- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Megérkezett végre a várva-várt órafrissítés
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Szerényebb panelt kap a OnePlus 15
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Filléres telefonok érkeztek a ZTE-től
- Magisk
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
tboldi
nagyúr
válasz
november #3788 üzenetére
Nem mondanám keményebbnek, kb. mint tok nélkül. Idővel bejáratódik úgy is, de már újonnan sem éreztem nehéznek a benyomást. A szilikont nehezebb benyomni.
Én nem érzem hátránynak, hogy alul nyitott, bár én nem is szoktam leejteni a telefonjaimat. Valamennyire azért ráhajlik a tok a telefon két sarkára. Hacsak nem valami kiálló dologra esik, szerintem nemigen érheti sérülés.
szerk.: Ez teljesen egyénfüggő, de a legtöbb embernek elég a 64-es. Nekem speciel nem, rohadt sok videóm, képem és zeném van, úgyhogy én 256-ost vettem.
-
tboldi
nagyúr
válasz
november #3784 üzenetére
A bőrtokot nyugodtan veheted, nem megy alá a por, teljesen passzentos és a belseje és bélelt. Nekem nincs fólia a hátulján, november óta van meg a telefon, azóta semmi baja nem lett még.
A szilikon is ugyanilyen jó ebből a szempontból, de a külső fele nagyon gyűjti a port és a szöszöket.Üvegfóliából én Nillkin 3D CP+ MAX-ot használok, teljesen jól megfér a bőrtokkal, de ezt nem nagyon kapod meg országon belül, max. ha valaki hirdet aprón.
-
Sword
őstag
válasz
november #3530 üzenetére
Nem hajlik. Ha leejted és végigcsúszik a padlón, lekopik a keret (fekete legalábbis
)
Első farmer zsebben hordom, vígan elfér. Azt nem tudom, hogy egy 40 kg-os emberke farmerje elbírja-e, de 100+ -ként bátran mondhatom, hogy igen
Hátulra néha berakom, de szerintem marhaság. 1. Elfelejtem, ráülök, 2. ha kilopják talán észre sem veszem. 3. Tuti elfelejteném kivenni wc-zés előtt.. (van ismerősöm, aki így úsztatta meg a budiban a telefonját)
-
Új hozzászólás Aktív témák
- BONTATLAN Új iPhone 17 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Samsung S21 Plus 6 hónapos Akkucsere!
- Samsung Galaxy S25 Ultra 256,Újszerű,Dobozával,24 hónap garanciával
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B760 i7 13700K 32GB DDR4 2TB SSD RTX 4080 16GB be quiet! 500DX Seasonic 750W
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Dell Latitude 9410 // i7 10. gen. // 16/356GB // Számla + Garancia //
- HIBÁTLAN APPLE WATCH ULTRA 2 NATURAL TITANIUM 49MM -1 ÉV GARANCIA - MS3713, 100% AKKUMULÁTOR
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest