- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- VoLTE/VoWiFi
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Huawei Mate X6 - keleti oldal, nyugati oldal
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
anorche1 #5817 üzenetére
Nem tudom mennyi idő, amíg ismét bekalibrálja az akkut, de nagyjából 6 napja használom az új ios-t. Eddig nem változott érdemben az üzemidő, se pro se kontra
.
Akku ősszel lett cserélve (istyle), most 98%. Gyengén 2 nap, durán használva 1 nap (telefon, üzenet, email, fb). -
totopad
senior tag
válasz
anorche1 #3384 üzenetére
Nálam ugyanez volt! Tok, a széltöl is óvtam és 7 hónap után telenvan mikrokarcszal
Magyarósi Csaba tesztelt nemrég egy kijelzövédő üveget/fóliát valami 15 rongyos áron és ő is ki volt akadva hogy, ha létezik már a rohadt technológia, ami megvédi a kijelzőt a karcoktól, ugyanmár tessék kedves Apple megmondani, hogy egy 300.000 Ft-os prémium termékbe, ugyan mi a halál rák fszért nem tudják belerakni?
-
PlayMax
nagyúr
válasz
anorche1 #3214 üzenetére
Minél nagyobb a telefon kijelzője ,annál tovább tart az üvegfólia...
Legalább is ,míg sima iPhone t használtam kb. havonta 2x kellet cserélnem üvegfóliát bármilyet vettem már ,olcsót vagy drágát. iPhone Plus óta a legolcsóbb üvegfóliával kezdtem (Nyugati aluljáró) 1000ft. felrakással együtt..
Az üvegfólia hibátlan volt 4 hónapon keresztül ,csak azért váltam meg az olcsó üvegfóliától mert kicserélték a telefonom mert hibás volt.Tokokból olcsóbb kivitelben ,de magasan eléri a gyári tok minőségét: Molan Cano
WestEnd alagsorában ,a MCDonalds mellett találsz egy telefonos boltot ,na ott vannak a legjobb iPhone tokok ,nagy a választék ,ha nem akarsz rendelni hanem személyesen szeretnéd megfogdosni őket (én pl. olyan vagyok).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Fotók, videók mobillal
- Le Mans Ultimate
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Xbox Series X|S
- Battlefield 4
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! Intel I7 6700/ RX 580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Xbox One X 1TB Játékkonzol Olvass! Model 1787
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B450 R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman i3 FSP 600W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest