- Mobil flották
- Yettel topik
- A Nubia kameratelefon is tiszta dizájnt társít csúcssebességgel
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- iPhone topik
- Érkezik a Samsung Health előfizetés?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hoes
aktív tag
válasz
ILLDisPozed #5683 üzenetére
A banknál már évek óta meg van változtatva, az Apple ID-ben csak pár órája változtattam át!
-
simauser
tag
válasz
ILLDisPozed #5675 üzenetére
Jó meglátás, erre nem gondoltam.
Köszönöm!
-
simauser
tag
válasz
ILLDisPozed #5666 üzenetére
Köszönöm a választ! Mondjuk egy új akksival, még ha nem is gyári, jobban járok, mint egy 80% fölött párral egyensúlyozó nem bontott telefonnal, nem?
-
chatran
őstag
válasz
ILLDisPozed #5625 üzenetére
SE-ről váltottam kb 2 éve 8-asra, igazából én is unom már, de ép ésszel felfogható áron nincs rá más alternatíva. SE-re semmi értelme cserélni, mert ugyanezt az élményt adná.
12 minire lecserélném, de az már az ép ésszel felfogható áron jóval felül van.
A legjobb egy 12 mini formatervével készített SE lenne, amiben nincs face ID, helyette a bekapcsoló gombba épített ujjlenyomat olvasó. -
domerator
veterán
válasz
ILLDisPozed #5634 üzenetére
Ilyet nekem is csinalt, en is kikapcsoltam
-
tboldi
nagyúr
válasz
ILLDisPozed #5634 üzenetére
Szintúgy.
-
válasz
ILLDisPozed #5630 üzenetére
Időközben ránéztem és javítottam..
-
válasz
Én egy hónapja cseréltettem a 3 éves i8-ban akkut (9.900-ért, style), ennyit megért és érezhető is az üzemidőben. Látom azóta 17e lett.... :-(
-
perge666
veterán
válasz
ILLDisPozed #5627 üzenetére
Az én második 5S-emet úgy vettem hogy új akkut raktak bele,de az tutira nem volt gyári mert úgy merült mint a Titannic.
Fél napot ha kibírt csórikám akkuja.
Ahhoz képest az asszony SE-je 73%-al most is sokkal jobb,pedig már abba sem gyári akku van.
Vagyis igazad van,a %-ra nincs mit adni. -
perge666
veterán
válasz
Az a lényeg hogy neked megfeleljen.
Úgy látom ezeknél már strapabíróbbak az akksik mint az előző generációknál,az enyém is decemberbe lesz 2 éves és még 92%-os.
A 6S-em 1 évesen volt kb ennyi százalékos. -
pcnet
addikt
válasz
ILLDisPozed #5605 üzenetére
Ezt a hátlap kopogtatást, hol/hogy lehet beállítani? Sehol nem találom.
-
istvan47
senior tag
válasz
ILLDisPozed #5489 üzenetére
Eddig is látta a csengö hangok között ,de mindig az alap jelzö hang szolt.Valahogy a jelzö hangokba kéne betenni de nem tudom hol és hogyan!
-
chatran
őstag
válasz
ILLDisPozed #5469 üzenetére
Hm, ez nem is ismertem. Mondjuk a duplanyomás a home gombra nekem jobban kézreáll.
-
Noukoum
veterán
válasz
ILLDisPozed #5452 üzenetére
Én akkor gondolkodtam volna a cserén ha nagyobb aksit kapott volna. Így egyelőre biztosan nem váltok, nem sok minden változott és ami igen az sem nagyon érint.
-
Tibee86
nagyúr
válasz
ILLDisPozed #5452 üzenetére
Sok helyen meg azt mondják, hogy az új széria főkameráját kapta meg. Amíg nincs teszt nem fog kiderülni. Ha így van akkor szerintem az sokkal bosszantóbb, hogy az éjszaki módot nem kapta meg.
-
tboldi
nagyúr
válasz
ILLDisPozed #5328 üzenetére
És tényleg! Én még megragadtam 2017-nél, amikor még új volt a 8 Plus-om.
-
zzola
titán
válasz
ILLDisPozed #5245 üzenetére
Egy minőségi power bank nem alternatíva?
-
tothferenc
aktív tag
válasz
ILLDisPozed #5247 üzenetére
Lerendeled neten, ha jo megtartod, ha nem, visszakuldod.
-
tothferenc
aktív tag
válasz
ILLDisPozed #5245 üzenetére
[link] itt azt irjak, hogy mindkettohoz jo (i7-i8). Az oldal a szifonos csapat ajanlasa, sztem ha valakik, ok tudjak hogy mi az abra.
-
Count Orlok
csendes tag
válasz
ILLDisPozed #5241 üzenetére
Leghamarabb pénteken tudok elmenni vele az MM-be, majd megírom, mi volt, remélem sikerül találni majd egy tisztességes megoldást a dologra. Semmi tapasztalatom sincs az ilyesmiben, ezelőtt szerencsére egyik telefonommal sem volt semmi baj. De úgy látszik, az ember nem úszhatja meg mindig.
Tesco Value: Persze, én sem állítom, hogy újracsomagoltat kaptam, elég valószínű, hogy nem így volt, - ezt alá is támasztja, amit a garanciáról írsz - csak azt írtam, hogyha így lenne, az elég kínos lenne.
Persze véletlenek becsúszhatnak...
Köszi egyébként a válaszokat mindenkinek!
-
Norbi.
őstag
válasz
ILLDisPozed #5241 üzenetére
Én sem jelenteném így ki, hogy újracsomagoltat kaptál. Már csak onnan is nehéz lenne, mert a gari aktiválástól indul, a gari idő újrainditásához meg az Apple is kellene, ahhoz meg nem hiszem, hogy adnák a nevüket.
-
Count Orlok
csendes tag
válasz
ILLDisPozed #5239 üzenetére
Mire érted, hogy előfordul?
Ha arra, hogy gyári hibásat fog ki az ember, arról nyilván senki sem tehet, na de ha újracsomagoltat adnak el neked újként, az azért szerintem elég gáz.
Remélem nem járok úgy, mint barátnőd, frankó kis kálvária lehetett.
Cserekészüléket azért gondolom adnak, amíg a problémán ülnek, mert sajnos az előző telefonomat már lepasszoltam faternak, amennyi eszem volt... -
MikeWazowski
veterán
válasz
ILLDisPozed #5225 üzenetére
Lehet lassú voltam
Az indulás után 6 perccel néztem. -
MikeWazowski
veterán
válasz
ILLDisPozed #5223 üzenetére
Igen ott, de mire megnéztem már elfogyott... gondolom átverés volt.
-
Etikusz
tag
válasz
ILLDisPozed #5127 üzenetére
Nagyon bosszantó tud lenni, teljesen random megy el.
Valamelyik frissítés javíthatná, mert azt hittem a telefon romlott el ezért váltottam SE-ről..... -
Atalata
tag
válasz
ILLDisPozed #5119 üzenetére
Van végre térerőm!!!
-
ro3000
tag
válasz
ILLDisPozed #5119 üzenetére
Nekem eddig sem volt gondom, most sincs. Ha így nézzük semmi nem változott.
-
fenyojoe
csendes tag
válasz
ILLDisPozed #5112 üzenetére
Akkor most már biztos, hogy iOS 13 alatt a 3D Touch-csos készülékeken is kvázi Haptic Touch működik csak?
-
chatran
őstag
válasz
ILLDisPozed #5109 üzenetére
Köszi, de akkor időben gyorsabb még mindig, nem? Egy-egy funkciót hamarabb el tudok érni mint, a hosszú nyomással?
-
tboldi
nagyúr
válasz
ILLDisPozed #5109 üzenetére
Ez is volt a céljuk, hogy ne legyen akkora különbség a sokféle készülék kezelése között.
-
hemaka
nagyúr
válasz
ILLDisPozed #4996 üzenetére
Ez jo hir, bar en mar megszoktam mar ezt az uj hapticot is, nem rossz. Most mar csak a memoji vagy mi a banat kerget az oruletbe, amit berakott az emojik ele.
-
hemaka
nagyúr
válasz
ILLDisPozed #4994 üzenetére
Igaz, de haptic touch-csal lesz megoldva minden. Az altalad emlitett link elozenet igy nez ki jelenleg: [kép]
-
tboldi
nagyúr
válasz
ILLDisPozed #4973 üzenetére
Windows-on megmarad az iTunes egyelőre.
[link] -
Tibee86
nagyúr
válasz
ILLDisPozed #4890 üzenetére
Kb. annyi, hogy amíg egy szolgáltatótól vásárolt telefont tilthatnak, addig egy gyári függetlennél ez a veszély nem áll fen. Nálunk sajnos még mindig divat a nagy csomaggal kihozom olcsón a készüléket, majd eladom és nem fizetem az előfizetést dolog.
-
hemaka
nagyúr
válasz
ILLDisPozed #4890 üzenetére
Semmivel, raadasul ha telekomos 8 vagy feletti iphone-rol beszelunk, akkor eleve fuggetlen a keszulek.
-
válasz
ILLDisPozed #4882 üzenetére
Jó hír. Azért látom még a macrumors is elcsodálkozott rajta hogy jön Magyarországra.
-
hemaka
nagyúr
válasz
ILLDisPozed #4807 üzenetére
Az a cím jónak tűnik. Szerintem változtasd meg a jelszavad, aztán annyi, nem kell túl aggódni.
-
aprokaroka87
nagyúr
válasz
ILLDisPozed #4805 üzenetére
van benne 2 gyanús karatker.
kinai -
hemaka
nagyúr
válasz
ILLDisPozed #4805 üzenetére
Azt nezd meg milyen email cimrol jott.
-
tboldi
nagyúr
válasz
ILLDisPozed #4799 üzenetére
Persze.
-
hemaka
nagyúr
válasz
ILLDisPozed #4794 üzenetére
Haha, a szőröstalpúaknál hamarabb lett, mint nálunk, elég szégyen.
Mondjuk én csak remélem, hogy az OTP-nél lesz, mert csak ezért nem vagyok hajlandó bankot váltani. -
tboldi
nagyúr
válasz
ILLDisPozed #4794 üzenetére
Ahogy nézem, Ausztriában az Ersténél lesz, nekem meg Raiffeisenes kártyám van.
-
totopad
senior tag
válasz
ILLDisPozed #4692 üzenetére
Én olyan országban élek, ahol van Apple Pay, de bevallom, még, csak gondolni sem gondoltam rá, hogy beállítsam a bankkártyámat a telefonomra. Tudom, hogy ez paranoia, de engem a hideg ráz ki, hogy egy harmadik fél -az Apple- is lássa a pénzmozgásaimat, vagy konkrétan a fizetés a telefonon keresztül történjen meg.
-
marsu.
senior tag
válasz
ILLDisPozed #4692 üzenetére
Vagy csak ahol eddig be volt állítva, hogy elfogadnak bankkártyát, ott átállt erre a kiírás a térképen.
-
hemaka
nagyúr
válasz
ILLDisPozed #4682 üzenetére
iOS elegge zart rendszer, nem kell keylogger vagy hasonlo szaroktol tartani.
-
Gigicuci
senior tag
válasz
ILLDisPozed #4680 üzenetére
kb. 10 másodperc beállítani.
-
Gigicuci
senior tag
válasz
ILLDisPozed #4677 üzenetére
gboard, keresd az app store-ban.
-
válasz
ILLDisPozed #4677 üzenetére
Magyarul nem tud a gyári prediktív. Tölts le külső billentyűzetet ami tud!
-
fenyojoe
csendes tag
válasz
ILLDisPozed #4661 üzenetére
Köszi a választ. Az enyém aksija 95%-os kapacitású most, és ez nem is változott a frissítés óta. Szóval biztosan nem amiatt merül gyorsabban nekem.
-
chatran
őstag
válasz
ILLDisPozed #4653 üzenetére
Én azért vettem 8-ast, mert alig kellett többet ráfizetnem egy 7-es 32GB-ra, és így már 64GB-ot kaptam. Ott van még a vezeték nélküli töltés lehetősége, mint kényelmi extra.
Meg állítólag a kijelző is jobb, amit talán a sasszeműek észre is vesznek. -
hemaka
nagyúr
válasz
ILLDisPozed #4508 üzenetére
Az normalis, ha gyengebb az akku, de hogy ennyivel az nagyon gagyi akkura utal sajnos. Az enyem meg birja, ejszakankent szerencsere csak 1-2%-ot merul, bar amit mutat az ios, az biztosan bullshit (96%).
Btw en is a megjelenes napjan vettem a keszuleket es atlagosan 2 naponta toltogetem, de teljesen rendszertelenul, pl. ma is 50%-rol feltoltottem. -
totopad
senior tag
válasz
ILLDisPozed #4505 üzenetére
nem, nem normális, cserélj akksit
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
ILLDisPozed #4505 üzenetére
Így az már cserés.
-
totopad
senior tag
válasz
ILLDisPozed #4484 üzenetére
Az én 8Plus-ommal egy sima munkanap után (reggel 8-tól du 4-ig) 1-2 hívás, sms, e-mail, spotify után 75-80%-kal szoktam hazamenni, igaz, hogy, ha otthon elkezdem nyüstölni, akkor pillanatok alatt 30-40%-on van az aksi, de egy napo még úgy is kibír, hogy 89%-on van az aksi állapota és érezhetően gyengébb, mint volt.
-
törölt tag
válasz
ILLDisPozed #4484 üzenetére
ha mindkettő kibírja a napot akkor tényleg mindegy, de eddig sajnos ezt nekem egyik iphone sem bírta..
az SE volt a legjobb ebből a szempontból, az úgy ahogy talán, de se a 6s, se most a 7 nem bírja..
-
JociMilan
tag
válasz
ILLDisPozed #4281 üzenetére
-
hemaka
nagyúr
válasz
ILLDisPozed #4281 üzenetére
Es tenyleg, amikor meg indult ez a tema, meg ott volt az atalakito, onnan mentettem ki a kepernyofotot, most meg mar nincs. Ez nagyon gaz. 😂
-
xmad
őstag
válasz
ILLDisPozed #4273 üzenetére
megtaláltam a választ a kérdésemre...
csak azt nem értem akkor az apple oldalán miért irják hogy van benne
ha közben meg..... [link]
-
anorche1
őstag
válasz
ILLDisPozed #4244 üzenetére
O
Nekem ez miskolcikent eleg szivas, vagy par napot ott kellene aludnom, vagy 2x jonni-menni. -
anorche1
őstag
válasz
ILLDisPozed #4241 üzenetére
Hova vitted, es menni ido volt? Csere telot adtak?(#4242) szaki04
ios 12 ota nem. -
PlayMax
nagyúr
válasz
ILLDisPozed #4205 üzenetére
Sima i8 helyett ott vannak mindenhol a bontatlan i7-ek ,amik legalább nem is üvegek.
A10-11 között nincs nagy ugrás 2gb ram mellett ,ott nem a legújabb cpu a mérvadó ,A10 is ugyan olyan gyors. -
válasz
ILLDisPozed #3941 üzenetére
Felújított, refurb darabot.
Vadi újat sosem, vagy nagyon ritka esetben adnak. Ha ez megnyugtat akkor a refurb még megbízhatóbb mint az új.
-
PlayMax
nagyúr
válasz
ILLDisPozed #3901 üzenetére
Andrássy út / iStyle
-
PlayMax
nagyúr
válasz
ILLDisPozed #3899 üzenetére
Nekem már ott helyszínen rádugta a gépre ,végig ment egy ellenőrzés és már közölte is hogy kapok egy új készüléket mert valóban rossz a vaku ,meg a home gomb rezgése is problémás volt.
Ott kellet hagynom a telefont ,aztán két nap múlva meg is jött az email meg az sms is hogy mehetek be az új készülékért. -
PlayMax
nagyúr
válasz
ILLDisPozed #3897 üzenetére
Igen volt és fő darab csere történt ,vagyis kaptam egy új készüléket.
-
Dzsuri89
őstag
válasz
ILLDisPozed #3861 üzenetére
Szerintem ne foglalkozz vele, mert 8 Plus-on kb eddig 2-3x jelenkezett ez a bug az elmúlt 9 hónapban és nekem úgy rémlik, hogy az utolsó pár iOS verzió alatt. Én a hardveres hibát kizárnám, mert az vagy működik vagy nem, ráadásul ha újraindítod a telefont hirtelen megjavul.
-
hemaka
nagyúr
válasz
ILLDisPozed #3861 üzenetére
En nem talalkoztam semmi ilyesmivel. Ujrainditas gondolom volt mar, a legfrissebb iOS-t hasznalod, esetleg egy visszaallitast lehet megprobalni.
Ha utana is csinalja, akkor hw-s gond lesz. De ha ennyire ritkan fordul elo, akkor sok esely nincs ra, hogy a szervizben kezdjenek vele valamit. -
törölt tag
válasz
ILLDisPozed #3316 üzenetére
Én azt vettem észre ha fokozatosan erősödő a nyomás, akkor nincs gond.
-
hemaka
nagyúr
válasz
11,4 betaban is benne van, nem sikerult javitaniuk.
-
h1mpi
félisten
válasz
Nekem nincs ilyen bugaddig próbálgattam ameddig lett -
válasz
Ez nálam is meg van. A mai napig azt hittem, hogy béna vagyok és nem tudom normálisan megnyomni a képernyőt vagy túl erősre állítottam az a nyomás erősségét, mert nekem is a cikkben írtat produkálta a telefon.
-
nord_
veterán
válasz
ILLDisPozed #3219 üzenetére
Nálam rendesen megy mindegyiknél.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen autót vegyek?
- Hálózati / IP kamera
- Mobil flották
- Az AMD-vel tervezi a következő generációs Xboxokat a Microsoft
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Rábólintott az EU, eltakarítja az illegális termékeket az AliExpress
- Motoros topic
- Magyar az űrben
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Apple iPhone 16 Pro 1TB Fekete Titán Színben Bontatlan 12 Hó Garanciával
- Új, makulátlan állapotú Samsung Z Fold 6 256GB Tengerészkék, független, 2 év garancia
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ aktiválatlan Független Apple iPhone 16 128GB ! 1Év nemzetközi APPLE GARANCiA
- Samsung Galaxy S24 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 13400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB DeepCool MATREXX 40 650W
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! Intel I7 6700/ RX 580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Szerezd be most az érzékelhető különbséget! Akár 0% THM-re
- Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! Dell G15 5530
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest