- Huawei P20 Pro - profit csinál minden fotósból
- Mobil flották
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- Mi mindenre jó egy másodlagos megjelenítő?
- Az Exynos 2600 az első 2 nm-es mobilchip
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
sum-blink
aktív tag
Ne olvassa senki, aki még nem fejezte be!
A bosszú nem járható út, ha azt hajszolod felemészt téged is és mindenkit magad körül. Egy végtelen körforgás, amiből az egyik sértett félnek ki kell szállni, ahhoz, hogy vége legyen. A másik tanulság, hogy a mindkét oldalt meg kell vizsgálni, mert jobban megnézve mindkét félnek érthetők a motivációi, jogosak a sérelmei. (Abby) Röviden valahogy így értelmeztem.
Te?
-
Alarikman
senior tag
Tippre talán a PS adatbázist építsd újra: kikapcsolod a konzolt. Majd lenyomva tartod a bekapcsoló gombot 2 pittyenes utánig, amíg be nem jön a Safe Mode. Kábellel összekötöd a kontrollerrel.
Ott lesz közte a adatbázis újraépítése. Ezzel nem csinálsz semmi rosszat. Hátha segít. -
zojjektum
őstag
Köszönöm! Igen, azóta sikerült a supportal, live chatben beszélni. Az emailt valahogy helyre tudta volna állítani, de azzal törlődött volna minden elért eredménye és vásárolt cucca. Úgyhogy maradt egy kevésbé használt email cím szülői engedélyre, ami nem is tudom honnan jött nekik, hiszen direkt nagykorúként volt regisztrálva, de mindegy is remélem ez volt az utolsó közös utam az epic-el.
-
pászka
tag
Köszi a választ!
Tehát ha lecsatolom a hozzám csatolt switch fiókját akkor azt már nem tudom visszacsatolni az övéhez, sőt tulajdonképpen már semelyik fiókhoz sem.Végigolvastam a többiek hozzászólását is és nem teljesen egyértelmű, úgyhogy futok még pár kört a kérdésben aztán megírom ide mire jutottam.
-
zojjektum
őstag
Szia, ez érdekelne, hogyan lehetne, mert eddig epic account nélkül játszott a gyerek igaz xboxon, erre tegnap kért egy szülői megerősítést (mondjuk az is kalandos volt), amit meg is csináltunk, de a boxon használt, saját emailjével nem tud belépni, mert hasonló elb@szás miatt mi is töröltük az epic fiókját. Próbáltunk írni a supportnak, de ott szerintem csak spanyolul beszélő mexikói lehetett, mert teljesen f@szságokat válaszolt a kérdésekre. Azt sem értem az epic miért nem tudja megoldani ezeket az accountos dolgokat, mert tele a net "elrontott" kapcsolásokkal.
-
vargalex
félisten
Ezek anno mi is futottunk néhány kört az Epic Games-nál. Nem hiszem, hogy nem tudják megoldani. Inkább nem akarják.
Ráadásul, ha első induláskor azt mondod, hogy nem kapcsolod Epic Games fiókhoz, akkor is létrehoz egyet, egy nameless fiókot. De erről a játék egy árva szót nem írna... -
marinea2
addikt
3,5 év alatt siman osszejon ennyi. Ha honapokra lebontod nem is olyan veszes. Epictol csak fortniteot nyomtam igen. Fifabol szerencsere most ugyis kell venni az ujat, szoval azt nem banom hogy elveszett.
"Azért nem kéne veszni hagynod azt az Epic fiókot....annyi cuccal főleg nem.
" Mit tudok csinalni?
A viragbolti megoldasra gondolsz?
-
marinea2
addikt
PS5-om mar ott van a boltban. Nekem nem kell se Box, PC meg meg annyira sem..
Ezt buktam akkor. 300k+ volt benne pedigS3 BP tol vegig minden, Osszes strater osszes crew meg az item shopbol egy raklap jofele skin es emote.
A poen benne pedig az hogy sosem FORTNITEbol volt a konfliktus hanem FIFAbol es Rocketbol... Sajna nem tudtam megallni sosem hogy vissza irjak valami csunyasagot. En csesztem el... ez van.Koszi amugy mindnekinek a segitseget!
-
FollowTheORI
nagyúr
Valóban. How do I disconnect my console account from my Epic Games account? - Epic Accounts Support
Hát akkor ennyi, újra kell kezdeni.
Pedig a weben keresve még guide is van/volt, hogy másik PS accra rátedd. Szóval lehet nem mindig volt így. De mostmár tuti nem lehet mozgatni.
Mondjuk ezt az első írásomba is írtam, mint lehetőség. -
Inicializálásnál elvileg automatikusan törlődik az elsődlegesség. De ha véletlen úgy marad, akkor Account Settings > Device Management > PlayStation Consoles > Deactivate All. Amúgy mivel profilonként csak egyetlen PS4 lehet elsődleges, ezért ha egy másikat állítasz be, akkor a mostani konzolod deaktiválódik.
-
RangerFox
veterán
-
-
vm93hun
aktív tag
Ezt nemleges válasznak veszem
Komolyra fordítva a szót, gugli képeken csak annyit látok, hogy az is téglalap alakú és hasonló csatlakozóval rendelkezik. Kezemben még nem volt ilyen, ezért a valós méreteiről sajnos nem tudom (megjegyzem, hogy csak original akksi érdekel).
Ha arra gondolsz, hogy vastagabb és emiatt nem fér bele, akkor nyilván meg van válaszolva a kérdés.
Mindenesetre azért merül fel a kérdés, mert a két DS3-am üzemidejét keveslem. Az egyik használt de ok állapotú, a másikat meg újonnan vettem de már meg volt buggyanva az akksi benne (értsd: Out of the box már fel volt púposodva) így kicseréltem egy használt akksira, aminek üzemideje még a másikénál is rövidebb.
A kérdés meg azért ide lett feltéve, mert nektek van tapasztalatotok DS4-el, nekem már úgysem lesz ilyenem, max akkor ha a PS5 kontrollere nem működik együtt a PS4 játékokkal.
-
nemorino
tag
Innen is látszik, hogy nem ura magának, nem sétál ki a kertbe stb. Sajnálom szegényt, az élete első felében minden sikerült, a második felében pedig vegetál. Kegyetlen dolog, de ha tényleg ennyire menthetetlen remélem nincs abban az elmeállapotban, hogy felfogja.
Régen hatalmas F1 rajongó voltam, élőben láttam a teljes pályafutását, ő volt az első ilyen világbajnok, bár nem szurkoltam neki, mégis egy időben fontos része volt az életemnek.
-
Zoleee83
addikt
Igen, pontosan így van nálam is, csak nem akartam már szétoffolni a topicot az egyéni problémámmal.
Nálam sincs mellette ps+ jel, és nem is a PS Plus könyvtár alatt látszik, be lehetett húzni minden nélkül is. Support kért képernyőképet, beszélgetünk róla, majd megoldják, vagy adnak valamit helyette, vagy nem. -
Zoleee83
addikt
"Forma1-es csapatok közül a kisebbek a nagycsapatok előző évi motorjával mennek....ahol meg dől a lóvé és több a szponzor is, ott mennek a fejlesztések....nagyobb az esély a győzelemre. röhej...méghogy "egyenlőség"...nem is nézem amúgysem
"
Látszik hogy nem nézed, mert nem vagy tisztában a szabályokkal, a kiscsapatok a gyári csapatokéval megegyező AZONOS verziószámú motorral futnak évek óta.
Kötelezően ugyanolyan motort kell adni a motorgyártónak a partnercsapatok felé is, ráadásul a motorok plombálva vannak..
Bocs hogy beleszólok csak szúrta a szemem. -
Peace
nagyúr
Nos igen, csak ami nem jön ki PC-re, ott nem tud ütni.
Én amúgy féltem, hogy a gyenge kis videókártyámmal mikor játszom 1080p-ben, akkor az mennyire lesz majd csúnya 4K tv-n, de szerencsére állatul néz ki minden. Úgyhogy nem kell rohanni RTX 3080-ast venni.
GoT csúcsjó lesz! <3
-
stilo18
addikt
Plussz annál a videónál a kamera sem volt a helyzet magaslatán, ha valaki rendesen megnézi azt a videót YouTube - on, oleden habokba vannak a sötét részletek, lcd - n meg olyan amilyen..
Senki nem gondolja komolyan, hogy a világ (egyik) legjobb 4k lcd - jén így néz ki egy játék.
Van különbség az oled javára, de nem így, ebben a formában.Anno én is megtaláltam ezt a videót, ki is veséztük a topikban.
-
raziel01
veterán
Nekem is hasonló problémám van. Megvettem már kétszer az "UNCHARTED™ 4: A Thief’s End Digital Edition (Full Game)"-et. Jött róla két email is. Ezzel szemben PC-ről is meg akarja újra vetetni, PS4-en meg nincs benne a listában se. Dirt 2 meg az összes többi plus-os játék benne van. Most éppen nincs élő plusom de attól még ott kéne lennie ha a többi is ott van.
-
ProEvoFan
nagyúr
Mindenkit állíts be elsődlegesre. Nálunk is egy gépen három fiók van.Elég mindent egyszer letölteni/megvenni és mindenki játszik a saját profilján. Eddig minden megvásárolt játék működött, kivéve CODban a szezonbérlet.Ez csak a megvásárolt profilon használható.
Ha helyi coopban játszotok, akkor a második játékos belép a saját profilján és mehet a móka.Itt annyi probléma lehet, hogy aki nem a játékot indította, az nem minden játéknál kapja meg a trófeákat.Ez játéka válogatja.Hiába csatlakoztam local coopban a fiam által elindított játékba, nem kaptam meg a trófeákat. -
Deck
titán
-
frankdelgado
őstag
jól beszélsz, akárki fia is vagy
Ilyenkor a panelban kuporgóknak xar, de a kertesháznál mindíg van mit tenni. A garázs átalakítottam edzőteremmé, gyűrű, kettlebell, kézisúlyzók, ugrálókötél, az iskolakerülőknek tesióra van rendszeresen és faternek sem kell nélkülözni. Ha számítógép előtt görnyedő here munkám lenne és tudnám otthon csinálni, most örülnék. Kockulhatnék is akár....
.......benzinár meg végre kb a helyén van...erre nem mehetünk semerre.....
Az olcsó benzin meg kb. annyit ér most, mint heresérv műtét után az 50%-os kupleráj kedvezmény kupon...
-
30z.Samu
félisten
"2 nap és már nem bírod ?.....s mi lesz 2-4 hónap múlva ?
"
Én dolgozom, de ha van mondjuk két nap offom és nem igen tudok mit csinálni (értsd nem tudok menni sehova, ahova előtte szoktam mászkálni), akkor hülyét kapok, egyszerűen elunom magam. Szóval én valahol örülök, hogy tudok menni dolgozni és nem kell hetekig/hónapokig otthon kuksolni. Hülyét is kapnék szerintem.
-
Tegla80
addikt
Ha van egy acc-od akkor barmely eszkozzel elerheted a szolgaltatast(psn)ami tamogatott,igy psp,vita,ps tv,ps3,ps4, telefon/tab,pc,vannak/voltak tv-k is tamogatva es amit kihagytam szval stb....
Ez egy szolgaltatas es azzal hasznalod amivel akarod... nekem 2009 es 2011 ota vannak hasznalatban,tartalmat elerem es mukodnek. -
-
.LnB
titán
Persze, hogy sokkal több a casual. És ez nem is baj. De vannak komolyabb játékok is szép számmal. Én azzal csak azt akartam mondani, hogy a CoD egyszerű játékmechanikája engem nem sokáig szórakoztatott.
(#235551) Bad Pritt
Akkor olvass bele a MW topikba, hogy mit szólnak a S&D játékmódhoz, hogy ott az a híg közösség mire képes. Kevesen játsszák. Mert olyan a scene...A Siege mint játék szuper. A közönséggel van a baj. Mint mindenhol máshol. Csak a Siege játékmenete az nem tolerálja a hülyéket.
Na mindegy, én élvezem. Ha nem is felhőtlenül. De hétvégén is jókat játszottam. Néha előfordulnak velem is bosszantó dolgok, csak én nem idegeskedek rajtuk. Ha meg felhőtlenül szeretném élvezni, akkor vissza PC-re, és keresni kellene még négy társat.
Új hozzászólás Aktív témák
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Huawei P20 Pro - profit csinál minden fotósból
- Októberben kerülnek legacy státuszba a régebbi GeForce VGA-k
- Battlefield 6
- Könyvajánló
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Robotporszívók
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- További aktív témák...
- Xbox Series/ One kontrollerek eladóak
- Nintendo switch Oled megkímélt Opcionálisan megvásárolható kiegészítőkkel
- Nintendo Switch Oled - 256 GB SDcard - BigBen tok -Okosított
- Eladó Ps5 (fat) digital, 2 kontrollerrel.
- Nintendo Switch OLED Zelda Tears of The Kingdom Megapack! Új, Bontatlan!! Ingyen Foxpost!
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 docking station (DisplayLink)
- Fujitsu LIFEBOOK E449 i5-8130U 8GB 256GB 14" FHD 1 év garancia
- Bezámítás! Gigabyte G5 KC Gamer notebook - i5 10500H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB WIN10
- Felsőkategóriás merev csöves Gamer PC-Számítógép! I9 11900K / RTX 3090 24GB / 64GB DDR4 / 1TB SSD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14 G1 - i7-10GEN I 16GB I 512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest