Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- 8000 mAh-s aksi a Kínában most bemutatott Honor 500-akban
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Windows 10 Mobile (Windows Phone) szakmai topik
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
Új hozzászólás Aktív témák
-
tboldi
nagyúr
válasz
Gábor-KJ
üzenetére
Én imádom, talán ez a kedvencem az összes Apple cuccom között.
De, annyi, többet nem bír. Én mondjuk minden este töltőre rakom, akárhány %-on is áll, így másnap reggel mindig 100-zal indítok.
Csak egy Rock Hydrogel nevezetű fólia van a kijelzőn, semmi más. Tokot nem akarnék rá, túlságosan bumfordi. Az aluház amúgy sem olyan sérülékeny, a rozsdementes acél verziók hamarabb karcolódnak (bár ott meg a zafír tartósabb - valamit valamiért).
Persze, miért ne működne?
Eleinte én is 8 Plusszal használtam, most XS Maxszal, egyikkel sem volt kommunikációs problémám soha.És szeretettel várunk az Apple Watch topikban.

(#5018) i-sti: Őszinte leszek, ha tetszik, ha nem - ez qrva ronda.
Mondtam én, hogy Nomad Rugged Case. 
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! ASRockB450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD STRIX RTX 2070 SUPER 8GB GameMax Aero Mini 700W
- Új Lenovo V15 G4 FHD i5-13420H 4.6Ghz 8mag 16GB RAM 512GB SSD Intel UHD Graphics XE Win11 Garancia
- Referencia Weboldallal Világítós bill+laptop bill magyarítás. Rania 3M -is! Touchpadok is.Posta ok
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4050, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 128GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3633,100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Eleinte én is 8 Plusszal használtam, most XS Maxszal, egyikkel sem volt kommunikációs problémám soha.
Mondtam én, hogy