- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Az Exynos 2600 az első 2 nm-es mobilchip
- Huawei P20 Pro - profit csinál minden fotósból
- Mobil flották
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- Mi mindenre jó egy másodlagos megjelenítő?
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Hogy tudok letölteni olyan játékot amit megvettem, de már nem árulják? PS appban telefonon nem találom a megvásároltak közt a Deadpoolt.
-
törölt tag
válasz
T0mBd1gg3R #281088 üzenetére
Nem elég egy háztartásba egy konzol? Online akarják nyomni egymás ellen?
-
törölt tag
válasz
Dinomano #280919 üzenetére
Nekem tetszett, bár inkább volt interaktív film, vagy bevezető egy készülő nagyszabásúbb játékhoz. Érdekelt volna folytatás, talán PS5-re fel lehetett volna melegíteni. Open world vérfarkasvadászat, esetleg vámpírokat is belekverni.
Ami különösen megmaradt bennem, hogy lehidaltam a látványtól.
-
törölt tag
Kaptam egy levelet, hogy frissítsem a fizetési beállításaim, mert:
"Your PlayStation®Plus membership is up for renewal on 2023-10-04 and we noticed your account does not have valid payment details associated with it."
De hát 2024 októberéig van előfizetésem, most néztem meg! Ilyenkor mi van?
-
törölt tag
Egyébkén tavaly vettem meg PS3-ra a Rango animációs filmből készült játékot, az is hasonló stílus. Elég gyenge kritikákat kapott, mondjuk valóban elég rövid, de nekem nagyon bejött. Mondjuk a film is nagy kedvencem. Kár, hogy egyik sem kapott folytatást.
-
törölt tag
Lehetne valami rendszerszintű automata fordító a feliratokhoz. Nyilván nem váltaná meg a világot, de aki tényleg nem tud se angolul se németül se lengyelül, az előrébb lenne.
-
törölt tag
Ráadásul sokszor hiába van, az extra nagy is majdnem olvashatatlanul kicsi. Ezzel nem értem miért nem kezdenek valamit.
-
törölt tag
válasz
raziel01 #280575 üzenetére
Nem sok értelme lenne mert a sztori is a multis pályákon játszódik, úgyhogy a helyigény közel azonos lenne. Kampányt első indításkor külön kell letölteni amúgy, az volt valami 13 GB ha jól emlékszem. Esetleg lehetne egy főképernyő ahol választhatsz multi és single közt, és utóbbihoz nem lenne kötelező a frissítés.
-
törölt tag
Mik ezek a COD frissítések? 100 GB, mit lehet ennyit frissíteni egy ilyen játékon? Nem is érdekel a multi csak a sztori, de azt se engedi játszani nélküle már. Megőrülök komolyan! 😭
-
törölt tag
válasz
Beretvás #280380 üzenetére
Nem tudom SATAII vagy III-as vinyó van-e a Próban, de ha a rosszabb, akkor is 5x gyorsabb mint az USB 2.0 maximális sebessége. Szóval ha nem is kötelező, én mindenképp 3.0-ás külső házba tenném a meghajtót, mert még a merevlemezes betöltésekhez képest is tetű lassú lesz.
-
törölt tag
válasz
czanga #280341 üzenetére
Nekem demó lemezt adtak el hasonló módon egyszer. Se fólia, se semmi nem volt, a borítón meg látszott hogy ők nyomtatták. Visszamentem hogy ez mi. Azt mondja ezért ennyi, az új drágább. Hát talán előtte kellett volna tájékoztatni. Visszakértem a pénzem és megrendeltem angliából fele annyiért bontatlanul.
-
törölt tag
válasz
Exelsior24 #280268 üzenetére
Nálam fiókos szekrényben van, szóval ha úgy érzem nagyon terheli a játék, kihúzom a fiókot és a konzolt, hogy az első lábai a fiók elején legyenek. Nagyon sokat számít, úgyhogy érdemes valami emelő megoldást kitalálni.
-
törölt tag
Nem úgy volt, hogy lehet majd PS5-ös játékokat streamelni PS4-en? Vagy csak akkor ha van a háztartásban PS5 is? Vagy rosszul emlékszem valamire?
-
törölt tag
Nem tudjátok meddig tartanak a Days of Play akciók?
-
törölt tag
válasz
nincsnév007 #280153 üzenetére
Van magyar felirat, pár hete játszottam.
-
-
törölt tag
válasz
nincsnév007 #280110 üzenetére
Az a digitális verzió. Kár ilyen 100 körüli árra számítani mint amibe a Series S szokott kerülni, de szerintem az eredeti ajánlott fogyárat is el kell felejteni újonnan.
-
-
törölt tag
Teljesen személyre lehet szabni a nehézséget, most nézem! Sztori módban nem is sérül a karakter
Easy egyelőre jónak tűnik. De jó tudni hogy ha nagy a baj, a csajt teljesen godmode-ba is lehet kapcsolni.
Sőt, azt is be lehet állítani, hogy elvesszenek-e a lelövendő alkatrészek ha úgy hal meg a lény hogy rajta van. Tudták ezek hogy bullshit nehezítésekkel rakták tele a játékot...
-
törölt tag
válasz
Balesz1899 #279973 üzenetére
Sima nyíllal aminek magasabb a leválasztó értéke.
Hármat nyírtam ki úgy hogy csak a szájukat lőttem mikor nyitva volt, egyszer nem találtam el a tetves fogukat. Foshalmaz játék.
-
törölt tag
Nevetséges komolyan. Legelején vagyok és már most ilyen szélesszájú agyarak kellenek a fejlesztésekhez. Konkrétan nem lehet megszerezni, képtelenség eltalálni az agyarakat mert vagy rejtve vannak, vagy sziklákat dob felém a szájával. Egyszer nem tudtam eltalálni. Nevetségesen túltolták a játékot. Retardáltak fejlesztették.
-
törölt tag
válasz
semetka #279960 üzenetére
Nagyon jó, köszi!
Nem valami korrekt a játék amúgy. Thunderjaw hátán van két plazmavető, de hiába lövöm le róla mindkettőt, csak egyet tudok felvenni... 5 próbálkozással azért sikerült. De kb. egyfolytában lő vagy ugrál vagy felém rohan, alig lehet időnként lőni rá. Vicc ez a játék komolyan.
-
törölt tag
válasz
Don Atosz #279958 üzenetére
Majd megpróbálom. Tudok többet jelölni? Jó lenne valami olyan megoldás hogy minden gyengepontot fixen kijelöl amíg meg nem hal.
Fejlesztésekkel se nagyon tudom miket kéne kioldani, valahogy minden hasztalannak tűnik. Nyilván a fókusz növelés meg hasonlók, azok fele próbálok menni.
-
törölt tag
Elég idegesítő ez a Forbidden West. Sokkal nehezebb mint az első rész volt, az előbb vagy 20 percig lőttem egy bazi nagy teknős izét. Képtelenség a gyenge pontjait látni, minden irányba egyfolytában lő, nem lehet folyton szkennelni. Nem értem minek tűnnek el a kiemelések. Nevetséges az egész.
-
-
törölt tag
Forbidden Westben mit érdemes fejleszteni? Meg páncélból hogy lehet jobbat szerezni? Állatbőröket meg ilyesmiket nem lehet valahol venni? Semmi kedvem mosómedvéket meg más pöttöm állatot keresgélni.
-
törölt tag
válasz
interstate76 #279678 üzenetére
Már megvettem Alzában mikor 6000 forint volt két vagy három éve
Jó poén de agyérgörcsöt lehet néha kapni tőle.
-
törölt tag
válasz
interstate76 #279676 üzenetére
Én meg elfelejtettem behúzni a márciusi játékokat
-
törölt tag
Annyi érdekesség van PS Plusban hogy azt se tudom mivel játszak. Mind olyan hosszú, attól félek ha elkezdek valamit, nem lesz időm másra.
-
törölt tag
válasz
FIREBLADE78 #279491 üzenetére
Minden hibájával azért sajnálom hogy nem jött hozzá egyetlen sztori DLC se.
-
törölt tag
válasz
tboy93 #279486 üzenetére
Fenét van sztori közben! Mikor egyedül mész a világ másik végére? Meg mikor elindul a banda bankot rabolni és a lovaglás felére elfogy a dialóg? Meg mikor menekülni kell és beküld a játék a fák közé, de a ló minden szarnak nekimegy? Tök jó sztorija van a játéknak de nagyon felhigítja a rengeteg bullshit két küldetés közt.
-
törölt tag
válasz
dongustavo88 #279390 üzenetére
És azóta nem léptél be hogy nincs meg az a telefon?
-
törölt tag
-
törölt tag
-
törölt tag
Desperados 3-at ajánlom minden lopakodás kedvelőnek, nagyon jó! És nem is rövid, legalábbis az én bénaságommal. 10 óra is van benne akár szerintem. Az eleje nem vészes de a végén már 2 óra simán belemegy egy pályába.
Új hozzászólás Aktív témák
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Autós topik
- Bluetooth hangszórók
- Házimozi belépő szinten
- Xbox tulajok OFF topicja
- Nők, nőügyek (18+)
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Eldőlt, hogy lesz-e céges internetadó az EU-ban
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Elektromos cigaretta 🔞
- További aktív témák...
- Xbox Series/ One kontrollerek eladóak
- Nintendo switch Oled megkímélt Opcionálisan megvásárolható kiegészítőkkel
- Nintendo Switch Oled - 256 GB SDcard - BigBen tok -Okosított
- Eladó Ps5 (fat) digital, 2 kontrollerrel.
- Nintendo Switch OLED Zelda Tears of The Kingdom Megapack! Új, Bontatlan!! Ingyen Foxpost!
- LG 27UL550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / AMD FreeSync
- Samsung Galaxy S24 Ultra / 12RAM 1024GB / Gyárifüggetlen / 12hó Garanciával
- LG 34GS95UE - 34" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- 16 GB RTX 4080 HP OMEN - garanciával
- Honor MagicBook 16 Ryzen 5 5600H 16GB 256GB FHD 144Hz
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest