- Hatalmas kedvezménnyel nyit az Ulefone új csúcsmodellje
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Magisk
- Netfone
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- Yettel topik
- T Phone 2 Pro - majdnem mindenben jobb
- One mobilszolgáltatások
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
TechN7ne
nagyúr
Először ITT kell időpontot foglalnod ,személy szerint én a Andrássy út 36, 1061 cím alatt intéztem eddig mindent ,oda is kértem.
Viszont nem akarom az ördögöt a falra festeni ,ha már hozzányúltak lehet nem fognak vele foglalkozni. Kikerülve minden fajta szolgáltatót vagy adott boltot rögtön így kellet volna hogy tegyél. Őket nem érdekli honnan van a készülék míg nem letiltott vagy esetleg lopott ,elég ha beviszed magában a telefont és kész ,már helyben rádugják egy tesztprogramra és ellenőrzik ,természetesen ez mind a 1 év hivatalos garancia időn belül (készülék első bekapcsolásától számított 1 év).(#4312) 0843
Maga a készülék már elmúlt 1 éves ,vagy hogyan aktiválták újra a garanciát?
Hivatalos szerviz csak 1 évesnél fiatalabb készülékeket kezel. -
TechN7ne
nagyúr
Nagyon rossz helyre vitted ,már az új telefonod nyomkodnád!
Nekem már két darabb i8+ t is kezeltek fődarab cserével ,időpont foglalás után (mert csak úgy működik) 2 nap munkanap kaptam is az sms t hogy mehetek az új teloért.
Vaku és home gomb probléma miatt.Hívatalos 1 év garancián belül az apple nem is javítja a telefonokat ,cseréli rögtön.
Valoszinűleg ezt a lehetőséget buktad is ,mert belenyúltak a készülékbe. -
TechN7ne
nagyúr
Egész éjjel rajta volt a töltőn a telefon és semmit sem töltött. Valaki járt már így?
-
TechN7ne
nagyúr
Sztem igen ,természetesen ha nézzük az anyagi részét.
Én az üveg készüléknek semmi hasznát nem veszem ,mert nem használok vezeték nélküli töltést ,ami valójában ugyan úgy vezetékkel megy...
Kamera nem sokkal jobb ,legalább is csak papíron mert élőben nem veszed észre melyikkel lőtted a képet ,nekem még a i7 el készített képek/videók is jobban bejöttek. -
TechN7ne
nagyúr
válasz
ILLDisPozed #4205 üzenetére
Sima i8 helyett ott vannak mindenhol a bontatlan i7-ek ,amik legalább nem is üvegek.
A10-11 között nincs nagy ugrás 2gb ram mellett ,ott nem a legújabb cpu a mérvadó ,A10 is ugyan olyan gyors. -
TechN7ne
nagyúr
válasz
MasterMark #4192 üzenetére
Villog az mindig csak napsütésben nem észrevehető ,bent a lakásban pl. normál fényviszonyok mellett is látszik. Viszont ,csak 720p/240fps nél ,1080/120- nál semmi villogás.
-
TechN7ne
nagyúr
Kamera/lassítás: Villog a kép...
Valaki találkozott már ilyennel?
iPhone 8 + /IOS 12.01 -
TechN7ne
nagyúr
válasz
buvartacsko #3924 üzenetére
ahha
-
TechN7ne
nagyúr
Nekem anno a 6s-nél kinyírta a kamerát ,vagy is inkább sötétebbek lettek a videók és a fotók...
Elvileg nem csinálhat hardver problémát egy szoftver ,viszont különböző teljesítményeket le tud néha butítani ,ezért is az a hosszú használati utasítás hogy csak saját felelősségre rakja fel az ember ,erre nem vállalnak garanciát.
Sokat fociztam az iStyle al mert természetesen vissza vittem a készüléket miután az adott teljes értékű ios t vissza raktam rá és nem javult a kamera.
Egyszer elutasították a problémát ,aztán hosszas könyörgés és menetelés után kivételes esetben szerencsém volt kicserélték méltányosságból.
Azóta olyan készülékre ,amire még van hivatalos garancia nem kockáztatom ,mivel ilyen helyzetben nem kötelességük kicserélni a készüléket és járhat sokkal rosszabbul is a felhasználó.
6s+ ra raktam most fel a beta 12 -t és valóban sokat javult ,viszont egy A11 es iPhone on teljesen felesleges ,semmi pluszt nem add és nem fog tőle gyorsulni mert alapból még így is van bennük legalább 3 évre elegendő tartalék ,max. ha kihasználjuk a készülékek 70% teljesítményét ha nem kevesebbet. -
TechN7ne
nagyúr
válasz
ILLDisPozed #3901 üzenetére
Andrássy út / iStyle
-
TechN7ne
nagyúr
válasz
ILLDisPozed #3899 üzenetére
Nekem már ott helyszínen rádugta a gépre ,végig ment egy ellenőrzés és már közölte is hogy kapok egy új készüléket mert valóban rossz a vaku ,meg a home gomb rezgése is problémás volt.
Ott kellet hagynom a telefont ,aztán két nap múlva meg is jött az email meg az sms is hogy mehetek be az új készülékért. -
TechN7ne
nagyúr
válasz
ILLDisPozed #3897 üzenetére
Igen volt és fő darab csere történt ,vagyis kaptam egy új készüléket.
-
TechN7ne
nagyúr
válasz
MasterMark #3484 üzenetére
Nem elég hogy vékony ,se az alja ,se a teteje ,sem az oldala (gomboknál) nincs védve 15k ért.
500ft-os sima szilikon jobban megvédi a telefont. -
TechN7ne
nagyúr
IOS 11 tekintetében a jelenlegi rendszer magasan a legjobb verzio ,nem értem mit sír annyit a szátok ,dunát lehetne rekeszteni a sok kínai utánzattal ,már mindegyik ájfon meg iksz ,vegyetek olyat.
-
TechN7ne
nagyúr
válasz
anorche1 #3214 üzenetére
Minél nagyobb a telefon kijelzője ,annál tovább tart az üvegfólia...
Legalább is ,míg sima iPhone t használtam kb. havonta 2x kellet cserélnem üvegfóliát bármilyet vettem már ,olcsót vagy drágát. iPhone Plus óta a legolcsóbb üvegfóliával kezdtem (Nyugati aluljáró) 1000ft. felrakással együtt..
Az üvegfólia hibátlan volt 4 hónapon keresztül ,csak azért váltam meg az olcsó üvegfóliától mert kicserélték a telefonom mert hibás volt.Tokokból olcsóbb kivitelben ,de magasan eléri a gyári tok minőségét: Molan Cano
WestEnd alagsorában ,a MCDonalds mellett találsz egy telefonos boltot ,na ott vannak a legjobb iPhone tokok ,nagy a választék ,ha nem akarsz rendelni hanem személyesen szeretnéd megfogdosni őket (én pl. olyan vagyok). -
TechN7ne
nagyúr
Komolyan mondom skacok minden iPhone valamennyire más ,még típuson belül is. Úgy érzem ,az enyém most valami felújított prototípus ,inkább nem is folytatom úgy is mindig hülyének néznek...
-
TechN7ne
nagyúr
válasz
TechN7ne #3182 üzenetére
Meg is kaptam az új telefont ,pacsi az iStyle nak!
ILLDisPozed
Nálam minden rendben történt ,helyszinen egy tesztet is csináltak vele ami ki is dobta rögtön a problémát ,már ott jelezte a szervizes hogy cserélve vesz 5 munkanap kb. ,erre 2 munkanap és már meg is kaptam az új telot.
-
TechN7ne
nagyúr
Nálam most már a home gomb sem rezzeg a hidegben ,működik ,de nem rezeg....
Életem első hibás iPhone ja... -
TechN7ne
nagyúr
válasz
TheBikerider #3015 üzenetére
Elég sokszor?
Kezdetek óta iPhone t használok de még soha nem volt rá eset ,meg rajtam kivűl másnak sem körülöttem.
-
TechN7ne
nagyúr
válasz
Skorpio.59 #3011 üzenetére
Soha...
-
TechN7ne
nagyúr
válasz
buvartacsko #3004 üzenetére
Vannak rá esetek ,hogy hibátlan a helyzet ,legalábbis gondolom és remélem...
Nálam sajnos nincs vaku a hidegben. -
-
TechN7ne
nagyúr
Ha a vakurol van szó ,még mindig rossz nálam is hidegben...
Szervizben mar voltam vele ,azt mondták adjam le és kicserélik.
Nem nagyon szeretnék refurb telefont ,nyáron már nem lesz gond a vakuval meg addigra lehet tiszta karc lesz ,akkor majd kicserélem egy újra a szerviz által. -
TechN7ne
nagyúr
Hali
Esetleg Budapesten egy olyan boltot keresek ,ahol léteznek franko Jordan tokok kellő választékban ,nem az ilyen netes kínai ráfestett fosokra gondolok...
(#2876) Plag
Fain nagyon -
TechN7ne
nagyúr
Nagyon szépen megy az új rendszer (11.2.2) ,IOS 11 első stabil kiadása érzésre ,lehetséges újra talpra állnak és elkezdenek visszatérni a normál kerékvágásba amit megszokhattunk tőlük.
-
TechN7ne
nagyúr
Na ,ezen a frissítésen érzek régi iPhone hatást ,kezdenek javulni...
Am az új készülékeket lassítani még ebben az évben biztos ,hogy nem fogják ,épp ellenkezőleg inkáb a régebbi készülékeket kezdik kivonni a forgalombol ,és sajnos ez már érvényes a tavalyi készülékekre is. -
TechN7ne
nagyúr
válasz
Gadgetfan_ #2642 üzenetére
Nálam még nem fordult elő ilyen...
-
TechN7ne
nagyúr
válasz
kengyel #2362 üzenetére
Fogalmam nincs ,de mi után hazaérve vagy melegebb helységbe térve kis idő után ismét jól működik...
Gondolom ha bizonyított a hiba rögtön cserélik a készüléket ,az Apple nem nagyon szokott külön kamerát cserélni. Várok vele ,használom amíg lehet ,aztán időben kicseréltettem egy újra ha valóban ez hibának számít ,és nagyon úgy néz ki így egy hét használat után. -
TechN7ne
nagyúr
i8 Plus vakuja kb. 10 fokban sem működik ,ilyenkor kint az utcán esélytelen használni.
-
TechN7ne
nagyúr
-
TechN7ne
nagyúr
Akkumlátor idő eddig sem volt rossz ,de a mostani rendszerrel eszméletlen...
i8+ és kemény 20%-ot merült csak reggel óta a készülék. -
TechN7ne
nagyúr
Kint voltam az utcán ,nem rég értem haza és most már bent a lakásban működik rendesen...
Talán érzékeli a hőmérsékletet és a mostani kinti időjárást hidegnek találta?Komolyan mondom nem értem ,de tutira ez vlmiért direkt lehet így (most látom nem is én vagyok az első ebben az ügyben).
-
TechN7ne
nagyúr
Valaki észrevette ,hogy egyáltalán nem működik a vaku?
Nálam jelenleg semmit nem csinál ,hiába állítom be...i8 Plus ,IOS 11.2
-
TechN7ne
nagyúr
Sziasztok
i8+-ra keresek biztonságos ,nem nagyon drága tokot ,esetleg tudnátok ajánlani párat?
Köszöntem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen légkondit a lakásba?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Formula-1
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Háztartási gépek
- Hatalmas kedvezménnyel nyit az Ulefone új csúcsmodellje
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Sorozatok
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- További aktív témák...
- iKing.Hu - Honor Magic V2 Black Használt, karcmentes állapotban 16 GB RAM / 512 GB tárhely
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- LG 32GS94UX - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- iPhone 13 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3113
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest