- Milyen okostelefont vegyek?
- Az Exynos 2600 az első 2 nm-es mobilchip
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- Mobil flották
- MIUI / HyperOS topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Huawei P20 Pro - profit csinál minden fotósból
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- Mi mindenre jó egy másodlagos megjelenítő?
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
consono
nagyúr
válasz
I02S3F #283069 üzenetére
Nekem rendszer nem nagyon van, mire fél 5-kor végzek a munkával (4 nap HO-ban vagyok) már itthon a család, nincs nyugi. Leginkább csak hétvégén játszom, mikor még alszanak
Hétközben este 8 felé tudnék, de addigra már legtöbbször nincs kedvem, max valami aprósággal, amire nem kell figyelni...
-
consono
nagyúr
válasz
F-ECT$ #282994 üzenetére
Úgy, hogy ül mellettem és nézi
Sajnos már kinőtt ebből a korból...
De feleségem a mai napig így "játszik": nézi amit játszok, mintha sorozatot nézne. Mondjuk tény, hogy leginkább story driven játékokkal játszom, szóval lehet így is élvezni. Most épp az Alan Wake 2 van terítéken... -
consono
nagyúr
válasz
Balesz1899 #282984 üzenetére
Tanakodtam egy sort, hogy mire gondol Dinomano, mert én minden Unchartedet PS4-en játszottam
-
consono
nagyúr
-
consono
nagyúr
válasz
DeFranco #282810 üzenetére
Nekem a Mass Effectekkel együtt személyes top 3-amban van a Witcher 3 meg a DLC-i. Én már kétsze végigtoltam, PS4-en is, Xbox-on is egyszer egyszer. Ez az a játék, aminél szeretném, hogy elfelejtsek mindent róla és friss élményként tudjak vele játszani.
Az első pár óra tényleg melós, hogy ne add fel, főleg ha nem vagy képben semmivel, de amit eljutsz Velenbe már nehéz letenni. A két DLC-je is nagyon jó, nekem a Blood and Wine a kedvencem, az gyakorlatilag egy külön játék, teljesen függetlenül az alapjátéktól... -
consono
nagyúr
válasz
tboy93 #282792 üzenetére
Én a PS5-re ugrást gondoltam generációs ugrásnak
Én még a jó öreg FAT-et nyúzom, de egyre kevesebbet, mert leginkább csak a Series S megy...
Lassan lesz már pár olyan játék, amivel jó lenne játszani, de amíg ezeket egy kezemen meg tudom számolni, addig nem veszek PS5-öt... -
consono
nagyúr
válasz
Dinomano #282328 üzenetére
Hát, nehéz válaszolni rá, főleg PS oldalon. Mert az MS-nél ott a Starfield, ami csak erre a generációra jött (még ha olyan is, amilyen), vagy a Hellblade 2. Vagy a cross platform Cyberpunk 2077 is mára next-gen lett, szerintem, minden téren. De nagyon nehéz példákat mondani, mert nincs generációs fejlődés. Az UE5.x motoros játékoktól vártam, várom ezt, de eddig még azok sem olyan szépek, mint amit a tech demók után vártam.
-
consono
nagyúr
válasz
F-ECT$ #282321 üzenetére
Nekem nem hiányzik az Astro, nem az én játékom
Ugyan ez van a szuperhősös játékokkal is, így kimaradt a 2 Spiderman is. Multit meg egyáltalán nem játszom
Nekem új Last of us, Uncharted, vagy Horizon játék kellene, hogy komolyan elgondolkozzak a PS5-re váltáson, de az meg szerintem ebben a generációban nem lesz, egyik sem... A Forbidden West DLC-je volt az egyetlen, ami miatt fájt a szívem. -
consono
nagyúr
Úgy látom sokan érzünk ugyan úgy
Nekem nagyon hiányzik valami nagy, tényleg next gen játék, hogy egyáltalán rákívánjak a PS5-re (jó, Series S van itthon, a cross platform dolgok így is megvannak). Nem remaster, nem remake, valami jó, új játék...
-
consono
nagyúr
-
consono
nagyúr
Hülye kérdés jöhet? Ha nem hackelt a PS4-em, tudom valahogy dekriptálni a játék mentéseimet? A Days Gone-nal játszom lassan egy hónapja, de e néha nagyon dadogós, megnézném PC-n milyen, de elölről nem akarom elkezdeni... Az megvan, hogy ha sikerül dekódolni, akkor mit kell átmásolni.
-
consono
nagyúr
-
-
consono
nagyúr
válasz
zolee1984 #281627 üzenetére
Ha még nem játszottál vele, ne hagyd ki a két Horizon játékot! (Horizon Zero Dawn és Horizon Forbidden West). Bár nem 1:1-es másolatok, de 3rd person, action adventure ez is (na jó némi RPG-vel vegyítve, de csak a fejlődés miatt).
MEg ha az Uncharted játékok bejöttek, akkor ott vannak az újkori Tomb Raider-ek is. -
-
consono
nagyúr
Én leszoktam az elmúlt pár évben a többfelé figyelésről (illetve lehet, hogy az, hogy folyamatosan képesek mások beszélni mellettem "kényszerített", hogy ne fogjam fel, miről van szó), így podcastot max magában, vagy vezetés közben tudok hallgatni. Ha ezeknél több agykapacitást igénylő dolgot végzek, akkor olyan, mintha nem is szólna, megy a levesbe.
Mondjuk az is igaz, hogy nálam a játékok is úgy indulnak, hogy zene 50-75%-ra le... -
consono
nagyúr
válasz
noblem1983 #280712 üzenetére
Adblocker kikapcs? NEkem mintha az csinált volna ilyent...
Új hozzászólás Aktív témák
- E-roller topik
- Kína bekérette az NVIDIA-t, de szerintük nincs hátsó kapu a chipekben
- Milyen okostelefont vegyek?
- EAFC 26
- iPhone-nal videózol? Ezért kell egy külső SSD! – Aiffro P10 bemutató
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Az Exynos 2600 az első 2 nm-es mobilchip
- Elektromos autók - motorok
- Formula-1
- Adobe Photoshop
- További aktív témák...
- Xbox Series/ One kontrollerek eladóak
- Nintendo switch Oled megkímélt Opcionálisan megvásárolható kiegészítőkkel
- Nintendo Switch Oled - 256 GB SDcard - BigBen tok -Okosított
- Eladó Ps5 (fat) digital, 2 kontrollerrel.
- Nintendo Switch OLED Zelda Tears of The Kingdom Megapack! Új, Bontatlan!! Ingyen Foxpost!
- Samsung S23 Ultra 8/256GB Jótállás: 2027.02.16.-ig
- Kihagyhatatlan ajánlat vadonatúj Ryzen 7 5800x processzorainkra! 0% THM-re is!
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- DELL PowerEdge R730xd 26SFF rack szerver - 2xE5-2680v3 (24c/48t, 2.5/3.3GHz), 64GB RAM, 10G, H730p
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest