- iPhone topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
FollowTheORI
nagyúr
Szerintem is annak tűnik, jó esetben a HDD haldoklik benne. Ki kell cserélni.
-
FollowTheORI
nagyúr
válasz
newmoonlight #282446 üzenetére
Igen. Angoloknál nincs HBO/Max, nálunk van.
-
FollowTheORI
nagyúr
válasz
Dark KillerX #280889 üzenetére
Rámész a főmenüben ("fent") a PS Plus-ra, és utána ott a "monthly games" alatt mindig látod az adott havi játékokat.
-
FollowTheORI
nagyúr
válasz
FollowTheORI #280827 üzenetére
+ sose kellett fiókkal közben ki-be lépkednem se.
-
FollowTheORI
nagyúr
válasz
Krystal_s #280819 üzenetére
Jah, de rossz oldalról közelíted meg, igen neked ez kényelmetlen, meg "baj"... de csak miattad meg hogy éppen játszol nem fognak nyitva hagyni mondjuk egy biztonsági rést, vagy bármit ami a hálózatukat veszélyezteti. Én ezt így értem. Bármi online szolgáltatás, ha jön rá kötelező frissítés ki fog dobni, játék is.
Amúgy meg egyetértek az előző kollégával, énis gyakran játszottam online jelenlétet követelő játékkal, akár multi, akár single, anno PS4-en, meg most PS5-ön is, és sose dobott ki csak úgy. Illetve a frissítések is úgy mentek jött az értesítés ami felugrott, aztán vagy kézzel, vagy magától előbb utóbb települt. Sőt szerintem a PS4 és a PS5 között ilyen téren nincs különbség, és ott sem csinálja sose azt amit leírsz. Pedig rendszeresen használom, épp tegnap telepítettem a legutóbbi frissítést amikor bekapcsoltam.
Valami nálad nincs jól beállítva, vagy esetleg valami egyéb hiba van.
Többféleképp el lehet indulni, az említett adatbázis rendbetételtől kezdve az összes (legalább a vonatkozó) beállítások átnézésén át, esetleges OS sérülések (akár a lemezen/-ről is, ha épp az rossz), egészen a rendszer visszaállítás/újratelepítésig bezárólag. -
FollowTheORI
nagyúr
válasz
Gyuri27 #280715 üzenetére
Nem kell ahhoz tool... az adott oldalnál a címsorban a lakat/előtti ikonra kattintva a legtöbb böngészőben mostmár eltávolíthatóak az oldal által használt sütik mind és akkor nem kell brute force mindent törölni, vagy alkalmazásokat esetleg tönkrevágni ilyen cleaner progikkal.
-
FollowTheORI
nagyúr
válasz
nincsnév007 #280291 üzenetére
Ettől nem lesz számottevően csendesebb, ott ahol ez teljes terhelésnél tényleg gond.
Ez konstrukciós adottság, nem lehet rajta javítani érdemben, csak ha szétbarmolod/lecseréled a hűtést meg a burkolatot.Pl ha csinálsz egy új házat neki fából jobb légáramlással meg ventikkel... akkor lehet csendesebbre csinálni.
Máshogy nem lehet.
-
FollowTheORI
nagyúr
válasz
Vadernagyúr #279618 üzenetére
Ha durván csinálod bármi lehet
Előtte érdemes lehet felmelegíteni kis járatással, olyankor ha durván le is lenne tapadva, picit segít.
-
FollowTheORI
nagyúr
válasz
Digidroid #279020 üzenetére
Egyrészt kártyákat sose tartogass, hanem aktiváld be azonnal amikor megveszed, mert lejárhatnak, ha főleg évekig őrizgeted.
Másrészt mindig a különbözetet kell fizetni upgrade során, időarányosan. És igen, ha van rá akció, mint pl -30% most, akkor az a különbözetből jön le.
-
FollowTheORI
nagyúr
Tartósság szempontjából sem épp mindegy, hogy "elkopik" meg bad sectoros lesz idővel, teli van mozgó alkatrésszel, vagy sem ...
-
FollowTheORI
nagyúr
válasz
minilego #277935 üzenetére
Ha nem a lemez bad sectoros (ezt mindenképp tisztázd mielőbb, a felesleges próbálkozások helyett), akkor még a csatlakozókat érdemes megtisztítani a gépben és a lemezen is. Kontakt spray meg alkoholal pl.
Illetve amikor PC-ről formázod a lemezt mindenképp a "lassú" mód legyen. Ennél már csak a HDsentinel felület újrainicializálása jobb "javítás".
-
FollowTheORI
nagyúr
válasz
Persie12 #276832 üzenetére
Esetleg még azt próbálhatod ha így hozzáférsz a fiókhoz, hogy ha van még egy email címed ideiglenesen arra változtatod, majd vissza mondjuk másnap. Lehet csak valami beragadt.
Már ahol az EA fiókodban látsz email címeket ott változtasd meg.
FIfával még konkrétan nem játszottam, de néha van a játékokon belül is email vagy fiók kapcsolás, ott is esetleg meg lehet próbálni, ha van ilyen, hogy bontod és újrakötöd a saját email címeddel megint. -
FollowTheORI
nagyúr
válasz
Persie12 #276829 üzenetére
Az EA/origin oldalakon kéne felkutatnod az összes profilod, lehet a játékokhoz is van külön, és ott mindenhol átírni meg ellenőrizni az emailcímeket.
EA esetén gyakran segít ha nem írsz nekik hibajegyet, hanem ha beszélsz angolul akkor online chat.Ha jól értem akkor anno nem vetted vissza a fiókod és raktad rendbe, hanem leszartad? Ez elég nagy hiba volt.
-
FollowTheORI
nagyúr
válasz
Marcsello31 #276437 üzenetére
Egyrészt bármikor kipróbálhatod, mivel az eredeti PS rendszert simán újra lehet rakni rajta, másrészt nem fog menni "simán".
A többi meg tiltott. (de egy google kereséssel meg lehet találni mindent) -
FollowTheORI
nagyúr
válasz
interstate76 #276189 üzenetére
Nem.
-
FollowTheORI
nagyúr
válasz
#42308056 #275924 üzenetére
Igazából ma már szeritnem a valóságban is simán tudják/"látják" az irány hova kéne menni, hisz van gps, meg kutyafasza... de a trükk itt az, ahogy írod is, a terep arra kényszerít hogy ne mehess nyíl egyenesen arrafelé mindig.
Az egész lényege az ki találja meg a leggyorsabb utat így is, ahol kisebbek a dűnék, keményebb a talaj, stb stb.
Pesze nem tudom milyen a játék, és ezt mennyire adja át, de talán nem akkora baj az a segítség így sem.
-
FollowTheORI
nagyúr
válasz
gangstagergo #275691 üzenetére
Gondolom konzolon nem volt kikapcsolva az "instant buy".
Vagy pontosabban be lehet kapcsolva a megerősítés nélküli vásárlás. -
FollowTheORI
nagyúr
válasz
adnoctum18 #275362 üzenetére
Ha nincs ráírva, akkor elvileg nincs... de miért várnál vele amúgy? Semmi értelme várni. (ha használod a szolgáltatást folyamatosan)
-
FollowTheORI
nagyúr
Valóban. How do I disconnect my console account from my Epic Games account? - Epic Accounts Support
Hát akkor ennyi, újra kell kezdeni.
Pedig a weben keresve még guide is van/volt, hogy másik PS accra rátedd. Szóval lehet nem mindig volt így. De mostmár tuti nem lehet mozgatni.
Mondjuk ezt az első írásomba is írtam, mint lehetőség. -
FollowTheORI
nagyúr
válasz
marinea2 #274184 üzenetére
Csak tipp, de mivel ahogy írod az epic fiók nem konzol/platform függő elvileg, simán egy másik account alól belépsz ugyanarra az epic fiókra, elvileg mennie kell.
Kivéve, ha az epic mégis a fiókhoz kapcsolva van és nem független/függetleníthető el. Ez passz.
De ennyi idő alatt már kipróbálhatttad volna is.
-
-
FollowTheORI
nagyúr
Szerintem amúgy lesz upgrade. Én ezen annyira nem aggódnék.
De tény, hogy most ha tudod hogy lesz majd PS5-öd, miért ne vennéd meg előre a PS5 verziót (is tartalmazót)? -
FollowTheORI
nagyúr
válasz
FunPro #273803 üzenetére
PS4-re olcsóbban akarják adni, de amúgy tényleg jó nagy hülyeséget csináltak ezzel a módszerrel.
De mivel nem az első ilyen PS-re kiadott játék (Control, CoD-ok, Tsushima, stb.), így ez tuti valami "szabály" lehet náluk.Valaki kitalálta a PS4 játékok legyenek olcsóbbak, mint a PS5, és ezért kavarják a sz*rt.
-
FollowTheORI
nagyúr
-
FollowTheORI
nagyúr
válasz
vargalex #272880 üzenetére
És te tényleg láttál már ilyen kifolyt (gondolon a proci köré?) pasztát úgy hogy közte meg levegő volt vagy mi? Ez egy akkora urban legend, mint a ház. (eltekintve nyilván attól, amit maga a két felület összenyomása tol ki, a levegőhöz vagy a szélekhez nem folyhat ki, mert jobban tapad a két nagyobb felülethez, mint az oldalsó légréshez... szvsz ez fizikailag is hülye teória) Kiszáradni meg szerintem MX4 évekig nem fog.
Egy OC intel konfighoz képest ami nálam is évekig ment pl akár 80-90fokig is terhelés alatt, ott meg jó (amihez szerintem egy PS4 hőleadása, wattos tejesítménye sehol nincs)? Azért ne haragudjatok, de szerintem ez továbbra is csak valami legenda.De jó legyen, végülis lehet mással is pasztázni, ha az megnyugtatja a népet.
Én csak azt írtam ebben nem hiszek.Abban hogy valamit rosszul raknak össze utána, na abban már inkább.
Vagy azt hogy a PS4/Pro-k között akkora szórás van a felületek minősége és távolsága és illesztése között ("légrés"), amit esetleg egy jobb paszta kihozhat. Az úgy már igen, esetleg. -
FollowTheORI
nagyúr
-
FollowTheORI
nagyúr
válasz
Ferenczi Áko #272141 üzenetére
Ha hányat, miért kérted?
-
FollowTheORI
nagyúr
válasz
WhiteWalker #270401 üzenetére
Kaptál plusz egy hónapot ingyen.
-
FollowTheORI
nagyúr
God of War beesett 3ezer alá ismét... ilyenkor szokott jönni játék a PS+-ba...
-
FollowTheORI
nagyúr
válasz
Silεncε #269072 üzenetére
Két dolgot tudok elképzelni, vagy fogják és belefejlesztik egy picit fejlettebb, de még régi PS4 motorba is a tartalmakat meg az újításokat. És közben csináltak egy PS5 funkcióit is kihasználó másik motort is (vagy jelentősebb next gen továbbfejlesztést), amibe készítik ugyanazokat a tartalmakat párhuzamosan, jobb minőségben. Esetleg van valami konvertáló (lebutító) "cuccuk" a kettő között.
Másik lehetőség, hogy többnyire last-gen marad a játék, és kb annyi különbség lesz a kettő között, mint pl a Pókembernél, meg amik eddig megjelentek. Bár meglepne, ha a Sony csak ennyire adott volna időt meg pénzt, (meg PS5 dev hw-t).
-
FollowTheORI
nagyúr
válasz
penge111 #268596 üzenetére
Erről a mozivásznas dologról jut eszembe, valaki csinálhatna végre valami jó kis akciójátékot (mai színvonalon/grafikával), mint pl amilyen a [Stranglehold] volt.
Nekem ezek hiányoznak picit a mai kínálatból. -
FollowTheORI
nagyúr
Igen, mondjuk ezis igaz... eddig minden évben jött Activision-től egy Call of Duty rész, Square is valóban tolni szokta a már leértékelt (szinte "ingyen" adott) játékait, Ubisoft is szokott adni 1-2 nagyobb régi címet évente, stb.
De azért ezt is nehéz előre megjósolni azért, csak azt hogy majd valamikor jön valami, de hogy kb mikor, esélytelen.
Várhat az ember 1-2 hónaptól 1-2 évet is.
-
FollowTheORI
nagyúr
válasz
ggbuffon1897 #268538 üzenetére
1. dobozán, vagy a gép hátulján a cimkéken.
2. inicializálás (elég a gyors)
-
FollowTheORI
nagyúr
válasz
S e t h #268512 üzenetére
Igen, elég jól el van találva az atmoszférája a játéknak/franchise-nak, ha valaki fogékony erre, nagyon bele lehet érezni a hangulatába az egésznek.
Ha ubi elfejeltené ezt a ow looter vonalat, és méginkább valami jó kis sztoriorientáltabb lövölde lenne, szerintem simán jöhetne még egy rész.
De mivel valószínűleg a következő is egy copy-paste lenne, így annyira nem várom. -
FollowTheORI
nagyúr
válasz
tboy93 #268501 üzenetére
Én ugyan X-en tolom, de szerintem a Division 2 rendben van.
Simán mehet az első után, érzésre amúgy "kifinomultabb" lett a játékmenet, sokkal kevesebbet szívtam vele single-ben. Co-op meg nem érdekel, azt nem tudom.
De amúgy tök ugyanaz a lényegében, csak másik városban.
És persze bitang szép játék, az első is az mondjuk. -
-
FollowTheORI
nagyúr
válasz
Draconis92 #267342 üzenetére
Szerintem működhet, persze nem garantált, de elvileg működnie kéne vele.
-
FollowTheORI
nagyúr
válasz
Jim74 #267192 üzenetére
Szerintem jópár videó van netszerte hogy lehet megcsinálni, de a lényeg, hogy elektromos shock-ot okozol nekik (hogy a "puttony" egyben maradjon) és gyorsan lootolod őket.
Lehetőleg rejtőzködve közelítsd meg őket és akkor nem védekeznek.
És minél gyorsabban végezz a dolgokkal, és akkor nem mászik mindenki a nyakadra még.Meg ilyesmi.
-
FollowTheORI
nagyúr
válasz
tboy93 #266765 üzenetére
Na jó, de ha csak a grafikát nézzük többet is kapsz.
Illetve lehet PC-n is jó kompromisszumokat kötni... lásd "optimalizált" beállítások.
De egyetértek, hogy az az előny amit a PC tud, ár érték arányban erősen luxus lett az utóbbi években. Énis felhagytam már vagy 2 éve ezzel... túl drága lett arra amire nekem kell.
-
FollowTheORI
nagyúr
válasz
headhunter86 #266763 üzenetére
Én itt az egész fejlesztési tervre gondolok, pont ezért... mert szerintem most az volt a baj, hogy egyszerre reszelték mindenre (persze főleg PC-re) és így egyik se lett jó... ha megcsinálták volna a tologatásokkal együtt jól PC-re, onnan utána fókuszálhattak volna csak a konzolokra... így meg a két szék közé estek, és semmire se tudtak eléggé fokuszálni.
(valszeg ezért volt a "pánik tologatás" is, mert tudták ők is hogy ez nem fog menni, csak túl későn jöttek rá - vagyis inkább fogták fel a szitut)Most sokkal nehezebb szituba vannak, mert továbbrais minden platformra egyszerre kell megoldani a problémákat. Ez pedig sokkal többe kerül időben és pénzben is, mire mindent megoldanak egyszerre.
-
FollowTheORI
nagyúr
válasz
C4mp3r #266753 üzenetére
Meg a CP nem is konzolra van fejlesztve... az sem elhanyagolható probléma.
Ha valóban PS4/1X-re lenne alapból fejlesztve, sokkal jobb lenne a szitu.
Szerintem itt a helyes eljárás az lett volna, hogy először kiadják és rendbeteszik a PC verziót és rá egy évre kb kiadják a konzolos verziókat. (ie. fordítva mint pl a Rockstar szokta csinálni)
Vagy nagyon maximum a next gen konzolok és PC együtt mehet, mert most kb elég egyforma teljesítményre képesek átlagosan. -
FollowTheORI
nagyúr
válasz
kisbancsa #265179 üzenetére
Ja, közben rákerestem és tényleg ez egy aktív optikai átalakítós kábel nagy távolságok áthidalása miatt... hát így már picit más a dolog. Elvileg nem kéne probléma legyen, de nem tudom az aktív átalakító bezavarhat, meg a HDMI port sem biztos szereti az aktív terhelést.
De papíron mennie kéne amúgy.Próbáld ki amit írtam. Aztán ha úgy se jó, akkor lehet tényleg a kábelt nem szereti a PS.
-
FollowTheORI
nagyúr
válasz
kisbancsa #265177 üzenetére
"HDMI 2.1 optikai fiber"
wat?itt valami félrement szerintem...
Ettől független a kábellel nem hiszem gond van, max a PS4 kimenőjel beállítása nem jó... vagy nem ismeri fel a tévét jól mert az nem közli magáról jól hogy mit tud.
[link] Ezt a power gomb nyomogatós safe mód indítást próbáld ki, és utána állítsd be jól a kimeneti jelet. Ha esetleg ez lenne a baj.
-
FollowTheORI
nagyúr
válasz
Jinxb1rd #263656 üzenetére
Le kell tesztelni egy PC-n, van e hardver hiba... pl HDD sentinel stb... esetleg egy teljes felület teszt. Aztán igen, elvileg egy normál "lassú" formázás, vagy PS inicializálás megoldhatja, ha nincs hardver hiba.
Persze lehet teszt nélkül is, csak akkor nem derül ki van e hw hiba... de igen önmagában egy lassú inicializálás is segíthet.
-
FollowTheORI
nagyúr
válasz
S e t h #263443 üzenetére
Egyelőre még csak a beszélgessünkbe emlegette jópárszor... de jön majd a review is.
-
FollowTheORI
nagyúr
válasz
Carlos Padre #263339 üzenetére
Kivéve a Suzuki Vitara... amit a nagy kereslet miatt szintén néha drágábban lehet venni használtan, mint új korában.
-
FollowTheORI
nagyúr
válasz
cyberkind #263206 üzenetére
Szerintem nem az a baj, hogy nem olyan minta GTA 5 (nem is kéne olyan legyen), hanem elég unalmasnak tűnik... és copy paste az előző részekhez képest.
Valószínűleg a város és a részletek kidolgozása közben elveszett kicsit a projekt, és amikor érdekes feladatokkal kellett volna megtölteni, ott elfogyott a lendület, idő és tudás.
Nem egyedi eset ez, az AC és a Division széria, meg elég sok más ubi cím is szenved ettől picit.
-
FollowTheORI
nagyúr
válasz
Steve1207 #263078 üzenetére
Én arra tippelnék, hogy a letöltés/lemezről másolás esetén is van adatcsomag prioritás, hogy előbb tudj játszani, mint az egész játék letöltődik/felmásolódik a gépre.
Szerintem valami hasonló megoldást raktak be ezekbe a játékokba is, csak a memória feltöltés esetére, hogy gyakorlatilag nem tölti be az egész "pályát" előre, hanem prioritás alapon azt tölti be először amit látsz, és amint lehet elindul a pálya és utána a háttérben szépen betölti a maradékot.
Jó kérdés, hogy eddig miért nem foglalkoztak ezzel így (kivéve egy két játékot, ami eddig is példásan jól csinálta ezt). Mindenesetre, biztos hogy van köze a PS5-el kapcsolatos BC és felújítós munkákhoz is.
Meg persze a PS5 játékfejlesztési filozófia/nextgen paradigmaváltás miatt is felmerülhetett pár jobb ötlet ahhoz képest, mint eddig volt. -
FollowTheORI
nagyúr
válasz
Exelsior24 #263092 üzenetére
Ahogy írták is, ez a forint gyengülés ára... én már tavasszal mondtam, hogy ez előbb utóbb meg fog jelenni. Eddig kellett "várni rá".
-
FollowTheORI
nagyúr
-
FollowTheORI
nagyúr
válasz
RetroJack #262610 üzenetére
Igen, ilyenkor valami elromlik a böngészőben. Nekem is van ezzel gondolom, de nem akarom a böngészőt teljesen kipucolni emiatt, így egy másik böngészőben léptem be és azzal ment. (ebből gondolom, hogy az eredetiben valami szemét, süti, cache, akármi beragadt, pedig site specifikus dologat töröltem elvileg, de az nem volt elég)
Én alapból pl Operát használok, az romlott el, és most PSN/store az új Edge alól megy.
-
FollowTheORI
nagyúr
Jaja... előtte egy 60-as volt, mivel az felszabadult még sok éve rendszervinyóból, az most "usb pendrive" üzemmódban van használva, mivel már nem volt elég szinte semmi komoly dolgot letölteni rá... 50-80GB-os UHD filmek, sorozatok
. Aztán váltotta a 240-es, mikor azt sem volt már mire használni, de még azért ráfér pár film letöltve még.
Eladni ezeket nem éri meg mert fillért se adnak már értük.
Erre meg még egész jók.Épp most néztem hogy már 25TB-nál jár, ami azért 25000GB...
asszem pár játékletöltés belefér... és ez 240-es, szóval a wear leveling sokkal rosszabb (100x már teli lett írva
), mint egy 825GB-os vagy 1TB-os SSD-n lesz/lenne.
Node valszeg nem azért mert "elhasználódott" ugye, amitől most mindenki ráparázott, hogy jajj mi lesz... 3 év alatt bármi elromolhat egy konzolban, az SoC is, GDDR6 is, akármi ami picit is gyengébb gyártmány... ennyire SSD-re kihegyezni felesleges. Ennyierővel a Sony hülye hogy a memória meg a proci meg az SSD sem "socket"-es, pedig ha bármelyik rossz, mennnyivel egyszerűbb lenne szervizelni nem? Csak hát lehet még ígyis olcsóbb lesz cserélni a gépet, mint ezekkel vacakolni, főleg tervezett élettartamra vetítve ami 7-10 év minimum kb.
Egyébként nálam még egy SSD se hasalt el szerencsére, még a legelső 64GB-os Kingston is megvan és vígan üzemel... szerintem "normál" használattal, amibe a torrent is belefér emberi mértékkel, szinte semelyik SSD nem nyűhető el házi keretek között.
Még NAS-ba sem. -
FollowTheORI
nagyúr
-
FollowTheORI
nagyúr
Én nem lepődnék meg, ha jönne az összes ilyen klasszikus felújítva... ennél "hálásabb" meló, meg könnyebb bevételszerzés nemigen van mostanában.
-
FollowTheORI
nagyúr
válasz
RangerFox #261972 üzenetére
Jah, most saját magukat korlátozták be, hogy leírták, hogy 60 nappal előtte kell szólniuk.
Ettől független még emelhetik, csak nem azonnal.
Én még mindig azt mondom, hogy előbb utóbb benne van egy forint miatti emelés. A Tsusima és Last of Us 2 alapárai is pár ezrest drágultak nemrég. Ez szinte biztos hogy a forintnak (is) szólt.
-
FollowTheORI
nagyúr
válasz
hyperspace #261954 üzenetére
Az a hűtés tényleg elég masszív, ráadásul folyékony fém pasztázással... nem lesz ezzel gond.
Most végre tényleg nem spóroltak ezen.
-
FollowTheORI
nagyúr
Biztos hogy dárgulni fog, főleg a forintos bolt a szarabb árfolyamunk miatt minimum, de lehet mégtöbbel is.
Pl az újabb nem túl régi játékok alapára már drágult szeptember során a store-ban, így minden fog (valószínűleg), de kevesebb tuti nem lesz semmi.
Nem lepne meg, ha a PS+ is felmenne 20ezerre hamarosan.
-
FollowTheORI
nagyúr
Gondolom itt az a baj, hogy a kontroller önmagában nem azonosítható a vásárláshoz, amihez a garancia jár...
Az más kérdés, hogy szerintem így se tudják valszeg megmondani a kontroller a géphez tartozik e.
Vagy nem tudom valahogy kideríthető e, hogy mi mihez volt csomagolva.Ellenkező esetben bárki besétálhatna végtelen számú hibás kontrollerrel.
(mondjuk lehet így is)
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3015
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- DELL Precision 5540 Workstation i7-9850H Nvidia Quadro T1000 32GB 1000GB 15.6 új akksi 1év garancia
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i3-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" HD I W10 I HDMI I Cam I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest