- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Hónap végén érkezik a Xiaomi Band 10, ára is van
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Galaxy Z Fold6-hoz viszonyítva mutatják, mennyivel lesz vékonyabb a Z Fold7
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Mobil flották
Új hozzászólás Aktív témák
-
h1mpi
félisten
válasz
ILLDisPozed #3316 üzenetére
Nekem nincs ilyen bugaddig próbálgattam ameddig lett -
h1mpi
félisten
Ehhez képest nekem elég nagy csalódás a 8 Plus üvege. Gyakorlatilag, így hogy vigyázok rá, csak a zsebembe teszem be a farmerbe és fél év alatt karcosabb mint a két éves régi 6S nek az üvege...
-
h1mpi
félisten
refundolta a kis kínai az elrontott színű Nillkin árát. Most már jó lenne olyan helyről rendelni, ahol azt a színt küldik amit megrendeltem
-
h1mpi
félisten
Tegnap megjött a NILLKIN 3D CP+ MAX üvegfólia, most PLUS méretben, de feketében... fehéret rendeltem... csak nem akar összejönni
írtam Nekik, hogy mi legyen...
-
h1mpi
félisten
Sikeresen rendeltem egy rossz méretű Nillkin 9H 3D CP+ MAX Anti-Glare Tempered Glass Screen Protector-t.
A Plus helyett sima 6/6S méretben... A kérdésem az lenne, hogy a 7 Plus-ra hirdetett is jó a 8 Plusra? -
h1mpi
félisten
Melyik a legjobb szilikon tok i8 Plusra? A gyárin kivűl?
-
h1mpi
félisten
válasz
talamasca #1934 üzenetére
Meg néha lehet kötni egyedi megállapodást is. Mondjuk ez inkább Vodafone-ra jellemző. Volt olyan ismerősöm, aki a családi flottáját el akarta vinni a Telenorhoz. A Vodafone adott Nekik 4 db iPhone 4S-t (akkor ez vadi új volt), hogy a közel havi 100e-s számlát ne vigyék el. Szóval vannak csodák.
-
h1mpi
félisten
válasz
TheBikerider #1699 üzenetére
Akkor se volt hiba, amikor eladtad és most sincs
Neked valami voodoozott iPhone-od volt.
-
h1mpi
félisten
Valaki korábban nagyon hypeolta a Pixel2-t.. nagyon jól sikerült az is...
-
h1mpi
félisten
-
h1mpi
félisten
válasz
TheBikerider #1149 üzenetére
Egy gen-t sose érdemes váltani Nekem is kimaradt a 7, és lett 7S
-
h1mpi
félisten
IOS11 Nektek nem csinálja azt az iMessage-nél, hogy néha az utolsó 1-2 sor amit írt a másik fél nem látszik és le se tudom görgetni... Ha kilövöm és újra indítom, akkor megjavul. A legújabb frissítéssel se oldódott meg.
-
h1mpi
félisten
Én felraktam semmit nem érzek másnak...
-
h1mpi
félisten
válasz
Flickering #988 üzenetére
Megbízható bolt, már régóta a piacon van
-
h1mpi
félisten
válasz
TheBikerider #728 üzenetére
Szerintem ha nem fotóztam volna körbe a portré móddal a fél céget még ennyire se merült volna le
-
h1mpi
félisten
Ma túlvagyok egy teljes i8 Plus napon eddig teljesen hibamentes minden, elégedett vagyok
Egész napos nyomkodás után most 41%-on van az akku elég durva a 6S után, aztmár rég töltenem kellett volna -
h1mpi
félisten
Nem érted amit mondok. Nem a kinézet a lényeg, hisz már minden mobil majdnem ugyanaz a káva nélküli design.. Hanem az hogy a baráti körben lássák hogy egy iPhone X-et használ. Kb. ez olyan mint a luivuttyon meg a társai márka, az a lényeg hogy különleges legyen és jelenleg a iPhone még mindig a "legmenőbb" mobil.
(#560) VD: Persze, de a telefon is része a státusz szimbólumoknak
-
h1mpi
félisten
válasz
raskolnikoff #550 üzenetére
Az a vicc hogy a konkurenciánál is negyedmillió egy flagship mobil, szóval sokkal nem leszel beljebb. Az X egy különleges széria, elvakult és tehetős Apple fanoknak. Luxus termék a gazdagoknak, hogy ki tudjanak tűnni a tömegből.
-
h1mpi
félisten
válasz
minek?:S #531 üzenetére
Mondjuk az igaz hogy "gate" nélkül nincs új iPhone, festék, antenna, hajlás volt egy pár
(#533) blagolf: ma kiderül, ha ilyen lesz akkor nyilván elhiszem
(#536) YASKATIR: ez alapján látható hogy az akku valószínűleg cella hibás, ilyen előfordul minden li-ionos akkuval pár százalákban
-
h1mpi
félisten
Ezt linkeli mindenki... Az eszedbe se jut, hogy kamu az egész? 3 telefon ment tönkre a több 10 000 kiszállítottból... gyanús és mind a 3-at a Samsung rendelte
(#530) wesder : nem szoktam ilyen szó troll lenni de ez a "tyúk" most megnevettetett, mondhatni vak tyúk is talál szemet
-
h1mpi
félisten
válasz
pumpedlix #424 üzenetére
Egy generációt sosem érdemes váltani, én is kihagytam a 7-et, de a 6S után az i8 azért nem kicsi előrelépés.
(#407) Lacy6: 3GS-el léptem be az Apple userek közé, aztán amikor a gyerek megsemmisítette gyorsan vettem egy Sony Androidos telefont 140K-ért, mert azt mondta mindenki milyen jó. Fél év múlva már 2-3 mp volt mire egy fényképet megnyitott. 70K-ért gyorsan el is adtam.... és megfogadtam, hogy maradok iphone vonalon, mert még sose csalódtam. Amit elvárok azt tudja, én nem akarom hegeszteni, szétpimpelni abból már kinőttem...
Lehet van szebb, jobb akkus, szebb képet csináló, okosabb mobil, de ezt a stabilitást és kiszámíthatóságot semmi más nem tudja.
-
h1mpi
félisten
Vissza nem tudott lépni, mert nem rosszabb mint az i7
amúgy minden évben ez megy, hogy semmit nem lépett előre kb. az i5 óta, mégis minden évben/2 évben megveszik azok akik szeretik. Engem a design nem érdekel, ne legyen csúnya max ennyire. Viszont gyors, stabil, jó értéktartó. Én ezért veszek már 6 éve iphone-t. Most plust vettem mert érdekel hogy mivel tud többet mint az eddigi 6s-em.
Lehet hogy részleteiben vannak jobb mobilok, de összességében nincs jobb az iphonennál.
-
h1mpi
félisten
Aki ár/érték arányt keres az vegyen valami kínai sz*rt és kész.
-
h1mpi
félisten
válasz
ForRedGlory #18 üzenetére
Vannak sokkal olcsóbb gyors töltők is már 5-10e Ft között
-
h1mpi
félisten
Korrekt teszt, és korrekt az i8. Aki szereti a márkát az továbbra is marad a megszokott minőségénél. Nekem is jön hétfőn egy 8 Plus
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Dell Inspiron 5405 - Ryzen5 4500U I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- NJOY Aster 3K 3000VA/2700W Rack Szünetmentes Táp
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest