- Bemutatkozott a Motorola vékonymobilja
- Redmi Note 10 Pro - majdnem minden stimmel
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Fotók, videók mobillal
- Felrobbant a Pixel Fold Zack Nelson kezében
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Huawei Watch D2 - nyomás utána!
- Azonnali mobilos kérdések órája
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
anorche1 #5817 üzenetére
Nem tudom mennyi idő, amíg ismét bekalibrálja az akkut, de nagyjából 6 napja használom az új ios-t. Eddig nem változott érdemben az üzemidő, se pro se kontra
.
Akku ősszel lett cserélve (istyle), most 98%. Gyengén 2 nap, durán használva 1 nap (telefon, üzenet, email, fb). -
totopad
senior tag
válasz
anorche1 #3384 üzenetére
Nálam ugyanez volt! Tok, a széltöl is óvtam és 7 hónap után telenvan mikrokarcszal
Magyarósi Csaba tesztelt nemrég egy kijelzövédő üveget/fóliát valami 15 rongyos áron és ő is ki volt akadva hogy, ha létezik már a rohadt technológia, ami megvédi a kijelzőt a karcoktól, ugyanmár tessék kedves Apple megmondani, hogy egy 300.000 Ft-os prémium termékbe, ugyan mi a halál rák fszért nem tudják belerakni?
-
Kókuszdió
nagyúr
válasz
anorche1 #3214 üzenetére
Minél nagyobb a telefon kijelzője ,annál tovább tart az üvegfólia...
Legalább is ,míg sima iPhone t használtam kb. havonta 2x kellet cserélnem üvegfóliát bármilyet vettem már ,olcsót vagy drágát. iPhone Plus óta a legolcsóbb üvegfóliával kezdtem (Nyugati aluljáró) 1000ft. felrakással együtt..
Az üvegfólia hibátlan volt 4 hónapon keresztül ,csak azért váltam meg az olcsó üvegfóliától mert kicserélték a telefonom mert hibás volt.Tokokból olcsóbb kivitelben ,de magasan eléri a gyári tok minőségét: Molan Cano
WestEnd alagsorában ,a MCDonalds mellett találsz egy telefonos boltot ,na ott vannak a legjobb iPhone tokok ,nagy a választék ,ha nem akarsz rendelni hanem személyesen szeretnéd megfogdosni őket (én pl. olyan vagyok).
Új hozzászólás Aktív témák
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Nyomtató topik
- Parkside szerszám kibeszélő
- Hegesztés topic
- Vezetékes FEJhallgatók
- Filmgyűjtés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- ROG Xbox Ally X: Összefogás
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- iPhone 15 Pro 256 GB Blue Titanium Kártyafüggetlen
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPhone SE 2020 gyári független gyári 99% akku ios 15!!!
- IPhone 16 Pro natur titán gyári független 2026.08.11. Apple jótállás 49 ciklus
- BONTATLAN Új iPhone 17 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Bomba ár! HP EliteBook 820 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Workstation bazár - Lenovo, HP, Dell - számla, 6 hó garancia
- Apple Watch Series 9 45mm GPS Starlight 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- LG Gram 14 WUXGA IPS i7-1360P 5.0Ghz 12mag 32GB DDR5 1TB SSD Intel Iris XE 10óra Akku Win11 Garancia
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest