- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Magisk
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- One mobilszolgáltatások
- 65 órányi zenét ígér az Audio-Technica új TWS fülese
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
Új hozzászólás Aktív témák
-
laccy88
senior tag
válasz
Tibee86 #5798 üzenetére
Köszi a tippet! Kipróbáltam. Mindhárom mikrofonnal normális minőségben/hangerővel rögzít ebben az app-ban.
Összehasonlítva egy I7-tel, nem halkabb, nem zajosabb a felvétel. Minimális különbség hallható, de ez adódhat a kettő telefon közti különbségből.
Nem értem...hogy tud HW hiba lenni, ha az app-pal tesztelve jó. -
bodorjanos
aktív tag
válasz
Tibee86 #4937 üzenetére
Tudom, de nagyjából 80-90%-ot elhasználok egy nap, azért kerekítettem fel napi 1 töltésre-re
Nekem ezek a 10-12 óra böngészések nem igazán jönnek össze... 51 perc képernyőidő, 62% töltöttség most. Este 11 körül vettem le töltőről 97%-on. napközben 4G-m van bekapcsolva. Néha ránézek a messengerre és pár hírportálra meg 20 perc Fb/nap kb. Háttér adatok letöltését csak a szükséges appokra korlátozom. De nekem akkor is így merül. Hívásból sincs túl sok. Jó, sejtettem, hogy 1 napot fogok kihúzni 1 töltéssel...
-
-
-
-
ILLDisPozed
aktív tag
válasz
Tibee86 #4747 üzenetére
Nekem sárga van, az volt jó árban, gondoltam amilyen lesz olyan lesz idővel, de 8.500-ért nem hagyom ott.
Eddig szerencsére semmi komoly elváltozás nem látszik rajta, inkább csak mintha sötétedne, amivel semmi bajom, sőt egyre jobban néz ki. Nem huzigálom az asztalon meg ilyenek, csak kirakom és felveszem ha kell.
Ha nem sürgős emag.hu-t figyelgessed közbe. Elég gyakran van akció gyári bőrtokokra. Legutóbb 7/8-ra volt 8.500 és 7/8 plusra meg 7.500 🙂 -
-
-
válasz
Tibee86 #1399 üzenetére
"...Csak ismételni tudom magam, ahol egy i8 újratölt ott már az S8 is..."
Szerintem nem úgy van,ahogy mondod. Most S8-cam van,előtte i8 volt,azelőtt meg i7,i7plus,stb...és sorolhatnám. Több alkalmazás tud nyitva lenni,mint i8-con és nem tölt újra. De nem emiatt váltottam,ez pont nem érdekel. Csak megemlítem,ha már szóba jött.
-
hemaka
nagyúr
válasz
Tibee86 #1394 üzenetére
Androidnal is teljesen hulyeseg, csak e-penis novelesre jo a 8 GB RAM, attol hogy esetleg megtolti az android szemettel nem lesz semmivel sem gyorsabb, mint egy 4 GB valtozat, mert ugyanugy lelovi a hatterben es ujratolti amikor ujra megnyitod.
Volt P9-em, soha nem volt szuk keresztmetszet a 3GB RAM, szoval errol ennyit.
Arra jo volt, hogy a sok szar kinai telo miatt amibe 6-8 GB van, jol fenyomjak a PC RAM arakat az egekbe. -
-
-
-
Drp81
aktív tag
válasz
Tibee86 #1216 üzenetére
Én a 8210-esemet hordtam utoljára zsebben, mert az az a méret, ami még kényelmes (volt)... Nekem így a zsebbenhordás az nem szempont, sosem hordom úgy. Ősz-tél-tavasz dzseki/kabát belső zsebe, nyár rövidnadrág oldalzsebe/övtáska
.
Én sem váltanék már amúgy kisebbre az 5.5-nél. De nagyobbra sem (egyelőre)
-
válasz
Tibee86 #1216 üzenetére
En is tudok azonosulni a mondandoddal. En sem hasznaltam meg de tobbszor megneztem, kezbe vettem szerintem is hatalmas es melle eleg sulyos is a + verzio. A haz meg melle az orias kavakkal megnagyobba varazsolja. Nekem nem er annyival tobbet hogy szenvdjek a hordozhatosagaval. Foleg nyaron. Nemhordok hasi-tasit meg taskakat sem ahova betudnam tenni.
Lugosi: ezt en is hallottam en nem is teszem kozvetlenul a zsebembe ahol veszelyben lehetnek a balls-ok😌
-
Ed Parker
nagyúr
válasz
Tibee86 #1213 üzenetére
Ezt úgy jelented ki hogy hasznaltál legalább egy hétig plust vagy csak fogtad egyszer?
Én a sima 6+nál így voltam, 6S+nál is, 7-nél mondom adok egy esélyt, semmi esetre sem váltanék vissza a sima 7 vagy 8-ra.
Egyszerűen a nagy kijelző és a többi fícsör bőven megéri a felárat. -
galaxys80
veterán
válasz
Tibee86 #1110 üzenetére
Most már értem, hogy miért is ilyen aktív ebben a topikban. Lehet azt gondolja ez egy androidos topik.
#1108) MLA
Visszatöltöd az iCloud mentésedet és minden ott folytatódik ahol a régi készüléken abbahagytad.
De mentés nélkül is megmaradhat a játékállásod, ha támogatja a Gamecenter. -
Frawly
veterán
Jól van na, csak trollkodtam. Kivéve, hogy a 90%-át komolyan gondolom. Amúgy az Android nekem sem fekszik (főleg azért, mert a legtöbb telón nem frissül új főverzióra, meg nem lehet rendesen testreszabni, és egy csomó korlátozás van benne), de az iOS sem jobb annyival, hogy megérje a durva árkülönbözetet. A linuxos telókat várom már nagyon, de nem az ilyen Uborka Fónt, hanem amelyikre rendesen saját disztrót is fel lehet hegeszteni.
-
.Szaki.
addikt
Szerintem attól függ, hogy mennyire fogja eltántorítani az iPhone-osokat a Touch ID hiánya a X-től. De eredetileg szerintem az Apple a Face ID bevezetésével úgy számol, hogy a Touch ID-t el lehet felejteni. Én is örülnék ha lenne kijelzőbe integrált olvasó, de ha reálisan akarok gondolkozni, akkor nem sok esélyt látok az újbóli megjelenésére.
-
Lacy6
senior tag
Néztem, tudom melyik topik.
Érdekel a telefon, azért vagyok itt.
Android topikba is le szokták írni, hogy az IOS miben jobb vagy rosszabb.
Továbbra is javítanom fogom a hibás és elfogult hozzászólásokat mindkettő oldalról, mert zavar hogy óvodás szinten van a fórum.Elhiszem, hogy idegesít az előző hozzászólásom mert nem csak egy oldalról nézem a dolgokat, de viseld hősiesebben
-
minek?:S
őstag
Persze.. én ebből az "iphoneszarazandroidjó" korszakomból kinőttem.. amikor rájöttem, hogy mind a 2nél van(volt) jobb rendszer
. Sőt majdnem vettem is egy SE-t, mert az közel tökéletes árérték arányban van, de amikor valaki azzal jön, hogy az android ennyi pénzért sz@r, lassú meg sokszor kell újraindítani a telefonokat stb, erősen felmerül bennem az az érzés, hogy vajon MA! fórumban vagyok-e vagy facebookon.
(#461) LyonnaisFan1
Én már látom mi lesz belőle: User Error, vegyél újat.
Ugyanez a facebookon a kommentek alatt: A Note7 meg felrobban jajajj.
-
Lacy6
senior tag
Meg azzal, hogy itt jó pár iPhone felhasználó mint valami hittérítő próbálja győzködni az embereket, hogy az az isten és aki androidot vesz/használ az egy hülye. Mert persze azt 3-4 nap után újra kell indítani mikor már teljesen használhatatlan lesz stb.
Ahelyett, hogy elfogadná azt, hogy sok embernek nem felel meg az Iphone, vagy egyszerűen nem tetszik neki, vagy a rendkívüli rossz ár/érték arány miatt nem kell neki és akár csak ezért androidot használ. -
-
ak76
senior tag
Izé,a Redmi Note4 sem idei készülék,hanem 2016 őszi
Az i5 2012 őszén jelent meg,így pontosan 4 év a differencia a két vas között.
Nem írtam hülyeséget,ez van.
Ha nem érdekel a kisgyerekes vita,minek folysz bele,cirka 100-150 telefont használtam el az elmúlt 10 évben,minden rendszer,minden típus,minden ami hozzáférhető,és olyan is ami nem,ez alapján állítom,az Apple az imidzséből él,lakatja jól a részvényeseit,a többi meg csak huncut marketingbullshit,mókusvakítás,fingreszelés,pontosan ahogy MINDEGYIK gyártó csinálja,csak ők egy kicsit jobban. -
ak76
senior tag
És?
13 tavaszán vettem az asszonyomnak az i5-öst,a saját kínaimat meg idén tavasszal,ez pont 4 év különbség,a hasonlat alapja az 57-es komment,ami fan mentalitással érthető,amúgy meg egy marhaság,a négy éves alma semmiben nem jobb mint egy idei (tavalyi) 60 ezer forintos android,ahogy borítékolható hogy az i8 sem fog labdába rúgni 4 év múlva egy akkori droiddal szemben.
Ezt állítom,és bárki véleményével szemben tartom is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Google Pixel 9 Pro 5G 16/256GB Szürke Színben Bontatlan 12 Hó Garanciával
- iPhone XS Max 64GB LEÍRÁST OLVASS!
- új bontatlan iPhone 16 Pro 128GB black titanium fekete titán független Apple 1 év garancia ajándék
- Honor X6b 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Iphone 13 Pro Max 128 GB /// 86% Akku // Számlával és Garaniával
- Új! Targus - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 HDMI-vel. Saját töltő nélkül 2 monitorral (120Hz)
- AKCIÓ! ASUS B650M R5 7600X 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Be Quiet! Pure Base 500FX ASUS 1000W
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 docking station (DisplayLink)
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest