- One mobilszolgáltatások
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- iPhone topik
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Samsung Galaxy S20 és S20+ duplateszt
- Magyarországon is kapható a Moto G85 5G
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Demizson92 #3550 üzenetére
18k a Apple oldalán vagy bármelyik hazai Apple forgalmazónál.
-
-
-
válasz
MasterMark #3437 üzenetére
Nem, nem egy darab alapján mondom. Korábban már írtam, hogy ugyan ezen a telefonon, ugyan ezzel az üveg fóliával volt gondom. Pontosabban cserélték garanciában az üzletben.
(#3438) lugosi: Tudom, hogy hülyéskedtél.
De, ettől még simán előfordulhatott amit írsz.
(#3439) hemaka: Valószínűleg az lehetett amit írtál. A lényeg, hogy gariban cserélték. Én sem vagyok oda a drága fóliákért, főleg nem az iCentre-ben. Ez volt a leggyorsabb lehetőségem amikor megvettem a telefont.
-
-
-
Amikor kicserèlték az I8 Plusomat akkor felraktak rá egy üvegfóliát!Ma felraktam a telefont a töltőre és megrepedt a fólia!👍🏻😊
-
válasz
Skorpio.59 #3412 üzenetére
Azért, mert az ügyfélszolgálat ostoba, az nem jelenti azt, hogy az alkalmazással nem csinálnak semmit.
Pár hete betelefonált a haverom, mert nem megy a 4G hanghívás nála. Konkrétan szervízbe küldték a gyerek telefonját, mert náluk működik minden! Közben meg kiderült, hogy a Telekom kikapcsolta országosan a 4G hanghívást, mert fejlesztettek. Senkinél nem ment. Szóval, ennyit az ügyfélszolgálatról! -
Ez a gyári szilikon tok, ez mekkora egy trágya termék. Olyan szinten ragad rá a por, stb., hogy undorító a fogása. Egyfolytában törölgetni kell. Amúgy jó, de gyűjt minden szöszt, port, stb.
-
-
Elég gyorsak voltak kivételesen az Apple-nél. Hétfőn adtam le az i8 Plusom, tegnap meg jött az üzenet, hogy kicsrélték a telefonom és mehetek érte.
-
-
-
Tapasztalt már olyat valaki, hogy az i8 Plus tégla lett?
Konkrétan másodszor játsza el, hogy a home gomb rezeg ha hozzáérek, de a kijelző nem reagál semmit.
Az első alkalommal 6-szor játszottam el a hardrestet mire felébredt. Most meg abszolút nem reagál már a kijelző. Már az iTunes frissítette a szoftvert, mert érzékelte, hogy gond van.
Megtörtént a frissítés, de a kijelző továbbra sem reagál. Sötét mint állat! -
-
-
válasz
knyitogato #3355 üzenetére
Engem is azzal a fóliával szívattak meg! Sajnos, gyorsan kellett a fólia a telefonomra, és felrakták. Nem bírta sokáig, mert elkezdett feljönni, stb. Nagyon vacak fólia!
-
-
válasz
ILLDisPozed #3316 üzenetére
Ez nálam is meg van. A mai napig azt hittem, hogy béna vagyok és nem tudom normálisan megnyomni a képernyőt vagy túl erősre állítottam az a nyomás erősségét, mert nekem is a cikkben írtat produkálta a telefon.
-
-
-
-
Szeretném kérdezni, hogy itt mindenki használ kijelzővédőt a telefonján? Vagy nem? Ha nem akkor milyen állapotban bírja a kijelzője?
Amit felraktak üvegfóliát az iCentre-ben az elkezdett feljönni magától és lekapnám, mert gusztustalan! -
-
-
Tapasztalt valaki hasonlót?
Egy-két napja arra vagyok figyelmes, hogy bizonyos alkalmazásoknál lassan töltődnek be a tartalmak: Index, Pinterest, Instagramm. Ma reggel olvastam az Indexet és nagyon lassan akartak betöltődni a képek. Speedtesten mérni akartam egy sebességet. Az első mérés ment a másodiknál errort írt és közölte, hogy nézzem meg az internet kapcsolatomat. Rendesen kikapcsoltam a wifit majd be (Beállításokban) és utána megoldódott.
Eddig esténként repülő módba teszem a telefon, vagy ha olyan van a Vezérlőközpontban kapcsolom ki a wifi-t ami ugye nem kikapcsolja, hanem csak leválasztja. Van valami köze hozzá?120-es Telekomos net van. Fent az emeleten mérem wifi-n a netet és a 125 szépen lejön. Eddig sem a Note 8-am, sem másik telóm nem tudta ezt csak ha a rooter közelében voltam.
A fenti gondom szoftveres vagy mi lehet? Vagy csak beakad valami? Ja és ez eddig nem volt 1 napja van, illetve volt, mert mikor a Beállításokban kapcsoltam ki meg be a wifi-t megoldódott.
-
-
Lehet, hogy én vagyok a béna, de nem találom, hogy a 8 Plus üvege GG5? Elöl is hátul is vagy teljesen más?
-
-
Szeretnék kérdezni valamit:
Van aki használ instagramot a telefonján?Hogy lehet azt megoldani, hogy teljesen magyar nyelvű legyen az app nyelve? A samsung note 8-on full magyar volt itt meg nem!
Tudtok ebben segíteni?Köszönöm
-
Nekem sajnos az iCentre-ben egy Xprotector-t tettek fel. Felment buborék meg szöszmentesen de már válik fel.
Hozzá sem ér a tokhoz. Egy kalap kaki ez a fólia. Sajnos szükségmegoldás volt és gyorsan kellett. Ez lett a végeredmény.
A korábbi telefonjaimon Nilkin volt. Azokkal sosem volt gondom. -
-
Szeretnék még kérdezni:
Ha otthon vagy az irodában vagyok melyik fogyaszt kevesebbet?
Wifi vagy a 4G? -
-
-
-
Szeretnék kérdezni:
Korábban az i7Plusomnál, ha kikapcsoltam a főképernyőn a Vezérlőközpontban a Wifi-t vagy a bluetoothot, akkor az ki volt kapcsolva!
Most viszont ha az i8Plusnál ezt megcsinálom, akkor belépve a Beállításokba azt látom, hogy a wifi is és a bluetooth is be van kapcsolva. Magyarul a teljes kikapcsoláshoz be kell lépnem a Beállításokba és ott kell kikapcsolnom.
Ez miért van így és lehet ezen egyszerűsíteni? -
-
-
Érdeklődnék, hogy a régi halas live wallpapereket valahogy fel lehet rakni a telefonra?
Ha igen, honnan lehet leszedni őket? -
-
-
Használ valaki Spigen Lqiud Crystal-t vagy Liquid Armor-t?
Ha igen, mi a véleménye? -
-
-
-
Gondolom a kérdésed az i8 Plus-ra és nem a Note 8-ra vonatkozott.
Az i8Plus:
Hiányzott a jobb akksiidő miatt!
Hiányzott az iMessage
Hiányzott az, hogy míg a Samsung billentyűzetés folyton félregépeltem addig az ios billentyűzeten nem vagy alig. Hiányzott a forcetouch, stb. Sorolhatnám, de ez van. -
válasz
Peterzon94 #3035 üzenetére
Mert hiányzott a iPhone-ból egy jó pár dolog.
-
Köszi a válaszokat!
5 hónap Note 8 használat után visszatértem egy szép fekete i8 Plus-al. -
Köszi a válaszokat!
Ez jó hír, mivel maradt egy pár tokom a 7 Plus után.
Más:
Van aki a Telekomtól vette a készülékét? Ha igen, akkor volt vagy van vele valami gond?
Bocs a hülye kérdésért, de nagyon régóta nem vettem szolgáltatós telefont! -
Szeretnék kérdezni egy egyszerű dolgot:
Lehet, hogy hozzájutok egy 8 Plushoz!
A 7 Plus tokjai jók a 8 Plusra? -
Találtam egy korrekt méretű iPhone-t:
[link]
Ha esetleg valakinek nagy lenne a sima 8 kijelzője. -
-
válasz
TheBikerider #1879 üzenetére
Én is még bizonytalan vagyok az X-ben. Megnéztem a múlt héten egy 8 Plust asztroszürke színben és piszkosul tetszett!
Nagyon szép az X is, de még korainak érzem. De, lehet ez az én parám csak! -
válasz
TheBikerider #1872 üzenetére
Látom árulod a 8 Plusod. Miért válsz meg tőle?
-
-
-
-
-
-
-
A gyári tok pont emiatt jó, mert puha, szőrös a belseje és nem karcolja meg a tok alá bement por a telefont.
Amióta van iPhoneom azóta csak a gyárit vettem meg rá. Semmi karcom, sem mikrokarcom nem volt pl. az i7 JetBlack esetén.
Egyébként ezt is takarítani kell hetente, mert a széle alá akarva akaratlanul be megy a kosz! -
-
-
válasz
Parallaxis #941 üzenetére
Nem!
A válaszodból látszik, hogy vagy szándékosan trollkodsz vagy nem érted amit leírsz, illetve ahogy írtad a számodra: Samsung vs. Apple. Számomra nem, mivel sem LCD-t, sem OLED-et nem csak ehhez a két céghez lehet kötni.
Amiről én írtam, az, hogy egy OLED és egy LCD között van fogyasztásbeli különbség az OLED javára.Nincs jelentősége a kijelzők méretének? Fizikából hol voltál anno? Ekkora butaságot már régen láttam leírva.
Nehogy azt mond, hogy egy 5,8 colos amoled ugyan annyit fogyaszt, mint mondjuk egy 4,7 colos?
A világos, meg a fehér között azért van különbség.A táblázataid iránymutatásnak sem jók, mivel nem azonos körülményeket, méreteket stb vizsgáltak!
Részemről, az eszmecserét befejeztem, mert jelezték felém, hogy veled nem lehet eszmecserét folytatni, mert vagy nem érted amiről írsz, vagy szándékosan állítasz olyan dolgokat, amik nem fedik a valóságot.
Ha tisztában vagy alapvető fizikai, matematikai, elektrotechnikai dolgokkal, akkor beláthatnád, hogy amiket leírtam, igen csak fontosak ahhoz, hogy a két kijelzőtípust összehasonlítsa valaki és pontos értékeket mérjen.
A számodra ezek nem fontosak. Elfogadom.De, legyen neked igazad.
Az LCD jobb.
-
-
válasz
Parallaxis #935 üzenetére
Szuper, hogy ezt a táblázatot beraktad!
Főleg azért, mert elárulja, hogy figyelmetlen vagy, és a számodra ez hitvita, de semmi több.
Ha a táblázatot amit beraktál, figyelmesen átnézed, akkor ezzel több probléma is akad:1.: Ez Samsung és iPhone kijelző összehasonlítás. A hsz,-emben és nem hasonlítottam össze a két telefont, mivel csak a kijelzőtípusokról írtam, hogy az OLED fogyaszt kevesebbet az LCD-nél! Szóba sem hoztam, hogy a Samsung vagy az iPhone a jobb. A Te táblázatod erről szól!
1.: A kijelzők méretének aránya! Nézd meg, hogy az i6 és i7-nek mekkora a kijelzője és mekkora az S7 és S8 kijelzője. Ha tudsz arányt számolni, (legalábbis remélem) máris megvan az eredmény.Jó, hogy a kisebb kijelzővel kevesebbet fogyaszt az iPhone! Arról nem is beszélek, hogy az S7-hez képest jelentősen nőtt az S8 kijelzője. Ezért romlott a a táblázatod szerint az S8 fogyasztása.
2.: Aztán ugye te teljes kijelzős fehér alapot vettél alapul. Az LCD fehér szín megjelenítésben jó, az OLED meg a feketében a két technológia közötti különbség miatt.Gondolom Te nem egész nap egy fehér hátteret bámulsz?
Ha már teszt:
Akkor ennek akkor lenne értelme, ha a kijelzők mérete azonos lenne, azonos felbontással. Azonos fényerőt vizsgálnánk és kevert színekkel is meg kellene vizsgálni mivel napi használatban ez az életszerű! Akkor már más eredmény jönne ki!
És akkor még nem is írtam le mindent, hogy mi a két kijelzőtípus között még a különbség. -
válasz
Parallaxis #927 üzenetére
Győzködhetsz ezzel engem, meg másokat, de akkor is kevesebbet fogyaszt az OLED mint az IPS.
ToniSoprano gyönyörűen leírta a lényeget! -
válasz
ToniSoprano #917 üzenetére
Ez nagyon jó, hogy leírtad. Épp tegnap olvastam a Jól jár a Samsung az iPhone X-szel topikban a hsz.-eket és meglepően tapasztaltam, hogy sok elvakult ember a mai napig védi az IPS-t az OLED-el szemben. Pontosabban fogalmazva olyan butaságok lettek leírva miszerint az IPS kevesebbet fogyaszt, mint az OLED, nincs különbség az i7Plus meg a S8+ kijelzője között, stb.
Félreértés ne essék, nem Samsung vs. Iphone összehasonlítást akarok. 4 iPhonet már elnyúztam, és éppen van Note 8-am. Látom a technológiai különbséget.
Én szeretem az IOS-t, mert egy nagyon jó rendszer! A korlátait már kevésbé, de nagyon szeretem használni, mert jó, stabil rendszer. Viszont, amikor az i7Plusom mellé odaraktam az Note 8-at, és összehasonlítottam kijelzőt, akkor bizony a számomra fapadosabbnak hatott az IPS képe! És pont le is írtad összefoglalva a kettő közötti különbséget!
Tényleg, nem akarom, hogy bárki félreértsen, de bizony, korábban is örültem volna egy ilyen jellegű változásnak, ahogy már korábban is jó lett volna egy gyors töltés funkció beiktatása, mivel az i7Plus 3 órás töltése zavart, illetve szerintem senki nem neheztelne arra, ha nagyobb akkuk kerültek volna bele a telefonokba. -
-
Én azt amit Te leírtál nem tapasztalom! A legjobban működő verzió az amit IOS.re készítenek! Azt mondod szar? nézd meg Androidon! Na, az amit oda készítettek Messenger néven, na az a szar! Minden egyes verzióban bug tömkelegeket lehet találni. tudom, mert van itthon IOS és Android is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Házimozi belépő szinten
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- 24 Hours of Le Mans
- One mobilszolgáltatások
- Ingyenes az Epic Store-ban a The Operator
- Mielőbb díjat rakatnának a görögök az olcsó csomagokra az EU-ban
- #95904256: Socket370 / 3DMark2001
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Anime filmek és sorozatok
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S22 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 200 Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 PRO - 128GB - Deep Purple - 85% akkumulátor
- Samsung Galaxy S22 Ultra 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A41 64GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 65BX - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- AKCIÓ! AMD Ryzen 5 2600 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest