- Kikristályosodik a Razr 60
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Fotók, videók mobillal
- Milyen okostelefont vegyek?
- Mobil flották
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- One mobilszolgáltatások
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
newmoonlight
senior tag
válasz
FollowTheORI #282447 üzenetére
Köszi szépen!
-
Krystal_s
addikt
válasz
FollowTheORI #280827 üzenetére
Alapból úgy van beállítva, hogy minden PS indításnál magától lépjen be, de kb 3-4 havonta, amikor bekapcsolom a gépet nem lép be a fiókba. Olyankor nem ír ki semmilyen figyelmeztetést. Amúgy mindenről kapok értesítést, játék frissítések, akciók, jelölések, meghívások stb, X idő után a rendszer frissítést is jelzi a Notifications menüben, csak nem azonnal a gép indítása után. Helyette kilépteti a fiókom.
Nem játszom más játékokkal, csak GTA 5 online. Az nagyon kényes mindenre. Amikor már várakozik a PS a rendszerfrissítés miatt, vagy újraindításra vár, akkor nem jelez a játék közben, hanem szó nélkül kidob a játékból. Van, amikor csak Storyba tesz ki, máskor kék képernyős error jelenik meg teljes képernyőn és írja nézzek rá nincs-e frissítés. Olyankor van frissítés, ami már várja a restartot... Egyrészről a GTA sem az értelmes működésről híres, de attól még a PS jelezhetne komolyabban.
Szerintem úgy lenne normális, ha már ennyire fontos neki a soft. frissítés, akkor ne csak a Notifications menüben írja kb másik 20 értesítés mellett, amiket nem is szoktam nézni, csak néha veszem észre, ha pont ott vagyok a gépnél, hanem tolja be középen egy ablakban és maradjon is ott, amíg nem hagyom jóvá, hogy ok láttam. Nem vagyok folyamatosan a gépnél....
-
FollowTheORI
nagyúr
válasz
FollowTheORI #280827 üzenetére
+ sose kellett fiókkal közben ki-be lépkednem se.
-
Gyuri27
félisten
válasz
FollowTheORI #280718 üzenetére
Lehet én vagyok a kivételezett, de soha semmit nem vágott még tönkre a cc. Pedig használom 10+ éve.
-
válasz
FollowTheORI #280058 üzenetére
Igazad lehet.
-
Geller72
veterán
válasz
FollowTheORI #280058 üzenetére
Nekem tegnap vonta le az évest, 18k volt..
-
Zsinder
aktív tag
válasz
FollowTheORI #279132 üzenetére
A PS4-es Last of Us Remasterednek is része a Left Behind DLC.
-
icemad
nagyúr
válasz
FollowTheORI #279132 üzenetére
Part 1 része, igen. Csak az nincs ps4-re.
-
Digidroid
aktív tag
válasz
FollowTheORI #279021 üzenetére
FollowTheORI, gangstagergo
Köszönöm a válaszotokat, nem igazán van kihasználva a gép, ezért nem aktiváltam őket.
Most talán kiderül, hogy fel-e tudom őket használni.
Nekem 40%-ot ír, de gondolom ez akkor csak új előfizetésre vonatkozik nem upgrade-re:
Még annyi kérdésem lenne, hogy pl. a Ghost of Tsushima vagy Stray mennyi ideig szoktak benne lenni a katalógusban, illetve lehet tudni előre mikor kerülnek ki..? -
FunPro
őstag
válasz
FollowTheORI #277963 üzenetére
Személy szerint, én több SSD-t láttam bedögleni életem során, mint HDD-t, pedig az egyik kicsit régebb óta van a piacon.
-
Persie12
aktív tag
válasz
FollowTheORI #276833 üzenetére
Hát sajnos ugyan az az emailcím van bent.
Számomra hihetetlen hogy nem lehet magán a PlayStation-ön kitörölni valahogy a fiókom. Nem értem hogy hogyhogy nincs egy olyan funkció hogy csatolt fiókok eltávolítása, vagy valami... A poén hogy csináltam direkt egy új felhasználót a konzolra, de ott is az "én" fiókomat dobja be automatán. -
Persie12
aktív tag
válasz
FollowTheORI #276831 üzenetére
Be tudok lépni a fiókomba, és meg is változtattam a jelszót, még anno Viszont játékban nem az én email címemet jelzi ki, olyan mintha a konzol nem ismerte volna fel a műveletet.
A kérdés az az, hogy hogyan tudnám legyalulni a PlayStationről a régi EA fiókot, hogy újra be tudjak jelentkezni. -
Marcsello31
őstag
válasz
FollowTheORI #276438 üzenetére
Hali De betölteni betöltene valamit? Vagy addig sem jut el hogy betöltsön? Köszi a választ töled is
Bebootolna amúgy?
-
Frod
addikt
válasz
FollowTheORI #276409 üzenetére
Vagy mint jelen esetben, maga az app egy rakás sz*r, mert hálózattól és hardware-től függetlenül hoz egy 720p-szerű, homályos megjelenítést.
És én 5-ön nézem, de pl a Netflix a 4Pro-n is kifogástalan volt. Úgyhogy egyelőre még gyenge lábakon áll a konzolos felület. -
consono
nagyúr
válasz
FollowTheORI #275986 üzenetére
Igen, így van. Nem is kellene erőltetni tovább, ha megjelennek a már csőben levő játékok. Én már csak ezt várom meg az GoW-t, de lehet, hogy mire az jön már PS5-ön leszek én is... De most inkább végtörlesztek
-
törölt tag
válasz
FollowTheORI #275928 üzenetére
Elvileg ilyen élő GPS nincs nekik a valóságban. Máskülönben nem hiszem hogy Sainz eltévedt volna 3 győzelem után idén 2 órára a sivatagban
Ha minden igaz GPS úgy van a versenyen, hogy ha elég közel vannak akkor mutatja az irányt. De előtte nyilván komolyabban rá tudnak készülni, megnézik előtte GPS felvételeken merre visz majd az út. A játékban ilyen nincs.
És akkor ilyeneket betol a navigátor hogy a gumiabroncsok meg a hordók után forduljak. Mi van??? Ja hogy az a három fekete pixel nem szikla volt hanem hordó... Ne már.
Meg jó lenne ha nem vérprofi lenne a teljes mezőny a játékban. 40 perces hátrányban van az előttem lévő, én meg 6 órával mögötte utolsó helyen.
-
windlord
őstag
válasz
FollowTheORI #275692 üzenetére
Pontosan.
-
Rigormortiis
veterán
válasz
FollowTheORI #275534 üzenetére
Egyetértek
Mondjuk a Far Crynak nehéz ezt felhozni mert az első rész kivételével mindig is ilyen volt, de az utóbb években nagyon megszaladtak a méretek is, és nekem pl már nincs 50-60 órám egy játékra hogy tisztességesen kipörgessem. Bármennyire érdekel is pl az AC Valhalla, az Odyssey-ből okulva (szerettem, de akkora térképe volt hogy már attól elment a kedvem, hogy ránéztem) inkább nem ugrom bele.
-
GEIL
addikt
válasz
FollowTheORI #274190 üzenetére
De a Fortnite cuccaid ott vannak az Epic fiókon.....csak PS4/PS5 platformon buktad el a
bann miatt.megoldás: Vegyél Pc-t vagy Xboxot.....ott még fog menni minden,.
-
GEIL
addikt
válasz
FollowTheORI #274185 üzenetére
Ha egy PS fiók tiltva lett Fortnite-ból, attól még az az Epic fiók használható marad PC-n, Xboxon , akár Nintendo switch-en és mobiltelón is.
De PS fiókhoz már soha nem lesz újra csatolható....egy Epic acchoz csak egy PS fiók köthető....pont.A kérdőzőnek ma lett / lesz Ps5-je....azon se fogja tudni előhozni a régi Fortnite accját.....
Sony konzolon már bukta sajnos a Fortnite-ot...a bann miatt,.Minden Epic Fiókhoz csak egy fiók csatolható PS és Xbox fiókból is....soha többé semmi másik.
-
marinea2
addikt
válasz
FollowTheORI #274185 üzenetére
A PS4rol az uj accomban elinditom a FORTNITEot, de egy alap accba tolt be(mintha most kezdenem) Nem talalok lehetoseget arra hogy Epic accot betoltsem. Itt macbookon betudok lepni az Epic oldalan az accomba.
-
Mike
veterán
válasz
FollowTheORI #273815 üzenetére
ebben az esetben a Sony örül
sokan csinálják még ezt, kell a pénzerahurka, benne van az összefoglalóban?
-
törölt tag
válasz
FollowTheORI #273815 üzenetére
Az mindegy, itt tilos rosszat írni a Sony-ról. Mindjárt jön majd a jamaikai profilod trükk amit hülye aki nem használ...
-
FunPro
őstag
válasz
FollowTheORI #273810 üzenetére
Példa:
Kedves unokaöcsikém nem tudta hogy kell kivenni a lemezt a tokból, eltörte a lemezt.Ilyen esetben kidobtam volna az ablakon egy ötezrest, mert az upgrade verziót kukázhatnám és vehetném meg újra ps5-re.
Biztosabb, ha a lemez birtokában tudom upolni.
-
FunPro
őstag
válasz
FollowTheORI #273806 üzenetére
Ahogy a cikk is említi, nem azzal van a baj, hogy van egy árrés a kettő között.
Az a baj, hogy nincs upgrade lehetőség.
Amit egyébként logikával levezetve megértek, mert ha lenne, akkor annyit kéne csinálnom, hogy szerzek egy ps4 lemezt, beteszem az 5-be, megveszem az upgrade-et 10 pénzért, és van egy teljes értékű játékom 10 pénzért. Mert ugye upgrade az csak úgy tud működni, hogy digitálisan kapod meg a contentet. Kivéve, ha csinálnak egy ps5 dlc-t, amit a játék letölt, de továbbra is megköveteli a 4-es lemezt.
Viszont, ha fogyasztóként nézem, bekaphatják, mert csak azok a sony szemében retardáltak vesznek meg egy játékot kétszer, akik tényleg szeretik is azt.
Ami így első blikkre eszembe jut, az mondjuk a shadow of the colossus. Most képzeljük el, hogy valaki megvette ps2-re, majd 3-ra, aztán 4-re, majd veheti meg ötre is premier áron (ha megjelenik), mert a sony cseszik találni valami értelmes megoldást.
-
Sanyi.mTs
addikt
válasz
"Valaki kitalálta a PS4 játékok legyenek olcsóbbak, mint a PS5, és ezért kavarják a sz*rt."
PS4-es játékok 60USD/EUR, PS5-ösök meg 70USD/EUR áron kezdenek.
-
törölt tag
válasz
Már hogy első ilyen? És a Miles Morales meg a Sackboy? Vagy ott mi volt?
-
Jakesz
addikt
válasz
FollowTheORI #273426 üzenetére
Kezelőfelülettel nekem nem volt bajom, bár ezt a kártyarendszert nem erőltetném. És ne feledjük, hogy ez még csak beta, bár a játékmenetet ez nem nagyon folyásolja be, de a bugokat annál inkább. És az tény, hogy baromi nehéz játék. Még a legkönnyebb fokozaton sem gyerekjáték, ha nincs csapatmunka, szóval random emberekkel játszva ezt el lehet felejteni.
-
minilego
senior tag
válasz
FollowTheORI #273208 üzenetére
Köszönöm eme jelzot
.
-
Sefter
veterán
válasz
FollowTheORI #272879 üzenetére
Próbáld ki
, pc-n sokkal komolyabb hűtő is van, más felfogatással....de nem téríteni akarok, csak leírtam a saját tapasztalataimat. (amit többen megerősítettek, szintén tapasztalatból)
Állagnak nem a hővezetéshez, hanem a procin maradáshoz van köze, ezért kell a ps-re "sűrűbb" cucc. -
vargalex
félisten
válasz
FollowTheORI #272879 üzenetére
Annyi köze van hozzá, hogy bizonyos paszták hamar beszáradnak, bizonyosak pedig túl folyósak lesznek, így tulajdonképpen kifolynak a CPU és a borda közül.
-
Sefter
veterán
válasz
FollowTheORI #272863 üzenetére
De, lehet rajta érdemben változtatni.
Igaz csak időlegesen (nálam már december óta bírja), de halkítható a porszívóhoz képest.
PS5 meg nem kapható, csak a neppereknél... -
törölt tag
válasz
FollowTheORI #270865 üzenetére
Én karácsonykor csöppentem bele a PS univerzumba. Alapvetően a gyerekek miatt vettem, de persze én is játszom időmhöz, lehetőségeimhez mérten. Az első két játék pont a HZD és a GOW volt, és hát meglehetősen beszippantottak, rettenetesen élveztem velük a játékot, mindkettőből várom a folytatást.
Egy hete felraktam őket a HA-n, de most olvastam én is a napokban, hogy ingyenes lesz áprilisban a Horizon, így le is szedtem őket. Remélem, következő hónapban nem a GOW lesz ingyenes.
Ja, decemberben megvettem a gyerekeknek a Ratchet és Clank-et, most meg az volt ingyé'.
-
válasz
FollowTheORI #270865 üzenetére
Nem véletlen most adják ezt... Keltik a hype-ot a második részhez
-
Cyrin
addikt
válasz
FollowTheORI #269848 üzenetére
Hol? 4400-ért látom
-
kovsol
titán
válasz
FollowTheORI #269848 üzenetére
Szerintem azért nem fog jönni, mert a PS Collection része, és akkor annak értéke leértékelőden.
-
Petreszku
senior tag
válasz
FollowTheORI #268597 üzenetére
Hatalmas játék.
De a Wet című játék sem volt rossz. -
válasz
FollowTheORI #268587 üzenetére
Ha jól tudom a sztori sorrendje:
0, Kiwami 1, Kiwami 2, 3, 4, 5, 6
-
Wesder
titán
válasz
FollowTheORI #268548 üzenetére
Februàrra egy fix cím most van, ugye PS5-re a Destruction All-Stars. A màsik kettő lesz csak meglepi.
-
S e t h
nagyúr
válasz
FollowTheORI #268509 üzenetére
Tegnap kezdtem el a Warlords of New Yorkot, mostanában volt vmikor akciós, talán egy éve játszottam utoljára a játékkal, de azonnal beszippantott újra, élvezem nagyon.
-
Bogyi007
veterán
válasz
FollowTheORI #268214 üzenetére
és (#268218) F-ECT$
Most este csomagoltam be a 7016b-s Promat és adok mellé 3 játékot is (Gran Turismo Sport, SEGA Mega Drive Classics és Heavy Rain/Beyond: Two Souls) és egy Ps4 Pro hordozótáskát 80000 forintért MPL szállítással. Lehet hogy elmehetett volna drágábban, de én eladni szerettem volna a konzolt nem fél évig hírdetgetni.
Így félig-meddig búcsúzom a topictól, olvasni fogom, de hozzászólni érdemben már kevesebbet fogok.
A jövő? lesz ps5 konzolom az biztos, most azt kell eldöntenem, hogy eladom-e a One X gépet is és marad csak a Ps3 SS adddig míg a megrendelt Ps5 megérkezik a KonzolVilágtól - ha a régi áron szeretném a gépet) vagy veszek egy Series X-et és majd később kerül sor a Ps5-re.Vagy veszek egy Nintendo Switchet... -
RangerFox
veterán
válasz
FollowTheORI #267346 üzenetére
Nem kellene vele működnie és nem is működik.
-
válasz
FollowTheORI #267197 üzenetére
Végre "kiplattintottam" a HZD-t. Az a trial, amivel szenvedtem, most pár nap pihentetés után második próbálkozásra megvolt. Ráadásul az 1:05 perc helyett, amit eddig lehetetlennek hittem, 44 másodperc alatt megcsináltam.
A lootolást bénáztam el eddig. -
válasz
FollowTheORI #267197 üzenetére
Köszi.
A videókon tearblaster nyíllal lövik meg a hátsó részüket, hogy leessen a rakományuk, de nekem sosem sikerül megoldani egy perc alatt.
Megpróbálom sokkoló gránáttal.Vannak videók, ahol nincs rajtuk a puttony, hanem mindkéthelyen három-három a földön van és csak fel kell szedni őket. De ha jól olvastam ezt egy frissítés megváltoztatta.
Már csak ez hiányzik a platinához.
-
nemorino
tag
válasz
FollowTheORI #266766 üzenetére
Mindennek meg lehetett a maga oka. Azt hiszem 2020 lehetett a céldátumuk, hiszen CP2020 volt az eredeti franchise. Közben megérkezett az új generáció, már csak azért sem akarták elhalasztani, hogy a PS4/Xbox One vevők még nagy tömegben vásárolhassanak. Miután bejelentették a megjelenési dátumot, kényszerpályára kerültek, legyártották a rengeteg ajándéktárgyat, könyvet stb. de akár a PS4/XONE tokokat, térképeket, matricákat stb. már csak a lemez hiányzott belőle. Irtózatos pénzekről van szó, a játék csak a jéghegy csúcsa. Túlvállalták magukat, nem is kérdés, de szerintem még kiállhattak volna nyáron azzal, hogy a Covid miatt nem lesz kész idén a játék, rengeteg pénzt buktak volna, de az arcuk megmarad. Ehelyett jött, hogy meglepően jól fut a játék az alap konzolokon... Most ugyanígy elbukják a pénzt, mert ilyen premierrel nem fognak sorbaállni a vásárlók, ha csoda nem történik, akkor komolyan akciózni kell a játékot és oda a jóhírük is.
-
headhunter86
senior tag
válasz
FollowTheORI #266766 üzenetére
Nehezíti a szitut, hogy nem elég azzal foglalkozni, hogy jól fusson a játék. Hanem telis-tele van irdatlan bugokkal, illúzióromboló grafikai glitchekkel, beragadó fegyverektől kezdve a textúrákba eső karaktereken át a kilövő fizikáig van itt minden
Szóval nem sajnálom őket. -
headhunter86
senior tag
válasz
FollowTheORI #266760 üzenetére
Hát PC-n se rózsás a helyzet, ha nincs erőműved.
Nem kell messze menni, hogy szép és összetett játékokat lássunk PS4 Pro-n, de szerintem azt a szintű látványt, majd csak PS5-ön csodálhatjuk a CP2077 esetében.
Szerintem nem lesz itt olyan optimalizáció. Nem fogják a motor alapjait újraírni. -
Lackooo84
nagyúr
válasz
FollowTheORI #266442 üzenetére
Hát én visszakapnám az tuti. Mivel ez egy játszhatatlan szar, így hibás teljesítésről beszélhetünk, nem 14 napos elállásról. Főleg EZEK után, ugyan mi alapján lehet megkülönböztetni, diszkriminálni a lemezes vásárlókat? Ők is ugyanazt a szart kapták a pénzükért. Be is b@szna, ha nem lehetne refundolni. Sony is beismerte, hogy szar, szóval adják a lóvét vissza szépen...
-
Bad Pritt
félisten
válasz
FollowTheORI #265186 üzenetére
Összevethetetlen a nextgen gépeken a játék a PS4-One verzióval, konkrétan néhány ellenfélnél rá kellett jönnöm, hogy nem a hitbox szar, csak leesett az fps és ezért kapott el.
-
kisbancsa
senior tag
válasz
FollowTheORI #265180 üzenetére
Hát nem muxik egyik porton se
-
kisbancsa
senior tag
válasz
FollowTheORI #265180 üzenetére
Az a baj hogy 15mer kell a kábelbol. Emiatt vettem ilyet. Csak nem gondoltam volna hogy baj lesz vele
-
kisbancsa
senior tag
válasz
FollowTheORI #265178 üzenetére
Konkrétan ez a kábel neve 😁
-
Crucio
aktív tag
válasz
FollowTheORI #263942 üzenetére
Most kijelentkeztem és visszajelentkeztem (ezt ma már párszor eljátszottam egyébként, kb 5-ször) és most úgy látszik, hogy hozzá tudom végre adni a játékot a kosárhoz. Érdekes.
Nem, Magyarországon vagyok. El sem hagytam az országot az utóbbi néhány évben.Még mindig nem tudok játékot vásárolni böngészőből és ha PS-en (tehát a konzolon) belépek a Store-ba, akkor ha hozzáadnék egy bármilyen játékot a kosárhoz, akkor egy hibaüzenetet kapok: An error occured.Valakinek volt/van ma hasonló? -
hyggelig
senior tag
válasz
FollowTheORI #263920 üzenetére
Tudom, láttam a listát, most lesz Xbox (is), ezért tettem offba a hozzászólást.
-
válasz
FollowTheORI #263657 üzenetére
Köszi a tippeket. Most áthoztam magamhoz a gépet, gondoltam teszek vele egy próbát, és a mentések USB-re is másolom (eddig csak a cloudba voltak feltöltve). Bekapcsolás után tökéletesen működik, semmi szaggatás vagy lassulás nincs. Az egyetlen különbség az, hogy most nincs neten a gép. A net kábel okozhat gondokat?
Ettől függetlenül cserélek egy HDD-t, mert nem akarom megkockáztatni azt, hogy ne tegyem és náluk megint ne működjön.
-
Jinxb1rd
addikt
válasz
FollowTheORI #263655 üzenetére
Egy teljes újraformázás nem segíthet? Egy teljes gép reset lassú módon?
-
S e t h
nagyúr
válasz
FollowTheORI #263445 üzenetére
Kíváncsi leszek, mert ettől még lehet az a konklúzió nála, hogy ettől még kifújt langyos taknyot szívószállal szürcsölni is élvezetesebb.
Olvasva a teszteket egyelőre meg vagyok lepve, tényleg fun lehet a játék, ha mélyebb tartalom nincs is.
-
S e t h
nagyúr
válasz
FollowTheORI #263440 üzenetére
Prémiumban jött még csak ki?
Mert nem találom. -
wolf13
őstag
válasz
FollowTheORI #263440 üzenetére
A 8-ast lehet, csak a teljes árat nem
Az első nem jött be anno, viszont a másodikat végig játszottam, s nem unatkoztam közben. Az tetszett. Videók alapján leárazva biztos megveszem. Bár ezt már PS5-re.
-
cyberkind
félisten
válasz
FollowTheORI #263209 üzenetére
Akarva-akaratlanul is ehhez hasonlítják sokan, és ugye volt az első részhez ilyesmi reklám. Viszont a 2. rész jó irányba mozdult el, az akkor tetszett, nekem van abban 50 órám, és egy jó kaland volt, de a Legion teljesen hidegen hagy, pedig nagyon vártam London miatt, de ahogy telt az idő meg jöttek az anyagok, láttam, hogy mi a szitu ismét, és még csúnya is, ez 4 évvel ezelőtt jó volt.
-
RudY
addikt
válasz
FollowTheORI #262719 üzenetére
Remek, műxik rendesen, köszi!
-
RudY
addikt
válasz
FollowTheORI #262611 üzenetére
Akkor megnyugodtam, Operálva nekem is problémás, Vivaldi, Firefox okés.
-
RetroJack
tag
válasz
FollowTheORI #262611 üzenetére
Ps4-ről nem tudok belépni, böngészőből igen.
-
RudY
addikt
válasz
FollowTheORI #262316 üzenetére
Az a kis crucial a torrentes?
-
F-ECT$
titán
válasz
Nekem az előző SSD-m 3 év 2 hónap után halt meg (3 év volt a gari), de persze azóta már sokat fejlődött a technológia.
-
Madwe
nagyúr
válasz
FollowTheORI #262319 üzenetére
Vagy a router
-
Moby
veterán
válasz
Én is ezt gondolom.
-
RangerFox
veterán
válasz
FollowTheORI #261878 üzenetére
De a kontroller hátulján található vonalkód azonosítja a gépet is. KV-ban azt olvasták be, nem is kértek garipapírt, mert látták, mikor lett vásárolva. Ezért se értem, az Emagnak minek kell a gép is.
-
Zoleee83
addikt
válasz
FollowTheORI #261633 üzenetére
Ha őszinte akarok lenni anno a HZD volt az utolsó lökés ami miatt váltottam, jelenleg is kedvenc, persze közben végigdaráltam az összes excl-ot, kivéve a LoU2-t.
Annyira a nextgen sem vonz most, nincs olyan cím, jól elvoltam a Slimmel.
Az ár emelgetés, meg a drágulás miatt az a másik jobb nekem jelenleg, főleg Home partnerrel. -
30z.Samu
félisten
válasz
FollowTheORI #248549 üzenetére
Tanúsítom, én is jártam már így.
-
.LnB
titán
válasz
FollowTheORI #245742 üzenetére
Dehogynincs blacklogom.. De én ezt már elengedtem.
Olyan vagyok mint a nők, sokszor rámjön a vásárolhatnék, csak úgy.
-
belan
addikt
válasz
FollowTheORI #244285 üzenetére
Szerintem meg nem kinek mi a jó, amúgy se szeretem ha nagyon magas a tv fénye. Deck 🤫😁 de off topic!!! Szóval téma váltás.
-
Deck
titán
válasz
FollowTheORI #244285 üzenetére
Végre valaki..
-
válasz
FollowTheORI #243172 üzenetére
Az 55"-nál kisebb modellek mind butítottak voltak 2019-ben, lehet megint ez a gond?
Jó lenne egy extrább 43-50"-os TV...Szerk.:
Hoppá! A QE49Q80T-ben elvileg lesz Freesync a 60Hz-es képfrissítés mellett!
Most már csak a 380k HUF-os árából kellene faragniuk... -
ProEvoFan
nagyúr
válasz
FollowTheORI #243168 üzenetére
-
ImACeltic
őstag
válasz
FollowTheORI #243153 üzenetére
Jogos. Őszintén szólva én nem is nagyon próbálgattam ezeket a beállításokat, csak egyedül a dynamic tone mapping volt bekapcsolva ezeknél, de azóta már azt is olvastam, hogy nem minden játéknál jó, ha ez be van kapcsolva.
-
Peace
nagyúr
válasz
FollowTheORI #242414 üzenetére
Én is inkább a remek story híve vagyok! De vannak olyan OW címek, amiknek sikerült végig fenntartania az érdeklődésemet és nem ellaposodni 20-30 óra alatt. GTA-k, H:ZD, Days Gone, RDR2!. Biztos van még, most hirtelen ennyi ugrott be, amiket végig élveztem és nem forgattam a szemem pár nap játék után. Kíváncsi vagyok nagyon GoT-ra is, hogy ott miképp és mennyire fog működni az OW. Főleg, hogy állítólag szinte minimális segítséget fognak nyújtani a játékosok számára. Se waypoint rendszer, se semmi. Érdekes koncepció.
-
Peace
nagyúr
válasz
FollowTheORI #242387 üzenetére
Szerintem ha eléggé innovatív és lehengerlő a story, akkor simán mehet 1 éven belül is. A probléma az volt, hogy volt egy iszonyatosan lapos történettel megáldott, de élvezetes játékmenetű Origins. Majd kaptunk egy átskinezett Originst ismét egy nem túl fenomenális történettel és főhősökkel. Akit elvarázsolt az a környezet, az természetesen élvezte ezt is. Nekem az Origins még elment, az Odyessey már inkább kínszenvedés volt 20-30 óra után. Valamit nagyon át kéne gondolniuk és vérfrissítés sem ártana. Meglátjuk mit sikerül összehozni következő alkalommal.
-
Frod
addikt
válasz
FollowTheORI #242387 üzenetére
Velem pont ez történt az AC3 után.
Aztán hallottam, hogy a Rogue jó rövid, így valamikor évekkel később az leszaladt még, most már talán készen állnék egy újabbra, de az Odyssey olyan irdatlan hosszú, hogy inkább nem. Akkor már megvárom a vikingest. -
bagyulajuve
addikt
válasz
FollowTheORI #242320 üzenetére
-
ImACeltic
őstag
válasz
FollowTheORI #241474 üzenetére
Vagy Hyper-X Cloud II. Igaz, ehhez nekem kellett még egy Blaster-X G1-es hangkártya mert alapból keveseltem a hangerőt PS4-re kötve.
-
ZeN973
tag
válasz
FollowTheORI #241474 üzenetére
-
Wesder
titán
válasz
FollowTheORI #240028 üzenetére
Nem fog, mert eddig is a 350€ àrait tartalmazta, mikor csak 330 volt az €
-
KaitouP
nagyúr
válasz
FollowTheORI #239294 üzenetére
Nem.
-
gyuromoj
veterán
válasz
FollowTheORI #238641 üzenetére
Én is így tervezem az idei játékokkal.(TLoU2, GoT, CP2k77)
Majd ps5-ön év vége fele. -
válasz
FollowTheORI #238636 üzenetére
Van sima PS4-em meg PC-m is, azokon el tudok lenni addig, de hamarosan lesz 4K TV-m és ahhoz már jobb lenne a Pro. Karácsonyig tudnék várni, csak azon filózok, hogy akkor érdemes-e megvenni a PS5-öt rögtön kezdésnek, nem lenne-e jobb mondjuk fél-egy évvel később egy újabb, kiforrottabb verziót, több kapacitással stb... de az már másfél év várakozás lenne, az már túl sok, szóval akkor addig a PS4 Pro-t kéne beszerezni ha nem első nap vennék PS5-öt.
-
Imilenni
addikt
válasz
FollowTheORI #238539 üzenetére
Fogalmamsenincs.
-
Bogyi007
veterán
válasz
FollowTheORI #235343 üzenetére
A biztosításon való spórolásra akartam utalni ezzel, egyébként bő két éve az MU6-os sorozat nem is annyira alsókategoria volt...
Az utódnak szánt RU és NU7-es sorozat már annak számít...
-
saelin
veterán
válasz
FollowTheORI #235345 üzenetére
Én szeretem kompakton megoldani a dolgokat. Vehetjük úgy is, hogy minimalista vagyok bizonyos értelemben. Persze nem azt mondom, hogy nem lenne állat olyan TV-vel nyomatni mint ami az egyik barátomnak van (írtam itt is a story-ról, hogy besza-behu volt HDR-ben a HZD rajta), de úgy vagyok vele hogy minek? Jó az így nekem. Gyermekkoromban még ennyi sem volt.
Meg valahol kell egy határt húznia az embernek.
-
Bogyi007
veterán
válasz
FollowTheORI #235334 üzenetére
Aham, 2017 decemberében vettem az első drágább tévémet részletre a Telekomtól aminek két év garanciája volt és akkor még nem is gondoltam arra hogy garanciahosszabbítást is vegyek hozzá (Samsung UE50MU6122 178e Ft volt) kettőt találhatsz hogy most januárban mi történt...
Alaplap és tápcsere kellene benne.Többe került volna a javítása majdnem mint egy új készüléknek.
Így vettem egy Philips 50PUS6504-es tévét és hozzá +2 év biztosítást...
-
ProEvoFan
nagyúr
válasz
FollowTheORI #235332 üzenetére
Nagyon agyalok rajta én is....de kurvára fosok, amit már én is túlzásnak tartok....de ez van, 400K bammeg, egy nyaralás ára...ha beég, falnak megyek.
-
válasz
FollowTheORI #234902 üzenetére
Az X-el nincs tapasztalatom, a Pro azonban annyira nem nyűgözött le. Van pár játék, amit rendesen megírtak, de a legtöbb esetében sajnos volt helye a fejlődésnek.
Amúgy persze, legyen neked igazad, annyira nem követem/ismerem az új generációt, hogy le tudjak vonni bármit, csak szkeptikus vagyok, mert anno a PS3 topik is attól volt hangos az új generáció hajnalán, hogy majd a PS4-nél alap lesz a Full HD 60FPS, aztán valahogy mégsem ezt tapasztaltuk (bár tény, hogy vannak rá példák, szóval sokszor inkább fejlesztői igénytelenség, mintsem az "izom" a probléma).
-
GEIL
addikt
válasz
FollowTheORI #234905 üzenetére
4k stabil 60 fps-hez PC-n 2080 (TI) kell.....16 Gb RAM és legalább egy újabb i7/i9......ez nagyon trottyon számolva is 400 ezer Ft......egy 180 ezres konzol ezt nem fogja megugrani...az fix. ( mondom, hacsak nem "medium" látvánnyal )
-
GEIL
addikt
válasz
FollowTheORI #234902 üzenetére
Tárhely...töltési idő és esetleg fps stabilitás lesz jobb...de nem fog 4k-ban 60fps-sel minden brillírozni......vagy PC-hez képest megint max. medium látvánnyal.
-
GEIL
addikt
válasz
FollowTheORI #234899 üzenetére
hmm....sajnos még a Ps4 Pro se tud minden játékban stabil 60 fps-t fullHD mellett.....ha a PS5 ezt csípőből hozza és akár 120-144 sps-t is vinnék FullHD-ben, szerintem már örülnénk.
A 2K-t szerintem úgy fogja vinni a PS5 mint a PS4 slim most a FullHD-t...a 4K-t pedig 30 fps-sel....de meglátjuk. -
válasz
FollowTheORI #234899 üzenetére
Egy platformon játszunk? A legtöbb játéknál örülök, ha megvan a stabil 30FPS a Full HD mellett.
-
saelin
veterán
válasz
FollowTheORI #233243 üzenetére
Lol.
-
Mike
veterán
válasz
FollowTheORI #231850 üzenetére
Visszaolvastam, pont amiatt kérdeztem
-
Mike
veterán
válasz
FollowTheORI #231817 üzenetére
miért kellene újra megvenned?
-
VTom
veterán
válasz
FollowTheORI #231817 üzenetére
A másodikra gondoltam
szóval az ingyen patch-re. Ha át akarja terelni a Sony a PS4 tulajok át az új generációra, akkor be kell nyelni ennek a költségét, legalábbis az elején.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple MacBook
- Revolut
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Battlefield 6
- OLED TV topic
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Xiaomi Pad 7 Pro - fél kiló, maradhat!
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! R9 3900X / RX 6700XT 12GB / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3029, 90% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest