- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Nyitott könyv a Pixel 10 Pro Fold
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Magisk
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Asus Zenfone 8 - komplett kompakt
Új hozzászólás Aktív témák
-
tboldi
nagyúr
válasz
Gábor-KJ #5017 üzenetére
Én imádom, talán ez a kedvencem az összes Apple cuccom között.
De, annyi, többet nem bír. Én mondjuk minden este töltőre rakom, akárhány %-on is áll, így másnap reggel mindig 100-zal indítok.
Csak egy Rock Hydrogel nevezetű fólia van a kijelzőn, semmi más. Tokot nem akarnék rá, túlságosan bumfordi. Az aluház amúgy sem olyan sérülékeny, a rozsdementes acél verziók hamarabb karcolódnak (bár ott meg a zafír tartósabb - valamit valamiért).
Persze, miért ne működne?Eleinte én is 8 Plusszal használtam, most XS Maxszal, egyikkel sem volt kommunikációs problémám soha.
És szeretettel várunk az Apple Watch topikban.
(#5018) i-sti: Őszinte leszek, ha tetszik, ha nem - ez qrva ronda.
Mondtam én, hogy Nomad Rugged Case.
-
zeus_2k14
senior tag
válasz
Gábor-KJ #4980 üzenetére
Na, tegnap voltam nézni egy iPhone XR-t , meg megnéztem egy Xiaomit is. Háát, inkább azt haggyuk. Viszont az XR az nem volt rossz, méretben oké volt, de egy a gond, engem az a Notch idegesít. Inkább maradok a 8-nál, aztán majd 2-3 év múlva ha ki mennek ez a Notchok a divatból, akkor váltok másra.
Ezt venném a Media Markt-ba. Mennyire megbízható bolt? Soha nem vettem még náluk semmit sem. Nyugodtan vehetem?
Köszönöm.
-
-
-
-
totopad
senior tag
válasz
Gábor-KJ #4840 üzenetére
Én a 8 Plus-t megjelenés napján vettem meg, tehát az origin IOS ugye a 11-es volt rajta. Mivel a korábbi szifonjaim kivétel nélkül jb-eltek voltak és ugyanazt a backup-ot cipeltem évek óta, így úgy döntöttem, hogy legyalulom a backupomat és újjal indítok, amit azóta is használok. Nálam így sem az IOS 11, sem a 1,5 éves backupom nem rosszalkodott,/dik...
-
Tibee86
nagyúr
válasz
Gábor-KJ #4780 üzenetére
Pusztán javaslat a későbbiekre, hogy mielőtt kiadsz majd 1000 eurót egy telefonért nézz utána, hogy tudja-e az adott funkciókat amiket te elvársz tőle vagy fontosnak tartasz. Ha nem, akkor nem szabad megvenni és másikat kell keresni. Az pedig, hogy az adott funkció egy másik gyártónál teljesen más oprendszeren alap, nem jelent semmit.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Battlefield 6
- Honda topik
- Gyúrósok ide!
- Azonnali fotós kérdések órája
- Jogász topic
- Háztartási gépek
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Először égett le egy újságnál a GeForce RTX 5090
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- HP EliteBook x360 830 G7 i5-10210U 16GB 256GB 13" FHD Áthajtós érintős 1 év garancia
- Apple iPhone 14 Pro Max / 256GB / Gyári független / 12Hó Garancia / 87% akku
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- Lenovo 14 Thinkpad X1 Carbon G9 WUXGA IPS i7-1185G7 vPro 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest