- Telekom mobilszolgáltatások
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Google Pixel topik
- Honor Magic V2 - origami
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- One mobilszolgáltatások
- Erős hardverrel érkezik a Honor 10 000 mAh-s mobilja
- Redmi Watch 4 - olcsó hús, sűrű a leve
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
anorche1 #5817 üzenetére
Nem tudom mennyi idő, amíg ismét bekalibrálja az akkut, de nagyjából 6 napja használom az új ios-t. Eddig nem változott érdemben az üzemidő, se pro se kontra
.
Akku ősszel lett cserélve (istyle), most 98%. Gyengén 2 nap, durán használva 1 nap (telefon, üzenet, email, fb). -
totopad
senior tag
válasz
anorche1 #3384 üzenetére
Nálam ugyanez volt! Tok, a széltöl is óvtam és 7 hónap után telenvan mikrokarcszal
Magyarósi Csaba tesztelt nemrég egy kijelzövédő üveget/fóliát valami 15 rongyos áron és ő is ki volt akadva hogy, ha létezik már a rohadt technológia, ami megvédi a kijelzőt a karcoktól, ugyanmár tessék kedves Apple megmondani, hogy egy 300.000 Ft-os prémium termékbe, ugyan mi a halál rák fszért nem tudják belerakni?
-
TechN7ne
nagyúr
válasz
anorche1 #3214 üzenetére
Minél nagyobb a telefon kijelzője ,annál tovább tart az üvegfólia...
Legalább is ,míg sima iPhone t használtam kb. havonta 2x kellet cserélnem üvegfóliát bármilyet vettem már ,olcsót vagy drágát. iPhone Plus óta a legolcsóbb üvegfóliával kezdtem (Nyugati aluljáró) 1000ft. felrakással együtt..
Az üvegfólia hibátlan volt 4 hónapon keresztül ,csak azért váltam meg az olcsó üvegfóliától mert kicserélték a telefonom mert hibás volt.Tokokból olcsóbb kivitelben ,de magasan eléri a gyári tok minőségét: Molan Cano
WestEnd alagsorában ,a MCDonalds mellett találsz egy telefonos boltot ,na ott vannak a legjobb iPhone tokok ,nagy a választék ,ha nem akarsz rendelni hanem személyesen szeretnéd megfogdosni őket (én pl. olyan vagyok).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telekom mobilszolgáltatások
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Xbox Series X|S
- Battlefield 6
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- E-roller topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- További aktív témák...
- Redmi Note 10 Pro Glacier Blue 6GB RAM 128GB ROM
- Új/Bontatlan/Garis Google Pixel 9 Peony
- Szép állapot!! Hátlapon kisebb kopások!!! Samsung Galaxy S20 FE SM-G780G/DS - világoskék
- Nagyon szép állapot!!! Samsung Galaxy A13 SM-A137F/DSN - fehér
- Megkímélt állapot!! Xiaomi Redmi Note 9 128 GB M2003J15SG - zöld
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G2 - i5-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- HP EliteBook 830 G5 16GB 256GB 13.3" FHD IPS
- Eladó szép állapotban levő Apple iPhone 8 Plus 64GB / 12 hónap jótállás
- LG 32GS94UX - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3141, 95% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest