- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Google Pixel topik
- Honor 400 Pro - gép a képben
- One mobilszolgáltatások
- Magisk
- Poco M3 - felújított állomás
- Honor Magic V2 - origami
- Xiaomi 12T Pro - kétszínű, mint a kétszázas
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Norbi.
őstag
válasz
juve600 #5537 üzenetére
Ha noccsundor van, akkor nincs mit tenni. Jó a 8 Plus is, 2 év simán van benne még szerintem.
Én a 64-est venném magamnak, bár lealkudnám egy picit, Laleh megbízható eladó, nem kell félni a doboz nélküliségtől, cserélt telefon.
De, ha kell a 256gb, akkor nincs kérdés.
Itt a stabil rendszer mindegyik telónál pipa. Az akkuval sincs baj, annyit minimum fognak bírni, mint az MI9 (abból a topikból emlékszem rád, ha arról váltasz) -
Norbi.
őstag
válasz
bollokcs80 #5410 üzenetére
Szerintem (ez nem 100%), de 10W lesz.
-
Norbi.
őstag
válasz
ILLDisPozed #5241 üzenetére
Én sem jelenteném így ki, hogy újracsomagoltat kaptál. Már csak onnan is nehéz lenne, mert a gari aktiválástól indul, a gari idő újrainditásához meg az Apple is kellene, ahhoz meg nem hiszem, hogy adnák a nevüket.
-
Norbi.
őstag
válasz
Count Orlok #5235 üzenetére
A kijelzőre kerül egy zsírtaszító réteg, a pontosabb neve nem jut eszembe, arra tippelek, hogy oda nem került, vagy túl sok is került és nem tapad rá semmi.
-
Norbi.
őstag
válasz
Count Orlok #5233 üzenetére
Hoztak már ilyet be hozzám, kijelző tuti egyenes? Nem tudod beljebb nyomni egyik sarkán se?
-
Norbi.
őstag
válasz
#40993792 #5192 üzenetére
Több telefonnal is próbáltam: OP6, Mi8, S8, ezekre emlékszem, szóval még csak az sincs, hogy egy adott márkával ne menne. És több szifonra persze. Egyszer sem ment, csak az S6-ra át és onnan szifonra módszerrel. A hiba nálam is ez volt. Bár, emlékeim szerint amikor próbáltam (október előtt) már nem volt frissítve 1-2 éve, gondoltam az a baj, hogy nem ismeri fel a friss droid verziókat. De, akkor mégsem.
-
Norbi.
őstag
válasz
krisz12071 #5188 üzenetére
Ha a move to ios appot akarod hasznalni droidon nekem sem ment Android 7.0 folott.
Par telefonnal probaltam, egy sem ment, mindig ugy oldottam meg, hogy egy regebbi droidra atpakoltam a cuccaim es azzal egybol ment az app. Hulye megoldas, de jobbat nem tudtam kitalalni. -
Norbi.
őstag
válasz
tothferenc #5179 üzenetére
Hivatalos szervíz árlista: [link]
Ilyenkor teljes készülékcserét szoktak felajánlani, ami egy vicc, i8-nál 156e.
Maradnak a nem hivatalos szervizek, látatlanban egy IC csere meg egy hátlap, nem olcsó dolog.
Istuu15: De, mindenképp, Átsikolttam afölött, hogy van rá biztosítás, ha töréskárra vonatkozik, akkor nem para. Valszeg közrejátszott a hibához az esés, tehát simán cserélniük kéne, valamennyi önrész befizetése után. -
Norbi.
őstag
válasz
tothferenc #5177 üzenetére
Ezzel az a baj, hogy az Apple és a hivatalos szervizek nem cserélnek hátlapot. Ha meg máshol cseréltet, ugye bukja a garanciát.
-
Norbi.
őstag
válasz
zolesz78 #5142 üzenetére
Nem tudsz vele mit csinálni, múlt héten ismerősnek bevittem egy sima i8-at a CareCenterbe, igaz Vodával van használva, de a hibajelenség ugyan ez.
Tegnap visszaadták, hogy nem tapasztalták a hibát, csináltak rajta egy visszaállítást.
Sejtettem, hogy nem fognak vele semmit csinálni, csak az ismerősöm megnyugatása miatt vittem be. -
Norbi.
őstag
válasz
Iphoneos25 #5093 üzenetére
Eladhatod most is.
-
Norbi.
őstag
válasz
Iphoneos25 #5091 üzenetére
Realis a 130 igen. Valszeg tobb lesz most az elado, mert ket eves lesz es lejar masnak is az elofizuja, aki megjeleneskor vette. Boltba 110-120 korul kapnal erte kb. Hasznaltalmat ajanlom meg, oda kevesebb teso jar, engem kevesebben hivnak onnan, de azok normalisabb/komolyabb vevok.
-
Norbi.
őstag
válasz
orsacchiotto #5069 üzenetére
iOS13-tól lehet majd tiltani.
-
Norbi.
őstag
válasz
trobi28 #5052 üzenetére
Néha iszonyat lassan tölt be a messenger, csak pörög a karika, és hatszor előveszem a telót meg visszairok, mire betölt az órán.
Viberen valóban jobb a helyzet, de néha ott is eljátssza, igaz azt kevesebbet is használom.
Ha ezeket megoldanák imádnám az órát, így csak szeretem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Tőzsde és gazdaság
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- iPhone topik
- Milyen házat vegyek?
- Proxmox VE
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Hibátlan Apple iPhone 15 Pro - Kártyafüggetlen - 128GB Fekete Titán (87% Akku)
- Apple iPhone 14 Pro, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB Rampage SHIVA FSP 650W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad E550 - i5-5GEN I 8GB I 256SSD I DVDRW I 15,6" HD I CAM I W10 I Garancia
- Asus ROG G20AJ - Intel Core i7-4790, GTX 980
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T15 G1 - i5-10GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450 R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman Z1 Seasonic 650W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged