- Mobil flották
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy XCover7 Pro - burokban született One UI
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Google Pixel topik
- Milyen GPS-t vegyek?
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- One mobilszolgáltatások
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Egy szenzor, két zoomkamera: újraírta a Huawei a mobilfotózás történetét
Új hozzászólás Aktív témák
-
totopad
senior tag
válasz
California1 #5098 üzenetére
öhm, nagyon sok mindenért lehet szídni az apple-t, nagyon sok mindenben jogosan, viszont, ami az ios-sal csinál az bszrás! De tényleg! A 12-est sem éreztem lassúnak, vagy döcögősnek, a 2 éves 8 Plus-om még mindíg patent gyors volt vele, de így egy este és reggel után ki merem jelenteni, hogy még gyorsabb lett a 13. Brutál, hogy rágyúrtak a hosszú távú támogatottságra. Zokszó nélkül ajánlom a frissítést, mégha 1-2 bug van is benne -a feloldás után az óra melletti feloldó ikon nálam csak mp-el később tűnik el és az e-mail kliensnél nem jelenik meg a piros értesítési szám új e-mail érkezése esetén, kb ezt fedeztem fel eddig-
-
totopad
senior tag
Lol, márciusban cserélt 98%-os akksival az új IOS 197000 pontot ért el a 8P-omon antutuval.
Amikor kijött az IOS 12, akkor még 245000 környékén mértem. Nincs butitás, aha... -
totopad
senior tag
Én most értem vissza egy két hetes mediterrán szigettúráról, ahol végig fotóztam, videóztam, navigáltam az egészet némi böngészéssel, skype-pal egyetemben. Erős használat mellett -értsd a két hét alatt kb 18 gb kép és videó készült és mellette folyamatos navi is volt- 1 napot bőven kibirt a 8P, igaz márciusban cseréltem benne aksit, jelenleg 99%-os!
-
totopad
senior tag
Másnak is laggol az új rendszer? Ezidáig nem volt gondom az IOS 12-vel, de ez az új gáz,
Akadnak az animációk, tegnap meg csak mobilnettel volt hajlandó hivástinditani és az egész random összeomlik. -
totopad
senior tag
válasz
bodorjanos #4930 üzenetére
Nálam egy munkahelyváltást, 3 influenzajárványt és egy esküvőt.
-
totopad
senior tag
válasz
eladogeppc #4922 üzenetére
Az a baj, hogy a faceID-t rossz topicban tolod, mert a 8 és 8 Plus "csak" fngerprinttel rendelkezik.
Szerintem az itt lévők nagyrészének ez ad1 semmit sem jelent, ad2 utálja a notch-otÉn a második csoportba tartozom ráadásúl semmilyen lényegi változást sem hozott a készülékhasználati szokásainkban. Funkcióban nem változott a készülék használata.
-
totopad
senior tag
válasz
eladogeppc #4920 üzenetére
Nem, nem arról volt szó!
A fejlesztés és a technológiai újjítás nem ugyanaz! Én nem fejlesztést írtam!
-
totopad
senior tag
válasz
eladogeppc #4914 üzenetére
Az a helyzet, hogy a vásárlók többsége nem így gondolkodik és a pénzügyi beszámolók sem ezt erősítik meg.
Én idén se fogok a 8 Plus-omról váltani, mert nem érzem szükségét, talán majd jövőre és talán én is a Huawei-re, -feltéve persze, ha rendeződik ez a patthelyzet- és szerintem nagyon sokan pártolnak el az Apple-től pont emiatt. Tehát, ha csak valami drasztikus árcsökkentés, vagy valami technológiai forradalom -amiket felsoroltál, mind kiegészítő funkciók voltak, semmiben sem változtatták meg a mobilhasználati szokásainkat- nem lesz, akkor nem sok jó várható a jövőt illetően.
-
totopad
senior tag
válasz
eladogeppc #4912 üzenetére
Ennek szerintem tényleg semmi köze az Apple-höz, sőt...
Olvasni olyanokat, hogy pont az Apple fogja megszívni, mivel kínai beszállítókat veszíthet ezzel a deallel.A másik része meg -és ezt 11 év iPhone használat után mondom-, ha az Apple nem fog drasztikusan árat csökkenteni, akkor jelentősen vissza fog esni és el fogja veszíteni a piaci előnyét. Legalábbis az okostelefon szegmensben biztosan és mivel ez adja a cég bevételének nagy részét, ez kifog hatni a teljes vállaltra.
Ha fenn akarnak maradni a vizen, akkor árcsökkentés, mert technológiai újjítást már évek óta nem tudnak felmutatni. Az meg egyértelműen látszik, hogy az évenkénti frissítés lufija kez -
totopad
senior tag
válasz
sityupityu #4873 üzenetére
5 évet lehúztam fehér és barna árú értékesítőként, egyedül hűtőt vennék, ami kóreai, több boltból is van tapasztalatom, milyen termékeket gyártanak és nem csak az S betűs gyártóról beszélek, hanem mindenről abból a régióból. A Huawei-ben éreztem egy olyasmi szellemiséget, amit annó az Apple-ben is -ez már rég kiveszett belőlük-, de nem tudom, hogy a mostani balhék után merjek-e tőlük bármit is vásárolni.
-
totopad
senior tag
válasz
Gábor-KJ #4840 üzenetére
Én a 8 Plus-t megjelenés napján vettem meg, tehát az origin IOS ugye a 11-es volt rajta. Mivel a korábbi szifonjaim kivétel nélkül jb-eltek voltak és ugyanazt a backup-ot cipeltem évek óta, így úgy döntöttem, hogy legyalulom a backupomat és újjal indítok, amit azóta is használok. Nálam így sem az IOS 11, sem a 1,5 éves backupom nem rosszalkodott,/dik...
-
totopad
senior tag
válasz
Pistike1985 #4791 üzenetére
12,2 este óta elérhető
-
totopad
senior tag
Megint sikerült húzni egy lehelletet a gyorsaságon. 8 Plus egy pöppet prörgősebb lett nálam -eddig se volt sok problémám a sebességével-. Well done Apple
-
totopad
senior tag
válasz
hmatthew19 #4717 üzenetére
Miért akarsz váltani? Csak azért kérdem, mert én meg pont a Huawei-el kacérkodom almáról. Mondjuk, ha váltok is, csak jövőre lesz esedékes, jelenleg még remelkül húzza a 8 Plus.
-
totopad
senior tag
válasz
ILLDisPozed #4692 üzenetére
Én olyan országban élek, ahol van Apple Pay, de bevallom, még, csak gondolni sem gondoltam rá, hogy beállítsam a bankkártyámat a telefonomra. Tudom, hogy ez paranoia, de engem a hideg ráz ki, hogy egy harmadik fél -az Apple- is lássa a pénzmozgásaimat, vagy konkrétan a fizetés a telefonon keresztül történjen meg.
-
totopad
senior tag
válasz
foldi_istvan #4550 üzenetére
Érdemes beszerezni egy gyorstöltős szettet. A Blitzwolf termékeit kimondottan ajánlom, egy ideje már minden gond nélkül használok tőlük 30 wattos fali adaptert, gyorstöltős kábelt és powerbankot is, mellesleg a márka apple trusted.
-
totopad
senior tag
válasz
totopad #4507 üzenetére
Én megjelenés napján vettem meg, tehát 1 év 2 hónapos, nekem 89%-on van jelenleg, de én is érzem, hogy gyengébb az akksi, mint volt. Én tavasszal tervezek cserélni, a telet már kihúzom vele -amúgy se tesz jót az akksiknak a hideg, szal' akkor már inkább a régit nyűvöm-. De sajnos előzőleg az i6-osom akksija ugyanennyire gyenge volt, az is másfél évig bírta.
-persze nem magmnak válaszoltam
-
-
totopad
senior tag
válasz
ILLDisPozed #4505 üzenetére
nem, nem normális, cserélj akksit
-
totopad
senior tag
válasz
ILLDisPozed #4484 üzenetére
Az én 8Plus-ommal egy sima munkanap után (reggel 8-tól du 4-ig) 1-2 hívás, sms, e-mail, spotify után 75-80%-kal szoktam hazamenni, igaz, hogy, ha otthon elkezdem nyüstölni, akkor pillanatok alatt 30-40%-on van az aksi, de egy napo még úgy is kibír, hogy 89%-on van az aksi állapota és érezhetően gyengébb, mint volt.
-
totopad
senior tag
válasz
talamasca #4475 üzenetére
Nekem egyedül a XS Max ütötte meg az ingerküszöbömet az idei készülékek közül, hogy közelebről is megnézzem, így bementem egy MM-ba, ahol negyed óra nyomkodás (úgy, hogy ott volt mellette a 8 Plus-om) után úgy döntöttem, hogy kell a fenének, főleg ilyen felárral, majd talán jövőre, de az is lehet, hogy addig nyúzom ezt a vasat, amíg bírja
De lehet, hogy a 8 Plus lesz az utolsó almám, én meg az almából ábrándultam ki teljesen.
-
totopad
senior tag
válasz
foldi_istvan #4473 üzenetére
Egyébként valahol vicces, hogy a kiábrándult droidosok nagyjából ugyanarra panaszkodnak, mint a kiábrándult almások
Nincs fejlesztés, drága, nincs fejlesztés, drága, vagy, ha van fejlesztés, csak rosszabb lesz
De válaszolva az eredeti kérdésedre, én 8 Plus-t használok és imádom. Nem is szeretnék arcfelismerést, amíg csak lehet.
-
totopad
senior tag
válasz
foldi_istvan #4471 üzenetére
Csak kíváncsiságból kérdem -mivel sosem használtam droidot- miért ábrándultál ki belőle?
-
totopad
senior tag
De, ha egyszerűen nem tetszenek az új modellek? Engem kiver a víz a noch-tól
-
totopad
senior tag
Nekem 1 éves a 8 Plus-om -akksi már kicsit érezhetően meggyötört, tavasszal cserélni is fogom, de ezt leszámítva semmi baja-, pont a napokban gondolkodtam az új szifonok kapcsán, hogy, ha most kéne új telót vegyek, akkor is ezt választanám. Baromira nem mozgattak meg az új készülékek. Jelenleg nekem a 8 Plus a az optimális választás.
-
totopad
senior tag
válasz
zsolt11111 #4356 üzenetére
Hibátlan, nekem a 8 Plus még gyorsabb is lett, mint újkorában.
-
totopad
senior tag
Nekem 1 év után 93%-on áll a szintén plus-om, egy kicsit gyorsabban merül, bár ez lehet betudható az ios 12-nek is, de nem érzek jelentős romlást.
8 Plus-ról tervez valaki cserét az új modellekre? Nekem semmilyen számottevő újdonságot nem hoztak az új készülékek. Részemről 2-3 évig még tuti húzza a 8 Plus, ami egy baromi erős telefon még ma is.
-
totopad
senior tag
Jelentem, 1 napra kíváncsiságból felraktam a 2-es public bétát a 8 Plus-omra. Kb semmi különbséget nem éreztem az 1 nap használat alatt az ios 11.4.1-hez képest. Hozzáteszem, hogy szerintem az IOS 11-et kimondottan az én telefonomra fejlesztették, merthogy, a megjelenés napjától használt 8 Plus-omon egyszerűen úgy működött, mint egy kezesbárány. Bitang gyors és megbízható volt végig a 11. A 12-őt feltéve pedig semmivel sem éreztem se lassabbnak, se gyorsabbnak. Biztos, hogy a régi készülékeknél lesz gyorsulás, de 8 plus-ra ez inkább egy sima frissítés lesz, 1-2 feature-el, mintsem konkrét verziószám növelés.
-
totopad
senior tag
válasz
Atlantisz48 #3655 üzenetére
én szerintem ez inkább hardveres, mint szoftveres, én vinném szervízbe, legalább lenne rá esély, hogy kap egy új készüléket
-
totopad
senior tag
válasz
Atlantisz48 #3648 üzenetére
Én ilyet még nem tapasztaltam pedig én is 8P, de tolj neki egy restore-t, hátha
-
totopad
senior tag
válasz
raven24 #3498 üzenetére
Illetve szerviz előtt, még érdemes megcsinálni azt, amikor úgy érzed, hogy nem tölti tovább, akkor még amikor töltőn van, tolj neki egy hardreset-et, és gyorsan húzd le a töltőkábelt, majd, ha felállt a telefon, akkor próbáld meg újra
amúgy a rendszer mit mutat, hány százalékos az akksi használtsága?
-
totopad
senior tag
No, hogy legyen egy kis pörgés is a topic-ban!
11.4/8P iTunes-ból felrakva (verzióváltásnál mindig restore-al tolom fel az új verziót), teljesen pöpec a rendszer, gyors, nincs lagg, az akksi, talán még egy picit jobban optimalizált lett, és míg 11.3.1-en 95%-os használtságot mutatott, addig most 98%-ra ugrott vissza!
Nagyon pöpec, gyors az új rendszer, mondjuk, mondjuk a kommentek alapján eddig is kb a 8 Plus-ra volt a legjobban optinalizálva.
-
totopad
senior tag
válasz
csibabu #3453 üzenetére
Én a 8 és a 8 Plus között vaciláltam és végül a plus mellett döntöttem. Nem is bántam meg. Nem venném a kissebbet pont az említett ram kapacitás végett, plus nekem a dupla kamera is jelentős lépés volt, mivel szoktam és szeretek fotózni. De ezt leszámítva a 3 Gb ram-ra is azt mondom, hogy épp, hogy elég, de lehetne több.
-
totopad
senior tag
válasz
anorche1 #3384 üzenetére
Nálam ugyanez volt! Tok, a széltöl is óvtam és 7 hónap után telenvan mikrokarcszal
Magyarósi Csaba tesztelt nemrég egy kijelzövédő üveget/fóliát valami 15 rongyos áron és ő is ki volt akadva hogy, ha létezik már a rohadt technológia, ami megvédi a kijelzőt a karcoktól, ugyanmár tessék kedves Apple megmondani, hogy egy 300.000 Ft-os prémium termékbe, ugyan mi a halál rák fszért nem tudják belerakni?
-
totopad
senior tag
ha már füles, csak nekem tűnik úgy, hogy az utolsó gyári jack-es füles, amit még a 6s-hez adtak, jobb volt, mint a lighting-os?
-
totopad
senior tag
Én mindegyik telefonomat flip tokban hordom, direkt olyat nézek hozzájuk, ami nem karcolja a kijelzőt, de így sem sikerül mikrokarc mentesíteni a készüléket. a 6 hónapos készülékemen, ha nem is tömegével, de jelent meg pár mikrokarc és lövésem sincs honnan, mert vigyázok a cuccaimra.
-
totopad
senior tag
válasz
Szellem. #3120 üzenetére
A régebbi készülékeknél egyértelmű volt a wifi előnye a fogyasztást tekintve, még talán most is, de már messze nem fogyaszt annyit a mobil net sem, mint mondjuk a 4S idejében. Emlékszem, hogy annó pillanatok alatt esett 10%-ot mobilneten, míg ugyanolyan használat mellett wifi-n evett 3/4%-ot!
-
totopad
senior tag
válasz
LaciGSM #3038 üzenetére
Én idén jubilálok. 10. éve vagyok szifonos, de már kezd baromira elegem lenni az Apple fszságaiból és az egyre több hibájából, így a 8 plus vásárlása után pár hónappal eldöntöttem, hogy az utolsó Apple készülékem használom. Nem akarom egyelőre eladni, de a következő nem biztos, hogy szifon lesz, viszont olvasgatva a ti hozzászólásaitokat, nem biztos, hogy akarok menni droidra... más meg nincs.
-
totopad
senior tag
válasz
Skorpio.59 #3011 üzenetére
Nem nyúltál előtte savba, vagy nem vágták le az újjaidat mostanában?
-
totopad
senior tag
válasz
erdomester2 #2835 üzenetére
meg eu-ból, meg innen-onnan összeszedett készülékeket adnak el.
Én a 6-osomat egy ilyen boltból vettem, vagy 30 ronggyal volt olcsóbb, mint a apple hivatalos ára, semmi baja sem volt a készüléknek, annyi, hogy francia piacos volt, de a gari az ugyanúgy érvényes volt itthon
-
totopad
senior tag
válasz
ruzsabazsa #2831 üzenetére
én 6-ról váltottam 8 plus-ra és imádom. Nálam a 6-ot megkapta asszony.
A méret néha nagy, de meg lehet szokni. Filóztam egy iPad-en is, de rájöttem, hogy egy plus modellel többre mennék, nem bántam meg. Imádom, aksi gci jó, a fényképező érezhetően jobb lett és villám gyors
-
totopad
senior tag
lol, a 11.2.2-vel szvsz egy lehellettel még jobb lett az aksi idő -eddig is rekord jó volt nálam-
más változást nem igazán vettem észre -
totopad
senior tag
válasz
PlayMax #2708 üzenetére
Pedig frankón kommunikációs szakon végeztem és több előadáson is voltam, ami csak szimplán a szövegértelmezésre fókuszált, de ezt nem értem, azt írod, hogy a mostani verzió stabilabb, mint az előzők voltak, viszont az előzőkkel sem volt gond, akkor, hogy lehet valami stabilabb?
-
totopad
senior tag
-
totopad
senior tag
válasz
PlayMax #2683 üzenetére
Én nem attól tartok, hogy idén fogják frissíteni, hanem, hogy van benne egy rejtett kód, ami 1-1,5-2 év múlva teszi lassúvá a készüléket, lehet, úgy is, hogy nem frissítesz. Régen lehetett tudni, hogy, ha az adott készüléket meghagyod azon a szoftvervezión, amivel gyárilag kijött, akkor tuti nem lassúl be évek múlva sem, ma már nem vagyok ebben biztos. Ne legyen igazam ebben, de az már most tuti, hogy nem fogok ios 12-re frissíteni a 8 Plus-al!
-
totopad
senior tag
Tegnap szerintem új dimenziókba ért az iPhone aksikkal megélt tapasztalataim története.
Karácsonyozás után már jönni kellett vissza külhonba, röpke 11 órás buszúttal. Az történt, hogy telepakoltam filmekkel a telót, de Magyarország területén még volt vagy 1 órányi telenor mytv (lte-n), majd megnéztem két kétórás filmet. A mobilnet végig be volt kapcsolva, volt 2-3 hívásom, sms, üzenet, e-mail, miegymás. A 11 órás út végén 40%-on szálltam le a buszról, majd hívtunk egy uber-t és ezzel együtt 35%-on tettem fel a töltőre. Nem csináltam róla képernyőképet, mert hulla fáradt voltam, de akkor is ez szvsz rekord! -
totopad
senior tag
A 7végén megnyomkodtam kicsit az X-et, hát vegyesek az érzéseim vele kapcsolatban. A készülék nagyon pofás, ez tény, és ez az egyetlen, amit irigylek a 8 Plus-hoz képest, de semmi mást. Engem kimondottan zavart a sziget a képernyőben. Mellette volt egy 8 Plus, így össze tudtam hasonlítani. Videó lejátszásakor gyakorlatilag ugyanakkora képet láttál -autómatikusan ugye nem teljes képernyőre rakja-, viszont, ha széthúzod, akkor meg a kép egy része elveszik, így ennek semmi értelme.
Negyed óra tapizás után nem bántam meg, hogy a 8 Plus-t választottam.Off,
A 11.2 meg érzésre stabilabb, bár az előző verziókkal sem volt sok problémám. -
-
totopad
senior tag
válasz
Skorpio.59 #2074 üzenetére
sosem értettem ezt a színkérdést, úgy is tokban lesz a készülék, akkor nem tök mind1, hogy milyen a színe?
Én amúgy feketében hoztam el, -i6 asztroszürke után- és baromira tetszik
-
totopad
senior tag
1,5 hónapja nyúzom a 8 Plus-t és messze a legjobb akksi időt produkálja ever. 10 éve vagyok szifonos, az 5-ös szériát kivéve, mindegyikből vót...
Bitangúl összerakták ezt a vasat, talán a 4S-t imádtam ennyire utoljára.Egyetlen problémám van vele, hogy baromi gyorsan koszolódik az üveg, és naponta kell törölgetni, de ezt leszámítva, hibátlan készülék. Nem bántam meg, hogy nem mentem rá az X-re
-
totopad
senior tag
A 8 Plus aksija nálam is messze a legjobb aksi időt produkálja at all, pedig 9 éve gyűröm a szifonokat.
90/85%-os aksi töltöttséggel szoktam haza menni egy 8 órás munkanap után. És akkor még nem jelent meg az ios 11.1 -
totopad
senior tag
Itt is lehet ilyen infót kérni.
https://iphoneimei.info/
-
totopad
senior tag
válasz
kchris78 #1298 üzenetére
Én a sima 6-osommal kb 5000 képet lőttem különböző utazások alkalmával a nálam eltöltött két éve alatt. Google photos-on tárolom a képeket és chromecast-ot használok tv-n, vagyis arra lövöm ki a képeket. 40-es TV-n gyönyörűen látszanak a képek. A 8 Plus-t még csak tesztüzemben használtam, de itt is látszik, hogy nagyban is teljesen szép képeket lő!
Nekem kivált a szifon egy kompakt fényképezőgépet!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Túra és kirándulás topic
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- TP-LINK routerek
- OTP Bank topic
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Fujifilm X
- OLED monitor topik
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Hibátlan Apple iPhone 15 Pro - Kártyafüggetlen - 128GB Fekete Titán (87% Akku)
- Apple iPhone 14 Pro, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Turbózd fel géped a jövő RAM-jával!
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Kingmax 2x2GB DDR3 1333 RAM eladó
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Playstation 4 Gold Edition! Olvass!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest