- iPhone topik
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Milyen okostelefont vegyek?
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Magisk
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
Új hozzászólás Aktív témák
-
Skorpio.59
aktív tag
Köszönöm mindenkinek ...
-
Skorpio.59
aktív tag
válasz
Skorpio.59 #5778 üzenetére
Már úgy értem,hogy telefonáláskor és a kamera használatakor ezek szerint jogos,hogy ott van.Mi van akkor ha igazából nem teszel semmit és meglátod,hogy valami nyilvánvalóan engedély nélkül használja.Mit tehetsz ellene és hol tudod megnézni,hogy milye alkalmazás használja?
-
Skorpio.59
aktív tag
Ma frissítettem 14.3 ra és azt vettem észre,hogy telefonáláskor egy kis piros pötty jelenik meg az akksi jelnél...ez valami új dolog,vagy csak most tűnt fel?
-
Skorpio.59
aktív tag
válasz
tothferenc #5275 üzenetére
“De nem teljesen mindegy, hogy min van?!“..
Persze,hogy nem mindegy,hogy mi van...mert ahogy látod,nálad nem az van ami nálam...vagy lehet ,hogy még is?
-
Skorpio.59
aktív tag
Sziasztok!
No én is bekapcsoltattam a voWifi szolgáltatást(Telekom).Rögtön van is több kérdésem:Ilyenkor automatikusan át áll “WLAN Call”-ra ha wifin van,akkor is ha a mobilhálózat elérhető és megfelelő a térerő? Mert nekem ezt teszi.Nem arról volt szó,hogy csak akkor vált át ,ha nem megfelelő térerőt érzékel?Van valamilyen opció,hogy melyiket preferálja elsődegesnek ilyenkor?Hogy érthető legyek,most látható a térerő jel is és a WLAN Call jel is a főképernyőn.Vagy az,hogy mindkettőt jelzi,az csak a lehetőséget jelzi,hogy van ez és van az is?
Remélem érthető voltam! -
Skorpio.59
aktív tag
Köszönöm a megerősítést!..
-
Skorpio.59
aktív tag
“Mennyibe kerül a Wi-Fi Hanghívás használata?
A VoWiFi technológia ingyenesen hozzáférhető, de az ezen keresztül létesített kapcsolatok (mobil hanghívások) az aktuális mobil havi díjas díjszabásnak megfelelően kerülnek számlázásra.”
Magyarul,hogy értsem: tehát ez sem ingyenes, hanem aktuális tarifa árban van.
Gyakorlati haszna annyi,hogy akkor is tudsz hívást indítani,ha nincs vagy gyenge a 4G lefedettség.Nemtudom,hogy jól értem-e? -
Skorpio.59
aktív tag
Tudtok valami jó megoldást, vagy” eszközt”amivel egyszerűen és közvetlenül lementhetem, letölthetem a képeimet videóimat a telefonról pendrive-ra, vagy külső winchesterre?
-
Skorpio.59
aktív tag
Zárolási képernyőn át lehet helyezni az idő és naptár ikont?
-
Skorpio.59
aktív tag
Annak idején az i6- nál voltak ilyen problémák.Emlékszem nagy irodalma volt a kijelző “kattogásnak”.Egy fórumtársunk (Black,ha jól emlékszem ) rájött a megoldásra: egy speckó csavarhúzóval ,amit az eBay -ról lehetett beszerezni ,egyszerűen meghúzta a két csavart alúl a “töltőcsatlakozónál” és a hiba csodák csodájára megszűnt....egy próbálkozást megér.A szervízben,ha máshol nem is ,de ott biztosan van ehhez való szerszám.Szólj nekik,hogy húzzanak rajta...,vagy órásnál ,nekik van szerintem hozzávaló csavarhúzó.
-
Skorpio.59
aktív tag
válasz
RicsiBond007 #4346 üzenetére
Ennek őszintén örülök,de most egy iwatch series 3-ról van szó.....
-
Skorpio.59
aktív tag
válasz
jeromosi #4343 üzenetére
Igen így van,illetve az óra sem jelzi sem hangal,sem rezgéssel.Ez csak mail-nél van így.Az üzenetek rendesen jönnek úgy ahogyan kell,hang és rezgés.Felmentem angol oldalakra is,ott is elég nagy “irodalma”van a témának.Pár hete van ez a jelenség náluk is.Többen beszéltek a supportal.A következő frissítésig várni kell,ez volt a válasz...(Bug)
-
Skorpio.59
aktív tag
E-mail érkezésekor nincs figyelmeztető hang(Gmail),egyszerűen eltűnt.Mail megjelenik az értesítésekben és nagyjából ennyi.(8+) Az órán (s3) virít egy piros kis pötty,de ez sem jelez ,sem hangal,sem rezgéssel.
Komolyan mondom,már bánom ,hogy feltettem a12.0-át.Azóta elég fos lett ....
Nahh..mire ezt leírtam,megjött a hang a telefonon a mail re ,igaz az óra nincs a kezemen.
Elképzelhető,hogy ha az óra nincs a kézen akkor van hang,ha kézen van akkor nincs? -
Skorpio.59
aktív tag
válasz
MasterMark #4297 üzenetére
Akkor ütemes 1-1 kattogás hallatszik...Ez nagyon halk egyébként,tényleg csak akkor hallod ha nagyon figyelsz..de hallható...Fogalmam sincs,hogy mi csinálja...
-
Skorpio.59
aktív tag
Ma felvettem és a fülemhez emeltem a telefont,”alvó”állapotban és meglepődve tapasztalom ,hogy egy állandó halk,a Geiger Müller számlálóhoz hasonló kattogó hangot ad a fülhangszóró. (8+) Megnéztük kollégám i8-át ott semmi sem hallatszik ....ha kikapcsolom a Bluetooth -t,Wi-Fi-t és mobil internetet ,akkor a hang átvált ütemes egy egy kattogásba,ezek visszakapcsolásával pedig ismét “morzézik”.Találkoztatok már hasonlóval?
Csend kell hozzá ,hogy meghallja az ember ,de nekem folyamatosan “dolgozik”a telefon. -
Skorpio.59
aktív tag
Két napja nem rajzol térképet a tevékenység app-ban a kültéri futás/gyalogláskor.Sőt időjárást sem mutat ugyan itt.Helymeghatározás bekapcsolva.Series3-mal van párosítva.Van ötletetek, hogy mi lehet a gond?
Már végignéztem háromszor .Nem tudom,hogy mi állítódott el? -
Skorpio.59
aktív tag
válasz
MasterMark #4130 üzenetére
Eddig (ios12) előtt is volt csatlakoztatva.Ez csak 12 óta van.
-
Skorpio.59
aktív tag
válasz
MasterMark #4128 üzenetére
Megpróbálok,de addig is :amikor hívást indítok megjelenik a kijelző aljában egy ablak amiben felajánl lehetőségeket....hangszóró , iPhone ,Apple watch.Ez csakis akkor jelentkezik, ha hívásinditáskor ráböksz a hangszóróra.Magyarul szeretnéd kihangosítani.
-
Skorpio.59
aktív tag
válasz
Skorpio.59 #4126 üzenetére
Elnézést, hívásinditásnál jelentkezik...(iPhone ...hangszóró..stb) ez vajon most minek?
..ha ki akartam hangosítani eddig , ráböktem a hangszóróra ez mért nem volt jó? -
Skorpio.59
aktív tag
Híváskor,( hívásfogadás)ez az alulról felugró ablak mi célt szolgál?
Megmondom őszintén még nem foglalkoztam vele, csak azt látom, hogy egyszer van máskor nincs.
Most próbáltam előidézni, de nem akar megjelenni... -
Skorpio.59
aktív tag
válasz
Skorpio.59 #4116 üzenetére
CarPlay megvan(sirit engedélyeztem)...
-
Skorpio.59
aktív tag
Frissítettem 8+-t IOS 12-re és azóta eltűnt a Bluetooth jel a kijelzőről....beállításokban bekapcsolva órával együtt vannak csak éppen nincs ikon....ez most ílyen, agy nálam van valami ...?
-
Skorpio.59
aktív tag
válasz
Skorpio.59 #4048 üzenetére
Korlátozások “megvan” ,hogy mire jó..
(..hiába no..így jár aki nem tud aludni..) -
Skorpio.59
aktív tag
CarPlay-t hogy tudom engedélyezni? (bekapcsolni ) Mik az engedélyezés lépései?
.Mire szolgálnak a “korlátozások “az általános menüben. Mit korlátoz, ha be van és mit nem ,ha ki van kapcsolva?Ott látom a CarPlay -t.A “korlátozások” jelenleg nekem “Ki” állásban van.Így minden ott lévő alk. bekapcs ugyan ,de halványzöld.Bocs de ez most nem ugrik be...... -
Skorpio.59
aktív tag
Még nem frissítettem.Érdemes feltenni a 11.4.1-et ,vagy jobb várni már a 12-re?
-
Skorpio.59
aktív tag
2017 nov. vásárlás,akku max.kapacitás 96%.
Ebben az az érdekes,hogy az utóbbi két hónap alatt esett 2%_ot. -
Skorpio.59
aktív tag
Nagyon nehéz meghatározni,mert ilyet még nem tapasztaltam pedig régóta Iphone-t használok .Ritkán csinálja.Olyan ,mint mikor két gomb közül a nem megfelelőt választod egy játeknál és jelez ,ahogy nyomkodod.Az érdekes az,hogy iPad-on kezdte csinálni először.....ma már a telefonon is megjelent...
-
Skorpio.59
aktív tag
8+ nál az utóbbi időben előfordul,hogy rábökök egy címre a netes keresésnél és egy rövid fura “ szintetizátor hang” hallatszik.Újra bökésnél szintén.Ez a hang mostanság előfordul az IPad Air- nél is. Tapasztalt vki ilyesmit?( Chrome -nál csinálja)
-
Skorpio.59
aktív tag
Volt már valakinek hasonló:2. napja nem tudok belépni a telekomos alkalmazásba..tölti..tölti aztán mire a végére ér kódot és jelszót kér.Közbe pedig megjön az üzenet,hogy beléptem...ki érti ezt?
Felhívtam őket,mivel azt írja ,hogy az alkalmazás technikai okok miatt nem elérhető.
Válasz:ők nem csinálnak semmit.Leszedtem,újra tettem az alkalmazást,nem változik semmi.
Minden eszközömön ez van.(két telefon,ipad stb) -
Skorpio.59
aktív tag
Nálam szerencsére nem tapasztalható...tízből tíz jó.....
-
Skorpio.59
aktív tag
Négy hónapos a telefonom,akkumulátor kapacitásra 99% jelez.
Mennyire lehet komolyan venni? -
Skorpio.59
aktív tag
Mágneses autós tartóval van valakinek tapasztalata?
Hosszútávon nem jelent gondot a telefonnak? -
Skorpio.59
aktív tag
-
Skorpio.59
aktív tag
Tapasztalt már valaki olyat,hogy “elfelejti” az ujjlenyomatokat a telefon?
Újból kellett az összeset raknom. Egyet sem ismert fel. Minden átmenet nélkül. -
Skorpio.59
aktív tag
Megtörtént a visszaállítás....a helyzet változatlan.Senki nem lát senkit.
Droidos LG2-vel azonnal látják egymást ,viszont csatlakozni vele sem hajlandó..
Ez már kezd érdekessé válni,ugyanis az i6-al sem látják egymást ,ami pedig egy okos órával tökéletesen működik.(Pebble)Az i6-om sem látja az iPad-emet és viszont....Na erre mondják azt,hogy most mi a f@sz van?
Ja,még annyi,hogy visszaállítottam az az iPad-et is..... -
Skorpio.59
aktív tag
Bekapcsolt Bluetooth -nál nem látja egymást a két telefonom.8+ és egy 5s.Be van kapcsolva mindkettőn a Bluetooth.Ki írja ,hogy felfedezhető ezen a néven,de mégsem látják,egymást.
Van valakinek ötlete? -
Skorpio.59
aktív tag
Az utóbbi időben előfordul,hogy “ elfelejt” wi-fi-re csatlakozni.4G-n marad.Figyelnem kell rá és ezt annyira nem szeretem....Csináltam egy újra indítást ,majd meglátjuk...
-
Skorpio.59
aktív tag
Jól emlékszem hogy volt egy olyan lehetőség anno fénykép élkészítése után,amivel meg lehetett változtatni a fókuszt?Nem találom ...
-
Skorpio.59
aktív tag
Ismerősöm, feleségének vett egy i8plust ajándékba . A hölgyike egy hétig használta gyári “ fóliával “.Mondogatta Ő,hogy baromira szarul szól a hangszóró.Nem hallja a másik felet.A srác mondta neki.miután megunta a panaszt,hogy vigye vissza.Visszavitte és ott levették róla a fóliát....
Mondja nekem,hogy neki is furcsa volt egy kicsit,mert mikor zenét hallgatott rajta az ara,mindíg zizegett a hangszóró....
-
-
Skorpio.59
aktív tag
Most frissítettem .
Nem tudtam megcsinálni a force restertot,ugyanis nem feketedik el a kijelző hanem bármeddig nyomom a kikapcs gombot,egy idő után visszaáll főképernyőre...ilyen volt valakinél? -
Skorpio.59
aktív tag
Google amit feldob,az vagy fehér,vagy már kifutott...
-
Skorpio.59
aktív tag
Egyet kell értsek veled, mert én is így voltam vele.
Sőt azt kell mondjam, mióta a pluszt használom nem is értem miért nem vettem meg eddig.
Természetesen megértem, hogy a méret mégiscsak számít, 😜de nekem még szoknom sem kellett annyira kézre áll.Pedig kicsi kezem van.Azt mondom, hogy akik vacillál vegye meg nyugodtan a nagyobbat mert nem fog csalódni benne. -
Skorpio.59
aktív tag
Az i6 után nem tűnt nagynak,sőt érdekes módon valahogy ez tűnik telefon méretnek.
Megnéztem a “Mr.X”-et is,hát mit mondjak,engem nem győzött meg.
Nyilván nem vagyunk egyformák ,nekem a 8 plus jobban bejön...de hogy ne találják rá egy normális szilikon tokot,meg egy üvegfóliát hát az nonszensz...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Okos Otthon / Smart Home
- Nintendo Switch 2
- Milyen légkondit a lakásba?
- E-roller topik
- Tesla topik
- Bluetooth hangszórók
- Elden Ring
- Hobby elektronika
- További aktív témák...
- 1-12 részletre.Új noblechairs EPIC műbőr FEKETE - FEKETE. 2 év garancia!
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS docking station (210-AZBV)
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H330 RAID v ZFS
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Samsung Galaxy S25 Plus Navy 12/256 GB Újszerű, karcmentes állapotban!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest