- iPhone topik
- Yettel topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
bakelitlemez
csendes tag
Én is pont páromnak keresek PS4 kontrollert, láttam, hogy pár helyen van az ilyen alapszínekből bontatlan garis (fekete,fehér, metál kék meg magma piros talán), de azok olyan "unalmasak" szerintem
Marketplacen láttam már egy pár ritkább színű DS4et, de sosem tudtam eldönteni képről, hogy az kamu vagy OEM vagy isten se tudja milyen kontrollerek
Valószínű majd egy új fehérre fog kerülni a választás, de még mindig agyam eldobom, hogy egy árban van a Dualsense meg a Dualshock is ennyi idő után -
F-ECT$
titán
Egyedül akkor nem érdemes előfizetni, ha nincs sok időd játszani
Ez azért így nem mindig igaz. Én pl ~2 hónap alatt toltam le a Forbidden Westet az előfizetéssel, ami időarányosan kb 4000 Ft volt (akcióban vettem az előfizetést). Ha lemezen vettem volna meg és végigjátszás után eladtam volna, az biztos nem került volna ennyibe. (7-8k körül lehet venni, és valószínűleg ennyiért elmegy 2 hónap múlva is.)Szóval előfizetni akkor éri meg, ha havonta 1-2 játékkal tudsz játszani a kínálatból. Ha ennél kevesebb, akkor anyagilag jobban megéri a lemez vásárlás / eladás.
A többi szempontot meg szépen leírta Spec.
-
Csucsima PS5 DC-ből ma láttam 2 példányt is használtan 8e Ft-ért. Nekem már van digites haverom aki cserélné a gépét lemezesre ha tudná
Szép dolog ez a lemez nélküli lét, nincs zaj, kényelmes az install, nem kell játékhoz lemezt berakni, de 2x annyi sokszor a storeban a játék mint használtan.
-
-
FunPro
őstag
A mazochista szint sem teljesíthetetlen egyébként. Sekirohoz képest egy laza nyári séta.
Egyébként nekem a souls játék nem attól souls, mert nehéz. Én például a sekirot sem éreztem souls játéknak, pedig az még a családon is belül van.
Nekem a soulshoz kell az, hogy egyéni karaktertípussal mehessek, a cuccokat egyénileg kombinálhassam, a karaktert személyre szabottan fejleszthessem. Az ellenségek, bossok pedig tanulható movesettel rendelkezzenek, ne pedig egy érezhetően scriptelt qte legyen az egész harc.
-
Elims
veterán
Akkor várok.Az írásod után mindenképp.Ha majd akciós lesz megveszem.
Játszani úgysem fogok vele csak ha majd lecsengett a snowrunner láz.. (ami ha így haladok mint eddig,még legalább 5-6hónap)Köszönöm!! :-)
Stauffenberg: A paszta+a lapkák kb.4-5e Ft. a pcx oldaláról.
Én [Ezt] a lapkát vettem.Ez elég a gépbe mindenhova.
Kendek írása nagyon fontos,minden karaktere.Pontosan olyan darabokra kell vagdosni ahogy írja.
Mégegyszer..felszeletelés után,berakás előtt,ne felejtsd el levenni mindkét oldaláról a fóliát.Ez a szerelés könnyebb lesz,mint egy átlag acer laptop ripityára szedése/takarítása. ;-)
Írták már többen,én most mégegyszer,ha a tápnál tartasz,legyél óvatos,de laptopok után tudni fogod,hogy mi a helyzet. :-)
-
ThySoul
senior tag
A Spidermanes pont hidegen hagy, de a Persona 5 Royalért nagyon király témák járnak, azért fájna a szívem ha nem kapnám meg :D
D ugyanez lesz nekem is ha többet kéne szenvednem érte mint 5 perc, most megfogalmaztam úgy is hogy a hülye is megértse mit akarok. Szívem szerint megvenném inkább de csak Ázsiai store-ban lehet ami megint nem a legegyszerűbb -
ThySoul
senior tag
Köszönöm, megpróbáltam egy emailt, de nem hiszem hogy megértették a problémámat mert azt írták telepítsem újra a gépet :D
Meg hogyha több játéknál van problémám (az e-mailben 2 játékot is megneveztem) írjak újra
Megpróbálom nekik másképp megfogalmazni ha úgy se érek el sikert hagyom inkább -
oriic
HÁZIGAZDA
Q: Do I need Xbox Live Gold or PlayStation® Plus to participate in the Open Beta?
A: Xbox Live Gold is required to play during Early Access to the Open Beta and to access multiplayer features at launch on Xbox platforms. Xbox Live Gold is not required to play during the Open Beta (non-Early Access) on Xbox platforms. PlayStation® Plus is not required during Early Access or the Open Beta, but will be required to access multiplayer features at launch on PlayStation systems.
Bétához nem kell.
-
Mike
veterán
aha, kivéve amikro elröppel a 13k-s rumblepad 2 a fifa akármiben
igaz nekem ps4 volt az első konzolom, addig a pc masterrace-t erősítettem, leginkább lesajnálva a konzolosat a játékgépükért
aztán megvettem a ps4-et egy pc fejlesztés helyett és kinyílt előttem a világ. nem egy ps2, ps3 játékot megvettem, amit átírtak 4-re is.sőt, 92-ben is voltak jó játékok, jó kiadók: pl. LucasArts, Micrpsose-t, Maxis
vannak olyan játétkok amike az idő megszépít és most elővéve azt modod, hogy voltam kéeps ezzel játszani, de azért most is van oylan játk amivel vígan játszanék.
egy kivételelle, régen nagyon jó volt a körökre osztott stratégia, kalandjáték, most már halálra unom őket, köszönhetően az rts-eknek. -
GEIL
addikt
Ismerősi körben is volt ilyen....családon belül adtak át fiókot...de naná hogy olyan email címmel, amihez volt bankkártya kötve...céges és orvosi levelezés stb stb zajlott rajta,....szóval én ezt se ajánlanám.....főleg ha "gyereknek" van átadva egy fiók.......kell mindenkinek csinálni sajátot és azon mehet a játék.....ez nálam olyan mint egy alsónadrág vagy egy igazolvány....mindenki használja csak a sajátját....nincs cserebere.
(De az sem izgat, ha egy gyerek nyafog hogy az én fiókomon már van menő karakter vagy jármű feloldva stb....akkor is a full nullás "vendég" fiókon fog játszani vagy semmin...XD)
-
LeventeV
senior tag
Köszi a magyarázatot.
Főleg a sztori érdekel, nem terveztem platinázni.
Tegnap végeztem a Leon 1st runnal és indítottam is egy Claire 1st runt (1 órát játszottam), de ugye az 90%-ban ugyanaz.
Most gyorsan el is kezdtem a Claire 2nd runt és már az elején látszik, hogy ez szépen kiegészíti a Leon 1st runt. -
Így van, lassan már egy éve működik, használhatod pl. a Google Hitelesítő appot hozzá. Ez nem kódot küld, hanem folyamatos kódgenerálásban és szinkronban van. Mikor kéri a kétlépcsőshöz a kódot, akkor az applikációt megnyitod, onnan kiolvasod az aktuálisat, és a rövid érvényességi idő letelte előtt beírod és elküldöd.
Aktiválni úgy tudod, hogy előbb deaktiválod a kétlépcsős hitelesítést, majd újra bekapcsolod, és akkor már ezt választod.
-
-
-
-
S e t h
nagyúr
Laposföldhívős típusú topik, az elején mint a dementorok vadásztak minden kritikus megnyilvánulásra, de akár topikgazdás privát kioktatásig fajulóan.
Oké hogy fanság, de ennyire elveszíteni a józan ítélőképességet?
A komplexitás mint vesszőparipa és a GTA-való összevetés eseténi vérhányás gyakorlatilag rendszeres volt.
Persze én könnyen beszélek egy TLOU 2 és Tsushima után, kaviár után nehezen veszi be a gyomrom a sarat. -
FunPro
őstag
Igazából mostmár a revoult is így működik.
Felrakod az appot, regisztrálsz, vásárolsz.
Első körben valóban át kell utalni a létrehozott számlára ha jól emlékszem 5 eurót vagy 3000/3500 forintot (amit aztán vissza is utalhatsz), aztán használhatod bankkártyaként. Igazából ugyanaz, mint amikor paypalhoz hozzáadsz egy új bankkártyát, csak itt 5 eurót vonnak le 1 helyett.
A virtuális kártyának is ugyanúgy van száma, amit megadva sima bankkártyaként látnak az oldalak. Meg generálhatsz egyszer használatos kártyákat is, amit ugyanúgy fel tudsz használni.
Ami a revoult hátránya:
1) A minimum összeg 5 euró, tehát ha 2 euróért vennél valamit, akkor is fel kell tölteni az 5-öt, majd vásárlás után 3-at vissza. Mondjuk aztán lehet itt is hozzácsaphatod az acchoz a bankkártyát, és akkor nem kell töltögetni. Még nem próbáltam.
2) Visa. Én mindig abban a hitben éltem, hogy a visa az elterjedtebb kártyatípus, azt az utóbbi időben jöttem rá, hogy nagyon nem az. Szóval nem tudod mindenhol felhasználni a revoult kártyát. Szóval az otp valóban jobb választás lehet.Ja, meg mostmár van online felület is, nem csak app.
Egyébként nem szoktam nagyon használi, csak akkor, ha valami nagyon kétes helyről vásárolok és nincs paypal.
-
gangstagergo
senior tag
-
james001
veterán
Most ahogy csinálgatom az első pályákat úgy,hogy minden fegyver nálam és soknál már mastery is feloldva így baromi könnyű
Jó persze nem UV-n tolom
Super Shotgun-t meg alap hogy kimaxoltam ahogy tudtam. Az a kedvenc plusz a Plasma Gun,az eddig minden egyes Doom-ban a kedvenc volt. -
james001
veterán
Az szép,el se tudom képzelni egy két harc hogy teljesíthető Ultra Violence-n
Kitartást hozzá.
Dlc még ráér akkor hozzá,majd ha kijött a második szerintem akkor megveszem mindkettőt. Addig még összeszedem a kihagyott gyűjthető cuccokat benne,aztán pihentetem a játékot. UV-n nincs az az isten hogy elkezdjem
-
FunPro
őstag
Az igazat megvallva, soha nem vittem ki.
Sőt, ami azt illeti, nem is nagyon játszottam vele.Valahogy a prince of persia nálam mindig is rajongás tárgyát képezte. Talán azért, mert úgy nagyon nem játszottam velük, csak hallottam róluk.
A 2008-as azért olyan emlékezetes nekem, mert nagyon tetszett a grafikája és úgy voltam vele, hogy "Na, ezt mindenképp ki fogom vinni"! Csak a gépem mindig közbeszólt, mert nem akart tűrhetően futni. Nagyon voltak az igényeim!
A lényeg, hogy minden hardvercserénél rápróbáltam, hogy majd most. De soha nem jött össze (igazából soha nem ugrottam olyan nagyon technikailag). Viszont a játék elejét vagy 6x láttam, ami pont olyan, mint a fallen order futkorászása. Hasonlóan néz ki, leesésnél nem meghalsz, hanem visszamész az előző platformelemre...
U.I.:
Így belegondolva, lehet majd mostanában pótlom. -
RudY
addikt
Nálam a 114 órából 6 volt a Legends. Mindez úgy, hogy a TLOUII után már el akartam adni a PRO-t, mert nagyon távol áll tőlem a távol-keleti kultúra minden formában és úgyis jön a PS5. Végül valahogy mégis megkívántam a Tsushimát és totál belefeledkeztem, meg se álltam a platináig. Szórakoztatott, kikapcsolt, megfogott a játékélmény. Spider-Man is így alakult, itt lapult vagy 1,5 éve bontatlanul a fiókban, de igazándiból kicsit sem vonzott és öreg vagyok én már az ilyen ugribugrihoz...aztaf*szt... 87 órás platinázás lett a vége.
-
Xaels
félisten
Ja értem. Hát szerintem nem merik mutogatni, nem hiszem hogy sokat javítanak rajta, bár az sem lepne meg ha inkább ki sem adnák végül. Olyan felújítások mellet mint a DeSo nekem égne a pofámról a bőr.
Más: The Last Of Us Pt. 2
A Naughty dog bebizonyítja mindig mennyire maximalisták. Ezt a sztorit is kimaxolták, sőt szerintem kicsit túl is gondolták. A karakterek, az animációk 1-2 kivételtől eltekintve top minőségűek. Az emberi brutalitás, kegyetlenség és önzőség talán soha nem volt még ennyire nyersen ábrázolva videójátékban. Bár a "játék" kifejezést nem sütném rá a produktumra mert nálam ebben az aspektusában hasal el a Pt. 1-gyel karöltve. Normál nehézségen játszottam végig, de engem roppant mód zavar, hogy belekényszerítenek abba, hogy a légyszar mögé is benézzek lőszerért vagy nyersanyagért. Kedvencem a rongy ami gyakorlatilag sok helyen kupacokban hever de egy rohadt molotov koktélhoz nem lehet használni és amit találsz is sokszor nem 1 egész darab... a lőszer is ilyen de abból pl. a legirritálóbb, hogy ott fekszik a hulla a nyakában egy teli tegezzel, de nem tudsz egy nyamvadt nyílvesszőt begyűjteni. Egyszerűen a végére már untam, nem dob be új fajta kihívást, újfajta szituációkat, folyamatosan ismétli önmagát újra és újra. A sztorival nem volt bajom azt leszámítva, hogy kicsit túl lett húzva vagy elmesélhették volna egy videóban ahelyett, hogy a fent említett önismétlésbe kezd a játék.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone topik
- Metal topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Milyen TV-t vegyek?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Yettel topik
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Eldőlt, hogy lesz-e céges internetadó az EU-ban
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- További aktív témák...
- HP 15 Zbook Studio G8 FHD IPS i7-11850H vPro 32GB 512GB SSD Nvidia A2000 Studio Win11 Pro Garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- HP Omen 80G8E9 - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB Type-C
- Apple iPhone 14 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest