- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- iPhone topik
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel topik
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Ilyen lesz a Fairphone 6
- LG V50 ThinQ Dual Screen - az 5G ára
Új hozzászólás Aktív témák
-
tboldi
nagyúr
válasz
Skorpio.59 #5780 üzenetére
A Control centerben láthatod, mi használta. [kép]
Az engedélyeket korábban is lehetett kezelni, a beállításokban a konkrét appot kiválasztva, ez nem változott.
-
tboldi
nagyúr
válasz
HoldfenyLuna #5726 üzenetére
Én eddig akárhányszor próbáltam, mindig idegesített, hogy ott van.
Meg úgy voltam vele, hogy a home gomb amúgy sem egy hagyományos gomb, hanem ugyanolyan kapacitív érintőfelület, mint a kijelző, úgy sem fog elromlani, kikopni, kosszal megtelni.
-
tboldi
nagyúr
válasz
HoldfenyLuna #5723 üzenetére
Alkalmazásváltó: home gomb duplán megnyom.
Vagy félreértettem, és csak a dedikált gomb hiányára gondoltál?
-
tboldi
nagyúr
válasz
Atlantisz48 #5641 üzenetére
-
tboldi
nagyúr
válasz
ILLDisPozed #5634 üzenetére
Szintúgy.
-
tboldi
nagyúr
válasz
#40993792 #5568 üzenetére
Gyanítom, hogy azért nem túl gyakori, hogy hulljanak a XS Maxok, az meg az én hülyeségem volt, hogy nem hivatalos boltból vettem, de hát akkor még a fene gondolta volna, hogy fél évvel a gari lejárta után ez lesz. Én is hosszútávra terveztem vele, de nem így alakult sajnos.
Mindegy, a 11 Pro a Telekomtól jön, erre már lesz 1+1 év.
-
tboldi
nagyúr
válasz
fenyojoe #5557 üzenetére
Nekem az a tapasztalatom, hogy amikor kórházban voltam a 8 Plusszal 31 napig, akkor azalatt 3-4%-kal csökkent az állapota, de akkor nem is volt más kapcsolatom a külvilággal, folyamatosan nyomtam.
Egyébként egyáltalán nem szoktam figyelni semelyik %-ot, csak használom, ahogy esik, úgy puffan.
-
tboldi
nagyúr
válasz
ILLDisPozed #5328 üzenetére
És tényleg! Én még megragadtam 2017-nél, amikor még új volt a 8 Plus-om.
-
-
tboldi
nagyúr
válasz
MikeWazowski #5219 üzenetére
Persze, pár évig még simán kiszolgál.
-
tboldi
nagyúr
válasz
Skorpio.59 #5212 üzenetére
Lightning csatis pendrive + a hozzávaló app. A SanDisknek pl. van ilyenje.
-
tboldi
nagyúr
válasz
Skorpio.59 #5170 üzenetére
Be tudnád linkelni ezt a videót?
-
tboldi
nagyúr
válasz
Skorpio.59 #5168 üzenetére
Nope.
-
tboldi
nagyúr
válasz
ILLDisPozed #5109 üzenetére
Ez is volt a céljuk, hogy ne legyen akkora különbség a sokféle készülék kezelése között.
-
tboldi
nagyúr
A négyesen csak ritkán, és akkor sem tart tovább 1 mp-nél, de inkább kevesebb szokott lenni.
Tavaly október óta használok Series 4-et, ez az első* Apple Watch-om, nem tudom, milyenek voltak a korábbiak, de mindenkitől csak azt hallottam/olvastam, hogy megváltás az új.* Valójában már a második, időközben lecseréltem egy Nike+ variánsra a plusz számlapok miatt.
-
tboldi
nagyúr
válasz
Khelben #5036 üzenetére
Előre szólok, hogy úgy is ez lesz a vége. Nekem elhiheted, ugye i-sti?
-
tboldi
nagyúr
-
tboldi
nagyúr
válasz
Gábor-KJ #5017 üzenetére
Én imádom, talán ez a kedvencem az összes Apple cuccom között.
De, annyi, többet nem bír. Én mondjuk minden este töltőre rakom, akárhány %-on is áll, így másnap reggel mindig 100-zal indítok.
Csak egy Rock Hydrogel nevezetű fólia van a kijelzőn, semmi más. Tokot nem akarnék rá, túlságosan bumfordi. Az aluház amúgy sem olyan sérülékeny, a rozsdementes acél verziók hamarabb karcolódnak (bár ott meg a zafír tartósabb - valamit valamiért).
Persze, miért ne működne?Eleinte én is 8 Plusszal használtam, most XS Maxszal, egyikkel sem volt kommunikációs problémám soha.
És szeretettel várunk az Apple Watch topikban.
(#5018) i-sti: Őszinte leszek, ha tetszik, ha nem - ez qrva ronda.
Mondtam én, hogy Nomad Rugged Case.
-
tboldi
nagyúr
válasz
ILLDisPozed #4973 üzenetére
Windows-on megmarad az iTunes egyelőre.
[link] -
tboldi
nagyúr
válasz
ILLDisPozed #4799 üzenetére
Persze.
-
tboldi
nagyúr
válasz
ILLDisPozed #4794 üzenetére
Ahogy nézem, Ausztriában az Ersténél lesz, nekem meg Raiffeisenes kártyám van.
-
tboldi
nagyúr
válasz
fanfunes #4736 üzenetére
Végső soron neked kell eldöntened, hogy melyik tetszik jobban, de véleményem szerint nem egyértelműen jobb az egyik a másiknál. Van, amiben a 8 Plus ad többet, mint a XR, és ugyanez igaz fordítva is.
Én múlt csütörtökön váltottam 8 Plusról XS Maxra, a XR-t nem éreztem volna igazi előrelépésnek.
-
tboldi
nagyúr
válasz
CartmanLand0 #4711 üzenetére
Utóbbi, mivel a Telekom is hivatalos viszonteladó.
-
tboldi
nagyúr
Nillkin 3D CP+ MAX
anyucika: Konnektor rendesen le van földelve? Próbáltad másikban?
Régen volt egy androidos tabletem, aminek az érintője hülyült meg töltőn. Aztán véletlenül rájöttem, hogy egy másik konnektorba dugva nem csinálja.ILLDisPozed: Olyankor cache-t ürít az iOS, vagy valami ilyesmi.
-
tboldi
nagyúr
-
tboldi
nagyúr
válasz
#76385920 #4155 üzenetére
Nekem tetszene most is a Face ID, ha egy kicsit nagyobb lenne a “látószöge”, hogy ha pl. az autóban, a középső szellőzőrácsokon lévő tartóba teszem, akkor ne nagyon kelljen eléhajolni. Plusz ehhez az is kellene, hogy fektetve is működjön.
szerk.: Sorry, a #4145-ösre akartam válaszolni.
-
tboldi
nagyúr
válasz
PlayMax #3914 üzenetére
Nem ismer(het)em az eset körülményeit, de elképzelhetőnek tartom, hogy csak véletlen egybeesés, hogy akkor romlott el a kamera, amikor telepítetted a bétát. A saját logikám szerint ha a szoftverrel lenne a probléma, akkor az előző verzió visszatelepítésével meg kellett volna oldódnia.
viszont egy A11 es iPhone on teljesen felesleges ,semmi pluszt nem add és nem fog tőle gyorsulni
Nem ez a lényeg, hanem az új funkciók, mint pl. a csoportos értesítések, a screen time, stb. Nekem főleg az előbbi nagyon is jól jön.
-
tboldi
nagyúr
válasz
Szabcsizz #3911 üzenetére
1, Nekem space grey van kezdetek óta gyári tokokban, teljesen karcmentes. Arannyal nincs tapasztalatom.
2, Ingyenesen 5 GB, lehet bővíteni, 2 TB a legnagyobb.
3, Sima NFC-s fizetés nincs, csak Apple Pay, de az hivatalosan nem támogatott az országban. Az alkalmazások viszont elérhetőek erre a platformra is.
4, Passz. De azt tudom, hogy csak IP67-es.
5, Nekem nincs, egyiket sem használom.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 16 Pro Max - Desert Titanium - 256GB 1 ciklus 100% akku! 1 év garancia! Új készülék!
- ÚJ aktiválatlan Független Apple iPhone 16 128GB ! 1Év nemzetközi APPLE GARANCiA
- Apple iPhone 16 Pro 1TB Fekete Titán Színben Bontatlan 12 Hó Garanciával
- iPhone XS Max 64GB LEÍRÁST OLVASS!
- új bontatlan iPhone 16 Pro 128GB black titanium fekete titán független Apple 1 év garancia ajándék
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- 0% THM részletfizetés, beszámítás! ÚJ 27% 3 év AMD RX 7900 XT / 7900 XTX készletről KAMATMENTESEN!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i7 9750H 32GB 500GB Radeon Pro 5300M hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest