- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- iPhone topik
- Yettel topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Gyorsabb és drágább - kezünkben a Samsung Galaxy S23
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Mindenki Z Fold7-et akar
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
neo-geo
senior tag
válasz
wolf13 #280066 üzenetére
Be vagyunk jelentkezve, PC, PS, MOBIL, viszont tegnap elkerülte a figyelmem, hogy
"Az ajánlat május.........................., érvényes a kiválasztott ügyfelek számára"
Tehát akkor ezek szerint, neked mákod volt. Ennyi!
Csak nagyon érdekes, hogy Te miért lettél a "kiválasztott" ügyfelek között. -
Lackooo84
nagyúr
-
Krisz0630
senior tag
válasz
wolf13 #262073 üzenetére
Egy hónapja vettem egy 55 XH9096-os Bravia-t. Eszméletlenül jó tv, igaz PS4 Pro-val csak pár órát játszottam vele, inkább a PS5 miatt vettem. Nagyon bánom, hogy nem ezt a tv-t vettem először, mert előtte volt kb 4 hónapig az LG Nanocell Tv-m. Nem akartam ennyit kiadni egy tv-re, mint amennyi a Sony. Viszont az LG nagy csalódás volt, fekete szín az csak szürke, gyenge kontraszt arány, HDR meg csak mutatóban van benne. Még az a szerencse, hogy egy kisebb bukóval sikerült eladnom és végül a Sony lett helyette.
-
-
-
3L1T3
addikt
válasz
wolf13 #245884 üzenetére
Igen de már ezeknél a játékoknál elkezdődött a ubisoft hozzállása. Sokáig arról is szó volt, hogy a PC-s verziók teljesen eltűnnek a piacról, és csak a uplay-en keresztül lehet majd megvenni bizonyos régiókban a játékot.
Sok esetben az ugyan azok az okok miatt történt ez mint az EA esetében. Megjelenik itthon a szürke importos nem erre a régióra szánt játékok olcsóbban. Értelem szerűen a magyar árérzékeny nincs is ezzel baj. De amikor a megadott XY darabból nem kell el megadott mennyiség, ugyanakkor az országban XY 2x-e elfogyott az cink. Csak hát erre a kiadó nem lát rá, csak arra, hogy az előre legyártott X mennyiség nem kellett az embereknek.Abban is biztos vagyok , hogy ha digitálisan lehetne venni nyelv csomagot egy játékhoz 3-490 Ft-ért akkor tuti rengetegen megvásárolnák, csak azért, hogy a saját nyelvükön játszhassanak. De nem elég csak lefordítani egy játékot , lektorálás után újra kell teszteltetni az egészet. Ez pedig annyival több pénz meg energia, hogy a mi minimális kerekítőszámnak is kevés eladásainkat elengedték.
-
NyMRooD
őstag
válasz
wolf13 #244843 üzenetére
Nekem tetszett, csak a játékok egy jelentős része már ismert volt, szóval csak a trailer volt World Premier
. Nyomatták 1000x a smart delivery-t, gondolom azért mert nem hoznának olyan jó számokat nélküle a játékok (mivel ezek még a jelenlegi genre is jönnek és még az új gen megjelenése előtt), mindenki bevárná az új konzolokat. Tippre ps-nél is ez lesz a third-party címeknél.
Viszont a Valhalla nagyon nem tűnik AC-nak, remélem nem egy szegény ember GoW-ja vagy Witcher-e lesz csatákkal megspékelve (mind a kettőt stílusát szeretem, de az AC-ét is), remélem hamarosan lesz gameplay, stealth-el.
(#244846) saelin: Általában mindig jönnek az ilyen pletykák a bemutatók előtt, hogy ez meg az lesz, nem kell őket elhinni, reggel már megjelentek az első hírek amik cáfolták és jelezték, hogy csak in-game videók lesznek benne. -
sxxorp
őstag
válasz
wolf13 #244787 üzenetére
Á, végül behúztam az F12019-et a jelenlegi akcióban, csodát nem fognak csinálni a lényegi résszel, és jópár hónapig a többszörösébe kerül az F12020 az F12019-nek (pont amíg jobban rá is érek). A co-op ebben nem érdekel (ott a GTSport, ha nagyon kell ilyesmi).
Erre a generációra ez teljesen jó szórakozás lesz, valszeg a következőt nextgen gépre,a szabálymódosítások után lesz majd igazán értelme beszerezni.
markknight: normális vagy? az utolsó szektort teljesen átalakították, kisebb az emlekedés mértéke! (komment-szekció) -
markknight
veterán
-
saelin
veterán
válasz
wolf13 #242430 üzenetére
Az Odyssey-t én exploration-ban tolom. Nagyon tetszik hogy nincs telehányva a térkép ikonokkal, hanem csak írja a quest, hogy "ide menj és ez van a közelében". Persze amikor közel érsz szól a játék, hogy a madaraddal drónozhatsz, mert közel a quest objektíva. Ezen ne változtassanak, mert nagyon jó élményt nyújt!
-
raggg
senior tag
válasz
wolf13 #237104 üzenetére
Feltöltés után először alacsony felbontásban processzálja a youtube a videót, ha eltelik valamennyi idő, akkor szebb lesz és elérhetőek a nagyobb felbontású változatok. Ez nem tudom pontosan mennyi idő, de nekem pl. a PS4-ről direktbe feltöltött videóimból ezt hozta ki: [link]
Bővebben amúgy itt írnak róla:
[link]
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen autót vegyek?
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Nintendo Switch 2
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Formula-1
- Anime filmek és sorozatok
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3033, 100% Akkumulátor
- Lenovo Thunderbolt 3 kábel (4X90U90617)
- Xiaomi Redmi 9AT 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bowers/Wilkins PX8 fejhallgatók (dupla Bluetooth eszköz csatlakoztatása!)
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3010
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest