valaki... Két hibajelenség miatt frissítettem a 3 hónapos iPhone 8-amat iOS 12-re: az egyik, hogy kb. havonta/kéthavonta egyszer mobilhívásnál vagy Face Time hívásnál amikor felvettem, lefagyott, és tovább zizegett a rezgőmotor, amíg újra nem indítottam; a másik egyszer fordult elő, hogy a stopper nem indult el többszöri indításra sem, csak ugráltak rajta a számok, amíg újra nem indítottam a telót. Szóval múlt hétvégén lefrissítettem, azóta zabálja az aksit, mint az istennyila, reggelig éjszakai üzemmódban 9%-ot merül, frissítés előtt héten, iOS 11-el pár százalékot merült csak reggelig. És napközben is érzékelem, hogy használat közben csak úgy olvadnak lefele a %-ok...
Valaki tapasztalt hasonlókat közületek? Nagyon megbántam a frissítést, csak azok a bug-ok már nagyon idegesítettek.
-
fenyojoe
csendes tag
Én amikor kézbe fogtam a 8 Plust, mindig azt éreztem, hogy hétköznapi helyzetekben folyamatosan attól tartanék, hogy kiesik a kezemből.
Előtte egy 6S-em volt, és egy kézzel azon is gyakran fogást kellett váltanom, hogy elérjem a kijelző összes részét. Azon kívül pl. ágyban, háton fekve is nehezebb lett volna rajta nekem navigálni.
-
fenyojoe
csendes tag
Mielőtt megvettem a 8-ast, hetekig/hónapokig morfondíroztam rajta, mit válasszak. Rengeteg review videót meg cikket néztem meg, hetente visszajártam az iStyleba a 8-ast, a 8 Plus-t meg az X-et tapogatni.
Mégis a minap döbbentem rá, mikor védőtokkal együtt a kezembe adtak megnézésre egy X-et, hogy a kicsi 8-ashoz képest mekkora nagy már az a telefon is. Van köztetek olyan, aki a méret miatt (is) döntött a 8 mellett?
-
fenyojoe
csendes tag
Egyetértek, általános felhasználásra nekem is a gyári EarPods jött be mindkét előző iPhone-omnál. Munkába járás, utazás során a normálisan elvárható szintet nyújtja zenehallgatás közben, ráadásul headset is, és az nem baj, ha ilyesmi mindig kéznél van. De a 8-ast már egy AirPods váráslással kötöttem egybe, és nagyon nem bántam meg. ;-)
-
fenyojoe
csendes tag
válasz
senior69 #4408 üzenetére
Nekem ez a harmadik iPhone-om. Az első az iPhone 4 volt, annak semmi baja nem volt, a kijelzőnek sem, 4 évig használtam. Az iPhone 6S-emen majdnem 3 év után vettem észre az enyhe sárgulást (így utólag már azt gondolom, hogy annyira nem zavaró mértékű), ezen a mostani 8-ason meg egyből, kicsomagolás után.
Lehet, hogy már csak nagyon ráállt a szemem? Érdekesség még, hogy minden ismerősömnél durván sárgul mind a négy széle a kijelzőnek, akik több éves iPhone 5S-t vagy SE-t használnak... Én már lassan úgy gondolom, hogy tartsa magát nagyon szerencsésnek, akinek hibátlan a kijelzője.
-
fenyojoe
csendes tag
Szia! Írtad, hogy a Váci utcai iStyle-ból azzal küldtek el, hogy máshol szervizeltetted. Mit kellett akkor javítani rajta, és hol végeztetted el? Csak kíváncsiságból kérdezem. Mert ha hivatalos Apple szerviz volt, akkor ne hagyd magad továbbküldeni, az nem normális, hogy klattyogjon a kijelző a házban, mint ahogy leírtad. Garanciális még a telefon?
-
fenyojoe
csendes tag
Sziasztok!
Én a múlt hónapban vásároltam egy fekete iPhone 8-at, 6S-t cseréltem le vele. Semmi gondom nem volt három év alatt a 6S-sel, főleg, hogy végig a tökéletesen működő iOS 9.3.5-tel használtam. A váltás fő oka az volt, hogy idén aksit cseréltettem benne hivatalos szervizben, és utána tűnt csak fel, hogy a kijelző nem egyenletes világosságú, felülről az alsó része felé sötétedik, illetve kicsit sárgább, de mindez csak nagyon világos alapon szemlélve tűnik fel. Aztán amikor megvettem a 8-at, első bekapcsolásnál ért a hidegzuhany, hogy halványan, de ugyanazzal a jelenséggel találtam szembe magam, csak itt épp fordítva, alulról megfelelő a fényerő és a kontraszt, onnan halványodik/sárgásodik be fölfelé. Van valakinek hasonló tapasztalata? Érdemes cseréltetni garanciálisan, vagy ez nem is számít bele? Mondom, annyira nem zavaró, csak kiábrándító, hogy pl. a kiállított tesztpéldányokon ilyet sohase lehet látni. Köszi előre is!
-
fenyojoe
csendes tag
209.000 körül a 64 GB-os kisebbik verziót már lehet kapni, annak idején az iPhone 6S ugyanekkora tárhellyel sokkal drágább volt még több hónap után is. Szerintem megéri megvenni, ha tetszik. Nekem kifejezetten bejön az üveg design, persze sokkal jobban kell rá vigyázni, mint egy 7-esre például. :-)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőbb díjat rakatnának a görögök az olcsó csomagokra az EU-ban
- Könyvajánló
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Medence topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- C++ programozás
- További aktív témák...
- Apple iPhone 14 PRO - 128GB - Deep Purple - 85% akkumulátor
- Samsung Galaxy S22 Ultra 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S24 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ aktiválatalan Apple iPhone 16 Pro 128GB ! 1ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- Samsung Galaxy Z Fold 4 256 GB, szürkészöld + S Pen tok
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 8700K 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- SzoftverPremium.hu
- Apple iPhone 16 Pro Max - Desert Titanium - 256GB 1 ciklus 100% akku! 1 év garancia! Új készülék!
- LG 27UL550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest