Új hozzászólás Aktív témák
-
zbotond
csendes tag
Üdv. Érdekes az észrevételed de mind a két telefonon ugyanaz az üveg van Ion-strengthened glass, oleophobic coating. És ne feledjük, hogy a zsebedbe is kerül porszem
BlackBerry 8520, Samsung Galaxy S lll, Samsung Galaxy Note 2, Sony Xperia Z, iPhone 4s, Nokia 1320, iPhone 5s, iPhone 6s plus, iPhone 8 plus, Samsung Galaxy S10e, iPhone Xs Max(használatban) :)
-
Tibee86
nagyúr
Nekem is tegnap futott be, viszont ez már messze nem az az üveg, mint mondjuk tavaly nyáron volt. Szélei kevésbé lekerekítettek, mintha egy picit vastagabb is lenne, illetve korábban csak az érzékelőknél ment tele porral a kameránál egyáltalán, viszont így fél nap után már a kameránál is tiszta poros.
Nagyon nem az a minőség amihez hozzászoktam, főleg nem ilyen áron...[ Szerkesztve ]
-
hemaka
nagyúr
Nincsenek a helyzet magaslatan akkor.
En is belefutottam egyszer egy ilyenbe. Anno az i4-re rendeltem hatlapot, az elso ketto nem volt jo, nem ott volt a csavar pocok, ahol kellett volna. 3. torotten erkezett, aztan a negyedik vegre jo lett.crazy mudi dog ║ Fuji X100VI ║ MBP M4 Max ║ Syno DS3622xs+
-
Skorpio.59
aktív tag
NILLKIN Slim Thin TPU Transparent Clear Soft Case Cover for iPhone 7 8 & Plus
Szerintem egy próbát megér .Volt ilyenem,meg voltam elégedve vele.Rendeltem most is a 8plus-ra egyet egy spigennel együtt.[ Szerkesztve ]
Adj szárnyakat a kisgyereknek,de hagyd,hogy magától tanuljon meg repülni!
-
törölt tag
Igen, tudom. Plust nem akartam, a 6S-t untam, az X meg nem biztonságos szerintem. Kóddal nem akartam szarakodni. Ez van. Meg nem bántam, csak újabb technika, akksit meg szeretem, illetve a 64 is jól jött a 16 után.
De ettől függetlenül nem érdemes így váltani, igazad van.
-
törölt tag
Főleg én. Tökugyanaz. Leírtam már. Itt van mindkettő nálam. Nagyobb, sérülékenyebb, kevésbé merül. Ennyit a 8-ról. Rohadtul értelmetlen egy telefon. Sebességbe semmit nem érzek, pedig én ezen használok sokmindent Na jó, 64 lett 16 helyett és meg se bántam... de aki ilyet akar venni, szerintem felesleges. Plus vagy X inkább.
[ Szerkesztve ]
-
kchris78
veterán
A problema az appokkal van inkabb. Sok fejleszto gondolkodhat ugy hogy minek sporoljon a felhasznalassal, 3GB ugyis nagyon sok keszulekben ott van (es egyre tobb es tobben van ott), 2GB eseten is futni fog, 'maximum az ios kirug egy elozo appot' ha nem lesz eleg a nagy felhasznalas miatt... es nem azt fogjak szidni aki a nagyfelhasznalasu appot irta hanem amelyik appot ujratolti az ios mert nem volt eleg memo vagy magat az ios-t mert nem indul el eleg porgosen taskvaltaskor a regi-uj app.
-
Ed Parker
nagyúr
-
hemaka
nagyúr
-
galaxys80
veterán
Így van. Magyar mentalitás, hogy hülyére vehet mindenki nem számít.
Nekünk csak kötelességeink vannak jogaink semmi.
Értem én, hogy mire gondoltatok itt néhányan. Arra, hogy sokan kamu indokokkal cseréltetik a készülékeiket.
Csak azt nem értem, hogy fenti eset mégis miért tartozna ebbe a kategóriába. Vagy mégis milyen hátrány éri az Apple-t azzal, hogy nem most hanem 11 hónap múlva kell kicserélnie az általa elbaltázott, hibás készüléket.Más: De visszalehet...
[ Szerkesztve ]
-
elekreg
tag
Én sem, és tényleg mindent megtettem a problémák elhárítása érdekében (DFU restore, korábbi mentést nem visszaállítva, utólag semmilyen alkalmazást nem telepítve, illetve másik 8 Plus-t is azonos módon kipróbálva és ott is jelentkeztek a hibák, tehát még a hardveres hiba sem valószínű az én készülékemen).
Apróbb hibák a korábbi iPhone típusok kiadásakor is jelentkeztek, azokat elviseltem a 7 Plus és a 6s Plus estén is, idővel javítgatták is többnyire, de most túl sok volt egyszerre a probléma, viszont ahogy korábban írta valaki, a 11.1 talán jobban rendben lesz majd.[ Szerkesztve ]
-
hemaka
nagyúr
En sem ertem, egyesek ugy csinalnak, mintha hasznalhatatlan lenne a telefon, holott semmi baja nincs. En meg semmilyen hibaba nem futottam bele.
Nem mint androidon, ahol egyik naprol a masikra minden ekezetes betu felkover lett.
crazy mudi dog ║ Fuji X100VI ║ MBP M4 Max ║ Syno DS3622xs+
-
veterán
-
hemaka
nagyúr
Dolgoztam a Telekomnal par evet, a 6S-em meg nekem is volt, bar en kicsit kesobb vettem, nem reszkettem erte mint a munkatarsam, aki elorendelesben orankent hivta a webshopot, hogy mikor erkezik a teloja. Bezzeg az ugyfeleket nem hivta be ekkora lelkesedessel.
[ Szerkesztve ]
crazy mudi dog ║ Fuji X100VI ║ MBP M4 Max ║ Syno DS3622xs+
-
Flickering
aktív tag
-
veterán
-
veterán
-
ForRedGlory
félisten
-
raskolnikoff
őstag
Tisztában vagyok vele és ezért is egyedül csak az Applet hibáztatom. Ezért fogok kínait venni. Semmi olyan nincs egy Redmiben ami nincs meg egy iphoneban. Sőt. És közben most már ott tartunk hogy tizedannyiba kerül, ami egy vicc.
A gazdasági válság és az emelkedő energiaárak miatt arra kényszerültünk, hogy kikapcsoljuk a fényt az alagút végén. A kellemetlenségért elnézést kérünk.
-
YASKATIR
senior tag
Azota posztolt meg par extra kepet, amin latszik, hogy az aksi teljesen pupos
-
minek?:S
őstag
Itt nehezen olvasnak tesztet, max személyes tapasztalatokat olvasni jönnek a teszt alapján. Egyébiránt meg, ha fogalmad sincs az Androidról nem is értem milyen jogon írsz cinikus választ.. ezzel nem csak saját magad mutatod be, de így a közösségre is vetítesz egy képet, akik között vannak olyanok is, akik pontosan tudják az előnyöket-hátrányokat mind a 2 rendszereknél.
Hát engem az idei generáció nem győzött meg, a tesztet elolvasva mondjuk az i8P érdekes lehet még, de egyiknél sem érzem azt az átütő erőt, hogy, ha majd lesz rá pénzem, akkor gondolkodás nélkül vegyem.
[ Szerkesztve ]
Üdv.:M.
-
minek?:S
őstag
és (#452) Parallaxis
Nekem tényleg az ég egy adta világon semmi bajom nem volt az SGS6E-mmel és most a BB Privemmel sincs, egyiket sem kell újraindítani 3-4 naponta... persze, mikor az ICS-es Xperia U-m volt, azt igen kellett, ja de hogy annak már 4 éve és ja, hogy azt nem negyed millió forintért vettem, csak 50ezer forintért?
Persze szakmai dolgot értelemben nem tudnék sokat írni, és ahogy látom ti sem. Mégis a hétköznapi használathoz tökéletesen megteszi az Android, nehogy már 250ezer forintot kelljen kiadnom, aztán még venni mellé 30e ftért kiegészítőket, hogy tudjon gyorstöltést, meg egy kis sz@r kábelt cipelnem a jack dugó miatt... elhiszem, hogy hű de fasza meg szép meg jó, de ennyi pénzért bármit tudsz venni és igen, ennyi pénzért android vonalon is van jó, szép és megbízható, amiben a gyári töltőfej tud gyorstöltést( vagy max 10.000 Ft-ért veszel adaptert+usbt) és van alapból jack dugó rajta, gyors, kényelmes, szép stbstb.
[ Szerkesztve ]
Üdv.:M.
-
Lacy6
senior tag
HTC One X-nél még volt egy két problémám, de a HTC One M8 már tökéletes volt működés szempontjából.
Ez 2014-es telefon. Most egy P9-et használok és a stabilitással nincs problémám.
De ezzel nagyon sokan így vagyunk...
Megint csak azt tudom mondani, hogy ne nekem hidd el, hanem tájékozódj, informálódj és ha már nagyon sok helyről van információd akkor ész érvek alapján be fogod látni.
Ha meg nem akarsz informálódni és nem is akarod elfogadni, akkor ne terjesszed a hamis, megtévesztő nézeteidet.
Köszönöm.(#452) Parallaxis :
Nem tudom miről beszélsz
A HTC M8 közel 1,5 éve nem volt újraindítva és olyan gyorsan működött mint az újonnan kibontott P9-em.
Kár hogy összetört...
Nem használtam rajta semmilyen rendszer optimalizáló progit...
Családba nagyon sok androidos telefon van és egyiknél se voltak ilyen gondok amiket írtál.[ Szerkesztve ]
Én vagyok Isten büntetése. Ha nem követtetek volna el nagy bűnöket, Isten nem küldött volna engem büntetésként rátok!
-
Lacy6
senior tag
Lehet van szebb, jobb akkus, szebb képet csináló, okosabb mobil, de ezt a stabilitást és kiszámíthatóságot semmi más nem tudja.
Stabilitás, kiszámíthatóság?
Olyan dolgokról beszélsz amit az android már 4 éve tud...
(Hozzáteszem hogy gyári rendszerrel, csak kiveszed a dobozból.)
Ha ennyire le vagy maradva és csak az Iphone-ról van infód az utóbbi időben, akkor ne nyilatkoztass ki mindenféle dolgokat. Leírod hogy az iphone a legjobb, legstabilabb stb úgy hogy fogalmad sincs a mai androidos telefonok megbízhatóságáról és tapasztalatod egy 6 éves SONY telefon alapján írod...Én vagyok Isten büntetése. Ha nem követtetek volna el nagy bűnöket, Isten nem küldött volna engem büntetésként rátok!
-
Lacy6
senior tag
Lehet hogy részleteiben vannak jobb mobilok, de összességében nincs jobb az iphonennál.
Egy ilyen hozzászólás után, egy olyan ember aki jobban átlátja az iphone és android előnyeit és hátrányait szerinted mi fog írni?
Nettó baromság amit írsz, aztán majd 50+ hozzászólás után legalább be tudod írni, hogy milyen gonoszak az androidosok hogy nem nézik el a hülyeségedet.Én vagyok Isten büntetése. Ha nem követtetek volna el nagy bűnöket, Isten nem küldött volna engem büntetésként rátok!
-
aprokaroka87
nagyúr
Hiszek egy Androidban, mindenható Operációs rendszerben, Mennynek és Földnek, minden láthatónak és láthatatlannak Teremtőjében.
Hiszek egy iOS-ben, mindenható Operációs rendszerben, Mennynek és Földnek, minden láthatónak és láthatatlannak Teremtőjében.
Tessék szépen imádkozni
-
ForRedGlory
félisten
Cikket olvastad?
"Gyorstölteni jelenleg kizárólag Apple-féle megoldással tudunk, ám ehhez egyrészt kell egy Type-C - Lightning kábelt vásárolnunk, másrészt egy ennek megfelelő adaptert is, ami nagyjából 30 000 forintos költséget jelent."
(#15) san01 Ja Hiteles oldal. Erdemes megnezni, hogy milyen rondan elkalapalja a Note 8 (de gondolom mas is...) [link] (a kepstabilizalas kulon rohejes az almaban, mintha valami 10 eves megoldas lenne a Note 8 mellett)
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest