- Magisk
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
tboldi
nagyúr
válasz
november #3788 üzenetére
Nem mondanám keményebbnek, kb. mint tok nélkül. Idővel bejáratódik úgy is, de már újonnan sem éreztem nehéznek a benyomást. A szilikont nehezebb benyomni.
Én nem érzem hátránynak, hogy alul nyitott, bár én nem is szoktam leejteni a telefonjaimat. Valamennyire azért ráhajlik a tok a telefon két sarkára. Hacsak nem valami kiálló dologra esik, szerintem nemigen érheti sérülés.
szerk.: Ez teljesen egyénfüggő, de a legtöbb embernek elég a 64-es. Nekem speciel nem, rohadt sok videóm, képem és zeném van, úgyhogy én 256-ost vettem.
-
tboldi
nagyúr
válasz
november #3784 üzenetére
A bőrtokot nyugodtan veheted, nem megy alá a por, teljesen passzentos és a belseje és bélelt. Nekem nincs fólia a hátulján, november óta van meg a telefon, azóta semmi baja nem lett még.
A szilikon is ugyanilyen jó ebből a szempontból, de a külső fele nagyon gyűjti a port és a szöszöket.Üvegfóliából én Nillkin 3D CP+ MAX-ot használok, teljesen jól megfér a bőrtokkal, de ezt nem nagyon kapod meg országon belül, max. ha valaki hirdet aprón.
-
Sword
őstag
válasz
november #3530 üzenetére
Nem hajlik. Ha leejted és végigcsúszik a padlón, lekopik a keret (fekete legalábbis
)
Első farmer zsebben hordom, vígan elfér. Azt nem tudom, hogy egy 40 kg-os emberke farmerje elbírja-e, de 100+ -ként bátran mondhatom, hogy igen
Hátulra néha berakom, de szerintem marhaság. 1. Elfelejtem, ráülök, 2. ha kilopják talán észre sem veszem. 3. Tuti elfelejteném kivenni wc-zés előtt.. (van ismerősöm, aki így úsztatta meg a budiban a telefonját)
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Egyre csak fejlődik az AI, emberek tízezreit rúgja majd ki a BT
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Végleg lenyomta a tévét a streaming az USA-ban
- NBA és kosárlabda topic
- Viccrovat
- Pokoli repetát hoz az új GeForce driver
- SSD kibeszélő
- Vezetékes FEJhallgatók
- Steam topic
- További aktív témák...
- Új, makulátlan állapotú Samsung Z Fold 6 256GB Tengerészkék, független, 2 év garancia
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S24 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Google Pixel 9 Pro 5G 16/256GB Szürke Színben Bontatlan 12 Hó Garanciával
- iPhone XS Max 64GB LEÍRÁST OLVASS!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 MAX 36GB RAM 1TB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD digital konzol garanciával, hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest