- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
- Csíkszélességben verné az Exynos 2600 a Snapdragon 8 Elite 2-t
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
Új hozzászólás Aktív témák
-
ILLDisPozed
aktív tag
válasz
#76385920 #4271 üzenetére
Vigyed vissza. Kaptam már tőlük selejtes leárazott S6 Edget, amit értékesíteni sem szabadott volna. Sajna samsungosok több infót nem árultak el. Egy nappal elkéstem, így már nem cserélték ki Telenornál, Samsungnál is csak mókolták, cserébe kaptam 2 évre havi 14 ezres számlákat. Szóval nem lepődnék meg ha ez is valami újracsomagolt lenne. Nem állíthatok semmit, mert nincs rá bizonyíték, de ha az hiányzik egy “bontatlan” dobozból az fura.
-
válasz
#76385920 #4230 üzenetére
Több mindentől lehet. Például akkor járt le a frissítési idő, de ennek van a legkisebb esélye. Lehetséges, hogy meg volt nyitva a mail app, és akkor frissített. És az is lehet, hogy megváltoztatta a google. Ezt érzem a legkevésbé valószínűnek, de ha így lenne, én örülnék neki.
-
tboldi
nagyúr
válasz
#76385920 #4155 üzenetére
Nekem tetszene most is a Face ID, ha egy kicsit nagyobb lenne a “látószöge”, hogy ha pl. az autóban, a középső szellőzőrácsokon lévő tartóba teszem, akkor ne nagyon kelljen eléhajolni. Plusz ehhez az is kellene, hogy fektetve is működjön.
szerk.: Sorry, a #4145-ösre akartam válaszolni.
-
Gerold
csendes tag
válasz
#76385920 #4095 üzenetére
A pozíció programtól függetlenül ugyan oda esik, ha egyszerre futtatok több hasonló alkalmazást. Ha nem nyúlok a telóhoz is képes 10 perc alatt 1 kilómétert menni 😀
Elég szánalmas egy negyedmilliós telóhoz. 5S-sel és a Párom hetesével nincs ilyen probléma. Ha esetleg valamelyikőtök tudná tesztelni a saját készülékét azt megköszönném. Szerviznek tudnám mondani, hogy csak az enyém ennyire sz*r. -
-
jeromosi
aktív tag
-
_ak_
addikt
válasz
#76385920 #2621 üzenetére
Nekem a szürke Cafele nagyon csúszik, a Baseus egy kicsit érdesebb, jobb fogni, de összességében nem annyira pontosak a kivágások.
Egy közép utas tok is jött [link] Ez pl. tényleg gumis így egy kézzel is jól fogható, de a kidolgozás messze nem "luxury", mondjuk az ára rendben is van. Ennél a gombok már kiállnak nem kivágottak, így a tok vastagsága is félúton a Spiegen és a Cafele között.
-
válasz
#76385920 #1753 üzenetére
Most az X nel az a nagy slager allitolag hogy 0 c alatt nem lehet hasznalni mert ossze fossa magat a kijelzo...
Bar elvileg valami szoftveres mokolassal tudja majd orvosolni az apple.
MM be megneztem nem rossz ez az X , kezdek elcsabulni meg amugy is jobb lenne valami nagyobb mint a sima 8 de nekem a 8+ oriasi hiaba probaltam vele baratkozni. Az X meg pont megfelelne de meg kivarok
Milyen hibak fognak elojonni... -
Bódi Erik
csendes tag
válasz
#76385920 #593 üzenetére
Na de miért?
Mert a béemvét mindenki ismeri,azzal menő arcok járnak, a Toyota meg csak szimplán jó.
Ezért unalmas.
Ezt nyugatabbra már rég kinőtték az emberek, Weidenben körbenéztem az utcán, csak Audi, BMW, Mercedes volt, basszus itt mindenki menő.
Az egész utca.Erről a dologról egyébként az Apple is tehet, nem is kicsit, már az iPod korában is azt sugallta sok reklám és maga Steve Jobs is hogy mi egy picit mások vagyunk, kezdődött a fehér fülhallgatóval, aztán a másik telefonok ekézésével, hogy ők stylust használnak, mi meg az ujjunkat stb
És ez az évek során ki is alakított sok fejben egy olyan gondolkodást, ha az Apple nem tette bele akkor az nem is kell.
Ha csak jövőre tette bele, lásd MMS, akkor kell.Jó telefonokat gyárt az Apple, megbízható és szépek.
De nincs bennük semmi olyan ami másnak ma már nem lenne.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Azonnali processzoros kérdések órája
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Milyen légkondit a lakásba?
- Gyúrósok ide!
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- PlayStation 5
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen TV-t vegyek?
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- iPhone 12 Kék 128GB
- Apple iPhone 16 Pro 1TB Fekete Titán Színben Bontatlan 12 Hó Garanciával
- Új, makulátlan állapotú Samsung Z Fold 6 256GB Tengerészkék, független, 2 év garancia
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ aktiválatlan Független Apple iPhone 16 128GB ! 1Év nemzetközi APPLE GARANCiA
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900KF 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 32GB DDR5 512GB SSD RTX3070 8GB ZALMAN S2 TG Enermax 750W
- Beszámítás! Oculus Rift virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- ÚJ Lenovo Legion Pro 5 16IRX9 - 16" WQXGA 165Hz - i5 14500HX - 32GB - 1TB - RTX 4060 - 3 év garancia
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB 500GB Radeon Pro 5500M hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged