- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- Mobil flották
- Mi mindenre jó egy másodlagos megjelenítő?
- Az Exynos 2600 az első 2 nm-es mobilchip
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Google Pixel topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dinomano
őstag
válasz
consono #283033 üzenetére
LL-t én kiegészítő lemeznek vettem. Nem is akar külön rész lenni, egy spin-off a csajokkal. (Poén, hogy mivel lányok, ezért szinte folyamatos a duma!)
Unch. 2-ben idegesített, hogy cutscene után folyamatosan szivatós helyzetekbe rakott a játék. A 3. résznél éreztem jobban a kalandos/krimis érzést. (Persze, a második rész még így is magasan ver más játékokat!)
-
F-ECT$
titán
válasz
consono #282995 üzenetére
No hát ezt a fajta játék nézést nem tudom hova tenni. Az U4 pl egy 15 órás játék, ami filmben mondjuk 2-3 óra lenne. Tele van olyan résszel, amikor nem megy előre a sztori, hanem lövöldözni kell. Ez néha még játékosként is uncsi tud lenni, nemhogy nézőként.
De persze nem vagyunk egyformák
-
-
Tasunkó
őstag
válasz
consono #282787 üzenetére
Nagyrészben ez miatt csatlakoztam a PS4-hez, de nem túlzott senki a dícsérte. Nagyon kimaxolták a külsőségeket, nem tudom mit lehetne még iderajzolni, lehet emiatt sem folytatják, amíg vagy valami harcrendszerváltozás Froméknál, vagy más innováció meg nem engedi megint hogy egy kicsit fejlettebb változatot tudjanak csinálni.
-
Dinomano
őstag
válasz
consono #282329 üzenetére
Nagy generációs ugrásokat már elfelejthetjük, mint amilyen a PS2 és PS3 között volt. Nincs miért upgrade-elni. Én is csak azért vettem XSS-t, mert 1-2 game érdekelt X One érából. De PS5-ön (ára miatt sem) gondolkodtam. Ráadásul a gép sem tetszik, feleslegesen nagy a lekerekített design-ja miatt.
-
Dinomano
őstag
válasz
consono #282319 üzenetére
Jó, hát valamilyen téren jó az, hogy még jönnek játékok PS4-re is, de így meg a gépvásárlásra nincs rákényszerítve az ember. (Ennyiben jó ez a majdnem PC architektúra, ami a PS3 után jött.) Ez a generáció amúgy is felemás; szinte mindenre is jönnek a játékok (mobil is, Switch, PC, nagykonzolok...)
De így meg mi a true next-gen cím? -
Dinomano
őstag
válasz
consono #282291 üzenetére
Én is barát révén ismerkedtem meg a C64-el, A 500 és A 1200-vel. Abban az időben nekem ezek a gépek elérhetetlenek voltak. Nagy nehezen lett egy kínai Magnavox szerű gagyi konzolunk, 3-4 színű játékokkal, ótvar grafikával. 1999 körül kaptam egy PC-t, 300 Mhz Celeron, Trio grafikus kártya. A HL 1, Rollcage, NFS-ek, Test Drive-ok és a Homeworld a kánaánt jelentette.
Baxus, azért egy mai fiatal ezt már meg sem értené, hogy nem volt anyagi lehetőség rá, hogy legyen egy normális géped. Amikor már a legolcsóbb telefonon olyan játék fut, amilyen grafikáról álmodni sem mertünk, és kézzel fogható a dolog.
Volt 2 kvarcjátékunk is (meg Tetris "brick game"), de azokat fél óra után unta az ember.
-
Cyborg
őstag
válasz
consono #282225 üzenetére
Annyira nem vagyok képben a játékok gépigényével, meg, hogy mikor, menyik játékot kellene csendben vinnie, így fogalmam sincs, mi a jó.
Arra emlékszem, hogy a spidermannál már induláskor "felszállt" a ps, aztán sűvített végig, amíg játszottam vele, 3 percet játszottam vele, mert sajnáltam a gépet, biztos nem egészséges így terhelni.
Javarészt dirt 2-vel játszok én, az csak a pálya indításakor száll fel, de lehet mellette játszani....a lényeg a lényegben, hogy fogalmam sincs, milyen, amikor új a gép, tehát egyszer mindenképp megcsinálom, hogy leyen összehasonlítási alapom, és, ha ezután ugyanolyan zajos, akkor elmondhatom, hogy ez ilyen, ez ennyit tud, de amíg nem csinálom meg, folyamtosan "viszketni" fog a fülem, hogy ez lehetne kicsit halkabb is
-
peternac
tag
válasz
consono #282132 üzenetére
https://www.reddit.com/r/DaysGone/comments/nfsonu/transferring_your_days_gone_ps4_savegame_to_pc/
ezek alapján nem jailbreak-elt ps4 esetén pl. a fizetős Save Wizarddal: https://www.savewizard.net/ -
válasz
consono #281980 üzenetére
Nem tudok róla, de azt anno többen is tapasztalták, hogy a 8 TB-os 870 QVO az bár működik, de az első fájlrendszer-ellenőrzésnél vége, mert ott elakad és csak az inicializálás segít. Igaz, a QLC SSD-k amúgy sem javasoltak, hanem érdemesebb inkább a TLC. Csak persze annak általában 4 TB a teteje.
-
DeFranco
nagyúr
válasz
consono #281600 üzenetére
Nekem pont tegnap volt egy olyan eset, hogy utána kellett nézni youtube-on, hogy hogyan lehet továbbjutni egy adott helyzetből (portal revolution).
Mint kiderült egy bug miatt nem jutottam tovább, 3 újratöltésem volt előtte, ugyanonnan, mindháromszor bugolt, ahogy megnéztem a videót ott jöttem rá, hogy valaminek kellene történni amit nem adott be a gép, különben még mindig ott bolyonganék.
Van amikor muszáj utánanézni, bár alapvetően én is kerülöm, ha lehet.
-
-
Dinomano
őstag
-
vargalex
félisten
válasz
consono #280622 üzenetére
Boxon (One S) láttam én 800-900 Mbps-es hálózati tesztet is 500 Mbps-es előfizetésen (és tényleg utóbbi a valós). De tény, hogy PS-en általában lassabb (vagy annak tűnik, mert Xboxon ingadozik a sebesség) a letöltés.
Viszont nálam többször 40-50 MB/s-el tölt a PS4 (azaz 320-400 Mbps-el). -
-
FunPro
őstag
válasz
consono #279415 üzenetére
Rólam tudni kell, hogy enyhén mazochista vagyok, így magába a játékba nálam belement 20 óra.
Számomra nagyon repetitív volt. Igazából ez a 20 óra még egész vállalható volt, csak nagyon azt vártam, hogy olyan lesz, mint az automata.
A replicant nagyon jrpg. Míg az automata nálam mind művészileg (zene, érzelmek, stb.), mind játékmechanikailag kiváló volt (androidok, podok fejlesztése), addig itt semmi ilyet nem éreztem. Az automata is tudott monoton lenni, de ott sikerült átlendülnöm. A replicant is tud érdekes és érzelmes sztorit felmutatni, de nagyon nem úgy, ahogy az automata.
A legnagyobb különbség a két játék között egyébként a befejezés. Az automata ugye úgy működik, hogy amikor az A végigjátszás végére érsz, akkor következik a B. A két végigjátszás között azért van különbség, mert vagy a sztori másik oldalát ismered meg más karakterrel, vagy magát a sztorit viszed tovább.
A replicant is tud hasonlót, de ott mindig a sztori közepétől indulsz, és csak a befejezés lesz más (tudtommal). Nincs az az isten, hogy én ezt a közepétől végigvigyem vagy 5x!
Összességében én a 10.000 forintot sajnálom, amit kifizettem rá. PC-n vettem, ott nincs cserelehetőség. Jobban jár az ember, ha végignézi a sztorit youtube-on!
U.I.:
Nem tudom ki követi figyelemmel a nier animét. Nekem nagyon tetszik, és bár automatára építi a sztorit, azért volt benne replicant easter egg is! -
w.miki
veterán
válasz
consono #279252 üzenetére
HDD cseréről kerestem videót, ez jó lesz? Vagy tudtok jobbat?
Playstation 4 PS4 Slim merevlemez HDD/SSD csere magyarul -
Exelsior24
aktív tag
válasz
consono #279137 üzenetére
Sziasztok!
Nem tudjátok véletlenül mi lehet a gond, hogy a PS Store minden egyes vásárlásnál a konzolon kéri a bankkártyám lejárati dátumát és a hátoldalán lévő 3 jegyű kódját, és kiír valami olyan szöveget, hogy ezt azért kéri mert az előző vásárlásom egy másik konzolon történt.
Közben meg nincs is másik konzolom, és belépve se voltam sehova máshova. Régen csak a PS accountom jelszavát szokta kérni, azzal kellett csak igazolnom, hogy valóban én szeretnék vásárolni, nem értem miért kéri most egyfolytában újra és újra a bankkártya adatokat is.
Decemberben kezdte ezt csinálni, akkor vásároltam valami akciós játékot a konzol Store appján keresztül, előtte sohasem volt ilyen gondom.
Valakinek esetleg volt már ilyen gondja, vagy találkozott már ilyen esettel? -
minilego
senior tag
válasz
consono #278987 üzenetére
En megjeleneskor jatszottam a walking dead-el. Ps4et nemreg vettem, de ha last of us 2013ban jatszottam volna akkor is azt mondanam, hogy ilyen vagy nagyon hasonlo mar volt. Az elmeseles is... olyan atlagos. Ellie baromira antipatikus szamomra. Azt gondolom, hogy 2013ban inkabb a grafikus megjelenitese, animatiok lehettek kiemelkedoek.
-
FunPro
őstag
válasz
Amikor pár éve kivittem a játékot, akkor írtam ide egy hsz-t.
A lényege az volt, hogy mostanra gonoszság a tlu-t más játékokhoz hasonlítani, mert anno nagyot szólhatott. Viszont azt is kiemeltem, hogy a telltale féle walking dead korábban jelent meg, tehát ez a hasonlat day 1 is helytálló lett volna.
Ez is biztos egy olyan dolog, ki melyikkel játszott előbb. Szerintem sztoriban erősebb a telltale (walking dead elaő évad), amin egy interaktív film esetén nem igazán kell meglepődni.
-
A Zéé
addikt
válasz
a Last of Us nem a sztoriról szól, hanem sokkal inkább arról hogyan van elmesélve a sztori.
Különösen a 2. rész ilyen sztem. Nem is igazából játékként tekintek rá, hanem egy olyan könyv, vagy sorozat, amibe nem külső szemlélőként, hanem szereplőként kerülsz bele. Rám a második rész legalábbis úgy hatott, mint még egy játék sem. És nem a játékélmény, hanem az érzelmek és amiatt, hogy mennyire érintettnek éreztem magam a végén az egész sztoriban.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xbox Series/ One kontrollerek eladóak
- Nintendo switch Oled megkímélt Opcionálisan megvásárolható kiegészítőkkel
- Nintendo Switch Oled - 256 GB SDcard - BigBen tok -Okosított
- Eladó Ps5 (fat) digital, 2 kontrollerrel.
- Nintendo Switch OLED Zelda Tears of The Kingdom Megapack! Új, Bontatlan!! Ingyen Foxpost!
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
- Bomba ár! Dell Latitude 5430 - i7-1255U I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I NBD Garancia
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 - i7-4GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Xiaomi Redmi 10 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Akció! Gigabyte Vision Z590 D Wi-Fi Alaplap! LGA 1200!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest