- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- One mobilszolgáltatások
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- VoLTE/VoWiFi
- Mobil flották
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
Új hozzászólás Aktív témák
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
whatevs #4702 üzenetére
Én most i8-ról mentem vissza X-re (i8 előtt volt mindenem már X, és XS is köztük). Az i8-at azért szeretem mert méretben a legkompaktabb. Viszont nem vennék már i8-at. i7 majdnem azt tudja, használtan már veszel egy i7-est 70-ért, egy i8-ast meg 120-ért. Ennyi difit nem ér. X méretben szerintem nem a legjobb, viszont gyorsabb mint az i8 (pedig ugyan az a hardver +1GB-ot leszámítva), sokkal jobb kamera, jobb üzemidő, ugye teljes OLED kijelző, jobb hangzás, viszont ugye jóval drágább is. Szóval ezt igazából neked kell mérlegelned mi éri meg számodra.
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
ILLDisPozed #4505 üzenetére
Így az már cserés.
-
B-L-A-C-K
titán
Szemtelenek vagytok..:/
-
B-L-A-C-K
titán
Vettem jó áron egy i8at úgy hogy XS-sem volt közben, meghírdettem mind2t, és úgy voltam vele ami előbb elmegy az mehet, másik marad, és XS ment el. Amúgy pro kontra mindegyik mellett van. XS kijelzője szebb, Face ID nekem kényelmesebb mint az ujjlenyomatolvasó, viszont nekem túl nagy volt ez is. Fogásra, zsebben nekem mèg mindig kényelmesebb az i7-i8 széria.
-
B-L-A-C-K
titán
Sziasztok!
Csatlakoznék egy i8-cal, ilyenem még nem volt, az utóbbi időkben i7/X/XS-t használtam, de ezzel is teljesen jól el leszek ahogy làtom.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- TCL LCD és LED TV-k
- Argos: Szeretem az ecetfát
- RAM topik
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Vicces képek
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Kivégzi a Firewire-t az új macOS verzió?
- World of Tanks - MMO
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S22 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 200 Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 PRO - 128GB - Deep Purple - 85% akkumulátor
- Samsung Galaxy S22 Ultra 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R5 5600 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB Kolink Observatory LM RGB 600W
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G5 - i5-8G I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- OLCSÓ MONITOROK
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- Beszámítás! Oculus Rift virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged