- iPhone topik
- Honor 400 Pro - gép a képben
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Mobil flották
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Demizson92
aktív tag
Köszönöm szépen a válaszokat, reggel meg is jött, 70%on volt, lemerítettem 20%-ra, most felraktam tölteni, aztán majd meglátjuk mit bír.
Első benyomások: MOCSOK JÓ -
Demizson92
aktív tag
Én inkább témát váltok, hiába győződjünk egymást, valakinek ez vált be, másnak pedig amaz.
A kérdésem az lenne, hogy Ti hogyan toltitek a telefont? Este feldugjátok és reggelig megy? Mit ajánlotok?
-
Demizson92
aktív tag
válasz
buvartacsko #3599 üzenetére
Dettó! Én is ezért mentem bele, számomra kedvező feltétel, így nem értem az, miért pont egy MM-et kellene választanom, de hála Istennek nem vagyunk egyformák
-
Demizson92
aktív tag
Ez a Speedshop üzlet ennyire megbízhatatlan?
Vasárnap leadtam a rendelést, azt írták minden készleten, emailben is azt igazolták vissza.
Telefonon nem lehet Őket elérni, emailre nem válaszolnak, facebook üzenetre sem...
Honnan érdemes még rendelni?----
Közben visszahívtak, hogy holnap küldik és bocsánatot kértek
szóval semmi
-
Demizson92
aktív tag
ez komoly? azért 30 ezret nem adok ki egy tokért
-
Demizson92
aktív tag
sziasztok!
Huawei P9-em van és Iphone-ra váltanék vissza, 3 éve még 1 5C-m volt, most pedig 6S vagy 8-on filózok.
Kérlek segítsetek, melyiket érné meg jobban megvenni, (6S 32GB, 8 64GB (((vagy megéri a felárat a 256os, mennyire használható ki?))) ) köszönöm előre is!!!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE AORUS ELITE Z790 i7 14700K 64GB DDR5 1TB SSD 7900XTX 24GB be quiet! SB802 1000W
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z77 MPOWER Z77 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! HP ZBook Firefly 14 G9 üzleti notebook- i7 1255U 32GB RAM 512GB SSD nVidia T550 4GB Win11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32 RAM RTX 5060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest