Új hozzászólás Aktív témák
-
JociMilan
tag
Ezt nem értem. Ha lehúzom, amit te is írsz, akkor fent megjelenik egy "csillagszerű valami", de az sosem záródik be, az csak frissít egyet azon az oldalon, és utána eltűnik. Ha arra gondolsz, hogy a telepített applikációk mellett megjelenik egy kör, az valóban a frissítés, ha bezáródik, akkor kész.
[ Szerkesztve ]
-
JociMilan
tag
válasz ILLDisPozed #4281 üzenetére
Nem értem, én is megnéztem most, mikor ezt írom, és ott van a doboz tartalma résznél...kell, hogy legyen benne átalakító
[ Szerkesztve ]
-
JociMilan
tag
válasz Skorpio.59 #4127 üzenetére
Nem csak hívásindításnál jelentkezik, hanem fogadáskor is, ha rányomsz a hang gombra. Eddig valóban egyből hangszóróra tette ki, most pedig rákérdez, hogy mire szeretnéd kihangosítani. 1.Hangszóró, 2.Iphone, 3.Apple watch. Legalábbis gondolom, ezt jelenti. Igen, ez IOS 12 óta van, eddig nem volt. Ilyen lett, el kell fogadni.
-
JociMilan
tag
Sziasztok!
Az elmúlt időszakban azt vettem észre a telefonomon, hogy a különböző videólejátszó oldalakon, ahol filmeket, sorozatokat lehet nézni (pl. videa, indavideo, és sok hasonló online filmlejátszó), nem indul el a lejátszás. A pillanatkép megjelenik, ahogy a képen látható, de mikor elindítom, akkor csak fekete alapon fehér pontok mennek körbe-körbe, mintha töltődne, de semmi nem lesz belőle. Régebben rendszeresen néztem filmeket ilyen oldalakon, tudom, hogy működött. Ennek mi lehet az oka?
Köszönöm!
-
JociMilan
tag
válasz buvartacsko #3627 üzenetére
Én is erre számítottam, de nincs ott
-
JociMilan
tag
Sziasztok!
Csengőhangot szeretnék beállítani, felmentem a hangáruházba, ahonnan megvásároltam egy dalt. Sehogy sem tudom ezt beállítani csengőhangnak, nem találom sehol, hogy tudom ezt beállítani?
-
JociMilan
tag
Nem tudom, merre laksz, de amit még tudsz, az az, hogy valamilyen 20%-os kuponakció keretében veszed. Én sokszor vásárolok így cipőt, ruhát, stb, minden plázában van időnként kupon, vagy Joy napok, Glamour napok, stb. Ahogy szoktam nézegetni a kuponokat, mindig van Icentre, vagy Istyle boltokban is kedvezmény a tokokra. Én is így tervezem venni a következő szilikon tokot rá, nagyon szeretem.
-
JociMilan
tag
válasz talamasca #3594 üzenetére
Ezt a MM dolgot én sem értem. Én Telenornál vettem kb. 40 Ft-tal olcsóbban, mintha Mediaban vettem volna, ugyanúgy kamatmentes részletre. Én is kb. 5 perc múlva sétáltam ki az új telefonommal. Akkor miért is kellett volna Media Marktból megvennem? A két éves hűség meg nem érdekel, egyrészről elégedett vagyok a szolgáltatóval, a csomaggal, az árával, mindennel, másrészről hűségidő előtt is lehet már csomagot váltani, új telefont venni, stb.
-
JociMilan
tag
Sziasztok!
Rendeltem magamnak egy Nillkin 3D CP+ Max fóliát fehér színben, ami ma érkezett meg, de véletlenül Iphone 8 Plus-hoz, ezért ettől most megválnék. Amennyiben érdekel valakit, kérem, jelezze!
[ Szerkesztve ]
-
JociMilan
tag
Sziasztok!
Iphone 8 telefonomhoz szeretnék venni üvegfóliát, eddig is volt rajta, de tegnap leesett, és betört, szerencsére csak a fólia. Átolvastam az összes ezzel kapcsolatos hozzászólást, pár kérdésem lenne. Olvasom, hogy sokan ajánlják a Nillkin 3D CP+ MAX üvegfóliát. Rákerestem neten, de jól látom, hogy ezt csak külföldről tudok rendelni? Nem probléma, mert szoktam rendelni, csak egyszerűbb lenne bemennem itt Budapesten egy boltba, ahol esetleg fel is teszik, fizetem és kész. Második dolog, hogy mikor vettem az első fóliát rá, akkor azt mondták, hogy a 3D nem biztos hogy jó lesz a tokkal együtt. Apple gyári szilikontokot használok, és azt mondta az eladó, hogy nem biztos, hogy jó lesz együtt a kettő. Harmadik kérdésem pedig, ha 3D mellett döntök, akkor látom, hogy van fekete és fehér. Nekem ezüst telefonom van, aminek az előlapja ugye fehér, de ha fekete fóliát veszek, akkor nem fog látszani sehol sem a fehér, tehát olyan lesz, mintha fekete telefonom lenne, leszámítva alul az ezüst részt, ahol a töltő csatlakozó van, mert az a fekete telefonon fekete.
Köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest