- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Mobil flották
- Díjnyertes okosgyűrű érkezik júliusban
- Yettel topik
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iGO Primo
Új hozzászólás Aktív témák
-
Azért írja ki a fórum, hogy ugyanazt a hozzászólást ne tedd be máshova, mert ez keresztposztolás, és a szabályzat szerint tilos. Még akkor is, ha egy smiley-t odateszel a végére, hogy a fórummotor elfogadja.
Egyébként is felesleges több telefon topikjában megkérdezned, ha nem kapsz választ fél napig, egyébként szerintem nem sokan hallottak erről a biztosításról eddig, és nem valószínű, hogy egy telefontopikban kapnál rá választ. -
chatran
őstag
A hátlap egyáltalán nem, viszont a sarkok és élek annál inkább. Ahogy ki/be teszed a zsebedbe folyamatosan elszínezi. Meg ha végigcsúszik az asztalon eléggé látványosan meg tud karcolódni. Viszont ezek a karcok idővel, elhalványodnak és nem annyira feltünőek.
Egyébként itt egy 6 hónap utáni videó a kék tok patinásodásáról.
-
chatran
őstag
Így van, teljesen passzentos a 8-ra is ez a tok. Külsőleg mindössze a hátlap, amiben eltér a két telefon.
Egyébként eredeti bőrtokokból az itteni fórumokon csak a feketét szokták javasolni, mert a többi eléggé hamar csúnyán elszíneződik. Nézz youtube videókat, hogy mennyit változik a színük pár hónap alatt.
Én ennek ellenére vettem egy saddle brown tokot, de csak azért mert igen jó áron jutottam hozzá. -
hemaka
nagyúr
-
Dzsuri89
őstag
A teljes 3D fóliákkal nekem se tökéletes a közelségérzékelője a telónak. Két darab Nillkin 3D CP+Max fóliával tettem kísérletet plusz faterom 8 Plus-án is, de sajna kevés sikerrel. Van amikor egyből feléled a kijelző, van mikor nem. Egyébként sima 7-8 modelleken meg hibátlan.
Maradtam a Nillkin T Pro üvegnél a legnagyobb megelégedéssel. -
Dzsuri89
őstag
A 3D üvegfólia miatt szar tutira, mert ahol ezért a fícsörért felelős szenzor van ott most kis takarás éri. Nekem a Nillkin 3D-s fóliája produkálta ezt a jelenséget, faterom telefonján is detto ez a probléma állt fent. Asszony iphone 7-én meg hibátlan ugyan az a fólia. 😀
Nagyon iritáló a hiba, mert nem tudod lenyomni a hívást, amikor akarod...Egyébként nekem 8 Plus-om van.
A másik fajta üvegfóliákkal, jelen esetben Nillkin Super T+ Pro hibàtlan.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- PlayStation 5
- Xbox tulajok OFF topicja
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- CASIO órák kedvelők topicja!
- BestBuy topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- VR topik
- World of Tanks - MMO
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- További aktív témák...
- szinte új iPhone 16 Pro Max 256GB desert titanium sivatagi titán független Apple 3 év garancia
- újszerű iPhone 16 Pro 256GB white titanium fehér titán iStyle független Apple 3 év garancia
- Iphone 12 Blue tokkal fix 59.900 ft-ért vihető :)
- Samsung Galaxy S25 Ultra 12/256Gb-szinte új-2028.05.05-ig garanciás
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Dell Optiplex 5060 TWR számítógép - i5 8500 16GB DDR4 256GB SSD 500GB HDD UHD630 WIN10
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H330 RAID v ZFS
- BESZÁMÍTÁS! Gamer számítógép Asus B150M i3 6100 16GB DDR4 240GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Sharkoon 500W
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest