- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- VoLTE/VoWiFi
- Mobil flották
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Azért írja ki a fórum, hogy ugyanazt a hozzászólást ne tedd be máshova, mert ez keresztposztolás, és a szabályzat szerint tilos. Még akkor is, ha egy smiley-t odateszel a végére, hogy a fórummotor elfogadja.
Egyébként is felesleges több telefon topikjában megkérdezned, ha nem kapsz választ fél napig, egyébként szerintem nem sokan hallottak erről a biztosításról eddig, és nem valószínű, hogy egy telefontopikban kapnál rá választ. -
válasz
Kitti14 #5517 üzenetére
Én egy Garmin Fenix 5X-et használok, nagyon bevált. Jó az akkuidő, függően attól hogy hány GPS-es tevékenységet indítok, 5-8 nap között elmegy egy töltéssel, és fizikailag is elég sokat bír az óra (ütődés, vízállóság stb). Én ajánlom a Fenix szériát, az enyémnél már 2 újabb generáció is van, a legújabbak között van napelemes is.
Minden funkció használható ios eszközzel összekötve, és nagyon jó óraszámlapok vannak hozzá.
Ez inkább sportóra mint okosóra, de okosfunkciói is vannak, és rendben vannak.
-
válasz
JamesLavelle #5386 üzenetére
A 3utools-t szokták javasolni, én nem ismerem, nem használom, csak sokat olvasok róla (kapcsolat / másolás problémához).
Az appok adatfogyasztása teljesen reális. Ha nagyon kell a hely akkor az app törlése, majd utána visszarakása lehet megoldás.
-
válasz
bodorjanos #5346 üzenetére
Nem vagyok benne biztos, csak azt hiszem, hogy az audio ic kezd tönkremenni a telefonban. Úgy emlékszem volt róla szó mostanában pár embernél, nem tudom mennyire javítható. Esetleg így keress rá a hibajelenségre, hátha kiad valamit, amit össze tudsz hasonlítani azzal, amit te tapasztalsz.
-
-
válasz
orsacchiotto #5069 üzenetére
Jelenleg max annyit tudsz csinálni, hogy ne zavarjanak mód, és a telefonkönyvben szereplő kontaktoknak engedélyezed a hívást. Ilyenkor persze a hívószámkijelzéssel telefonáló, de telefonkönyvben nem szereplő hívásokat is tiltod sajnos, tehát valójában még félmegoldásnak sem nevezném.
-
válasz
ILLDisPozed #4882 üzenetére
Jó hír. Azért látom még a macrumors is elcsodálkozott rajta hogy jön Magyarországra.
-
válasz
aprokaroka87 #4808 üzenetére
Melyik kettőre gondolsz? Én akárhogy nézem, nem tűnik fel.
Az iCloud-ba való bejelentkezésről az e-mailek márpedig a noreply@email.apple.com címről jönnek. Nekem mondjuk magyarul, de ha nem hazai store van beállítva, akkor lehet hogy angolul.
Ha összenézem a magyar e-mail szövegével, megegyezőnek tűnik, és a cím amit írnak, hogy hol tudsz intézkedni a megváltoztatás érdekében, az ugyanez, szóval én nem látok benne gyanúsat. -
Igen, az első magyarított rendszerű iphone óta elképedek azon, hogy honnan szedték azt a társaságot, aki ezt a magyar modult megcsinálta bele. Olyan általános iskolai bukó helyesírási hibákat vét (igekötőt és igét egybeírunk szabály pl. ismeretlen előtte), hogy néha lefagyok tőle.
-
válasz
Szabcsizz #4565 üzenetére
Igen van ilyen szint. Ha a garanciaidőn belül (1 év alatt) 80% alá csökken a maximális kapacitás, akkor cserélik garanciában.
Garancia alatt ugyanis azt cserélik, ami gyártás során meglévő meghibásodásból adódik, a természetes elhasználódás mértéke nem esik garancia alá. A 98% természetes elhasználódásnak tűnik. -
válasz
foldi_istvan #4543 üzenetére
Elnézést, akkor félreértettem a kérdést, igen, sajátot tényleg nem tudsz, csak meg lehet változtatni.
-
válasz
foldi_istvan #4539 üzenetére
De, be tudsz, ott van a csúszka fölött hogy ébresztési hang > és ott tudod módosítani.
-
válasz
foldi_istvan #4537 üzenetére
Gyakorlatilag nem.
Nézd meg az ébresztő alvás funkcióját ahogy Hemaka is írta. Ott külön állítható a hangerő. -
válasz
JamesLavelle #4493 üzenetére
Sirivel szerintem az is megoldható.
-
válasz
JamesLavelle #4487 üzenetére
"az Apple Musicban, ha csak egy dalt hallgatok meg egy előadótól, akkor a dal végén nem játszik tovább. Van olyan beállítás, hogy automatikusan folytassa azzal, hogy hasonló dalokat játszik?"
Igen, van ilyen.
A dal képernyőjén a ..., és ott: "Állomás létrehozása" -
Én teljesen megértelek, ez nagyon bosszantó. Sőt szerintem akár használatot befolyásoló hiba is lehet, ugyanis ha rés van a kijelzőnél, akkor ott pára, nedvesség stb könnyen bemehet és a készülék tönkremehet tőle.
Szerintem ne hagyd annyiban, vidd el a szervizbe (szerintem oda, ahol vetted, ha szolgáltatós, akkor oda, majd ők továbbítják a megfelelő szerviznek), add le javításra, és ha nem akarnak veled foglalkozni, akkor írj be a vásárlók könyvébe és menj el a fogyasztóvédelemhez. -
válasz
#76385920 #4230 üzenetére
Több mindentől lehet. Például akkor járt le a frissítési idő, de ennek van a legkisebb esélye. Lehetséges, hogy meg volt nyitva a mail app, és akkor frissített. És az is lehet, hogy megváltoztatta a google. Ezt érzem a legkevésbé valószínűnek, de ha így lenne, én örülnék neki.
-
Nem tudom, hogy hogyan javítja a helymeghatározás pontosságát, mindenesetre a telefon azt írja ki, és így gondoltam, hogy egy próbát megér. Legfeljebb nem jön be.
Egyébként rákerestem, ezt találtam:
https://www.quora.com/How-does-WiFi-improve-the-GPS-location
Ez alapján egy futópályán, városi környezetben akár lehet is benne fantázia, ahogy írtam is, egy próbát megérhet. Veszítenivaló nincs vele.
-
-
válasz
Atlantisz48 #3691 üzenetére
Nem a minősége rosszabb, hanem gyengébb a fényértéke, de ez a minőséget nem befolyásolja.
-
Arra én nem annyira használom. Legtöbbször otthon, vagy az irodában használom, és főleg telefonálni. Arra kell nagyon vigyázni vele, hogy bár használat közben elég stabilan van a fülben, de ki- és behelyezéskor, mikor kiveszed a tokból, akkor az alakja és a fogása miatt nagyon könnyű leejteni, így kültéren vagy autóban könnyen elveszhet, sérülhet. Ez az egy hátránya van szerintem.
-
"Mennyire gondoljátok reálisnak, hogy jöhet az idén dual-sim model is?"
Én semennyire. Legalábbis abban az értelemben, amilyen formában most léteznek a 2 simes telefonok. Volt róla szó korábban, hogy a fizikai simet kiváltják virtuális simmel, és úgy lesznek több számot kezelő szolgáltatások, olyat elképzelhetőnek tartok (az USA tmobile-nál már van ilyen kb egy éve).
-
-
válasz
TheBikerider #2926 üzenetére
Bizonyos közel-keleti országokban van korlátozás, a FaceTime tekintetében.
-
4s-nél nekem is volt hasonló egy kínai eladóval. Valami potom pénzért rendeltem egy tokot, nem ment fel, írtam neki hogy nem jó. Írt egy csomó bocsánatkérést, mondta, hogy küldi az újat, az jó lesz. Küldött egy ugyanolyat, írtam neki, hogy ez se jó, de köszönöm a gyors intézést, nem érdekes. Megint küldött egy csomó bocsánatkérést, és küldött megint egyet, meg visszautalta a pénzt... Írtam neki, hogy hogy ezt már tényleg nem kellett volna, de nem mertem neki megmondani, hogy az egyébként tökugyanolyan, amit előtte is küldött, és az se jó, mert akkor megint küldött volna egyet. :/ Így inkább ráhagytam.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- World of Tanks - MMO
- hdanesz: Hyundai Ioniq 28 kWh 2018 2. felvonás
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Minden, ami Unreal Engine
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Milyen kompakt digitális fényképezőgépet?
- Microsoft Edge
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S22 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 200 Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 PRO - 128GB - Deep Purple - 85% akkumulátor
- Samsung Galaxy S22 Ultra 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z370 i5 9500 16GB DDR4 512GB SSD RX6600 8GB Cooler Master MB510L Chieftec 500W
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Beszámítás! Apple Mac Studio M2 MAX 2023 32GB 512GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest