- Mi mindenre jó egy másodlagos megjelenítő?
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Huawei P20 Pro - profit csinál minden fotósból
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
belan #279065 üzenetére
Ez a PS4 topik, szóval itt nem sok infó van erről.
Viszont a 12xx az annyiból jobb, hogy a proci az már 6 nm-en gyártott, így kicsit kevesebbet fogyaszt. Nagyjából ennyi ami említésre méltó, de semmi olyan amiért érdemes lenne lecserélni a 1116-ost.
Elvileg idén év vége felé jön a jobban áttervezett változat, amihez már külső optikai meghajtó lesz. Ha mindenképpen cserélni szeretnéd, akkor esetleg arra már meggondolandó lesz. -
penge111
addikt
válasz
belan #260881 üzenetére
Grat, én még csak a 4. régió végén járok. Úgy érzem, már van benne vagy 40 órám
Nagyon lassan haladok, mondjuk idáig minden kodomát és sub missiont megcsináltam. A Nioh 1-et rövidebbnek éreztem. Platina kérdéses, nem mozgatnak az olyan acsik, mint amik itt vannak.
Ui: amúgy ugye nem én vagyok a hülye, de pl este voltam egy sub missionba, azt a pályát egy az egybe átemelték a NIOH 1-ből? Nagyon sok újrahasznosított elemet vélek felfedezni...
-
Deck
titán
válasz
belan #260695 üzenetére
De nem ők tehetnek arról, hogy mennyi a fizetésünk vagy 1 euró. Komoly szintet képviselnek a mai játékok, régóta ugyanannyiba kerülnek, drága a fejlesztés. Én megértem, hogy drágulnak. 25k az exkluzívok 30k egyből. De lesz akció és ott a lemezes lehetőség venni, eladni annak aki akarja.
-
-
-
-
saelin
veterán
válasz
belan #252932 üzenetére
A Tsushima harcrendszere nekem még "kínai".
Benne inkább a story-ra és az atmoszférára vagyok kíváncsi. Remélem lesznek olyan területek, amik mongol mentesek és visszaadják a nyugodt japán vidéki hangulatot. Már előre látom, hogy több tucat screenshotot fogok lőni a végigjátszásom alatt.
-
saelin
veterán
válasz
belan #252929 üzenetére
Elhiszem, de nálam a Nioh harcrendszere és loot központúsága sokkal jobban bejön. Meg ugye van rendes story mód átvezetőkkel meg minden. Azt sem tagadom, hogy már a mitikus japán is hatalmas bónusz nekem.
A Ghost of Tsushima-ig örülök hogy sikerült végeznem a Nioh második részével, mert semmi mással nem akarok majd melette játszani.
-
Moby
veterán
válasz
belan #252526 üzenetére
Ez az igénytelen álláspont. Igen.
Szerintem meg semmilyen összefüggés nincs, hogy mennyi exkluzív van rá és aközött, hogy mennyire hulladék a hűtése. Értem, hogy neked ez is megfelel. Nem mindenki van ezzel így.
Szóval szerintem ne legyen hangosabb. Vagyis a tiéd legyen hangosabb, az se téged, se engem nem érdekel, de az enyém ne legyen hangosabb! -
saelin
veterán
válasz
belan #252222 üzenetére
Nem valószínű. Értem a smiley-t is a hsz-edben, de egy Pc-snek nem csak a grafika fontos. Ezer egy másik érvel előjönnek miért jobb a PC gaming mint a konzol. Az említett ismerősöm akkor sem váltana, ha 2x olyan drágák lennének PC-re a játékok. Érdekességképpen viszont mindig ő sír amiatt hogy így-meg úgy szar xy játék. Én meg vígan elvagyok a legtöbbel (pl most a Vampyr).
De tudja a fene. LnB is már konzolon játszik.
FunPro
Na, az fps az egyetlen tényező amit még én is elismerek mint hátrány konzolon. A checker board skálázás nem szokott feltűnni 4k kijelzőn. -
saelin
veterán
válasz
belan #251461 üzenetére
Jó türelmes ember lehetsz. Én most a Remnant from the ashes-ből léptem ki a PI-csába, mert már egy órája kóborlok az utolsó helyszínen és nem találom merre kellene menni. Előszedtem mert anno a végefelé hagytam abba. Mondom megcsinálom már ezt a kicsit... de a soulslike játékokra jellemző bolyongás kikészít így munka előtt. Nem jutottam kb semmire.
Majd pár hónap múlva újra megpróbálom. Addig gyűjtöm az erőt hozzá.
A backlog farmolás nagyon rosszul megy nekem. Alig találok valamit amihez lenne kedvem. Mostanában inkább a netflix megy a gépen, meg néha dauntless partyban. Azt hiszem én a Vampyr után offolom a gaming-et egy időre. Jövőhónapban jön a Tsushima és az tök jó comeback lenne, mert biztos ütni fog.
-
Zoleee83
addikt
válasz
belan #250809 üzenetére
Gondold azt te így gondolod én nem legközelebb használom Spoiler funkciót.
Na megfejtettem közben, mondjuk nem hátrány az írásjelek használata, így talán érthetővé és értemessé is válik amit közölni szeretnél.Tessék:
Gondold azt, te így gondolod, én nem, legközelebb használom a Spoiler funkciót. -
NyMRooD
őstag
válasz
belan #250779 üzenetére
Szerintem meg a spoiler tag vagy a tLoUII topik használatába sem halna bele senki
Most már megértem, hogy ide (is) írtok a játékról, mert már megjelent, de a sztori kivesézésének szvsz itt semmi keresnivalója, de ha mégis ellenállhatatlan kényszert éreztek, hogy leírjátok, akkor megköszönném ha használhatnátok a spoiler tag-et.
-
törölt tag
válasz
belan #249652 üzenetére
Szerintem csodálatosan szép. Amikor kigurította az MS pár hónapja az XSX-et, nem győztem dicsérni, annyira tetszett!
Tegnap este óta mást gondolok a szépről. Szerintem a PS5 csodaszép, agyonveri dizájnban az XSX-et.
Az, hogy ki fogja vinni ezt a gent ismét, jól látszik abból, hogy az XSX reveal videót 11 millióan nézték meg 5 hónap alatt, ugyanennyien a PS5-öt, csak 12 óra alatt...
-
válasz
belan #248647 üzenetére
Nem lett jobb a második, és sajnos sokkal-sokkal rövidebb is, én megbántam a második rész vételét! Persze végigtoltam és a platinàhoz is 1db trophy kellene, de már nem mozgat egyáltalán! Anno az elsőben kb 200 óra belement DLC-k nélkül itt a másodikban 60 óra alig...de hát nem vagyunk egyformák,ízlések és pofonok, van akinek ez a rész jobban bejött úgy hallottam, hát nekem nem
-
syler123
veterán
válasz
belan #248653 üzenetére
Nekem a fél évessel ugyanez van, csak jobb analog. Lehet a next genben már nem a Ps-t fogom választani. Hulladék minőség mind a gép, mind a joyok. Játékok azok jók, de hogy a többi hogy lehet ekkora hulladék. Van egy 13 éves xbox 360 controllerem, na az kapott hideget meleget és semmi baja, sőt még a gép is működik.
-
saelin
veterán
válasz
belan #244292 üzenetére
Az input lag csak egy bizonyos határ felett zavaró. Én játszottam már olyan tv-n, ahol ilyen 100 körüli ms volt a lag... Na, ott már felvontam a szemöldököm, hogy itt valami nem jó, mert "csúszik" a kép a kontrollerhez képest, és ez bakker 0.1 másodperc! Már ennyit észre vettem szinte egyből, mert ugye monitoron én jó ha 10 ms-et kapok az arcomba, ami ki tudja mennyire nő a vezeték nélküli technológia hatására (kontroller), de annyi biztos, hogy bőven az érezhető határ alatt van.
Nálam az input lag az egyetlen igazi visszatartó erő a játék streaming szolgáltatások terén. Egyszerűen nem tudom megszokni, élvezni, mert az agyam tudja hogy ez nem jó. Nem ehhez van szokva. Ugyan ilyen amikor egy 60 fps-es játékról átugrok egy 30-asra... Gyalázat a kettő közti különbség (főleg ha agresszív motion blur is társul mellé). Esküszöm a menyországban érezném magam, ha minden játékban lenne választható 60 frame mód a kövi genen. Konzol ellen jelenleg ez egy eléggé erős érv, de ha ezen változtatnának, akkor lehet mégtöbb vásárlót (Pc-ről) tudnának átcsábítani. Ezért vagyok kíváncsi az AC Valhalla Xbox Series X gameplay-re, mert végre kiderül mire használják a fejlesztők az extra erőt. Remélem nem hülye 8k stb funkciókra. A VSR-re meg ki sem tértem, amit az xbox biztos támogat majd és a ps kérdéses még. Azért az a 10-20% sebesség növekedés is sokat számít. Gondoljunk az olyan címekre amik néha beröccennek 60 alá, vagy éppen hogy nem tudják elérni ezt a határt és unlock-olva futnak.
Szerk:
Tényleg! Ma lehet belőlem virtuális paraszt! -
Neoteric
addikt
válasz
belan #244276 üzenetére
Tokmindegy, game modeban minden FALD feature ki van offolva. Egyedul az olednel lesz fasza kontraszt, mert az nem utolagos processinggel oldja meg, hanem nativan a panel olyan, amilyen.
(#244274) Mr Chapel:
FALD-os LCD-nel ha fasza feketet akarsz, akkor nem game modeban kell hasznalni (mivel ahogy fentebb irtam ott sehogy nem mukodik), hanem azokban a modokban ahol ez tamogatott. Cserebe viszont megno majd az input lagod. -
Mr Chapel
tag
válasz
belan #244276 üzenetére
Ezzel tisztában vagyok. A qled kicsit más dimenzió, az oled-el egyetemben. Én a régi tvmmel vetettem össze, az is lcd. De jobb a feketéje mint ennek. Egy 8 éves Samsung UE40EH5300. Azért ennél, ennek a Sonynak köröket kène rá verni. Most 20ason van a fényerő. De igazából a fènyerő csökkentéssel csak annyit érek el hogy fakóbb lesz a kép, élettelenebb.
-
-
Dvix
senior tag
válasz
belan #243566 üzenetére
Nah, akkor meg engem ne szóljál meg cs*zdmeg, én is pont így aggódom a játék miatt, hogy azt képviselje amit nekünk fontos. Azért mert leírom a véleményem és tegyük hozzá, hogy jogos felháborodásomban mint ahogy a fél internet, engem te ne szóljál meg mert ami leak volt az igen is benne van a játékban. Alakítsanak valamit az utolsó 1,5 hónapban igenis nyúljanak hozzá a storyhoz. És ha most nem rázzák össze magukat akkor ez igenis bukta lesz. Lekváros.
-
belan
addikt
válasz
belan #243542 üzenetére
Én mondjuk úgy nyúltam volna hozzá a last of us hoz, hogy 3 részt csináltam volna belőle összes rész összefüggésben lenne mindegyik résszel! És harmadik részben véglegesen meg találtak volna a elenszert! Első rész végén meg túl élte volna a néger csaj kómába eset volna és fél épült volna persze lenne benne bosszú dráma de lényeg hogy legyen célja a játéknak mint a első résznek! Szerény véleményem.
-
.LnB
titán
válasz
belan #243538 üzenetére
Érdekes egyébként, hogy itt ez a karantén time. Most aztán tényleg lenne idő még többet játszani, mint amennyit szoktam. És valamiért nincs kedvem ilyen nagyobb címeknek nekiállni. Elszüttyögök a Dirt Rally 2.0-val, Battlefront 2-vel, Uncharted 4-et is újra végigjátsszuk..
Az FFVII Remake is nagyon érdekel. Tuti, hogy jó. Mégse visz rá a lélek, hogy nekálljak. -
RangerFox
veterán
válasz
belan #242816 üzenetére
A PP nagyon kétarcú játék. Az egyik oldalról végletekig kidolgozott stealth-action játék, észbontó részletekkel és pazar cinematic átvezetőkkel. Másfelől pedig egy üres, rosszul strukturált és kihasználatlan térképpel, rosszul felépített küldetésrendszerrel megáldott alkotás. Mindemellett persze félkész produktum is, de nem lehet minden hibáját a gonosz Konamira fogni. Továbbá nem szabad ignorálni a játék erényeit, igenis előremutató volt, tele jó ötletekkel. (Ha már itt tartunk, nekem a Snake Eater a kedvenc MGS játékom).
-
Mike
veterán
válasz
belan #242735 üzenetére
Grat!
nem volt túl vezetett? engem zavart, hogy mindent egyféleképpen szabad csak megcsinálni. aztan amikor bezárt egy kis helyre hogy kaviccsal dobáljam a páncélos csávót, ott nekem vége volt. kavicsokkal nem dobálok egy páncélos embert, hanem szaladok el mint a nyúl, aztán érjen utol, vagy ha mégis, azt agyafúrton teszem, pl felmászok valahova ahol nem vesz észre, nem ér el.
nyilt harcot max hasonló vértben, pallossal a kezemben vállalok fel, nagyuramnak szólítva, illetve belegondolva, akkor sem, mert nagyúrként nem állok le a helyi parasztokkal :)
pedig pre-order volt :( -
saelin
veterán
válasz
belan #241959 üzenetére
A Boys Club XV engem sem fogott meg, pedig vagy 4x kezdtem neki. Az 1-3, 5, 7, 9-12 kivételével kivételével minddel játszottam.
A 4 jó volt, de semmi extra, aztán a 6 Terra-val nálam nagyot ütött. Szívesen látnék abból egy ff7 szerű remake-et! 8-at imádtam és később a 13-ban a Lightning Light karaktere és story-ja fogott meg. A 14 egy mmo, amibe vagy 200 órát tettem eddig és ugyan most pihen az előfizetésem, de annak a története sem semmi... és ismétlem... Mmo! Melyik mmo-nak van jó story-ja egyáltalán? Mert én egyet sem tudnék mondani (story=/= lore!). A 15 az valami külön állatfaj... Nem tudom valaha meg fogom e szeretni. Remélem a 16-al ismét eltalálják a receptet.
Új hozzászólás Aktív témák
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Mi mindenre jó egy másodlagos megjelenítő?
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- GOG.com - Good Old Games
- Így VERNEK ÁT a KAMU webshopok!
- Mindenki Z Fold7-et akar
- OLED TV topic
- Építő/felújító topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Revolut
- További aktív témák...
- Xbox Series/ One kontrollerek eladóak
- Nintendo switch Oled megkímélt Opcionálisan megvásárolható kiegészítőkkel
- Nintendo Switch Oled - 256 GB SDcard - BigBen tok -Okosított
- Eladó Ps5 (fat) digital, 2 kontrollerrel.
- Nintendo Switch OLED Zelda Tears of The Kingdom Megapack! Új, Bontatlan!! Ingyen Foxpost!
- Surface Laptop 7 Business edition - Intel Core ultra 5 236V energiahatékonyabb az intelnél! -olvass
- MSI CreatorPro Z16P RTX A5500 TOUCH! - A világ legerősebb RTX A-s tervezőgépe (vapor chamberrel)
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 1700X 16GB DDR4 128GB SSD 1TB HDD GTX 1650 Super 4GB Zalman T7 Chieftec 400
- Új MSI Katana 15 Gamer FHD IPS 144Hz i7-13620H 10mag 16GB 512GB Nvidia RTX 4060 8GB Win11 Garancia
- Magic Trackpad legújabb fajta, lightning csatlakozóval
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest