- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Huawei Watch GT 4 - kerek karék
- LG Velvet (4G) - megelőzte a híre
- Google Pixel topik
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Fotók, videók mobillal
- A Samsung bemutatta az Exynos 2500-at
Új hozzászólás Aktív témák
-
anorche1
őstag
Nagyon. Xiaomi a1rol valtottak 8+ -ra, mind2 5.5”, mind2 fhd.
A1en szerettem, hogy tudtam bongeszni, mikozben a kepernyo tetejen ment egy youtube video. Vagy tudjam jegyzetalkalmazsba jegyzetelni egy bongeszon megnyitott oldalbol. Ezt iphone-on is meglehet tenni, csak oda vissza kell ugralnom a 2app kozott, ami azert kenyelmetlen.
Ipaden nyilvan kenyelmesebben elfer 2 ablak, de nekem 5.5”-on is hasznalhato funkcio volt. -
anorche1
őstag
válasz
ILLDisPozed #4244 üzenetére
O
Nekem ez miskolcikent eleg szivas, vagy par napot ott kellene aludnom, vagy 2x jonni-menni. -
anorche1
őstag
válasz
ILLDisPozed #4241 üzenetére
Hova vitted, es menni ido volt? Csere telot adtak?(#4242) szaki04
ios 12 ota nem. -
anorche1
őstag
Van olyan koztetek, akinek csereltek a 8/8+ -at, mert nem mukodott a vaku hidegben?
-
anorche1
őstag
Spigen Ultra Hybrid 2 tokot nem ajánlom. Jól nézki, nagyon tetszik, csak a tok és telefon hátlapja között van egy vékony rés. Valamikor viszont középen hozzá érhet a hátlaphoz, és nekem szépen meg is koptatta az üveget, a vízlepergető réteget szépen leszedte.
Soha nem volt még ilyen drága telefon, nagyon akartam rá vigyázni, de már gyakorlatilag használhatnám védelem nélkül: az oldalán van karc, az előlapon megint csak van, ahol nem védte az iglass üvegfólia, és most már a hátlap is sérült.
-
anorche1
őstag
Nem szoktam dobálni a telefonjaimat, de sajnos az előbb kicsúszott a kezemből a 8+. Lábbal aláakartam nyúlni, tompítani az esést, erre belerúgtam, neki a szekrénynek (szerencsére nem erősen).
Szerencsére csak nillkin 3d cp+ max b al alsó sarka sérült meg. Jó kis fólia ez.
De lehet inkább egy nem 3d -re cserélném, hogy használhassam a spigen hybrid tokot, az mégiscsak jobban véd. -
anorche1
őstag
Hímestojásként bánok a 8+ -ommal, végig tokban használom, de a bal felső fekete műanyag antenna csíkban így is lett egy karc
Szerintem a kínai luphie tok csinálta -
anorche1
őstag
Tok egyáltalán nem nyomja fel a fóliát?
Illetve nincs a kijelző és fólia között rés?
A xiaomi a1 telómra vetem ilyen teljes képernyőt befedő üvegfóliát, igaz, nem márkásat. Annál az volt a gond, hogy a fóliának csak a színezett részei voltak ragasztósak, a többi részen nem, nem tapadt rá rendesen a kijelzőre. Emiatt középen "olajfoltos" volt, nagyon sokat romlott a kijelző érzékenysége (értesítősáv lehúzásához rendesen erő kellett). -
anorche1
őstag
Vekony, nem csuszos, telefont korbe ero tokra sajnos nem kaptam ajanlatot, de hatha foliara igen:
Tudtok ajanlani kinabol jo minosegu uvegfoliat, ami nem er ki a telefon szeleig? (Felek, higy a tokom felnyomna) -
anorche1
őstag
Hidegben sajnos az en i8+ -om sem tud vakuzni
Mas:
Tudtok ajanlani valami vekony tokot, ami oldalt vegig korbe fogja a telefont, nincs apple logonak kivagas, es nem csuszos? -
anorche1
őstag
Sziasztok!
Beleptem a klubba egy 8 plusszal, xiaomi a1et valtott.
Az elolapja mar kapott uveget, de hatoldalara nem volt nekik, ezert a csunya gyari folia van meg rajta korbe vagva.
Rednelt mar valamelyikotok a hatlapjara foliat vagy uvegfoliat? Utobbibol olyat szeretnek, aminek a szelei kerekitettek.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpársportok
- Nintendo Switch 2
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- ASUS routerek
- Asztalos klub
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Béta iOS-t használók topikja
- További aktív témák...
- Apple Iphone 13 - 128 GB (éjjfekete) Garanciális
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 1 év garancia
- szinte új iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BESZÁMÍTÁS! 6TB Seagate SkyHawk SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy A40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ - 122 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest