- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- Mobil flották
- Mi mindenre jó egy másodlagos megjelenítő?
- Az Exynos 2600 az első 2 nm-es mobilchip
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Google Pixel topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
hunluki
senior tag
válasz
tboy93 #283389 üzenetére
Ha kifizeted már veszem is
Nem szándékozom cserélni mert egyrészt rohadt sok helyet foglal, a designja se tetszik és nem igazán van rá olyan játék ami érdekelne. Majd talán a PS6Illetve a gép be van építve egy cockpitbe egy G29 kormánnyal, szeretném még hosszú éveken át dedikált GT7 / egyéb szimulátorokhoz használni.
-
DeFranco
nagyúr
válasz
tboy93 #283355 üzenetére
Witcher 3-mal játszom hónapok óta, a játék kiváló, de leteszem a hajam attól, hogy mennyire laaaasssúúú a töltés és minden menü interakció (map megnyitás, inventory megnyitás, inventory lap váltás, stb.). Én egy nagyon türelmes ember vagyok, az asztali gépem is egy athlon II de itt már tényleg rágnám a kontroller kábelét ha lenne.
Be van készítve a telefon, hogy addig 9gag-et pörgetek amíg újratöltés van, mert kín kivárni.
-
Dinomano
őstag
válasz
tboy93 #283355 üzenetére
Oké, hogy jó pár cím szebben fut, de ennyit meg nem ér a dolog. Valamint nem egy Skyrim-el akarok játszani, ha PS5-öt veszek... Vedd pl. a PS3-at, X360-at... PS3-ra is hány Ratchet volt már? (Ha a PS2-es felújításokat nem számolom, akkor is kb. 5 minimum...), meg még mennyi exkluzív cím? 360 is megért pár Forzat, 2 F Horizon-t, 4 Gears of Wart, 4 HALO-t stb.
Sajnos, nem sajnos ezek az idők már nem jönnek vissza! -
A Zéé
addikt
válasz
tboy93 #283349 üzenetére
a nagyon döcögős indulás nem tett jót a PS5-nek. Emiatt is jött ki ugye a GT7, a Horizon Forbidden West, a GOW: Ragnarök, vagy a Ghost of Tsushima is PS4-re, mert nem volt annyi PS5, hogy lehessen csak arra fejleszteni. Ez a 4 olyan exkluzív cím olyan, ami simán kitolta a PS4 életciklusát 2-3 évvel.
1-2 olyan nagyobb húzónév van csak, ami tényleg PS5 exkluzív lett. Spiderman 2, meg a Rachet&Clank: Rift apart rémlik igazából...Illetve szerintem elég sok fogatókönyvet át kell/kellett írni az elmúlt 2 év tapasztalatai alapján. Hiába volt az a kijelölt irány kb. mindenhol az elmúlt időszakban, a nagyon "woke" tartalmak mind hatalmasat buktak, szerintem emiatt sok fejlesztés késik. Arra leszek kíváncsi, hogy jönnek-e még igazi húzó címek PS5-re, vagy már inkább a 6-nak kellene megalapozzák a jövőt. A Ghost of Yotei azért várós lesz az 5-re, de a többinek a folytatására azért kíváncsi leszek...
-
FunPro
őstag
válasz
tboy93 #283098 üzenetére
Én azért néha visszasírom a covidot.
Nálam úgy zajlott le a dolog, hogy szerda reggel kapart a torkom, estére belázasodtam. Olyan 38,7-el feküdtem három napig (ez rossz volt), kivéve pénteken, amikor elmentem teszteltetni. Vasárnapra konkrétan nem volt semmi bajom! Mivel pénteken teszteltek, hétfőre kaptam meg az utasítást, hogy akkor 10 nap karantén...
10 napig filmet néztem és játszottam teljesen egészségesen!
-
Vladi
nagyúr
válasz
tboy93 #283075 üzenetére
Van erre valami jó kis lista? Keresek én is.
#283076 perge666:
Szerintem az 1 tera nekem elég lesz.
#283077 F-ECT$:
Van kb 120 ps3 játékom, kb 50 ps2 meg néhány ps1. Szerintem elég lesz az nekem.
De jó hír amúgy, akkor ez lesz a stratégia. na hátha kifogok egy nagyon olcsó olvasó hibás példányt.
Egyébként ps4 hajlandó bootolni optikai meghajtó hiányában?
-
consono
nagyúr
-
Dinomano
őstag
válasz
tboy93 #282959 üzenetére
Barangolás, felfedezgetés miatt érdekelne inkább, de sok rosszat hallok, főleg a PS3 verzióról. Bizonyos file méret után gond van a mentésekkel, framerate gondok, fagyások, bugok. PS3-ra is van Skyrim Legendary Edition, nem tudom, hogy abban a kiadásban mit javítottak.
-
Elamaas
tag
válasz
tboy93 #282844 üzenetére
Ez már inkább PS4 korabeli bőven de kompatibili PS3 al. [link]
A gyári kábell egyi kfele sima usb a másik mikro usb, Eddig csak PS4 meg PC vel volt kötve és úgy töltődött. Kipróbálom másik random mikor usb töltővel, he nem tölt akkor majd guberálok valahonnan hazsnáltan egy gyári kábelt vagy megveszem amit javasoltál.A javoslatodhoz akkor bármijen mikro usb kábelt hozzá lehet rakni és menni fog a töltés az adapter miatt, ugye ?
-
FunPro
őstag
válasz
tboy93 #282821 üzenetére
Én az első részt szerintem háromszor kijátszottam.
Érdekes mód, nekem a második rész volt olyan, hogy nem tudtam vele mit kezdeni. Az első olyan "egyedi". Amint az ember belerázódik a fura irányításba, onnantól jó játék. Érdekes mód, ugyanezt eltudom mondani a Mass Effect 1-ről és a KOTOR 1-ről is, azok valahogy még sem kapnak annyi sarat, mint a witcher 1.
A második résznek nem éreztem a kisugárzását, valahogy csak eluntam. Tényleg olyan átmeneti játék, ami nem jó semmire. Az első szerintem fura de jó, a harmadik kiforrot és jó, a második pedig valami köztes állapot, ami rossz.
-
consono
nagyúr
válasz
tboy93 #282792 üzenetére
Én a PS5-re ugrást gondoltam generációs ugrásnak
Én még a jó öreg FAT-et nyúzom, de egyre kevesebbet, mert leginkább csak a Series S megy...
Lassan lesz már pár olyan játék, amivel jó lenne játszani, de amíg ezeket egy kezemen meg tudom számolni, addig nem veszek PS5-öt... -
I02S3F
addikt
válasz
tboy93 #282643 üzenetére
Kapni fogok karácsonyra vagy 10e-es, vagy 20e-es feltöltő kártyát és felmerült bennem, hogy a legkissebb csomagra előfizetnék. Az mégiscsak 24 játék egy évben. De - szerintem - olyan keveset játszok, és olyan lassan haladok a játékokkal, hogy nem érné meg.
Az NFS Heat-et több, mint félévig nyúztam! Igaz, majdnem 100%-ig.
szerk.: Felbuzdúltam azon, hogy egy nagyon nehéz pályát sikerült abszolválni és felmerült bennem, hogy a félbehagyott játékaimmal is kéne nyűglődni, amíg bele nem tanulok.
-
csabi98
tag
válasz
tboy93 #282621 üzenetére
Köszönöm a segítségedet!
Ha jól emlékszem az is le van árazva és hasonlóan fillérekért megy most.
Az esetleg jobb vétel lehet?
A Heat az nekem nagyon bejött és szeretem is.
Ha van ilyen jó mint a Heat
játék élményre/grafikára a Payback akkor azt lehet megveszem és jó lesz még később főleg ennyiért. -
F-ECT$
titán
válasz
tboy93 #282565 üzenetére
A covid kicsit megkavarta a dolgokat, 2020-ban 85-ért ment el a Pro-m.
Az viszont engem is meglep, hogy a PS5 ennyire nem tartja az árát. 110-130k között már vannak, és nem csak digit only gépek. Főleg azért érdekes ez, mert a bolti ára csak emelkedett a gépeknek a megjelenés óta. Mondjuk jön a karácsony, lehet kicsit fel fog menni az áruk.
-
Dinomano
őstag
válasz
tboy93 #282545 üzenetére
Sajnos a legrosszabb rész... Még a PS Vita-s rész is simán ráver. A játék közepe táján volt egy romos pálya, az volt a mélypont. Teljesen el lehetett keveredni, nulla npc interakció volt csak, az egész egy unalmas töltelékpálya volt. A játék többi része is nagyon hullámzó volt.
-
DeFranco
nagyúr
válasz
tboy93 #282456 üzenetére
Nem tudom mennyivel idegesítőbbek más részeknél, nekem eleve cheesy ez a "befőttesgumi" taktika. Az biztos, hogy nem előny, hogy a rendőrautók téged simán leamortizálnak, te meg szinte nem is tudsz bennük kárt tenni, de az üldözésekkel kapcsolatban nagy elvárásaim nem voltak.
-
I02S3F
addikt
válasz
tboy93 #282453 üzenetére
A MW nekem is bejött és a Carbon is, csak egyiket sem vittem végig :). És az U1-et és 2-t rongyorsa játszottam, de akkor még középiskolás voltam :)
A GT 7en gondolkodom, Eszembe jutott nekem is! De most van elég játékom!
Szerk.: @DeFranco - A zenék egy részét elmentettem kedvencnek a YT-on.
-
DeFranco
nagyúr
válasz
tboy93 #282451 üzenetére
A heat-nek sok előnye van amellett, hogy tényleg csak a többi modern részhez viszonyítva emelkedik ki.
Többek között az, hogy választhatsz a nappali "easy" mód meg az éjszakai izgalmasabb rész között, ami tökéletesen alkalmassá tette arra, hogy a 9 éves gyerekem is kiválóan elszórakozzon vele, mert
- nincs gyalogos, nem megy át GTA-ba
- gyakorlatilag nincs rendőri üldözés, szabadon mehet amerre akar
- a kocsi természetesen egy féltégla, ott és annyit ütközik amennyit akar
- a zenék tűrhetőek, a környezet pedig nagyon kellemesSztori szempontból nem egy nagy durranás, de egészen szépeket lehet benne este kergetőzni, minimálisan gyűjtögetni az apraja mellékes feladatokat, és amikor olyan sűrű időszak volt, hogy teljesen kész voltam estére még az is jól esett, hogy a térkép szélén körbementem egy raptorral, olyan kis pofás patakpartok, vízesések, várromok vannak az úttól távol, ahol még kirándulni is megérte egy kicsit...
-
Dinomano
őstag
-
F-ECT$
titán
válasz
tboy93 #282337 üzenetére
Most 2 hatás lesz a PS5 árára:
-jön a Pro, ami lefelé nyomja az árat, mert sokan eladják a régi gépüket
-jön a karácsony, ami viszont felfeléA PS4 árak is beestek a PS5 megjelenése környékén, de aztán visszakapaszkodtak (mondjuk ehhez kellett a PS5 hiány és az infláció is). A PS5 ára is normalizálódni fog, ha esetleg ideiglenesen be is esik majd novemberben.
-
-
-
Dinomano
őstag
válasz
tboy93 #281026 üzenetére
Origins-nek nekiálltam, de elég komoly nehézségi tüskéi vannak a játéknak. Az egyik verekedős bossfight-nál hagytam abba, mikor huszadjára sem sikerült. Knight-ot kellene folytatnom majd, van egy félbemaradt, eltett mentésem PC-n. Csak hardverváltás volt anno, és elfelejtődött a játék.
-
Dinomano
őstag
-
DeFranco
nagyúr
válasz
tboy93 #280451 üzenetére
Át is vettem, bementem az üzletbe is, a polcon is ennyiért volt az a pár darab, ami még ki volt rakva, sőt, olyat is találtam, amit abba a boltba nem engedett rendelni, szóval érdemes benézni ha van a közelben MM.
Talán nem őrületes nagy dealek ezek, de egész korrekt árak.
-
DeFranco
nagyúr
válasz
tboy93 #280451 üzenetére
A guardianst én is megvettem a lego 2k drive mellé, az elden ringbe nem merek beszállni, mert így is lassan megtelek a teletérképes rohangálós harcolós játékokkal (hello horizon) az odyssey meg talán lesz olcsóbban is, mire oda jutok.
Kaptam már SMS-t hogy átvehető, emailt még nem.
A 4k-s PS5-ös moralesért kicsit sírok
-
DeFranco
nagyúr
válasz
tboy93 #280199 üzenetére
Emlékszem, nekem az egyik legnagyobb áll-leejtő pillanat az volt a játékos pályafutásom alatt, amikor először megmásztam az egyik magas tornyot az AC1-ben és körbenéztem... egyszerűen nem hittem el, hogy ezt meg lehet csinálni (értsd nem elég hogy milyen részletes a látvány, de minden része bejárható, játszható is).
Hangulatban egyébként az 1. rész nagyon erős volt, magával ragadó volt a környezet, a hangulat, az NPC-k viselkedése, csak a játékmenet volt repetitív és a harcrendszer kicsit béna még.
Számomra a 2-Brotherhood-Revelations trilógia az etalon az AC szériában, szerintem itt volt a legjobb az összetétel, még megvolt a klasszikus hangulat, de még nem volt elbonyolítva mindennel is, meg nem volt 22-re lapot húzó történet, hogy már Forrest Gumptól Master Chiefig mindenki is templomos vagy assassin volt.
-
Bondix
aktív tag
válasz
tboy93 #280005 üzenetére
F-ECT$
Ezt csináltam!
Vannak olyan helyek ahol az út szélén van kamera ott figyeltem jobban.
Ha nem ez volt akkor nem tudom, de miután nem mentem le egyszer se jó lett.
Este ki is végeztem a story az utolsó pálya nagyon komoly de az egész egybe jól sikerült játék szerintem. -
Dinomano
őstag
válasz
tboy93 #279870 üzenetére
Szerintem a három "újabb"Remedy játékból (Alan Wake, Quantum Break, Control) Alan Wake-nek a legjobb a sztorija, még ha a befejezés olyan is, amilyen...
A világ nagyon tetszett, meg úgy az egész. Mindenképpen újrázom majd. (Időm minimális, jön már lassan a jó idő, és kertet/házat kellene rendezni...)
Új hozzászólás Aktív témák
- Xbox Series/ One kontrollerek eladóak
- Nintendo switch Oled megkímélt Opcionálisan megvásárolható kiegészítőkkel
- Nintendo Switch Oled - 256 GB SDcard - BigBen tok -Okosított
- Eladó Ps5 (fat) digital, 2 kontrollerrel.
- Nintendo Switch OLED Zelda Tears of The Kingdom Megapack! Új, Bontatlan!! Ingyen Foxpost!
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro R50-C - i3-6G I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450M R5 5600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB ZALMAN I3 NEO Chieftec 650W
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G5 - i5-8G I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest