- Azonnali mobilos kérdések órája
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- iPhone topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Magisk
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Mobil flották
- 65 órányi zenét ígér az Audio-Technica új TWS fülese
Új hozzászólás Aktív témák
-
hemaka
nagyúr
válasz
Dzsuri89 #3836 üzenetére
Az erdekes. Nekem a kinai gagyim valami lg 1.5A-es toltofejjel kb 3 ora alatt tolti fel 0-rol.
Igazabol ez a kinai cucc biztos nem tamogatja a gyorstoltest, mert a huawei 2.5A-es toltofejjel is 3 oran keresztul tartott.
De mondjuk engem nem is nagyon erdekel, mert a kenyelem amit ad, hogy csak radobom mindent meger. -
SharpSA
veterán
válasz
Dzsuri89 #3224 üzenetére
Eddig sem nagyon vettem észre laggolást (főleg feloldáskor...
) kivéve külső programoknál, de tény, hogy nekem nincs ilyen lag fétisem, mint sokaknak (igen, vannak ilyenek bőven, amikor például abszolút életszerűtlen "tesztet" készítenek) és kimeredt szemmel keresik a mikroszekundumos akadásokat.
Én a tartalommal foglalkozok, akkora laggal meg nem találkoztam, amely miatt használhatatlan lenne a készülék.
-
SharpSA
veterán
válasz
Dzsuri89 #3221 üzenetére
Mert az változott? Észre sem vettem. És komolyan ez akkora nagy dolog?
Ezek az animációk olyan feleslegesek számomra. Mi változott benne? Most az előbb megnéztem, mert eddig nem kimondottan figyeltem milyen, de nem látom mit kellene látni...
Na ezután sem fogok az animációkkal foglalkozni.
-
-
Endless
aktív tag
válasz
Dzsuri89 #2722 üzenetére
Nálam valamiért most nagyon belassult a billentyűzet ha az ékezetes karaktereket akarom gépelni. Hosszan kell ugye ahhoz nyomni a betűn de várni kell egy darabig míg feljön amiből választani lehet, meg nem olyan gördülékeny. Nemrég átállítottam a nyelvet angolra (egy alkalmazás miatt, csak így frissült le) lehet amiatt van a hiba?!
szerk. Dzsuri89 bocs nem neked szántam válaszként, félrenyomtam
-
-
talamasca
senior tag
-
tboldi
nagyúr
válasz
Dzsuri89 #2183 üzenetére
Nekem is Plus van, az adatlapomon láthatod is. Bár én minden egyes frissítés után csinálok egy force restartot.
szerk.: Mellesleg bétázok is, de most éppen a végleges 11.2 a legújabb.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Új, makulátlan állapotú Samsung Z Fold 6 256GB Tengerészkék, független, 2 év garancia
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S24 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Google Pixel 9 Pro 5G 16/256GB Szürke Színben Bontatlan 12 Hó Garanciával
- iPhone XS Max 64GB LEÍRÁST OLVASS!
- BESZÁMÍTÁS! AMD FX-8320 8 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone SE 2020 64GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- LG 77G3 - 77" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon G8, i7-10510U, 16GB, 1TB SSD, 4K kijelző + WWAN (ELKELT)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest