- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Nem várt platformon a OnePlus Nord 5
Új hozzászólás Aktív témák
-
senior69
tag
Üdv!
Hogy a fenébe lehet megoldani hogyha teszek ki hívóképet egy adott kontakthoz, akkor ne olyan pici képként jelenítse meg mikor hív? -
senior69
tag
Üdv mindenkinek!
Egy kérdéssel fordulok hozzátok: mégpedig, hogy adott egy nokia vezeték nélküli sima standerd (nem gyortöltő) károsítja az akkumlátort, mivel hogy nem apple termék vagy valami azzal kompatibilis (bevizsgált) termék. -
senior69
tag
Üdv!
Valaki tud olyan oldalt/helyet/appot bármit ahonnan NORMÁL minőségű live(mozgó) háttérképet tudok tenni az iphonera?
Köszi előre is!! 😃 -
senior69
tag
Valakinek van tapasztalata erről a tokról?
https://www.tok-shop.hu/termek/apple-iphone-7-8-oldalra-nyilo-tok-stand-xlevel-fib-kek
-
-
senior69
tag
Ebben teljesen igazad van. Annyiért én sem azt venném meg. Viszont! Mivel van a dobozban, nekem az 5S-nél is anno, meg most is tökéletes mind hangzásban mint kialakításban!
Mivel én nem szeretem a hagyományosokat, viszont az “agybadugósat” meg a fülem nem bírja. Szóóóval 🙄🤔 -
senior69
tag
válasz
fenyojoe #4431 üzenetére
Nekem is volt 5S-em és egy idő után (kb 1 év elteltével) elkezdett sárgulni. Azóta “érzékeny” vagyok rá, és amint látok apró jelét már nézetem is meg, mivel úgy gondolom egy ilyen magas árkatsgóriájú prémium tekefonnak nem szabadna. Pláne ha nem csak egy embernél jön elő. Na mindegy köszi a vissza jelzést, a boltban hosszas tanakodás mellett döntöttem e mellett, remélem rá szolgál hogy rá tettem a foksomat a másik helyett😁
-
senior69
tag
Jellemző meg itt is a kijelző sárgulás mint annó az 5S-nel?
-
senior69
tag
Illetve hogy képeket a régi androidos telefonokról hogyan tudom át tenni az i8-ra? Köszönöm a válaszokat előre is!!
-
senior69
tag
Érdekes ios 12-re frissítenem? Mik a tapasztalatok? 😁
-
senior69
tag
Már is lenne egy kérdésem 😅
Az apple musicot ha megrendelem, ugye 3 hónapig ingyenes. Hogyha le szeretném mondani hogyan tehetem meg?
-
senior69
tag
Tisztelt Fórum társak! Üdvözlök mindenkit!! A tegnapi nap folyamán én is boldog tulajdonosa lettem egy fekete i8-nak😊
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Reklámblokkolók topikja
- Autós topik
- Milyen autót vegyek?
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Hibátlan Apple iPhone 15 Pro - Kártyafüggetlen - 128GB Fekete Titán (87% Akku)
- Apple iPhone 14 Pro, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! VALVE INDEX virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP ProBook 450 G7 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- FÉL ÁR ALATT! Lian Li UNI FAN SL120 RGB 1db-os és 3db-os ventilátor szett garanciával
- Dell Precision Workstation ultrabook 5560, 5550, 7510 i7, 6-11. gen. Nvidia 4k Touch, gar
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest