- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Google Pixel topik
- Honor 400 Pro - gép a képben
- One mobilszolgáltatások
- Magisk
- Poco M3 - felújított állomás
- Honor Magic V2 - origami
- Xiaomi 12T Pro - kétszínű, mint a kétszázas
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
0843
csendes tag
válasz
PlayMax #4311 üzenetére
Köszi.
Szerencsére a Telemax nem nyúlt bele mert a Telekomos vásárlástól kezdve lejárt az egy év. Aztán a Care Centerben aktiválták elvileg az egy évet mert nem volt. Aztán úgy küldték el garanciára.
Amúgy ide is elég vinni a vásárlási papírokat? Mindenesetre foglalok aztán ha kapok a lehető leghamarabb beviszem hátha lesz megoldás. Elvégre azért csak egy hivatalos szervizben volt eddig is és nem a sarki szervizben. Köszi amúgy a tájékoztatást. Amúgy írtam nekik facen üzenetet hátha mire Budapestre érek addigra megmondják i lesz. Aztán remélem lesz megoldás csak eléggé ideges vagyok már.
-
0843
csendes tag
válasz
PlayMax #4309 üzenetére
Köszi. Hát amúgy annyira kivagyok már. Először szórakozik velem a Telekom és a Telemax most meg innen jött vissza olyan telefon ami semmivel sem jobb mint az előző.
Viszont holnap mindenképp bemegyek vele Budapestre. Viszont Te mit javasolnál hova vigyem akkor be? Ahol foglalkoznának velem. Egyébként még van az egy éves garanciából meg adtál azt a 90 naposat is. Viszont holnap leszeretném zárni a dolgot azzal ha beviszem valahova viszont így érdekelne a tanácsod ebben.
Bár annyira már már megalázónak érzem hogy ennyit kell szórakoznom egy ilyen drága telefonnal. Köszi amúgy tényleg a tájékoztatást bár mint a Telemaxos dolognál itt is utólag lesz okos az ember.
-
Petester
senior tag
-
b.kov
senior tag
válasz
PlayMax #4210 üzenetére
Én nem rég váltottam wireless töltésre, és nagyon meg lehet szokni, kényelmes. Az, hogy kábellel megy, szinte tökmindegy. Nekem van az irodában is, és otthon is egy töltő (Banggoodról kb 10k volt a kettő együtt), így hétköznapjaim 99%-ban bármikor tudom tölteni a telefont, mindenféle kábelezések nélkül.
A másik fontos dolog, ami nekem már nagyon hiányozna, az a TrueTone kijelző. Mindig meglepődök, mikor valamelyik családtagom régebbi készülékét fogom a kezemben, hogy mennyivel kényelmetlenebb a szememnek. Természetesen mindent meg lehet szokni, de a jót könnyű.
Hardver összehasonlításának jelenleg nem sok értelmét látom, de egy pár év múlva biztosan kijönnek a különbségek, ahogy eddig is.
Szerintem ha megteheti az ember, akkor vegyen i8-at, vagy akár újabbat is. De abban is biztos vagyok, hogy a 7-tel sem jár senki rosszul, mert nagyon jó készülék az is.
-
ILLDisPozed
aktív tag
válasz
PlayMax #4204 üzenetére
Igaz, de ha tavaly a legújabb processzorral felszereltet szeretted volna venni és nem tetszett a notch design meg a face id vagy a nagy tepsi akkor nem nagyon maradt más választásod. A 2 giga ram viszont nem volt szép. Még nem érzem hátrányát, ha valamit újra is tölt azt villámgyorsan teszi. Remélem azért még időtálló lesz az A11-el ez az utolsó 4.7-es kényelmes telefon.
-
Sword
őstag
válasz
PlayMax #3937 üzenetére
320 kbps esetén azért van pár nagyságrenddel jobb alternatíva még mobilra is, Tidal.
Én ha csak tehetem fejhallatóerősítővel és viszonylag jó minőségű fejhallgatóval hallgatok zenét mobilon is, így kijön a minőségi különbség.
Gyári vezetékes fülessel tök mndegy, de akkor flac sem kell. -
buvartacsko
addikt
válasz
PlayMax #3914 üzenetére
"viszont egy A11 es iPhone on teljesen felesleges ,semmi pluszt nem add és nem fog tőle gyorsulni"
8 Pluson tolom és gyorsabb valamint elég sok új funkció került a rendszerbe, így én nem tudom miről beszélsz már megint... Azt állítod, hogy a régi készülékeknek nem árt a Béta, de ha egy új telefonra rakod akkor az elromlik?
-
tboldi
nagyúr
válasz
PlayMax #3914 üzenetére
Nem ismer(het)em az eset körülményeit, de elképzelhetőnek tartom, hogy csak véletlen egybeesés, hogy akkor romlott el a kamera, amikor telepítetted a bétát. A saját logikám szerint ha a szoftverrel lenne a probléma, akkor az előző verzió visszatelepítésével meg kellett volna oldódnia.
viszont egy A11 es iPhone on teljesen felesleges ,semmi pluszt nem add és nem fog tőle gyorsulni
Nem ez a lényeg, hanem az új funkciók, mint pl. a csoportos értesítések, a screen time, stb. Nekem főleg az előbbi nagyon is jól jön.
-
Szibilla
aktív tag
válasz
PlayMax #3483 üzenetére
Nálam alapból sincs nagy veszélynek kitéve, csak a mágneses autós tartó miatt kapna ilyen tokot. Azt mondjuk nem bánnám, ha kevésbé lenne csúszós utána a telefon, most mindig vízszinteznem kell, mielőtt leteszem valahová...
Az ára sem nagyon érdekel, ha cserébe minőségi darab. 8-ast még sokáig megtartom, már ha tartják azt a fejlesztési irányt, amit a X elkezdett...
-
tboldi
nagyúr
válasz
PlayMax #3485 üzenetére
Mindenkinek mások az igényei.
-----------------------
Ha már tok: Elvileg holnap jön meg a matt szürke Just Mobile TENC a 8 Plus-ra, a 7-esen is pont ugyanilyet használtam. A telefont - mármint a 7-est - már anyum nyúzza, de a tok nem kellett neki, így nálam maradt. A napokban a kezem ügyébe került, és annak ellenére, hogy elégedett vagyok a gyári bőrtokkal, ellenállhatatlan vágyat éreztem, hogy a 8 Plus-ra is megrendeljem a TENC-et. -
pergabb
senior tag
válasz
PlayMax #3277 üzenetére
mert?
Minek frissítse a háttérben nekem a dolgokat, megnyitom pl instát és betölti, ki tudom várni azt a fél mp-et. Minek legyen annyi animáció, ha gyorsabban megnyílik aminek kell. Miért engedjem neki, hogy kövesse a háttérben, hogy merre mentem a telefonommal, mik a sűrűn látogatott helyek. Elnézést, de full hülyeséget beszélsz persze, ha neked fontos, hogy a facebook azonnnal a legfrissebb tartalommal üdvözöljön és nincs fél mp türelmed, akkor megértelek. Ezeket offolva viszont teljes értékű a telefon és míg a tiéd 50%-ra kerül, addig az enyém csak 90-re.
Nem vagy egy tudatos felhasználó, ezeket még az istyle boltban levő szervizesek is így állítják be maguknak. Minden üzenetet azonnal megkapsz, akkor meg?vagy azért ér az iphone annyit, mert nagyított animációval nyit meg egy appot? esetleg, mert a háttérben folyamatosan küldözget noname adatokat másoknak?
-
pergabb
senior tag
válasz
PlayMax #3230 üzenetére
akku miatt kapcsolom ki, nekem nem ado semmi extrál az animáció, de az üzemidő sokkal jobb lesz. Alap, hogy ezt mindig kilövöm, mezei háttérképet teszek be, ne mocorogjon. Háttérben ne frissítse az alkalmazásokat, időt ne frissítse automatikusan, biztonság fülecske alatt is navigáció és iránytűn kívül minden helymeghatározást offolok, ezek mind-mind merítik a telefon, így pedig majd nem kétszer annyit bír. Nyáron, amikor majd a nap kiveri a szemem és húzhatom a fényerőt 100%-ra, akkor talán nem délre merül le a telefon, csak délután 4-re
-
-
-
-
PlayMax
nagyúr
válasz
PlayMax #3182 üzenetére
Meg is kaptam az új telefont ,pacsi az iStyle nak!
ILLDisPozed
Nálam minden rendben történt ,helyszinen egy tesztet is csináltak vele ami ki is dobta rögtön a problémát ,már ott jelezte a szervizes hogy cserélve vesz 5 munkanap kb. ,erre 2 munkanap és már meg is kaptam az új telot.
-
-
-
-
törölt tag
válasz
PlayMax #2798 üzenetére
Nono! Lehet már ebben is benne van a "lassító"
Nekem most 11.2.2 van ami szerintem nagyon ok, főleg üzemidőben. Nem vagyok nagy telefonálós. Twitter, Face, gmail, instagram "push" 4g-n. Értesít, megnézem, bezárom.
Oda-vissza 3 sms, Fél perces telefonhívás. Fél nyolckor vettem le a töltőről, most 97%-on áll...
Az előző verzió sem volt rossz, nade ez. -
totopad
senior tag
válasz
PlayMax #2708 üzenetére
Pedig frankón kommunikációs szakon végeztem és több előadáson is voltam, ami csak szimplán a szövegértelmezésre fókuszált, de ezt nem értem, azt írod, hogy a mostani verzió stabilabb, mint az előzők voltak, viszont az előzőkkel sem volt gond, akkor, hogy lehet valami stabilabb?
-
totopad
senior tag
-
totopad
senior tag
válasz
PlayMax #2683 üzenetére
Én nem attól tartok, hogy idén fogják frissíteni, hanem, hogy van benne egy rejtett kód, ami 1-1,5-2 év múlva teszi lassúvá a készüléket, lehet, úgy is, hogy nem frissítesz. Régen lehetett tudni, hogy, ha az adott készüléket meghagyod azon a szoftvervezión, amivel gyárilag kijött, akkor tuti nem lassúl be évek múlva sem, ma már nem vagyok ebben biztos. Ne legyen igazam ebben, de az már most tuti, hogy nem fogok ios 12-re frissíteni a 8 Plus-al!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Hibátlan Apple iPhone 15 Pro - Kártyafüggetlen - 128GB Fekete Titán (87% Akku)
- Apple iPhone 14 Pro, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- AKCIÓ! Gigabyte B650M R7 7700X 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Cooler Master H500P WHITE 750W
- Bomba ár! Dell Inspiron 7400 - i7-1165G7 I 8GB I 512SSD I 14,5" 2K I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest