- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Yettel topik
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- 165 Hz-es panelt tesztel a OnePlus
- Szuperkijelzővel készül a Huawei Mate 80 RS
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
HoldfenyLuna
aktív tag
válasz
lowocska #5915 üzenetére
Nekem is i8 van, szintén droidról jöttem pár hónapja. Mindenképp megéri, megismered az IOS-t, és ha nem tetszik, akkor legalább nem buktál sokat és lesz a fiókba egy tuti kis telefon, ami ha bármi van, jól jön
Olvastam másik fórumba is a hsz-ed. Itt nincsen olyan lagg, hogy 1 év után a falhoz akard vágni. utolsó android készüléken s10 es s10e voltak.
-
HoldfenyLuna
aktív tag
Sziasztok! Kis segítséget szeretnék kérni. A kicsi 8-asomon Evermusic appot használok. 3utools-zal raktam rá zenéket és ott csináltam playlisteteket is, amit Evermusic lát az IPod könyvtáron keresztül.
De magának a lejátszónak rögtön az elején is van egy Lejátszási listák opciója, ami üres.
Azt szeretném kérdezni (mert még elég androidosan gondolkozom, ilyen dolgokra még csak most használom a telefonomat), hogy ha a lejátszó saját Lejátszási listájába hozok létre listákat, akkor az nem fogja megkettőzni emiatt a zenéket, ugye? Ez csak egy saját, amit gyorsabban elérek majd, mintha turkálnék az iPod könyvtár alá szerkesztett Lejátszási listában található dolgaimért, ugye?
Köszönöm a segítséget! -
HoldfenyLuna
aktív tag
Én is Samsungról váltottam, a One hand operationt és a Nova Launcher dolgait használtam. Én itt két dolgot használok. 1 Beállítások - Kisegítő lehetőségek -Erintéseken belül az Assastive Touchot. Ez lényegében egy lebegő buborék, amihez hozzá lehet rendelni néhány dolgot. 2 Ugyanitt alul a Koppintás hátul esetén is beállítható néhány funkció.
A vissza gomb legtöbb esetben egy balszélről suhintás, Pl menüben, böngészőben. [link] Illetve van, hogy opciók úgy jelennek meg, mint egy pop-up ablak, és le is lehet húzni.
Illetve itt is van olyan, mint Androidon az egykezes mód. Itt kicsit más, mert az Elérhetőség nevű opció,ami a képernyő tetejét hozza lejjebb.
-
HoldfenyLuna
aktív tag
Hú, először nekem is fura volt, hogy itt nincs vissza gomb, meg alkalmazás álló. Mondjuk nekem ez bejön, a Samsungon csak azért használtam a navi gombokat, mert nem működött rendesen a kézmozdulattal történő vezérlés kivéve a one hand operation, meg a Nova launcher saját gesztusvezérlelését, na azok hiányoznak. Volt egy Meizu 15-ösöm, annak volt ilyen koppintott ujjlenyomatos gombja, de ez klasszisokkal jobb.
Remélem 13-as almácskák a mai maszkolós világba kapnak vmi retinaszkennert, vagy valami ujjlenyomat olvasót pl oldalsó gombba, vagy adjanak valami egyedi maszkot, amivel a FaceID mqchinál
-
HoldfenyLuna
aktív tag
Hú, srácok. Én olyan kis hepi vagyok a kis 8-asom miatt. Sosem gondoltam volna, hogy egy 3 éves telefon ennyire új érzetet is tud kelteni. Egy 12 Minivel indultam, de a pandémia miatt úgy döntöttem, inkább jövőre veszem meg az első IPhone-om, de annyira belemászott a fejembe az iOS, hogy inkább vettem egy használt iPhone-t erre a - remélhetőleg - egy évre. Persze, a mikrofon rács még sok takarítást igényel, de már most nem olyan halk, de tényleg nagyon egyben van. Androidom volt előtte egy Samsung S10, amit váltott, ami tényleg nagyon ott van, persze egy droidos készüléket nem vagyok hajlandó Nova launcher nélkül használni, és nem a design miatt. Örülök, hogy végül 50 ezer forintért ezt a kis készüléket vettem meg. Még szokom, tanulom, de nagyon bejön. Nem fogok egyik oldalra sem állni, csak szerettem volna megosztani Veletek, amit sok évnyi android után tapasztaltam.
-
HoldfenyLuna
aktív tag
Sziasztok! Gondoltam itt is tiszteletemet teszem
Pár napja vásároltam használtan egy 3 éves iPhone 8ast. Nagyon meg vagyok vele elégedve.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xbox Game Pass [2025] - Az augusztusi lista
- Jogász topic
- Korábbi vezetője szerint 40 milliárd dollár kell az Intel versenyképességéhez
- Filmvilág
- Sorozatok
- Papíron már készül a PCI Express 8.0
- Crypto Trade
- További aktív témák...
- Redmi Note 10 Pro Glacier Blue 6GB RAM 128GB ROM
- Új/Bontatlan/Garis Google Pixel 9 Peony
- Szép állapot!! Hátlapon kisebb kopások!!! Samsung Galaxy S20 FE SM-G780G/DS - világoskék
- Nagyon szép állapot!!! Samsung Galaxy A13 SM-A137F/DSN - fehér
- Megkímélt állapot!! Xiaomi Redmi Note 9 128 GB M2003J15SG - zöld
- Dell 15 XPS 9510 UHD 4K+ HDR Touch Nano i7-11800H 32GB 1TB SSD Nvidia RTX 3050Ti Win11 Pro Garancia
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Eladó arany színű Apple iphone 7 128GB / 12 hó jótállással
- Samsung Galaxy Book2 Pro 360 i7-1260P 16GB 512GB OLED touchscreen, GARANCIA: 1ÉV
- DELL Precision 7540 i7-9850H Quadro T2000 16GB 512GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest