Új hozzászólás Aktív témák
-
Dzsuri89
őstag
válasz mattheus #3881 üzenetére
Ezt a 97%-ot honnan nézted ki?
A telón Az akku állapota menüpont alól?Ha igen, az tökre nem releváns, mert alapból Beta verzió és amivel ezt tudom igazolni, hogy újratettem pár hete a telóm teljesen gyári állapotra, a 97%-ból lett hirtelen 100%.
Számítógépen van egy program, amivel ki lehet nyerni ezeket az aksi statokat és a tervezett, illetve jelenlegi kapacitás ugyan annyi még most is így fél év után nálam.
-
Dzsuri89
őstag
válasz ILLDisPozed #3861 üzenetére
Szerintem ne foglalkozz vele, mert 8 Plus-on kb eddig 2-3x jelenkezett ez a bug az elmúlt 9 hónapban és nekem úgy rémlik, hogy az utolsó pár iOS verzió alatt. Én a hardveres hibát kizárnám, mert az vagy működik vagy nem, ráadásul ha újraindítod a telefont hirtelen megjavul.
-
Dzsuri89
őstag
A teljes 3D fóliákkal nekem se tökéletes a közelségérzékelője a telónak. Két darab Nillkin 3D CP+Max fóliával tettem kísérletet plusz faterom 8 Plus-án is, de sajna kevés sikerrel. Van amikor egyből feléled a kijelző, van mikor nem. Egyébként sima 7-8 modelleken meg hibátlan.
Maradtam a Nillkin T Pro üvegnél a legnagyobb megelégedéssel. -
Dzsuri89
őstag
Beszereztem ma az iPhone 8 Plus-om mellé egy Spigen F306W típusú vezetéknélküli gyorstöltőt, amit a gyártó Apple 8 és X szériához fejlesztettt ki állítólag. Nos, felraktam Ájfikát kb 47%-nál a töltőre, de kb 40 perce rajta van és 62%-on tart... Ez lenne a gyorstöltő vagy én vagyok türelmetlen?
[ Szerkesztve ]
-
Dzsuri89
őstag
válasz Demizson92 #3568 üzenetére
Telefonra gondoltam.
-
Dzsuri89
őstag
Én nem szeretem annyira a 3D fóliát amúgy, túl vastag a gomb körül, plusszos moddelek esetén nem egyből éled fel mindig a kijelző, ha telefonálás után elveszem a fülemtől és rengeteg dzsuva beszivárog a fólia alá.
Nekem a Nillkin T+ Pro a személyes kedvencem, igaz nem véd mindenhol, de az előbb leírtakat számomra teljesen javítja. -
Dzsuri89
őstag
válasz Demizson92 #3564 üzenetére
Nincs mit!
Ha majd pénztárcád engedi, akkor később egy gyári bőrtokra ruházzál be. Nem olcsó, de annyira finom a tapintása, gombok nyomása is nagyon kellemes, egy hibája van csak, hogy alul nem véd, bár engem annyira nem érint, mert nem dobálom a készüléket. Ahhoz viszont hibátlanul fog passzolni majd a 3D-s fólia is.
Mennyiért veszed ha megkérdezhetem?
-
Dzsuri89
őstag
válasz Demizson92 #3562 üzenetére
Minden olyan üvegfólia jó lesz, ami nem 3D-s.
EZ megfelelő. -
Dzsuri89
őstag
válasz Demizson92 #3560 üzenetére
A fólia nem jó, mert abból a Nillkin 3D CP+ Max kiváló, viszont az általad kiválasztott tokkal nem kompatibilisek a 3D-s fóliák sajnos. A tok feltolja a fóliát, faterom esetéből tudom...
-
Dzsuri89
őstag
Elképzelhető, hogy van különbség telefon és telefon között. Anno még a 6S Plus-on, amikor a CP+ Max-ot használtam ott minden frankó volt, viszont két 8 Plus-on is beszívtam a fóliával.
Elképzelésem sincs, hogy mi lehet a bibi, mert a fóliákat nagyon pontosan helyeztem fel. -
Dzsuri89
őstag
A 3D üvegfólia miatt szar tutira, mert ahol ezért a fícsörért felelős szenzor van ott most kis takarás éri. Nekem a Nillkin 3D-s fóliája produkálta ezt a jelenséget, faterom telefonján is detto ez a probléma állt fent. Asszony iphone 7-én meg hibátlan ugyan az a fólia. 😀
Nagyon iritáló a hiba, mert nem tudod lenyomni a hívást, amikor akarod...Egyébként nekem 8 Plus-om van.
A másik fajta üvegfóliákkal, jelen esetben Nillkin Super T+ Pro hibàtlan.[ Szerkesztve ]
-
Dzsuri89
őstag
Komolyan mondom elsírom magam örömömben, annyira szép lett a feloldási animáció. Még anno 6S Plusznál láttam ennyire folyamatos feloldási animációt a 10-es iOS alatt. Végre olyan lett a telefon, amilyennek lennie kell, bátran rakjátok fel!
-
Dzsuri89
őstag
válasz Szellem. #3075 üzenetére
Én a Liquid Armor tokot használom 8 Pluson. Számomra nagyon jó vétel volt, mindenhol védi a készüléket, jó a tapintása, sokaknak picit csúszós, amit én azért kedvelek, mert nem ragad rá a por, illetve a nadrágomat se lyukasztja szét a ki-be helyezéstől. Ha még kapott volna egy mikroszálas bélést is, akkor lenne a hibátlan tok, de ezt a részét korrigáltam egy hátlap fóliával.
-
Dzsuri89
őstag
válasz TheBikerider #2719 üzenetére
Azt nem is tudtam, hogy X-en is ez van, még nekem is új infó.
Az fix, hogy még várok, nem rakom újra a telefont, hátha javul a foltozásoktól.
Akadáson kívül valóban nem merül, nem fossa össze magát a rendszer.
————
Hemaka: köszi, hogy jelzed az Apple felé -
Dzsuri89
őstag
Ha már úgyis témánál van a nép itt a topikban, akkor beömlesztem az én szaromat is a közösbe.
Adott egy iPhone 8 Plus, amit megjelenés után a harmadik héten szereztem be, nem emlékszem milyen iOS 11 verzió volt akkor. A lényeg annyi, hogy akkor olyan hibát produkált, hogy full random naponta kb 1-2x ilyen ultrabrutál laggtenger lett a telefon, de amint kikapcsoltam a kijelzőt majd vissza meg is szűnt a hiba. Teljesen nullàra gyalultam a kédzüléket iTunes-szal majd újként állítottam be a mobilt és úgyis produkálta a hibát.
Eltelt pár hét mire kijött egy nagyobb volumenü javítás és ez a hiba totál megszűnt, viszont jött helyette a kijelzőfeloldáskor dadogó animáció. Tök random jön elő ez a fajta akadás, van hogy 10 feloldásból 1x, de van hogy 5x-6x, szóval a hiba létezik és rohadt irritáló.
A telefont nem raktam direkt újra megint iTunes-ból még, várom a nagy csodát, hátha sikerült eltakarítani a dadogó animációkat Almáéknak Itt is, illetve más mobilos oldalakon is olvastam, hogy előjött ez a hiba néhány embernél, de más típusú készülékek esetében is.Amire kíváncsi lennék az az, hogy aki hasonlót tapasztalt a készülékén, annak egy teljes formázás megoldotta a hibát vagy ugyan úgy akad, dadog továbbra is az iOS animáció? Érdekel, hogy van-e értelme elcsesznem az életemből feleslegesen x órát a szeánszra.
Köszi előre is!
-
Dzsuri89
őstag
Tud valaki olyan alkalmazást ajánlani, amivel a processzor adatait tudom lekérni részletesen és ingyenes is?
Cpu DasherX ilyen csak az meg fizetős lett. -
Dzsuri89
őstag
Nálatok is laggol a feloldási animáció továbbra is 11.2 alatt?
Egyszerűen nem értem egy ilyen felhasználói élményt nyújtó dolgot miért nem lehet orvosolni. Ezt leszámítva néhány helyen tapasztalok laggokat random, ahogy Ipad Air 2-n is , de komolyabb működési hibákkal nem találkoztam. Nem indulgat újra a telefon, aksi nagyon jól bírja. -
Dzsuri89
őstag
válasz misi021 #1730 üzenetére
20.000 Ft-ot te képes lennél kiadni egy üvegfóliáért? Drágább, mint az eredeti bőrtok, amit ráraknál a telóra.
Viccen kívül vegyél rá Nillkin 3D CP+ MAX üveget, mert az iGlass árából kb 5 darab ilyen fólia kijön és hibátlan. Ha végigolvasod ezt a topikot vagy az iPhone 7-eset, akkor megtudod, hogy aki 3D-ben utazik ezt rakta fel.
Szintén fekete gyári bőrtokot használok, én imádom, volt már szilikon is gyáriból, igaz hogy jobban kilóg a kijelzőre, de ha zsebben hordod a telót az idegeidnek annyi. Beragad a zsebbe, állandóan gyűjti a port és idővel kilyukad a nadrágzsebed is A bőrtok legalább finom tapintású és becsúszik a zsebbe, nem kell szenvedni, ha elrakod, ezt az amúgy se kis méretű készüléket. Gondolom észrevetted, hogy alul nyitott a tok, ez az egyetlen gyenge pontja, amit nem annyira szeretek benne. Barátnőmnek szilikon van az iphone 7-jén, lakásban véletlen kiesett a kezéből éjjel a járólapra és sikeresen úgy esett, hogy a tok alsó része kicsit megtört, ezzel együtt a hangszóró rácsa is lehorzsolódott.
Ha te biztosra akarsz menni, szerintem egy jó SPIGEN vagy SPECK márkájú bumszli hátlapvédőt válasszál, de azok nem kompatibilisek a 3D fóliával és érdemes a hátlapot is ezeknél a tokonál lefóliázni, hogy ne karcolódjon a tok és telefon közé kerülő portól/homoktól.[ Szerkesztve ]
-
Dzsuri89
őstag
Az a helyzet, hogy a Media Martknak az online webshopja totál külön van az offline üzletektől. Én üzletben dolgozok és nálunk minden telefon, amit eladunk azt ki kell írnunk egy bizonylatra, amire az IMEI számot is ráhúzzuk, a másik dolog hogy a vevőszolgálaton pedig egy garanciajegyet is kapsz. A garjegyen a telefon típusa, imei-je és vásárlás dátum/helye rögzül, tehát plusz egy IMEI-s bizonyíték, hogy hol is vetted az adott készüléket.
Annyit tudok javasolni, hogy akár facebookon lehet írni a Media Markt online-nak, vagy befárd az illető valamelyik üzletbe és kérelmeti a garanciajegyet. Egy jó tanács, ha esetleg máskor rendel valaki és lehetősége van rá, akkor üzletben vegyétek át, mert amiket fentebb írtam, ugyan úgy fognak zajlani.
[ Szerkesztve ]
-
Dzsuri89
őstag
válasz Richard #1656 üzenetére
Itt van a nagy PONT Nálad!
Media Markt-ban melózok, meg tudom erősíteni, hogy az első iPhone 8 / 8 Plus dobozokon nem volt magyar nyelvű leírás. Kizárólag az Apcom-tól kapjuk a termékeket, de a lényeg mindig azon van, hogy számla legyen IMEI számmal feltüntetve. Az 1 év gari és a második év szavatosság számla ellenében érvényes, ha magánszemélyként vásárolják, ha Áfás számla van, akkor bukta a szavatosság.
Írta valaki a Media Markt kivonul.... ekkora szerencséd nem lesz!
-
Dzsuri89
őstag
Iphone 8 Plus-on fent van a legújabb 11.1 verziószámú iOS, viszont produkál egy érdekes jelenséget.
Amikor feloldom a kijelzőt, akkor a feloldó animáció vége dadog egy picit, nagyon random a jelenség, hogy mikor csinálja. Ti nem tapasztaltatok ilyet?
A 11.0.3-as verziónál meg olyat produkált, hogy feloldottam a kijelzőt és minden animáció laggolt, amíg nem zártam le a képernyőt, majd nyitottam újra fel, napi 1x tuti megjelent anno. Az új frissítés óta ez eltűnt, megjelent a fentebb írt laggolás.Ezt leszámítva nálam hibátlan a rendszer, zavaró dolgokat nem veszek észre, (számológép hiba tudjuk a következő javítással jön), megszűnt a 3D Touch alatti laggolás, aksi idő ugyan olyan fantasztikus, meg vagyok elégedve 99%-ban.
-
Dzsuri89
őstag
válasz Krisz0630 #193 üzenetére
Jó ezt olvasni, én is 6S Plusról fogok majd váltani október végén.
Tegnap futólag megnyomkodtam a telefont, nekem is az jött le, hogy sokkal finomabb az animáció, rendszer müködés, de hát bármilyen gyártó telefonjára igaz, hogy a legújabb a legjobb, csak az iPhoneokat hosszabb ideig lehet normális sebességben használni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen videókártyát?
- Windows 10
- Akvarisztika
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- TCL LCD és LED TV-k
- Intel Core i3 / i5 / i7 4xxx "Haswell" és "Haswell Refresh / Devil's Canyon" (LGA1150)
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Tarr Kft. kábeltv, internet, telefon
- Asszociációs játék. :)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest