- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Az Exynos 2600 az első 2 nm-es mobilchip
- Huawei P20 Pro - profit csinál minden fotósból
- Mobil flották
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- Mi mindenre jó egy másodlagos megjelenítő?
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
ProEvoFan
nagyúr
Hol lehet beallitani ps4en, hogy ne lássa senki a barátlistámat? PS5ön megvan, de ps4en nem találom.
-
ProEvoFan
nagyúr
Innen [link] vásárolt már valaki ajándék kártyát? Minden rendben volt?
-
ProEvoFan
nagyúr
Basszus....feladtam hírdetésbe a konzolomat...
Nehéz döntés volt, de muszály, hogy olcsóbban jöjjön ki a PS5.
Köszönöm az elmúlt éveket minden kedves és nem kedves fórumtársnak! -
ProEvoFan
nagyúr
válasz
Hargitaibea #270363 üzenetére
Múltkor linkeltem az oldalt [link], ami 10000%ban segítene.
Megköszönted a nagy semmit, mert nem megy az angol.
Utoljára próbálok segíteni, mert hidd el, azoknál az oldalaknál senki nem tud jobban segíteni illetve válaszolni a problémádra.
Tehát, Chrome böngészővel felkeresed az oldat amit linkeltem.Azért Chrome böngésző, mert azon van fordítás magyar nyelvre....és kb ennyi.Elolvasod a tört magyart, értelmezed, probléma megoldva.
A psnprofilson megtudod nézni a az összes trófeákat, külön játékra lebontva, tehát itt látod melyik trófea hiányzik. A főoldalon jobbra fent kell beírni a pns profil nevedet.
Sok sikert![kép]
-
ProEvoFan
nagyúr
válasz
Hargitaibea #270330 üzenetére
-
ProEvoFan
nagyúr
válasz
Carlos Padre #270311 üzenetére
Még annyit a témához, hogy a Maneatert is csak a PS5 tulajok kapták meg, mikor alapból ps4re jött a játék.
Ez is rohadt nagy bunkóság volt.
Ok, előbb-utóbb lesz mindenkinek PS5 konzolja is, de a Sony hozzáállása ehhez az egészhez nagyon unszimpatikus... -
ProEvoFan
nagyúr
válasz
Carlos Padre #270311 üzenetére
Jaj, egyből miért látsz bele ilyeneket?
Szerintem nem szép húzás, akárki csinálta volna. -
ProEvoFan
nagyúr
IGN videó, de ez most korrekt.
Most akkor a Sony elengedi az exkluzív címeket?[link] -
ProEvoFan
nagyúr
válasz
PainKiller13 #270089 üzenetére
A GoW szar? lol
Szeretsz te egyáltalán játszani jó videojátékokkal? -
ProEvoFan
nagyúr
válasz
ilovedigweed #269992 üzenetére
4K/120fps....agyon nerfelt grafikával vagy maximum Indie játékokban lesz partiban ez a két szám...
-
ProEvoFan
nagyúr
Már látom lelki szemeim előtt, hogy a Last of US sorozat mekkorát fog bukni, mert a sok túlbuzgó rajongónak semmi nem lesz jó, hiszen csak az Ő saját kis agyukban elképzelt megvalósítás a tökéletes...
-
ProEvoFan
nagyúr
Végre bejött az oldal...
Death Stranding 159 óra, The Division 2 128 óra, Ghost of Thusima 85 óra.
1234 trófea. [kép]
Kb reális. -
ProEvoFan
nagyúr
válasz
Carlos Padre #269033 üzenetére
Nem értek veled egyet.
Nekem lesz PS5öm is, ha jut majd.
Na, szóval miben/miért lennék minőségben előrébb, ha a gamepassban lévő játékot PS5ön megvenném 24ezerért PS storeban?Mert PS5ön játszom?Most nem értelek.
-
-
ProEvoFan
nagyúr
válasz
penge111 #268960 üzenetére
Hajrá!!!!
Pont így tettem én is, bár nálunk ajándékba XSS volt a terv, de a nagyobb tároló hely és persze az erősebb mivolta miatt (és a nagy szerencse is közrejátszott, pont akkor érkezett a boltba XSX is) az XSXre esett a választás.A gamepass ultimate három évre valamelyik új Assassin's Creed fullos csomag ára. Nekem meg jön majd a PS5 valamikor, mert az Xbox a gyerekeké.
Ha még gondolkozol rajta, írj rám privátban mondom hogyan kell megoldani az olcsó gamepasst. -
ProEvoFan
nagyúr
Platinázás.Érdekes egy téma.PS4 éra alatt nagyon rámentem a trófeákra.PSN profilom.[link] Amit kiszemeltem játékot, egyből néztem a trófea guideokat.Mennyire nehéz, mennyi idő...stb.Végigjátszás után egyből rámentem a platinára.Legtöbb játéknál tényleg szórakoztató volt, (pl Ghost of Tsushima, Darksider Genesis, Death Stranding...stb) de voltak bosszantó, idegesítő trófeák is, volt amit félbe is hagytam. Mi késztetett erre?Ezt nehéz megmondani...kitolta a játék időt.Jobban a pénzemnél voltam, ha ténylegesen mindent megcsináltam benne.Jó volt látni a psnprofils oldalon az összerakott gyűjteményemet...a franc tudja mi motivált pontosan.Csináltam, mert tetszett.Talán ezért.
Ellenben...
Xbox Series X-el kezdem a nextgent.(PS5 előrendelésem több is van) Itt is vannak "acsik"....éééééés, kurvára nem érdekelnek.Pontosabban annyira nem, mint ahogy PS4en foglalkoztatott.Tényleg nem tudom megmondani az okát.Játszok a gamepassban lévő játékokkal, esnek ki az achievementek, mondom király...és ennyi.Nem érdekel.Talán a Forza Horizon 4 ahol kifogom maxolni az achievement pontokat.Talán...(már is visszaestem?)
Szóval érdekes.Kiváncsi leszek, ha nyáron(?) lesz már PS5 is itthon, akkor mennyire fog megmozgatni a platinázás. -
ProEvoFan
nagyúr
válasz
Eliott #268725 üzenetére
Első PS4es években FPS játékokban sokat szenvedtem kontrollerrel.Folyamat lebeszéltek a Horiról és xim4ről (ez egy jobb fajta átalakító, de kb 40ezer forint) ...ééééés igazuk lett, megtanultam, megszoktam a kontrollert FPS játékok alatt is.
Gyakorlás, türelem, gyakorlás, türelem és így tovább.... -
ProEvoFan
nagyúr
válasz
alite #268104 üzenetére
Pár hete platináztam, kb 60 óra alatt.Nagyon berántott.Normál és legnehezebb fokozaton is végigjátszottam.Most PS+al 4200 forint.Mondanom sem kell, megéri.
Gamepassban is benne van.Gondolkodok, hogy zöld oldalon is végigjátszom.Durván bejönnek ezek a felülnézetes akció, hack n slash, ugra-bugra játékok.
-
ProEvoFan
nagyúr
Ki milyen túlfeszültségvédő elosztót használ illetve mit ajánlotok tévéhez+konzolhoz?
APC márkákban gondolkodok, mert az állítólag az egyik legjobb.Bár tökmindegy milyen a márka, csak megbízható legyen a termék.... -
ProEvoFan
nagyúr
Kicsit felületesen követtem a januári PS+ híreket. Maneater! Remek!.... azt most olvasom, hogy az csak PS5re érhető el???
PS4en nem is játszhatok vele?
-
ProEvoFan
nagyúr
Boldog Új Évet Mindenkinek!
Egészségben gazdag és sikeres(ebb) generáció váltást a topik lakóknak. -
ProEvoFan
nagyúr
Már megint ez a csúnya Cyberpunk vagy 100 hozzászóláson keresztül.
Fiamat alig lehet kirobbantani a tévé elől, annyira tetszik neki a Cyberpunk. Eddig két buggal találkozott.Harc közben 10 métert hátradobta a játék.Nem indult el az autó, amibe beleült. Hangulat, történet szerinte 1000%on pörög.
Nála az idei év legjobb játéka a Ghost of Tsushima mellett.
XSXen játszik. -
ProEvoFan
nagyúr
válasz
Carlos Padre #267259 üzenetére
Ja, XSXen 59.3GB a mai patchel.Érdekes hogy itt nem.
-
ProEvoFan
nagyúr
válasz
#42308056 #267218 üzenetére
Meg.Mert ez gáz.Kár hogy nem mentek bele mélyebben.Simán megérdemelnék a nagyobb negatív hírverést.IGN meg a többi nyilván nem hozhatnak le mindent, bezzeg a sok mafla hír, az hír értékkel jár.
Jaj, most látom, hogy nem a Valhalla-ra válaszoltál.
Az a sorrend nem lep meg. -
ProEvoFan
nagyúr
Magyar IGN szerint a 2020 top3 játéka.
1. The Last of Us Part 2
2. Demon’s Souls Remake
3. Ghost of Tsushima
Csak Sony játékok...
A Hades itt is top10es. Jöhetne már xbox/ps-re is. -
ProEvoFan
nagyúr
Boldog Karácsonyt Mindenkinek!
-
ProEvoFan
nagyúr
Most látom csak.Pécsen megszűnt a Konzolvilág?
-
ProEvoFan
nagyúr
Csak megjött az akció...nálam 1073 leértékelt játékot mutat.[link]
-
ProEvoFan
nagyúr
Kiderült, hogy nagyjából mennyi pénzt termelhetett a God of War és a Horizon Zero Dawn[link]
-
ProEvoFan
nagyúr
-
ProEvoFan
nagyúr
Darksider Genesisnél kipattant a platinám
[link]
61 órát játszottam vele.Nagyon tetszett a játék.Régebbi Darksider résszel nem is játszottam.Nem lenne ellenemre, ha a többi rész is felülnézetes lenne.Végigjátszottam háromszor.Normal, hard majd a legnehezebb fokozaton is.A fejlődési rendszer az elején kicsit furcsa volt, de nagyjából rájöttem mi a lényege.Minnél előbb maximumra kell fejleszteni a core szintjét, amit a végtelen arénában kilehet farmolni, ami az első végigjátszás után nyílik meg.
Nem tripla AAA játék, de szerintem egy gyöngyszem a maga stílusában.Imádtam minden percét. -
ProEvoFan
nagyúr
Érdekes olvasni a Cyberpunk játékidőt.Sokan 30-40 óra alatt végigjátszanak egy rpgt....
Basszus, én a Darksider Genesis-el eddig 50 órát játszottam...És még van vissza három trófea.
-
ProEvoFan
nagyúr
Sony elfelejtette a Karácsonyi vásárt?
Semmi nagy akciózás... -
ProEvoFan
nagyúr
válasz
fausto #266850 üzenetére
Huh, ember.
Szerencsére több millió konzolos fizet az Xbox liveért és a PS+ért, ahol nincs csalás , több hónap múlva is vannak játékosok (főleg Playstationon). Nekünk megéri.Neked nem.Lapozzunk mert nagyon gáz ezt a sok "okosságot" olvasni...ja, és akciósan kell megvenni, akkor havonta 1100 Ft sacperkábé...hatalmas összeg, három Pécsi Apa
Ez kb akkora ördögi kör, mint pc VS konzol téma. -
ProEvoFan
nagyúr
válasz
Carlos Padre #266792 üzenetére
Karácsonykor majd nézem hogyan játszik a gyerek a Cyberpunkal XSXen.
Kíváncsi vagyok.PS4re nem mertem megvenni, de XSXre simán bevállaltam mint első Xbox játékunk, no persze PS5re is ez lenne az első, ha lenne boltban gép... -
ProEvoFan
nagyúr
Látom ma elmaradt a "szokásos" szerdai PS Store akció.
gyuromoj
Nálam is karácsonyi ajándék lesz.
Konzolvilágban 10K, de nekem dobozosan kell, hiszen ps5 digim lesz ha végre lehet kapni a ki®aszott gépet egy ki®aszott boltban....
Bocsi...
...de bosszantó hogy nem lehet megvenni karácsonyra. -
ProEvoFan
nagyúr
Erre most mit mondjak?Cyberpunk 2077: A teszteket összesítő OpenCritic kizsákmányolónak és önzőnek nevezi a CD Projekt Redet[link]
Sajnos igaz.... -
ProEvoFan
nagyúr
válasz
headhunter86 #266594 üzenetére
Ezt oda kár volt beírni.
A társaság fele ezt úgy sem érti meg, mert szerintük amiket felsorolták játékokat, azokban ott nincs annyi "megmozgatni való dolog a képernyőn", mint a Cyberpunkban.... -
ProEvoFan
nagyúr
válasz
headhunter86 #266467 üzenetére
Itt meg magyarul van egy hír a visszafizetésekről. [link]
-
ProEvoFan
nagyúr
válasz
KaitouP #266362 üzenetére
Már megtörtént.
Bevédték.Nem kicsit, nagyon.
Van itthon egy régi (6 éves?) PC.I5 2600, gtx960 2GB, 8GB ram.Youtuben megnéztem hogy menne rajta a Cyberpunk.Minden lowon 30 FPS kürül fut......ami így is sokkal szebb, mint a PS4es verzió.
Tényleg igénytelen munkát végeztek az általam is magasztalt lengyel banda. -
ProEvoFan
nagyúr
válasz
KaitouP #266238 üzenetére
Köszönöm a kielégítő véleményt.
Meg persze a többieknek is, akik írtak a Cyberpunk tapasztalatokról.
Nos, köszönöm, de nem veszem meg ps4re ezt a játékot...
YouTube összehasonlító videókon fáj a szívem, hogy lemaradtam egy PS5ről.Sebaj.Jövőre majd tolom a "rendes" PS5ös verzióval....pontosabban remélem lesz olyan, ha addig nem lesznek még nagyobb szarban, ugyanis elég rendesen esnek a részvények.[link] -
ProEvoFan
nagyúr
Aki slimen tolja a Cyberpunkot az ne hagyja magában a véleményét!
-
ProEvoFan
nagyúr
Elvileg ez a platform hozza nekik a legnagyobb bevételt, szóval csak nem baltázzák el.
Kérdésedre válaszolva, igen, félek én is. -
ProEvoFan
nagyúr
Cyberpunk 2077ről mikor jöhetnek a ps4es tesztek?
Eddig csak PCst találtam. -
ProEvoFan
nagyúr
Darksiders Genesis nagyon betalált nálam.Még sosem játszottam Darksiders játékkal, ezt is csak a Diablos stílusa miatt vettem meg.Hétvégén kipróbálom az osztott képernyős mókát, remélem nem lesz zavaró a fixen felezett képernyő.
-
ProEvoFan
nagyúr
Cyberpunk PS4 kiadás kap egy PS5ös patchat majd, ami még nem az "igazi" nextgen PS5ös verzió, mert az "igazi" ps5 Cyberpunk az csak jövőre jön
Nos, ha megveszem PS4re a játékot, akkor még egyszer nem kell megvennem PS5re?
Hogy is van ez? -
ProEvoFan
nagyúr
Megvettem a Division 2 New York kiegészítőjét.Az alap játékot még a régi tévémen játszottam....na de most HDRel kibaszott szép lett a játék.Eddig sem volt csúnya, de ez a HDR téma tényleg odabasz.
Kíváncsiságból töltöm már a Witcher 3at, mert többen mondtátok, hogy a HDR itt is nagyon szépen megdobja a látványt.Holnap megnézem. -
ProEvoFan
nagyúr
Hades [link]jönni fog Playstationra?
Van valami infó erről? -
ProEvoFan
nagyúr
Szerintem reális, föleg ha 2021ben jön ki.
2021 végére nem lesz sok eladott ps5, ellenben ps4el. -
Új hozzászólás Aktív témák
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Autós topik
- Bluetooth hangszórók
- Házimozi belépő szinten
- Xbox tulajok OFF topicja
- Nők, nőügyek (18+)
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Eldőlt, hogy lesz-e céges internetadó az EU-ban
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Elektromos cigaretta 🔞
- További aktív témák...
- Xbox Series/ One kontrollerek eladóak
- Nintendo switch Oled megkímélt Opcionálisan megvásárolható kiegészítőkkel
- Nintendo Switch Oled - 256 GB SDcard - BigBen tok -Okosított
- Eladó Ps5 (fat) digital, 2 kontrollerrel.
- Nintendo Switch OLED Zelda Tears of The Kingdom Megapack! Új, Bontatlan!! Ingyen Foxpost!
- Akció! Hordozható GAMER Monitor! MSI MAG162V ! 15.6 1920x1080 FULLHD! Bolti ár fele!
- Felújított laptopok számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 docking station (1x5K vagy 2x4K felbontás) (DisplayLink)
- Honor Magic5 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi 11T Pro 256GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest