- A hagyományos (nem okos-) telefonok jelene és jövője
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- VoLTE/VoWiFi
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- CMF Phone 2 Pro - a százezer forintos kérdés
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Mobil flották
Új hozzászólás Aktív témák
-
perge666
veterán
-
Noukoum
veterán
Nem dob ki a játékból mert kevés a memória, azért annyira nem rossz a helyzet. Viszont 4-5 kis alkalmazáson kívül nem nagyon tölt vissza semmit, játékot meg se próbáljuk. Azért egy gsmbe 151e-től, első helyeken hol megvenném 165e-től, istyleban hivatalos forgalmazónál 188e forintos mobiltól lehetne többet várni. Szóval azért annyira nem filléres telefon, hogy vegyünk drágábbat, ezt kispórolták a haszon miatt. Egyszerűen kevés (persze elhiszem hogy valakinek nem
)
-
Lall
veterán
Ne viccelj már... WiFi egy futópályán vagy teszem azt erdőben? Attól még, hogy a WiFi be van kapcsolva, de nem kapcsolódik hálózathoz nem fog javulni a helymeghatározás.
Az adatkapcsolat viszont jó ha be van kapcsolva, mert könnyebben (egyből) talál jelet (netről lekérdezi a legközelebbi műholdak helyzetét) és jobban is tartja azt. Az mindenképp segíti a helymeghatározást. Nyilván a WiFi is ugyan így segítené, feltéve ha lenne a puszta közepén vagy nagyjából bárhol, ahol az emberek futni szoktak. Rossz időjárás, nagyfeszültségű vezeték még ronthatja a jelet.
-
-
-
törölt tag
Meglehet. Ezzel a 8+ -al tértem vissza androidról (végre) és gmail fiokkal hoztam át a számokat. Be volt kapcsolva az iCloud is .... azt sem tudtam már mire hogy szinkronizál és ment...most kikapcsoltam a gmail kontaktokat és remélem megszünik a probléma. Visszamenőleg sem irja ki a nevet ezekre a számokra.
-
-
-
-
-
-
Alex91
félisten
Nezd, ha 2 db telefont elad mondjuk darabjat 500 dollarert, haszon legyen a ketton 500 dollar. Addig mondjuk elad 1 telot 1000 dollaret, szinten 500 dollar haszonnal. Te melyiket valasztanad, ha igyis mar nehezen tudod kielegiteni az igenyeket? Nekik a profit szamit, es nem az, hogy mindenkinek iPhone-ja legyen. Most mar telitodott a piac, mas strategiat kell kitalalni. Nem tud akkora fejleszteseket se lassan bedobni, ami miatt az ember kenyszeresen valt. A felmillioba kerulo szamitogepet se evente cserei az ember, majd a telot se dobjuk ki 1 ev utan... Es ahogy gepet se csak az ara miatt nem cserelsz, mert nincs az ujban anyi, ami miatt cserelnel. Ugyanez lesz a telonal is.
-
hemaka
nagyúr
Pontosan, en tuti nem vennek hasznaltan semmilyen mobilt manapsag ennyi fraud ugyfellel, foleg nem iphonet.
Aztan a biztositassal kicserelt (lopottnak hazudott) es a regi letiltassal buheralok ellen hiaba lobalod majd a tanu nelkuli vagy akar tanus adasvetelit, az ugyfsz korbe fog rohogni, a biztosito meg hozzad sem szagol. Es orulhetsz ha nem nyomnak fel, hogy mit keres nalad egy lopott mobil.
-
Telekom gyári függetlenek árulja így ennek nincs sok értelme.
Elég sok boltos ismerősömtől hallom hogy ugyanez a probléma.
Adásvételi szerződés kb annyit ér mint halottnak a csók. Ha lopott a készülék max akkor ér valamit, mert tudod bizonyítani hogy nem orgazda vagy, hanem szimpla áldozat. Pénzt magánszemélyekol vissza szerezni magánszemélytol probléma esetén elég nehéz vissza szerezni saját tapasztalat.
Egyébként nagyobb cégek mint pl isamurai mind lekerik ezeket az adatokat vásárlás előtt, lehet őket kellene megkérdezni honnan szerzik be ezeket -
-
Ezzel tökéletesen egyetértek , az "alap" fényképezőket szinte már teljesen kiváltotta a mobil , hiszen némelyik jobb képeket csinál , sőtt , már lassan mindegyik , és ugye a mobil mellett nem kell "cipelni" mégegy készüléket .
Megjegyzem nekem idén volt az esküvőm , és a telefonommal is felvettek mindent 4K videóba . Itthon megnéztem tévén , szintén 4K . Hát mit mondjak , azért nem gyenge minőség , fogalmazzunk finoman
-
Egyetértek .
Szerintem a mobilok kamerája , és most teljesen mindegy milyen platformú , vagy márkájú készülékről beszélünk , nem profi fotózásra vannak kitalálva (mint ahogy sokan gondolják , és ha valamielyik kép nem úgy sikerül , akkor fel vannak háborodva) . Az egy dolog , hogy némelyikkel kimagasóan szép képeket lehet készíteni . -
Ed Parker
nagyúr
Nekem a mai napig egy olyan fícsör amit ha nem adnának bele, netán olcsóbb lenne, nem kérném.
Talán a szokás, hogy ezeket nem kell erősen nyomni, mert úgy is reagál a kijelző, ezért mindig feledésbe merül.Az időjárás app pont egy érdekes dolog.
Ugye így is úgyis kattintasz az ikonra, ugyanannyi idő alatt nyílik a teljes ablak, szvsz ezzel időt nem spórolsz, max annyi hogy kinek mi jön be.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A hagyományos (nem okos-) telefonok jelene és jövője
- IGP nélküli processzorokkal készül az Intel és az AMD
- Autós topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Apple MacBook
- Elstartolt az AMD munkaállomásokhoz szánt platformja
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- Új Apple iPhone 16e 128GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550 R9 5900X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700 XT 12GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 7950X 16 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest