- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
- Csíkszélességben verné az Exynos 2600 a Snapdragon 8 Elite 2-t
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Yettel topik
- Mobil flották
Új hozzászólás Aktív témák
-
tboldi
nagyúr
válasz
Gábor-KJ #5017 üzenetére
Én imádom, talán ez a kedvencem az összes Apple cuccom között.
De, annyi, többet nem bír. Én mondjuk minden este töltőre rakom, akárhány %-on is áll, így másnap reggel mindig 100-zal indítok.
Csak egy Rock Hydrogel nevezetű fólia van a kijelzőn, semmi más. Tokot nem akarnék rá, túlságosan bumfordi. Az aluház amúgy sem olyan sérülékeny, a rozsdementes acél verziók hamarabb karcolódnak (bár ott meg a zafír tartósabb - valamit valamiért).
Persze, miért ne működne?Eleinte én is 8 Plusszal használtam, most XS Maxszal, egyikkel sem volt kommunikációs problémám soha.
És szeretettel várunk az Apple Watch topikban.
(#5018) i-sti: Őszinte leszek, ha tetszik, ha nem - ez qrva ronda.
Mondtam én, hogy Nomad Rugged Case.
-
zeus_2k14
senior tag
válasz
Gábor-KJ #4980 üzenetére
Na, tegnap voltam nézni egy iPhone XR-t , meg megnéztem egy Xiaomit is. Háát, inkább azt haggyuk. Viszont az XR az nem volt rossz, méretben oké volt, de egy a gond, engem az a Notch idegesít. Inkább maradok a 8-nál, aztán majd 2-3 év múlva ha ki mennek ez a Notchok a divatból, akkor váltok másra.
Ezt venném a Media Markt-ba. Mennyire megbízható bolt? Soha nem vettem még náluk semmit sem. Nyugodtan vehetem?
Köszönöm.
-
-
-
-
totopad
senior tag
válasz
Gábor-KJ #4840 üzenetére
Én a 8 Plus-t megjelenés napján vettem meg, tehát az origin IOS ugye a 11-es volt rajta. Mivel a korábbi szifonjaim kivétel nélkül jb-eltek voltak és ugyanazt a backup-ot cipeltem évek óta, így úgy döntöttem, hogy legyalulom a backupomat és újjal indítok, amit azóta is használok. Nálam így sem az IOS 11, sem a 1,5 éves backupom nem rosszalkodott,/dik...
-
Tibee86
nagyúr
válasz
Gábor-KJ #4780 üzenetére
Pusztán javaslat a későbbiekre, hogy mielőtt kiadsz majd 1000 eurót egy telefonért nézz utána, hogy tudja-e az adott funkciókat amiket te elvársz tőle vagy fontosnak tartasz. Ha nem, akkor nem szabad megvenni és másikat kell keresni. Az pedig, hogy az adott funkció egy másik gyártónál teljesen más oprendszeren alap, nem jelent semmit.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 16 Pro 1TB Fekete Titán Színben Bontatlan 12 Hó Garanciával
- Új, makulátlan állapotú Samsung Z Fold 6 256GB Tengerészkék, független, 2 év garancia
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ aktiválatlan Független Apple iPhone 16 128GB ! 1Év nemzetközi APPLE GARANCiA
- Samsung Galaxy S24 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Használt és ÚJ Gamer Monitor Felvásárlás Gyors és Korrekt Ügyintézés!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Gamer laptop felvásárlás Magas áron, gyorsan és egyszerűen!
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest